Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Cristian

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Gestinar'receptioner marfa'transport marfa si persoane cu mașina proprie

  • Firma serioasa oferim servicii de : - vanzare tabla lindab - vanzare de accesorii lindab - Montaj tabla + accesorii - Montaj fereste VELUX -Dulgherie - Reparatii - Modificari Echipa cu peste 10 ani experienta. Calitate GARANTATA Detalii la telefon:

  • Opel Vivaro;Transport Persoane & Rent a Car in Regim Privat 24 /24 H, Promtitudine si Siguranta ; Servici de Calitate;Confort & Siguranta; Oriunde, Oricand si la Orice ora cu Auto,* OPEL VIVARO ; 8-10 locuri. Pentru diferite ocazii. * Firme de Turism ** Grupuri de Turisti ** Pelerinaje si Circuite Turistice ** Nunti ; Botezuri ** Persoane Private ** Transfer Aeroport ** Grupuri Afaceri si Pentru alte Ocazii. Eventual o colaborare pentru institutii sau firme. In orice zona a Romaniei.Sofer serios si profesionist care va poate sta la dispozitie 24/24 ore. Preturi avantajoase si in cele mai bune conditii de confort si siguranta. Rog seriozitate si oferim seriozitate. Pentru mai multe relatii la tel.0770576179 sau Email. Servicii, Ireprosabile si de Calitate. Rog Seriozitate si Ofer Seriozitate. Atentie închirierea se face doar cu sofer!

  • Angajez lucrator spalatorie textila Tohanu Vechi-Zarnesti. Program de lucru 8 ore pe zi. Activitati principale: - triere lenjerie conform specificatiilor - bagat la masinele de spalat conform program - scos de la masina de spalat si bagat in uscator - calcat la calandru - impachetat Oferim: -salariu initial 1500-1700 ron -contract de munca pe perioada nedetermianta -bonusuri pentru orele suplimentare -posibilitate de avansare in cadrul firmei Plusuri pentru potentialii candidati: -domiciciul in Tohanu Vechi, Zarnesti sau in localitatile invecinate -experienta in domeniu - nu este obligatorie dar cei cu experienta se pot integra mai usor si pot primi un salariu mai bun -seriozitate, punctualitate si dorinta de dezvoltare in cadrul firmei -capacitate de invatare si de lucru in echipa Oferim si cerem seriozitate maxima! Asteptam CV-uri pe adresa de mail atasata.

  • Aateq este in cautare de Operatori CNC Strung si Freza Cerinte: *Cunostinte de desen tehnic *Cunostinte instrumente de masura (subler, micrometru, alezometru) *Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi *Seriozitate, implicare in munca *Atentie la detalii Beneficii: *Salariu motivant *Tichete de masa *Prime de fidelitate *Card medlife *Transport asigurat *Spor de noapte

  • Salveaza cautarea