Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau Tip job: Colaborare proiect

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut partener/asociat pentru gold rush in Canada, SUA, Noua Zeelanda, Australia, etc. Ar fi de dorit sa fie o persoana deja stabilita in acea tara, sau daca e in Romania, sa cunoasca pe cineva acolo. O astfel de activitate e posibila si in Romania, dar cu o persoana cu experienta in birocratie. Personal as dori sa fac o afacere din aceasta activitate, benefica pentru ambele parti. Am suficiente cunostinte sa automatizez o instalatie mica-medie de separare a aurului. Daca va fi nevoie putem cumpara si o aparatura LIDAR mai mica. Prefer raspuns scris.

 • 2

  Dorești sa câștigi bănuți de acasă ? Tot ce ai de facut este : Sa te implici! Sa postezi! Sa aduni comenzi! castigul va fi pe măsură ! Te voi ajuta eu pentru ca și eu am fost ajutată la rândul meu Lăsați un comentariu cu DA și eu vă contactez! ⚠️Înscrierea este gratuită ‼️

 • 1

  Pot sa lucrez ca si grafician la distanta Pot implementa cu usurinta diverse metode de lucru remote. Atent la detalii, ordonat, spirit de lucru in echipa, comunicativ, punctual, cu experienta in grafic design si proiectare 3D simulati tehnice. Cunostinte programe vectoriale, raster (CorelDraw, Illustrator, Photoshop) + 3D software Rhinoceros. Abilitati si experienta: - pregătirea pentru tipar diverse fișiere in majoritatea formatelor electronice. - executie si verificare fișierelor grafice pe diferite echipamente digitale: plotter, cutter-plotter, printere de mari dimensiuni, laser, cnc, etc. - design grafic carti de vizita, fly-ere, poster, manipulare fotografica, retusuri (printuri de mici și de mari dimensiuni), - asistenta si operare la distanta pe echipamente de imprimare și de tăiere - preluare si gestionare comenzi multiple - comunicare prin canal de chat dedicat, web cam sau web control cu departamentul dumneavoastra de productie - plata prin revolut si negocierea corecta a tarifelor. Detin absolut toate mijloacele tehnice de comunicare si manipulare de la distanta a diverselor utilaje detinute de dumneavoastra.

 • montez parchet laminat mai multe detalii la Tel.

 • firmă de constructii Execuă lucrări de finisaje interioare și exterioare placări cu poliestiren , pavaj borduri tencuieli glet regips decorativă gresie faianță ofer și cer seriozitate.

 • Execut lucrări de interioare și exterioare Tencuiala , glet, lavabil, regips , gresie,faianță , placări ,pereți ,garduri, pavaj ofer seriozitate și profesionalism în execuția lucrărilor contractate.

 • Mai multe detalii la Nr de tel

 • două mașini de împachetat marca Germania puteți impacheta cutii sau vii de orice fel de împachetare alimente haine etc mașinile de împachetat sunt noi și nefolosite preț negociabil foarte avantajos dacă aveți producție sau etc

 • Execut lucrări de interioare ,gresie, faianță ,glet,tencuială,decorativă,regips,placări polistiren. Experiență de 20 ani. Ofer și cer seriozitate.

 • Reparatii acoperisuri bucuresti Serviciile noastre VA OFERIM CELE MAI BUNE SERVICII IN DOMENIUL ACOPERISURILOR! GARANTIE MATERIALE 25 ANI MANOPERA 5 ANI VA ASIGURAM CA ACOPERISUL DUMNEAVOASTRA VA FI EXECUTAT INTR-O CALITATE BUNA! Manoperă acoperi : Firma noastră este specializată în manoperă montaj acoperi uri, reparatii acoperisuri iglă metalică, șindrilă bituminoasă, țiglă ceramică, tablă galvanizată, tablă cutată, carton bituminos, Veluxuri, chepenguri și alte elemente constructive pentru acoperișuri. Pe lângă serviciul de manoperă acoperi uri de asemenea, efectuăm tratamente și întreținere pentru toate învelitorile menționate mai jos

 • 10

  Mini Market își mărește echipa de vânzări.Cautam lucrator comercial cu și fără experienta,dornic de munca,seriozitate.Oferim garanția locului de munca pe termen îndelungat,carte de munca,salariu motivant.

 • Îngrijesc batrani la domiciliul lor. Program 6...8 ore/zi Administrare tratamente...masa..igiena..menaj ușor. În BUZAU.

 • 1

  Cautam consultant cu experiență profesională specifică in domeniul elaborarii de Strategii de Dezvoltare Locala (SDL). Conditii obligatorii: studii superioare specifice. Avantaj in detinere de diploma manager de proiect sau expert achizitii publice, abilitati PC. Cei interesati pot trimite cv la adresa de email.

 • Accesează link-ul, creează un cont Distribuie mesajul pe apoi ații și primești pentru fiecare distribuire 10 USD TOTUL REAL https://ref.moneyguru.co/ionutxcri

 • Salveaza cautarea