Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Sacele

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cauti un job? Cauti o Afacere? Detii o companie ? Vrei un venit suplimentar? Vrei sa lucrezi intr-o companie cu posibilitati de avansare si castiguri mari? AICI LE GASESTI PE TOATE! -Destine Broker de Asigurare si Reasigurare intermediaza tote categoriile de asigurari( RCA,CASCO,LOCUINTE,VIATA,SANATATE,ETC) Cu toate companiile de asigurari. -Credite bancare si nebancare. -Intermediere de pachete turistice intern si extern. -Intermedieri Imobiliare - Daune ETC. -VEI AVEA LA DISPOZITIE -cea mai avansata platforma online ( pentru emitetre si invatare) -parteneri -informatii Know How -sistem de comisionare foarte atractiv -seminarii si cursuri gratuite -program flexibil part time sau full-time -posibilitatea de a avansa in cariera -traininguri de dezvoltare profesionala si personala -reteta afacerii. - Puteti lucra de acasa , Dumneavoastra va organizati programul si tot dvs. hotarati cat de mult castigati si cat de mult vreti sa va dezvoltati in acest domeniu. -Candidatul ideal; - minim diploma BAC. - persoana serioasa ,ambitioasa, comunicativa, sociabila -experienta in vanzari/ asigurari - cunostinte minime calculator -- Persoanele care detin cod RAF si portofoliu primesc din start comision mai mare. - - Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o intalnire. - Se mentioneaza faptul ca nu se pune accent pe varsta (minim 18 ani) si nici pe zona. - Recrutam oameni din orice judet sau localitate unde exista o piata de asigurari si a potentialelor servicii intermediate de companie. - Pentru detalii va rog sa trimiteti CV-ul la sau sunati la 0744983709 / 0770513199 pentru a discuta direct cu un consultant. SUCCES !!!!!

 • Angajam muncitori pentru montaj si intretinere locuri de joaca si mobilier urban in Brasov. Necesita calificare sau experienta ca lacatus, sudor electric sau mig-mag, tamplar universal, vopsitor universal. Se lucraza in echipa pe teren la amenajarea de locuri de joaca, mobiler urban in parcuri sau zone de sport. Implica munca de aplasare de noi echipamente si intretinere periodica. Sediul fimei este in Sacele. Salariu NET 2000 - 2500 LEI, bonuri de masa 11 lei, transport asigurat. Pentru detali sunati la 0749228472 Andrei

 • SC BRADALI TRANS SRL caută om la curățenie, salariu atractiv, detalii in privat sau la tel 0743166176

 • SC GOBLLIN SERV SRL angajeaza mecanici auto si tinichigii auto cu experienta. Program de lucru:Luni-Vineri 9-17:30 CV-urile se depun la sediul firmei;Str Timis,nr 34,Sacele,Brasov.

 • SC Dora Pan SRL angajeaza barbati.

 • Pizzeria Bella din Sacele-Brasov, angajeaza pizzar cu experienta pe cuptor pe lemne,ajutor pizzar,ospatar,la spalat vase si sofer pentru delivery (dorim persoane serioase)salariu este atractiv .

 • Angajam electricieni / ajutor de electricieni pentru constructii in Brasov. Salariu incepand cu 3000 / 2300 ron in mana. Pentru persoanele din afara localitatii se ofera cazare si transport. Relatii la 0741002028

 • Angajam electricieni / ajutor de electricieni pentru constructii in Brasov. Salariu incepand cu 3000 / 2300 ron in mana. Pentru persoanele din afara localitatii se ofera cazare si transport.Program de lucru de luni pana vineri. Relatii la 0741002028.

 • Electroprecizia Holding angajeaza Montatori Subansamble pentru Departamentul de Montaj sigurante de joasa tensiune. Ai nevoie de: Studii: 8 clase, disponibilitate de a lucra in doua schimburi, experienta nu este necesara! Iti oferim: Salariu atractiv, tichete de masa, plata orelor suplimentare 200%, decontarea transportului 50%, tichete cadou, scolarizare in cadrul firmei. Alatura-te echipei noastre! Contact: 0737433133

 • PROGRAM 8 ORE /ZI ,SALARIU MOTIVANT .RELATII LA TELEFON 0769.651.931

 • Electroprecizia Electrical Equipment angajeaza Muncitori Necalificati in departamentul de montaj (sigurante de joasa tensiune). Cerinte: * Minim 8 clase; * Experienta nu este necesara; * Dexteritate si Atentie; * Disponibil (a) pentru program de lucru in doua schimburi; Beneficii: * Salariu atractiv; * Tichete de masa; * Plata orelor suplimentare; * Tichete cadou; * Decontarea transportului 50%; Locatie: Sacele Brasov; Numar de telefon: 0737433133 Asteptam candidatura ta!

 • Electroprecizia Logistics Park angajeaza Gestionar pentru depozitul de bere din Sacele Brasov. Scopul Postului: Organizează activităţile de gestiune şi control al stocurilor de produs finit şi ambalaj în cadrul departamentului de depozitare şi asigurarea corectitudinii din punct de vedere financiar a tuturor documentelor. Cerinte: *12 clase finalizate; *Experienţă minim 1 an pe un post similar; *Cunoştinţe legate de activitatea de gestiune şi contabilitate primară; *Cunoştinţe calculator (MS Office, SAP); *Gândire analitică şi spirit critic; Beneficii: *Salariu atractiv; *Tichete de masă; *Decontare transport; *Plata orelor suplimentare; *Tichete cadou; *Contract in cadrul Electroprecizia; Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0737433133. Alatura-te echipei noastre.

 • Asociatia Centrul de Batrani Casa Daniel angajeaza asistent medical la Caminul din Sacele. Se lucreaza in ture de zi (12 ore).Pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: 0736926426 sau trimiteti un CV pe adresa de e-mail:

 • Casa daniel angajeaza personal intretinere curatenie

 • Asociatia de batrani Casa Daniel angajeaza infirmiere! Pentru detalii sunati la nr: 0736926426

 • Pentru detalii sunati la nr. 0736926426

 • Pentru detalii va rugam sa ne contactati la nr. 0736926426, in intervalul: L-V, de la 8:00-16:00.

 • Asociatia Centrul de Batrani Casa angajaeaza Asistent Social cu studii in domeniu. Pentru detalii va rugam sa apelati nr: 0736926426

 • Casa Daniel angajeaza infirmieri cu sau fara experienta.

 • Caut sofer pensionar din Sacele. Mai multe detalii la tel.

 • Salveaza cautarea