Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Braila Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajam Sofer categoria D, pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon sau așteptăm atat contactul telefonic (09:00-17:00) sau cel prin mail printr-un CV începând cu 01.03.2021.

 • Angajam tamplari mobila, cu experienta in domeniu pentru realizarea de mobilier de inalta calitate. Noul coleg trebuie sa indeplinesca urmatoarele criterii: -Permis categoria B (prezintă un avantaj) -Masuratori la locatia clientului -Scoaterea cotelor pentru debitare -Asamblarea mobilei la sediul firmei -Transportarea mobilierului in locuinta clientului -Montajul mobilei la client Oferim salariu motivant, in functie de cat de buni sunteti, cu posibilitatea de castiguri consistente si peste orele de program.

 • SC TURINADO angajeaza agent vanzari in domeniul sistemelor de securitate. Program flexibil Salariu atractiv

 • Caut de muncă, urgent. Dețin permis de conducere cat b de 4 ani, fără incidente. Sunați la

 • Caut de muncă, urgent. Dețin permis de conducere cat b de 4 ani, fără incidente. Sunați la

 • Weagree, firma cu peste 17 ani experienta in domeniul externalizării ocupării forței de muncă, recrutam pentru Anvers Belgia instalator. Perioada de carantina este platita cu 200 de Euro. Descrierea postului: Montarea instalatiilor sanitare in apartamente, hoteluri, camine, cladiri de birouri, etc. Instalarea conductelor din PVC, GEBERIT PE, MEPLA si MAPRES. Montarea alba.. Oferim: Salariu: 15,53 brut / oră. Plata la timp a salariilor până la data de 10 a fiecărei luni. Posibilitatea de a incasa plăți în avans pentru prima lună de angajare. Cazare organizată și plătită de noi. Impozitare in conditii belgiene. Instrumente de lucru și îmbrăcăminte de protecție. Transport gratuit la locul de muncă - indemnizație de amortizare pentru utilizarea propriei mașini pe baza kilometrajului. Servicii complete înainte de plecare. Îngrijirea la distanță a coordonatorului pe toată durata proiectului. Programul Recomandați un loc de muncă pentru fiecare persoană recomandată care lucrează cu noi timp de 3 luni, veți primi de la 150 la 300 . La ce ne așteptăm: Experiență de munca ca instalator. Abilitatea de a folosi un sertizator de țevi. Abilități de muncă independentă cu desenul tehnic. Capacitatea de a sudura prin țevi din PE - ca un avantaj. Cunoasterea limbii engleză - binevenita. Permis de conducere categoria B - ca atu. Abilitați de lucru în echipă. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon sau trimite-ti cv la adresa si va contactam noi.

 • Weagree, firma cu peste 17 ani experienta in domeniul externalizării ocupării forței de muncă, recrutam zidar pentru Belgia, Hannut. Perioada de carantina este platita cu 200 de Euro. Descrierea postului: Construirea de case unifamiliale. Zidarea cu cărămizi și blocuri. Munca în Valonia. Oferim: Salariu: 13,00 euro net / oră. Plata la timp a salariilor până la data de 10 a fiecărei luni. Posibilitatea de a incasa plăți în avans pentru prima lună de angajare. Cazare organizată și plătită de noi. Instrumente de lucru și îmbrăcăminte de protecție. Transport gratuit la locul de muncă - indemnizație de amortizare pentru utilizarea propriei mașini pe baza kilometrajului. Servicii complete înainte de plecare. Îngrijirea la distanță a coordonatorului pe toată durata proiectului. Programul Recomandați un loc de muncă pentru fiecare persoană recomandată care lucrează cu noi timp de 3 luni, veți primi de la 150 la 300 . La ce ne așteptăm: Experiență min. 2 ani într-o funcție similară. Cunoașterea comunicativa a limbii franceze. Diligență, inventivitate și abilitatea de a lucra în grup. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon sau trimite-ti cv la adresa si va contactam noi. Vizualizări: 0

 • 9

  Oportunitate de angajare in Brasov, ca operator productie. Te potrivesti rolului daca: - esti dispus/a sa te muti in Brasov cu cazare asigurata de companie - esti dispus/a sa lucrezi in 3 schimburi Hai in echipa noastra si beneficiezi de: - un salariu de minim de 2600 lei in mana (compus din salariu fix + bonusuri ) - cazare gratuita (utilitati platite de firma) - transport asigurat de la cazare la locul de munca - oportunitatea de relocare in Brasov - scolarizare la locul de munca - asistenta pe tot parcursul colaborarii Contacteaza-ne la numarul de telefon si hai sa ne cunoastem!

 • 2

  Firma angajează Instalatori cu experiență Experienta anterioara si Autorizațiile ISCIR, RVT constituie avantaj. Salariu motivant si Bonusuri pe lucrare

 • Firmă de construcții cu Punct de lucru Doar in Brașov, angajează in domeniul constructiilor dulgheri și personal necalificat. Se asigra Cazare si o Masa pe zi, transportul se decontează la 2 saptamani.

 • Firma de Constructii din Braila, angajeaza Fierari si Dulgheri. Relatii la telefon

 • Șofer cat b, c cqc cu expierenta. Disponibil deplasări

 • 14

  Angajez vanzatoare in Eurostil. sal intre 1300 si 1600 lei.persoana cu varsta maxima 40 ani.serioasa .responsabila .nefumatoare.rel.

 • 3

  angajez sofer tir intern prelata salariu 4000 lei plus carte de munca

 • 8

  Angajam soferi camion(containere) in Franta-Belgia.Salariu 2400 euro.Cerem si oferim seriozitate.Pentru mai multe detalii sunati la nr 0756133986

 • 3

  Angajez sofer cat.C.C+E pentru curse interne , program de lucru normal .Pauzele de 45 de ore se fac la domiciliu ,mai multe detalii la telefon

 • Salveaza cautarea