Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Casieri si lucratori comerciali Bihor

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 13

  Casier Benzinarie

  Benzinariile Gazprom Oradea Str. Suisului nr. 10 (hypermarket Real) si Gazprom Oradea Calea Borsului nr.53 C (intrare Santion) angajeaza Casier a cu munca in ture. Cerinte: bune abilitati de comunicare, corectitudine, seriozitate, responsabilitate. Nu necesita experienta in domeniu.

 • 5

  Consilier vânzări magazin

  Ce vrem de la tine? - Studii medii superioare (reprezintă avantaj studiile în domeniul tehnic); - Abilități excelente de comunicare și relaționare; - Orientare către client și capacitatea de a oferi soluții personalizate în funcție de nevoile acestora; - Persoană responsabilă, organizată, atenție la detalii; - Cunoștințe de operare PC. Ce vei avea de făcut? - Asigură interfața magazinului cu clienții; - Consiliază clienții în vederea alegerii produselor potrivite în funcție de necesitățile acestora; - Își oferă solicitudinea pentru orice cerință a clientului care ține de contextul comercial (informații, încasare numerar, retururi, custodii, emitere facturi, probe de funcționare la sculele cumpărate, completare certificate de garanție, etc.) - Întreținerea și organizarea corectă a spațiului de vânzare - produsele să fie expuse în mod ordonat; - Colaborarea cu colegii pentru atingerea obiectivelor de vânzări și a indicatorilor de performanță stabiliți.

 • Magazin Alimentar angajeaza Casierita Lucrator Comercial zona Rogerius

  Magazin Alimentar din zona Rogerius angajeaza casierita. Pentru informatii suplimentare apelati la numarul de telefon atasat anuntului. Salariu: 2600-3000 net Candidatul Ideal: Punctual Cu spirit de echipa Comunicativ Sociabil Sa fie o persoana placuta!

 • Angajam lucrator comercial - vanzator

  OTEL HIDRAULIC S.R.L. angajeaza lucrator comercial - vanzator in mun. Marghita! Magazin specializat in comercializarea de unelte si scule pentru constructii! Se cauta o persoana serioasa, harnica si cinstita. Cerinte : cunostinte operare calculator; amabilitate si comunicare. Nu este obligatorie experienta in domeniu dar reprezinta un avantaj! Pentru alte detalii va asteptam la o discutie in magazinul situat pe str. Arany Janos, nr. 83 din mun. Marghita!

 • 40

  Femeie la Aranjat Marfa -Rogerius ,si IOSIA, Supermarket

  Supermarket- angajeaza: 1-Femeie la Aranjat Marfa- zona Bld.Dacia, (Minimarket); -Aranjeaza Marfa pe Rafturi; -Verifica preturile si termenele de valabilitate, ale produselor; -Serveste si Comunica cu clienti; -Cu Fara experienta, OFERIM! -Salarizare atractiva, acordata la timp, -Loc de munca stabil, -Contract de munca pe o perioada nedeterminata, pt mai multe inf si detali, va rugam sa ne contactati la nr de tel afisat in anunt. Multumim!

 • 37

  Vanzatoare Mezeluri SANMARTIN si Manipulant Depozit-Pta Mare! pt Supermarket!

  Supermarket - angajeaza: 1-Vanzatoare la Raionul de Mezeluri! zona SANMARTIN! -Lucreaza la feliatorul de mezeluri; -Serveste si comunica cu clienti; -Efectuaza si pastreaza curatenia, la raion, -aranjeaza marfa pe rafturile din fata vitrinei de mezeluri; -Persoana curata, si sa ii placa sa mentina curatenia, -Verifica termenele de valabilitate ale produselor,( cand este cazul) Alte sarcini primite de la sefa de magazin! PENTRU ZONA SANMARTIN- ASIGURAM TRANSPORT DIN ORADEA CATRE SANMARTIN! 2-Manipulant Depozit-( barbat)- zona Pta Mare! - Incarcat Descarcat de marfa- -Se lucreaza cu transpaletul sau manual, OFERIM: -Contract de munca pe o perioada nedeterminata; -Salarizare acordata intotdeauna la timp; -Colectiv placut, -Salarizare atractiva! Pt mai multe detali, va rugam sa ne sunati la nr de tel afisat in anunt.Multumim!

 • Angajam pentru magazinul Profi din Sanmartin, jud. Bihor

  Noi suntem #OameniiDeLaProfi Tot ceea ce dezvoltăm în PROFI este posibil datorită contribuției fiecăruia dintre noi. Valorile noastre, născute din modul în care suntem și ne comportăm zi de zi, sunt angajamentele de bază ale companiei noastre și ele reflectă modul în care ne raportăm la cei din jur. Stim ca procesul de învățare este continuu și ne bucurăm ca in Profi avem toate oportunitatile si perspectivele deschise pentru DEZVOLTARE. Impărtășim idei, venim cu initiative si ne sprijinim unii pe altii, pentru ca performantele de echipa se obtin mai usor prin COOPERARE. Cunoastem viziunea companiei, care sunt asteptarile celorlalti de la noi si ne consolidam relatiile profesionale cu onestitate si TRANSPARENTA Căutăm oameni faini și implicați, care vor să performeze alături noi, cei peste 28.000 de colegi din Profi, cel mai mare angajator din mediul privat din România. Noi, #OameniiDeLaprofi suntem mereu uniți de ambiția de a duce împreună compania la următorul nivel. Ce facem noi pentru tine? - Investim in oamenii care ne reprezintă, oferind traininguri profesionale; - Îi recompensăm pe cei care zilnic devin mai buni oferind posibilități reale de creștere a veniturilor, prin bonusuri de vechime în companie, care pot avea o creștere de până la 8 ori, bonusuri de performanță și de loialitate. - Tichetele au valoare de la 15 Ron si cresc pana la maxim 30 de Ron *in functie de senioritate si localitatea in care iti desfasori activitatea. - O platformă de beneficii fixe - beneficii aniversare și multe alte oferte negociate cu diverși parteneri, care vin în întâmpinarea nevoilor tale. - Oferim posibilitatea d specializare, dezvoltare profesională și personală; - Oferim posibilitati reale d promovare. Descrierea companiei: De aproape 22 ani, lanțul de magazine Profi se dezvoltă continuu, în ritm accelerat. A depășit deja pragul de 1.600 de magazine în peste 770 de localități, și urmează să deschidă sute de noi magazine în următorii ani. Profi, rețea românească de retail modern, este cel mai mare angajator din țară și se mândrește cu peste 2.000 de colegi promovați anual. În 2021, Profi a introdus un nou concept de magazin care, în baza succesului de care se bucură, urmează să se extindă în întreaga rețea, fapt ce punctează încă un pas important în evoluția companiei. Povestea Profi nu are sfârșit, ci doar capitole noi, ce prind contur alături de toți colegii noștri și anunță transformări însemnate! Abia așteptăm să aflăm mai multe și despre tine și să ne cunoaștem!

 • 2

  Angajăm Vânzătoare

  Angajăm Vânzătoare pe raion la magazin de îmbrăcăminte și Dacă ești o persoană serioasă, disponibilă dornică de muncă te așteptăm în echipa noastră.Suntem o echipă tânără oferim condiți bune de muncă.

 • 9

  Crew Lucrator comercial McDonald's - Nuferilor Oradea

  CREW - Lucrator Comercial Esti o persoana energica, dornica sa accepte noi provocari si care vrea sa lucreze alaturi de o echipa dinamica? Ai toate sansele sa devii colegul nostru si sa fii tu cel care investeste in ceea ce conteaza pentru tine. Hai sa cream impreuna McMomente la McDonald s! Despre tine: Studii medii finalizate; Atitudine pozitiva si orientare catre client; Abilitati de lucru in echipa; Ce vei face? Esti prezent la locul potrivit lucrator in bucatarie, casier sau in lobby, tu esti cel care ofera produsele preferate clientilor; Zambesti mereu in interactiunea cu clientii; Asimilezi informatii si abilitati practice despre produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii Pachet salarial de pana la 3200 RON net la norma de 8 ore (suma compusa din salariu fix, tichete de masa de 30 RON/zi, sporuri si alte bonusuri); Flexibilitate iti poti organiza programul de lucru in ture de zi, ture de noapte si in ture de weekend, in functie de nevoile tale si de programul restaurantului in care vei lucra; Ai 21 de zile de concediu de odihna si beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale; Proces rapid de promovare; Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald s din apropierea casei (in limita posturilor vacante); Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare.

 • 1

  casier comecial

  Carrefour express angajeaza Casier comercial. Detalii la nr

 • 1

  Receptioner marfa

  Carrefour express angajeaza receptioner marfa detalii la nr de Telefon

 • Angajam personal pentru noul magazin Profi in Les, jud. Bihor

  Noi suntem #OameniiDeLaProfi Tot ceea ce dezvoltăm în PROFI este posibil datorită contribuției fiecăruia dintre noi. Valorile noastre, născute din modul în care suntem și ne comportăm zi de zi, sunt angajamentele de bază ale companiei noastre și ele reflectă modul în care ne raportăm la cei din jur. Stim ca procesul de învățare este continuu și ne bucurăm ca in Profi avem toate oportunitatile si perspectivele deschise pentru DEZVOLTARE. Impărtășim idei, venim cu initiative si ne sprijinim unii pe altii, pentru ca performantele de echipa se obtin mai usor prin COOPERARE. Cunoastem viziunea companiei, care sunt asteptarile celorlalti de la noi si ne consolidam relatiile profesionale cu onestitate si TRANSPARENTA Căutăm oameni faini și implicați, care vor să performeze alături noi, cei peste 28.000 de colegi din Profi, cel mai mare angajator din mediul privat din România. Noi, #OameniiDeLaprofi suntem mereu uniți de ambiția de a duce împreună compania la următorul nivel. Ce facem noi pentru tine? - Investim in oamenii care ne reprezintă, oferind traininguri profesionale; - Îi recompensăm pe cei care zilnic devin mai buni oferind posibilități reale de creștere a veniturilor, prin bonusuri de vechime în companie, care pot avea o creștere de până la 8 ori, bonusuri de performanță și de loialitate. - Tichetele au valoare de la 15 Ron si cresc pana la maxim 30 de Ron *in functie de senioritate si localitatea in care iti desfasori activitatea. - O platformă de beneficii fixe - beneficii aniversare și multe alte oferte negociate cu diverși parteneri, care vin în întâmpinarea nevoilor tale. - Oferim posibilitatea d specializare, dezvoltare profesională și personală; - Oferim posibilitati reale d promovare. Descrierea companiei: De aproape 22 ani, lanțul de magazine Profi se dezvoltă continuu, în ritm accelerat. A depășit deja pragul de 1.600 de magazine în peste 770 de localități, și urmează să deschidă sute de noi magazine în următorii ani. Profi, rețea românească de retail modern, este cel mai mare angajator din țară și se mândrește cu peste 2.000 de colegi promovați anual. În 2021, Profi a introdus un nou concept de magazin care, în baza succesului de care se bucură, urmează să se extindă în întreaga rețea, fapt ce punctează încă un pas important în evoluția companiei. Povestea Profi nu are sfârșit, ci doar capitole noi, ce prind contur alături de toți colegii noștri și anunță transformări însemnate! Abia așteptăm să aflăm mai multe și despre tine și să ne cunoaștem!

 • 9

  angajez vanzator statie carburanti

  posibilitate jumatate de norma - pachet financiar atractiv

 • 47

  Angajam operator calculator

  Indigo Copy Center SRL angajam personal copy shop pentru diferite puncte de lucru.Orar flexibil, calificare la locul de munca.

 • Vanzator pt magazin piese auto ALESD

  Angajam vânzător pentru magazin de piese auto ALESD jud BIHOR Salarizare atractiva Relații la telefon

 • 12

  Recrutez casier/a

  Caut casier/a , program 8 ore, contract pe perioada nedeterminata ! tel.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bihor
Salvează căutarea