Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Oferte locuri de munca Bistrita Bistrita-Nasaud • Anunturi angajari - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 5

  Servicii contabilitate

  Economista cu experienta, membra CECCAR, ofer servicii complete de evidenta contabila, resurse umane si servicii revisal privind salariatii, declaratii fiscale, intocmire bilant pentru orice domeniu de activitate atat la SRL cat si la ONG, PFA , II, prin firma de contabilitate.Preturi accesibile si negociabile in functie de complexitatea si volumul lucrarilor. Ma pot deplasa la sediul societatii dumneavoastra pentru ridicarea documentelor. Telefon .

 • Anunț de Angajare: Bucătar

  Societatea Euromilling RS își extinde echipa și este în căutarea unui Bucătar talentat și dedicat pentru a se alătura echipei noastre. Responsabilități: Prepararea mâncărurilor conform rețetelor și standardelor noastre de calitate. Menținerea curățeniei și a ordinii în bucătărie. Gestionarea stocurilor de alimente și a aprovizionării. Respectarea normelor de igienă și securitate în muncă. Colaborarea cu restul echipei pentru a asigura o experiență culinară de excepție pentru clienți. Cerințe: Experiență anterioară ca bucătar într-un restaurant sau unitate de alimentație publică. Cunoștințe solide despre tehnici de gătit și preparate diverse. Abilități bune de organizare și gestionare a timpului. Atitudine pozitivă și abilitatea de a lucra în echipă. Diploma certificat de calificare în domeniul gastronomiei reprezintă un avantaj. Oferim: Salariu competitiv și pachet de beneficii. Oportunități de dezvoltare profesională în carieră. Mediu de lucru plăcut și dinamic. Program de lucru flexibil. Dacă ești pasionat de gătit și dorești să faci parte din echipa noastră, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău la adresa de email [] sau să ne contactezi la numărul de telefon .

 • 1

  Anunț de Angajare: Ospătar

  Societatea Euromilling RS își extinde echipa și este în căutarea unui Ospătar dedicat și entuziast pentru a se alătura echipei noastre. Responsabilități: Preluarea comenzilor de la clienți și servirea acestora într-un mod profesionist și prietenos. Asigurarea unei experiențe plăcute pentru clienți prin oferirea unui serviciu de calitate. Menținerea curățeniei și a ordinii în zona de servire. Colaborarea eficientă cu echipa de bucătărie și restul colegilor. Informarea clienților despre meniul restaurantului și oferirea de recomandări. Cerințe: Experiență anterioară în rolul de ospătar într-un restaurant sau cafenea. Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții. Capacitatea de a lucra într-un ritm rapid și de a gestiona mai multe sarcini simultan. Atitudine pozitivă și spirit de echipă. Cunoașterea limbii engleze reprezintă un avantaj. Oferim: Salariu competitiv și pachet de beneficii. Oportunități de dezvoltare professionala. Mediu de lucru plăcut și dinamic. Program de lucru flexibil. Dacă ești pasionat de ospitalitate și dorești să faci parte din echipa noastră, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău la adresa de email [] sau să ne contactezi la numărul de telefon [ ]. Euromilling RS așteaptă cu nerăbdare să te cunoască!

 • Angajam soferi C+E pe Spania in echipaj

  Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • 2

  angajam mozaicar

  angajam cu calificare la locul de munca,mozaicar restaurator in domeniul artei monumentale,executia in atelier a icoanelor in mozaic.

 • 5

  Fiziokinetotarapeut-clinica sanovil

  FIZIOKINETOTARAPEUT Detii Autorizatie de Libera Practica Profesionala valabila; - Ai excelente abilitati d comunicare, empatie, orientare spre nevoile pacientului, atitudine pozitiva, promptitudine in realizarea sarcinilor, seriozitate si responsabilitate, abilitati d munca in echipa, proactivitate, implicare; - Detii cunostinte MS Office - nivel mediu; - E ti responsabil de activitatea medicală în specialitatea kinetoterapie i recuperare medicală, oferi suport medicului, sus ii i încurajezi pacientul i apar inătorii acestuia pe parcursul tratamentului în conformitate cu standardele de calitate i siguran a pacientului; - Stabilești priorită ile privind procedurile de recuperare medicală i întocme ti planul de aplicare a acestora, programul de lucru, locul și modul de desfăsurare al tratamentului; - Efectuezi tehnicile medicale specifice fiecărui caz în parte i completezi permanent în fișa de recuperare medicală toate informa ile conform procedurilor de lucru comunicate; - Te implici în perfecționarea continuă a activitătii de recuperare medicală.

 • 2

  Biolog biochimist

  Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj

 • Asistent medical generalist

  Mediu de munca placut O echipa energica

 • 23

  ANGAJAM ASISTENT/A AZIL GERMANIA

  Angajam asistenți și asistente în Germania. Detalii ofer la tel sau wapp. Program zilnic 8-17

 • 6

  Angajez Sudori, Lacatus Mecanic, Muncitori Necalificati

  S.C. in domeniul Confectii Metalice angajează: Sudori, Lacatus Mecanic, Muncitori Necalificati Oferim: Un mediu de lucru plăcut și dinamic într-o companie în plină expansiune; Posibilități de dezvoltare profesională; Salar atractiv în funcție de performanță. Pentru multe detalii sunati la numarul de telefon:

 • Angajam Inginer Confectii Metalice, Sudori, Lacatus Mecanic, Muncitori Necalificati

  S.C. in domeniul Confectii Metalice angajează: Inginer Confectii Metalice, Sudori, Lacatus Mecanic, Muncitori Necalificati Oferim: S.C. in domeniul Confectiilor Metalice angajeaza Inginer Confectii Metalice, Sudori, Lacatus Mecanic, Muncitori Necalificati Pentru multe detalii sunati la numarul de telefon:

 • 2

  Angajam Inginer Confectii Metalice

  S.C. in domeniul Confectiilor Metalice angajeaza Inginer Confectii Metalice. Pentru mai multe detalii sunati la nr. de telefon:

 • Angajări

  Mere Bistrița își mărește echipa. Avem nevoie de casieri. Informații la tel. .

 • 1

  Angajez vulcanizator

  Angajez vulcanizator salar atractiv plus bonus

 • 25

  Angajam muncitori la padure 100 /zi

  Societate comerciala cu o vasta experienta in domeniul forestier angajeaza muncitori la padure respectiv drujbist si legator. Oferim angajare la firma spaniola ,program de lucru de la 8-18,de luni pana sambata,masina de servici si cazare Salariu incepand de la 100 /zi Perioada Minima de contract 6 luni Mai multe detalii la telefon :zero zero trei patru sase patru doi doi noua sapte unu noua doi

 • 16

  Angajam personal

  Angajam personal pentru fast food ,pizzerie cu minima experienta in domeniu.

 • 6

  Angajez om la o ferma de vaci de carne

  Angajez muncitor la o ferma de vaci. Persoana trebuie sa fie serioasa, harnica și fara consum de alcool. Lucrul pe tractor constituie avantaj. Mai multe detalii la telefon

 • 2

  Citiri contoare electrice zona Beclean, Sangeorz Bai, Nasaud

  Descriere Cerinte candidat ideal: - Studii medii liceu - Abilitati de organizare si planificare a vizitelor la consumatorii alocati - Fire comunicativa, sociabila, empatica. - Permis conducere masina personala reprezinta un avantaj Descriere activitate: - Citiri contoare in zona desemnata pe teren - Sincronizare citiri realizate in terminalul de citiri PDA. Beneficii: - Mediu de lucru tanar si placut - Program de lucru flexibil - Suport permanent pentru realizarea obiectivelor propuse - Decont transport carburant ODATA CU TRIMITEREA CV-ULUI SI SAU A ALTOR ANEXE CORESPUNZATOARE PRIN INTERMEDIUL MAIL, VA EXPRIMATI ACORDUL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN VEDEREA SELECTIEI PENTRU ACEST POST VACANT IN CADRUL COMPANIEI. Pentru a aplica va rugam atasati CV la mesaj.

Salvează căutarea