Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Sacele Companii

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • 2

  Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • Firma S&E Innovative Construction SRL, cu activitate in domeniul confectiilor metalice isi creste echipa. Suntem in cautare de Operator CNC care isi doresc sa faca parte dintr-o echipa tanara si dinamica. Descrierea postului: Avem nevoie de persoane care au lucrat cu desen tehnic pentru a putea intelege caracteriticile operatiuni. Cunostinte PC. Abilitatea de a urma procedura interna si atingerea targeturi-lor. Se cere atentie la detalii si pastrarea unui mediu curat si sigur. Executarea lucrarilor se face dupa un plan prestabilit. Descrierea candidatului: -Abilitatea de lucru intr-o hala cu o atmosfera dinamica cu un flux constant. -Oragnizat,serios si abilitatea de a lucra atat in echipa cat si individual. - Asiguram : Venit ATRACTIV in fuctie de calificare si exprerienta cu posibilitatea cresteri salariale in fuctie de implicare. Bonuri de masa. - Se ofera echipament necesare desfasurari activitatilor, calificarea la locul de munca. - Program de lucru 7:00-15:30 Luni-Vineri COD 2021

 • 4

  Asociatia Centrul de Batrani Casa Daniel angajeaza asistent medical la Caminul din Sacele. Se lucreaza in ture de zi (12 ore).Pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: 0736926426 sau trimiteti un CV pe adresa de e-mail:

 • 5

  Pentru detalii va rugam sa ne contactati la nr. 0736926426, in intervalul: L-V, de la 8:00-16:00.

 • 5

  Asociatia Centrul de Batrani Casa Daniel angajeaza BUCATAR. Salariul si programul de lucru se discuta la interviu. Pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: 0736926426 sau va puteti prezenta cu un CV la sediul Asociatiei, situat in Sacele, str. Morii, nr. 89.

 • Pot sa intocmesc antemasuratoare, evaluare, intocmire formulare de ofertare conform HG 907/2016 , devize oferta, extrase materiale, forta de munca, utilaj, transport, situatii de lucrari, in programul Intersoft deviz.

 • Salveaza cautarea