Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Bihor

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Fac unghii cu gel, primiti BONUS spalat pe cap si aranjat GRATIS constructia 50 lac gel pe unghia naturala 35 daca sunt doritoare ma puteti contacta

 • 15

  ANGAJAM FACTURISTA PENTRU DEPOZIT EN GROS LEGUME FRUCTE PIATA WEST MARKET. AVANTAJ CUNOSTINTE PROGRAM SAGA

 • 16

  Angajez casiera în benzinarie Studii necesare: liceu Cunostinte operare calculator și casa de marcat

 • 6

  Angajez lucrător comercial intr-un depozit materiale construcții.Reprezintă avantaj, minime cunoștințe in vânzări și posesia carnetului de conducere categoria ,,B''. Relații la tel. 0740203408.

  Repostat automat
 • 2

  Program de munca 8ore/zi si in ture. Locatia este pe B-dul Dacia Oradea.

 • 1

  SINTEZA SA ORADEA SOS. BORSULUI NR.35 angajeaza: AGENT ACHIZITII 1. Scopul general al postului : achizi ionarea de materii prime, materiale, echipament protectie, echipament & consumabile birotica , antidot, orice alte bunuri necesare în cadrul societă ii, in vederea asigurarii derularii activitatii acesteia in conditii optime. 2. Obiectivele postului Administrarea activită ii de achizi ionare a tuturor materiilor prime i celorlalte bunuri necesare desfă urării activită ii societă ii în conformitate cu politica firmei; Prospectarea pie ei i concuren ei dintre furnizori în vederea ob inerii celor mai bune pre uri cotate pe pia ă ; Rela ionarea i dezvoltarea continuă a colaborării cât mai eficiente cu furnizorii societatii; Organizarea activitatii de logistica, in special pe linia aprovizionarii, transportului si depozitarii materiilor prime si materialelor achizitionate 3. Descrierea sarcinilor / atribu iilor / activită ilor postului Prospectarea continuă a poten ialilor furnizori în func ie de strategia societă ii; Stabile te contacte cu noi furnizori; Evaluează oportunitatea acceptării de noi furnizori; Solicită oferte de pret inând cont de particularită ile fiecarei solicitari venita din partea departamentelor operationale ale societatii; Negociaza cu furnizorii cele mai bune conditii de pret si plata, in conformitate cu strategia societatii; Negociaza si/sau participa la negocierea contractelor de furnizare a materiilor prime, materialelor si serviciilor necesare companiei; 4. Studii superioare.

 • 3

  Cerinte: - Studii medii/superioare (reprezinta un avantaj studiile in domeniul tehnic) - Abilitati foarte bune de comunicare - Ablitati de analiza si organizare. Responsabilitati: -Asigura interfata magazinului cu clientii; -Consiliaza clientii in vederea alegerii produselor potrivite in functie de necesitatile acestora ; -Isi ofera solicitudinea pentru orice cerinta a clientului care tine de contextul comercial (informatii, incasare numerar, retururi, custodii, emitere facturi, probe de functionare la sculele cumparate, completare certificate de garantie, etc)

 • 11

  Angajez femeie (varsta medie sau plus) la lucru (preparator-vanzator) in chiosc Fast-Food in parcarea Auchan, Oradea. Pot fi sunat doar dupa ora 10:00 dimineata! Nu raspund la mesaje private pe aceasta platforma, doar la telefon! Salar: 1800 lei net

 • Angajam lucrator comercial si casier pentru magazin in Oradea, zona Velenta. Detalii la telefon.

 • 2

  Angajam vanzatoare intr-un magazin alimentar din decebal program de 9 ore . Mai multe informatii la numarul

 • Angajez persoana dornica pe postul de vanzatoare intr-un magazin alimentar cu autoservire. Pentru detalii va rog sa ma sunati.

 • 5

  Angajez vanzatoare cu experienta ..zona Gheorghe Doja ..program flexibil de luni pana vineri 8 ore in doua schimbur..salariu atractiv ..Obligatoriu limba maghiara ..Mai multe informatii pe nr de tel: ..

 • 2

  Angajez vanzatoare piata rogerius de preferinta persoane ce se afla in SOMAJ

 • 32

  Societate comerciala angajeaza casier/a , lucrător comercial, part time /full time. Detalii la telefon

 • 7

  Angajam lucrator comercial (barbat) pentru vanzare si manipulare marfa in domeniul Organe de asamblare (suruburi). Cerinte minime: experienta in domeniu, cunostiinte tehnice, seriozitate, Varsta minima: 30 ani Oferim salarizare atractiva 2500 ron Program lucru Luni Vineri 8-17 Detalii despre job in Oradea, str William shakespeare nr 19 orele 8-17

 • Magazin metalo-chimice Oradea ,angajez lucrător comercial. Relații la tel.

 • Angajez lucrator comercial pentru magazin materiale constructii

 • 1

  Quanta Resurse Umane angajeaza Casier/Lucrator bucatarie pentru un Fast Food din Oradea. Responsabilitati: -Prepara produsele din pui; -Se asigura ca produsele sunt servite corespunzator; -Estimeaza necesarul de produse și participa la inventarele periodice; -Pastreaza curatenia utilajelor si a locatiei. Cerinte: -Studii medii; -Disponibilitate pentru program prelungit; -Indemanare; -Organizare/disciplina. Se ofera: -Salariu net: 1545 lei; -Tichete de masa in valoare de 20 lei pentru fiecare zi lucrata; -Majorari salariale in raport cu timpul petrecut in companie; -Reducere 50% la mancare in timpul programului; -Program clar de instruire; -Program de lucru: 8h- 5 zile/ saptamana cu 2 zile libere (se lucreaza in ture); -Se asigura transportul la tura de inchidere (taxi decontat de companie); Perioada contractuala: -Contract pe perioada nedeterminata. Pentru mai multe informatii: - Alexandra. Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti, vor fi prelucrate cu scopul de a va ajuta la identificarea unor posturi potrivite, pentru care sa aplicati. Aceasta include trimiterea CV-ului dvs catre posibilii angajatori, mentinandu-va informat cu privire la viitoare oportunitati de munca prin metodele de comunicare furnizate de catre dumneavoastra. Conform Regulamentului European 2016 /679, ati fost informat(a) ca, in orice moment, veti avea dreptul de a accesa datele dvs. cu caracter personal, dreptul de a rectifica datele dvs. cu caracter personal daca datele sunt incomplete sau inexacte, dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor cu caracter personal (in cazul in care respectiva restrictie este justificata din punct de vedere legal) dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor si dreptul de a solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment prin transmiterea unei cereri scrise pe adresa de email.

 • 2

  Angajam colegi-colege pe potul de ospătar, cu sau fără experienta, la Pizzeria Tomiris, str. C. Coposu, nr 18, în Rogerius. Informații - sau la Pizzeria Tomiris

 • Salveaza cautarea