Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Cristian

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Firma Duvenbeck angajeaza manipulant marfa femei/barbati pentru depozitul din Cristian. Relatii suplimentare la telefon.

 • 2

  Angajam conducator auto profesionist pentru transport marfuri generale in regim international categoriile C, CE pentru punctul de lucru din BRASOV Pentru mai multe informatii va rog sunati la numarul de telefon din anunt.

 • Compania Madinger Romania ( locata in Cristian) companie de prestigiu in industria serviciilor apropiate productiei angajeaza: - Operator masini unelte pentru masini de debitat Cerinte: - experienta in domeniul industrial constituie un avantaj - orice calificare ISCIR ( stivuitor sau pod rulant) constituie un avantaj - seriozitate - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi Beneficii: - Pachet salarial motivant - Prime si bonusuri in functie de performanta - Tichete de masa in valoare de 15 lei ( oferite din prima zi a angajarii) - Transport asigurat - Asigurare medicala privata

 • 4

  escrierea jobului: Aateq este in cautare de sudor. -program fix de la 07:00- 15:15 -salariu motivant -mediu de lucru placut Misiunea AATEQ consta in fabricarea de produse in conformitate cu specificatiile clientilor, la timp si la un raport calitate / pret competitiv Cerinte: -seriozitate; -punctualitate; -cunostinte de baza specifice meseriei de sudor; -executa operatia de sudare conform recomandarii inginerului sudor/maistrului; - spirit de initiativa si cooperare. Se ofеrа : -asigurаrе mеdicаlа -transport аsigurat -spor de toxicitate

 • Aateq este in cautare de Operatori CNC Misiunea AATEQ consta in fabricarea de produse in conformitate cu specificatiile clientilor, la timp si la un raport calitate/ pret competitiv. Prin inspirarea continua si formarea echipei noastre de a adera la valorile lui Aateq: Teamspirit, Inovatie, Respect, Incredere. Cerinte Candidatul pe care il cautam este preferabil sa aiba urmatoarele calitati: - persoana cu spirit tehnic, avand abilitatea de a citi si intelege un desen tehnic - abilitatea de a utiliza aparate de masura si control (subler, micrometru) - capabil de analiza si atentie la detalii -seriozitate; -punctualitate; - disponibilitate de lucru in trei schimburi.

 • 3

  Angajez muncitori în construcții detalii la telefon

 • Salveaza cautarea