Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Feldioara

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Responsabilitati: Opereaza echipamentele aflate in linia SMT, conform instructiunilor de utilizare; Rezolva defectiunile simple cat si erorile aparute la echipamentele aflate in linia de productie; Verifica vizual modul de lipire al componentelor plasate de echipamentele aflate in linia de productie, in conformitate cu standardul IPC; Inregistreaza informatiile referitoare la componentele folosite si se asigura ca trasabilitatea acestora este realizata conform instructiunilor de lucru; Participa la efectuarea intretinerii echipamentelor aflate in aria de lucru; Pregateste locul de munca conform specificatiilor din instructiuni, schimba sculele si dispozitivele; Asigura indeplinirea volumelor de productie planificate; Completeaza documentatia aferenta procesului in curs de desfasurare. Cerinte: Studii medii; Experienta minim 1-2 ani in operare linie SMT; Atestat curs IPC - avantaj; Abilitati de comunicare si lucru in echipa; Atentie la detalii; Disponibilitate la program de lucru in 3 schimburi.

 • Vino in echipa noastra ! Cautam : - barbati si femei peste 18 ani - dispusi sa lucreze in 3 schimburi - persoane fara probleme de vedere Oferim : - program de munca de 8 ore / zi - al 13-lea salariu - bonuri de masa de 15 lei/ zi - prime anuale ( Craciun, Paste, zi de nastere ) - transport gratuit din Brasov, Feldioara, Reconstructia, Maierus, Iaras, Arini, Haghig, Belin, Aita Mare, Aita Medie, Grid, Venetia de jos, Comana de jos, Cuciulata, Hoghiz, Rupea, Rupea Gara, Sanpetru, Bod Sat, Bod Colonie, Halchiu, Ormenis Pentru detalii sunati la numarul de telefon din anunt !

 • Fabrica de mezeluri din Feldioara angajeaza Masinist la Masina de ambalat. Ca masinist, trebuie sa supraveghezi Masina, sa o alimentezi cu materie prima si sa te asiguri ca functioneaza la parametrii normali. Program de lucru: Luni - Vineri, in doua schimburi. Rar se fac ore suplimentare insa se platesc dublu. Asiguram - Salariu negociabil - Transport pe rutele Baraolt/Ormenis/ Sacele-Brasov -> Fabrica - Doua mese gratuite - Tichete de masa de 15 ron

 • SC H&E Reinert SRL, producator de mezeluri, angajeaza Fochist. Oferim: - Salariu atractiv - Tichete de masa - Doua mese gratuite pe zi la cantina societatii - Abonament servicii medicale - Decontarea transportului Se lucreaza in ture a cate 12 ore. Nu ezitati sa ne contactati!

 • Persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul asigurarilor trebuie sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate si de viata. -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice intern si extern. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire.

 • Fabrica de mezeluri cu sediul in apropierea Feldioarei, angajam Manipulant marfuri in depozit de materiale auxiliare. Program: Luni - Vineri, 07:00 - 16:00, cu doua pauze de masa Asiguram: - transport pe ruta: Baraolt, Sacele, Ormens - fabrica - doua mese zilnic - tichete de masa de 15 Ron - salariu negociabil

 • H&E Reinert SRL Feldioara angajeaza Operator la fabricarea mezelurilor. Oferim scolarizare persoanelor necalificate pentru acest post. Pachet salarial atractiv Tichet de masa Doua mese gratuite pe zi Abonament medlife Transport din BV, Sacele, Baraolt si Ormenis Va asteptam sa ne fiti colegi!

 • Salveaza cautarea