Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Sacele

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez muncitor mecanic sau necalificat dornic să învețe meseria in domeniul auto

 • 6

  Angajam electricieni / ajutor de electricieni pentru constructii in Brasov. Salariu incepand cu 2800 / 2300 ron in mana. Relatii la

 • Brutarie mică angajează brutar cu sau fără experiența dar dornic sa învețe

 • 15

  Firmă de distributie , consacrată pe piața de produse de birotică și papetarie , angajează pentru punctul de lucru din Săcele doi lucrători în depozit ( atât femei cât și bărbați ) ca operator pregătire marfă pe baza comenzilor. Se lucrează doar schimbul 1 , de luni până vineri. Nu se lucrează sâmbata , duminica și de sărbătorile legale. Salariul net începe de la 2.100 lei cu tot cu bonuri de masa. Pentru cei din Brașov asiguram transport. CV-ul se trimite pe email sau pe fax la . Doar cei selectați pentru interviu vor fi contactați.

 • Pot sa intocmesc antemasuratoare, evaluare, intocmire formulare de ofertare conform HG 907/2016 , devize oferta, extrase materiale, forta de munca, utilaj, transport, situatii de lucrari, in programul Intersoft deviz.

 • Societate Comerciala cu sediul in Sacele, Strada Avram Iancu, Nr.80 angajeaza: Lacatus mecanic Vopsitor Montator panouri sandwich Montator confectii metalice Manipulant utilaj "Merlo" Ce cautam: Persoane cu atentie la detalii si vedere buna; Cunostinte de desen tehnic; Permis conducere - constituie avantaj; Ce iti oferim: Contract individual de munca incheiat pentru perioada nedeterminata; Pachet salarial atractiv in functie de experienta si certificari;; Tichete de masa; Transport asigurat;

 • 1

  Societate de constructii din Baia Mare cu lucrari in Oradea si Brasov angajeaza fierari, dulgheri s din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - cazare gratuita, - transport gratuit. Salarizare in acord in functie de munca prestata. Se poate ajunge la un salariu net de 1200 - 1400 Euro in functie de realizari si de interesul acordat in munca Plata salariilor se face dupa cum urmeaza: - perioada 25 - 30 a lunii - avans - perioada 10 - 15 a lunii urmatoare - lichidarea drepturilor salariale Informatii la telefon

 • Brutăria Dencopan angajează inginer industria alimentara Cerinte: studii universitare (Ingineria produselor alimentare); cursuri ISO 22000 (optional); experiență pe un post similar; cunostinte Office. Atribuții: - Colaboreaza cu institutii si organisme in probleme referitoare la sistemul sigurantei produsului; - Asigura ca Sistemul de Management al Sigurantei alimentului este stabilit, implementat mentinut si actualizat; - Se va ocupa de aprovizionarea cu materii prime, ingrediente si ambalaje; - Reprezinta societatea in relatia cu institutiile: OPC, DSVSA, DSP, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, Garda Nationala de Mediu Se ofera: - salariu motivant; (se va discuta in urma interviului) - tichete de masa in valoare de 300 lei; - tichete cadou (de sarbatori); - se asigura transport. se va lucra doar schimbul 1. CV-urile se depun pe dencopan @ yahoo. com

 • 1

  SC GOBLLIN SERV SRL angajeaza mecanici auto si tinichigii auto cu experienta. Program de lucru:Luni-Vineri 9-17:30 CV-urile se depun la sediul firmei;Str Timis,nr 34,Sacele,Brasov.

 • 7

  Pentru detalii va rugam sa ne contactati la nr. 0736926426, in intervalul: L-V, de la 8:00-16:00.

 • 1

  Pensiunea Zenit din Brădet (Săcele) situata la 5 km de Săcele si la 15 km de Brașov angajeaza un barbat sau o familie pentru intretinere si curatenie pensiune. Oferim cazare si mancare. Cautam persoane harnice si serioase, exclus consumatori de alcool.

 • 7

  Asociatia Centrul de Batrani Casa Daniel angajeaza ASISTENT SOCIAL, pentru punctul de lucru situat in Moeiciu de Jos. Salariul si programul de lucru se discuta la interviu. Pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: sau puteti trimite un CV la adresa de mail

 • 13

  Casa daniel angajeaza personal intretinere curatenie

 • 13

  Angajam electricieni / ajutor de electricieni pentru constructii in Brasov. Salariu incepand cu 2800 / 2300 ron in mana.Program de lucru de luni pana vineri. Relatii la .

 • 29

  Angajam in Sacele, Brasov, sofer pentru livrare textile de casa la magazine hypermarket si cash & carry in toata tara , pe masini de 3,5 tone .Relatii la tel :

 • Angajez bona 9-10 ore pe zi. Relații la telefon.

 • Caut zidar pentru executia unui cos de fum din caramida ceramica

 • 5

  Angajam Casier Full-Time,Part-Time pentru magazin Shop&Go Mega-Image Piata Libertatii (Sacele). Program de lucru de la 7:00-21:00 se lucreaza in doua schimburi. Mediu de lucru placut,colectiv tanar.Pentru detalii puteti suna la:

 • Angajam sofer profesionist pentru transport intern (local) marfa. Responsabilitati: descarcare ambalaje si incarcare marfa pe camion DAF Euro 5 cu semiremorca 24t cu prelata cu decopertare laterala. Rutele de deplasare sunt locale: depozit - fabrica, in jud. Brasov. Locatia: Sacele, jud. Brasov. Se deconteaza combustibilul casa - loc de munca (parc auto). Program de lucru: 22:30 - 06:30 Nu se lucreaza sambata si duminica! Cerinte: - permis categoriile B, C+E, atestat transport marfa si card tahograf valabile; - min 1-2 ani experienta in conducerea camioanelor; - cunostinte generale de mecanica.

 • Salveaza cautarea