Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Sacele

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • 2

  Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • Firma S&E Innovative Construction SRL, cu activitate in domeniul confectiilor metalice isi creste echipa. Suntem in cautare de Operator CNC care isi doresc sa faca parte dintr-o echipa tanara si dinamica. Descrierea postului: Avem nevoie de persoane care au lucrat cu desen tehnic pentru a putea intelege caracteriticile operatiuni. Cunostinte PC. Abilitatea de a urma procedura interna si atingerea targeturi-lor. Se cere atentie la detalii si pastrarea unui mediu curat si sigur. Executarea lucrarilor se face dupa un plan prestabilit. Descrierea candidatului: -Abilitatea de lucru intr-o hala cu o atmosfera dinamica cu un flux constant. -Oragnizat,serios si abilitatea de a lucra atat in echipa cat si individual. - Asiguram : Venit ATRACTIV in fuctie de calificare si exprerienta cu posibilitatea cresteri salariale in fuctie de implicare. Bonuri de masa. - Se ofera echipament necesare desfasurari activitatilor, calificarea la locul de munca. - Program de lucru 7:00-15:30 Luni-Vineri COD 2021

 • PIZZERIA BELLA din Sacele angajeaza pizzar cu experienta pe cuptor pe lemne (SALARIU ATRACTIV)

 • Pizzeria Bella din Sacele,angajeaza bucatar (fast-food) salariu atractiv.

 • 1

  PIZZERIA BELLA DIN SACELE ANGAJEAZA AJUTOR BUCATAR.(SALARIU ATRACTIV)

 • Electroprecizia angajează Electrician Întreținere și Reparații pentru departamentul de Mentenanță. Cerințe: Liceu Industrial, calificare Electrician Întreținere. Experiență minim 1 an pe un post similar. Cunoașterea materialelor specifice instalațiilor electrice. Cunoștințe cu privire la utilizarea aparatelor de măsură și control (volmetru, ampermetru,ohmetru). Cunoștințe privind cauzele și metodele de depistare a defectelor apărute și remedierea acestora. Responsabilități: Controlează, diagnostighează, repară, modifică și întreține instalațiile electrice pentru buna funcționare în procesul de producție. Comunică și se consultă cu responsabilul postului de lucru în urma sesizării unei defecțiuni la un utilaj sau instalație în vederea remedierii defectului respectiv. Execută reparația solicitată conform fișelor de constatare tehnică. Răspunde de calitatea lucrărilor executate. Beneficii: Salariu atractiv. Tichete de masă. Subvenție la cantină. Plata orelor suplimentare. Decontarea transportului 50%. Program de lucru 1 schimb 7:00-15:00. Locație: Săcele Pentru alte informații ne puteți contacta la numărul de telefon

 • ANGAJĂM OPERATORI PRODUCȚIE! ELECTROPRECIZIA angajează cu program de lucru 1-2 schimburi. Ai nevoie de: - Minim 8 clase - Experiența nu este necesară - Seriozitate și responsabilitate - Spirit de echipa Ce îți oferim? - Salariu atractiv - Tichete de masă - 16 lei - Decontare transport - Plata orelor suplimentare - Bonus de productivitate VINO ÎN ECHIPA NOASTRĂ! Locație: Săcele Brașov Contact:

 • 21

  Angajam in Sacele, Brasov, sofer pentru livrare textile de casa la magazine hypermarket si cash & carry in toata tara , pe masini de 3,5 tone .Relatii la tel :

 • 1

  SC GOBLLIN SERV SRL angajeaza mecanici auto si tinichigii auto cu experienta. Program de lucru:Luni-Vineri 9-17:30 CV-urile se depun la sediul firmei;Str Timis,nr 34,Sacele,Brasov.

 • Davexfor îsi mărește echipa Angajăm muncitor motivat si responsabil pentru a mări echipa de 5 angajați la atelierul nostru de pe strada Câmpului 41. Activitatea noastră constă în reparații hidraulice și mecanice. Programul de muncă este de Luni până Vineri de la 8 până la 16: 30, incluzând și o pauză de masă de 30 de minute. Beneficiile oferite Bonuri de masă Echipament de protecție (Mănusi, Șalopete și pantofi) Atelier bine echipat cu 2 strunguri, mașină de găurit și mașină de frezat pentru o muncă ușoară Salariu atractiv (Negociabil conform experienței sau calificărilor angajatului) Bonus de Crăciun și Paști

 • 7

  Asociatia de batrani Casa Daniel angajeaza infirmiere! Pentru detalii sunati la nr: 0736926426

 • 8

  Casa Daniel angajeaza infirmieri cu sau fara experienta.

 • SC GABAL TRANS DIN SACELE-BRASOV, ANGAJEAZA CONDUCATOR AUTO INTERNATIONAL PE CAMION DE 20T.

 • 11

  Angajam electricieni / ajutor de electricieni pentru constructii in Brasov. Salariu incepand cu 2800 / 2300 ron in mana. Pentru persoanele din afara localitatii se ofera cazare si transport.Program de lucru de luni pana vineri. Relatii la 0741002028.

 • 6

  Angajam electricieni / ajutor de electricieni pentru constructii in Brasov. Salariu incepand cu 2800 / 2300 ron in mana. Pentru persoanele din afara localitatii se ofera cazare si transport. Relatii la 0741002028

 • 13

  Firmă de distribu ie , consacrată pe piața de produse de birotică și papetarie , angajează pentru punctul de lucru din Săcele doi lucrători în depozit ( atât femei cât și bărbați ) ca operator pregătire marfă pe baza comenzilor. Se lucrează doar schimbul 1 , de luni până vineri. Nu se lucrează sâmbata , duminica și de sărbătorile legale. Salariul net începe de la 2.100 lei cu tot cu bonuri de masa. Pentru cei din Brașov asiguram transport. CV-ul se trimite pe email sau pe fax la . Doar cei selectați pentru interviu vor fi contactați.

 • Fast food Blue din Săcele angajează lucrător comercial ( femei). Rog și ofer Seriozitate. Relații la tel - sau la magazin str AI Lapedatu 6

 • 4

  Asociatia Centrul de Batrani Casa Daniel angajeaza asistent medical la Caminul din Sacele. Se lucreaza in ture de zi (12 ore).Pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: 0736926426 sau trimiteti un CV pe adresa de e-mail:

 • 11

  Casa daniel angajeaza personal intretinere curatenie

 • Salveaza cautarea