Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Casieri si lucratori comerciali Bihor Oradea

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 13

  Casier Benzinarie

  Benzinariile Gazprom Oradea Str. Suisului nr. 10 (hypermarket Real) si Gazprom Oradea Calea Borsului nr.53 C (intrare Santion) angajeaza Casier a cu munca in ture. Cerinte: bune abilitati de comunicare, corectitudine, seriozitate, responsabilitate. Nu necesita experienta in domeniu.

 • 5

  Consilier vânzări magazin

  Ce vrem de la tine? - Studii medii superioare (reprezintă avantaj studiile în domeniul tehnic); - Abilități excelente de comunicare și relaționare; - Orientare către client și capacitatea de a oferi soluții personalizate în funcție de nevoile acestora; - Persoană responsabilă, organizată, atenție la detalii; - Cunoștințe de operare PC. Ce vei avea de făcut? - Asigură interfața magazinului cu clienții; - Consiliază clienții în vederea alegerii produselor potrivite în funcție de necesitățile acestora; - Își oferă solicitudinea pentru orice cerință a clientului care ține de contextul comercial (informații, încasare numerar, retururi, custodii, emitere facturi, probe de funcționare la sculele cumpărate, completare certificate de garanție, etc.) - Întreținerea și organizarea corectă a spațiului de vânzare - produsele să fie expuse în mod ordonat; - Colaborarea cu colegii pentru atingerea obiectivelor de vânzări și a indicatorilor de performanță stabiliți.

 • Magazin Alimentar angajeaza Casierita Lucrator Comercial zona Rogerius

  Magazin Alimentar din zona Rogerius angajeaza casierita. Pentru informatii suplimentare apelati la numarul de telefon atasat anuntului. Salariu: 2600-3000 net Candidatul Ideal: Punctual Cu spirit de echipa Comunicativ Sociabil Sa fie o persoana placuta!

 • 40

  Femeie la Aranjat Marfa -Rogerius ,si IOSIA, Supermarket

  Supermarket- angajeaza: 1-Femeie la Aranjat Marfa- zona Bld.Dacia, (Minimarket); -Aranjeaza Marfa pe Rafturi; -Verifica preturile si termenele de valabilitate, ale produselor; -Serveste si Comunica cu clienti; -Cu Fara experienta, OFERIM! -Salarizare atractiva, acordata la timp, -Loc de munca stabil, -Contract de munca pe o perioada nedeterminata, pt mai multe inf si detali, va rugam sa ne contactati la nr de tel afisat in anunt. Multumim!

 • 37

  Vanzatoare Mezeluri SANMARTIN si Manipulant Depozit-Pta Mare! pt Supermarket!

  Supermarket - angajeaza: 1-Vanzatoare la Raionul de Mezeluri! zona SANMARTIN! -Lucreaza la feliatorul de mezeluri; -Serveste si comunica cu clienti; -Efectuaza si pastreaza curatenia, la raion, -aranjeaza marfa pe rafturile din fata vitrinei de mezeluri; -Persoana curata, si sa ii placa sa mentina curatenia, -Verifica termenele de valabilitate ale produselor,( cand este cazul) Alte sarcini primite de la sefa de magazin! PENTRU ZONA SANMARTIN- ASIGURAM TRANSPORT DIN ORADEA CATRE SANMARTIN! 2-Manipulant Depozit-( barbat)- zona Pta Mare! - Incarcat Descarcat de marfa- -Se lucreaza cu transpaletul sau manual, OFERIM: -Contract de munca pe o perioada nedeterminata; -Salarizare acordata intotdeauna la timp; -Colectiv placut, -Salarizare atractiva! Pt mai multe detali, va rugam sa ne sunati la nr de tel afisat in anunt.Multumim!

 • 2

  Angajăm Vânzătoare

  Angajăm Vânzătoare pe raion la magazin de îmbrăcăminte și Dacă ești o persoană serioasă, disponibilă dornică de muncă te așteptăm în echipa noastră.Suntem o echipă tânără oferim condiți bune de muncă.

 • 9

  Crew Lucrator comercial McDonald's - Nuferilor Oradea

  CREW - Lucrator Comercial Esti o persoana energica, dornica sa accepte noi provocari si care vrea sa lucreze alaturi de o echipa dinamica? Ai toate sansele sa devii colegul nostru si sa fii tu cel care investeste in ceea ce conteaza pentru tine. Hai sa cream impreuna McMomente la McDonald s! Despre tine: Studii medii finalizate; Atitudine pozitiva si orientare catre client; Abilitati de lucru in echipa; Ce vei face? Esti prezent la locul potrivit lucrator in bucatarie, casier sau in lobby, tu esti cel care ofera produsele preferate clientilor; Zambesti mereu in interactiunea cu clientii; Asimilezi informatii si abilitati practice despre produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii Pachet salarial de pana la 3200 RON net la norma de 8 ore (suma compusa din salariu fix, tichete de masa de 30 RON/zi, sporuri si alte bonusuri); Flexibilitate iti poti organiza programul de lucru in ture de zi, ture de noapte si in ture de weekend, in functie de nevoile tale si de programul restaurantului in care vei lucra; Ai 21 de zile de concediu de odihna si beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale; Proces rapid de promovare; Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald s din apropierea casei (in limita posturilor vacante); Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare.

 • 1

  casier comecial

  Carrefour express angajeaza Casier comercial. Detalii la nr

 • 1

  Receptioner marfa

  Carrefour express angajeaza receptioner marfa detalii la nr de Telefon

 • 47

  Angajam operator calculator

  Indigo Copy Center SRL angajam personal copy shop pentru diferite puncte de lucru.Orar flexibil, calificare la locul de munca.

 • 12

  Recrutez casier/a

  Caut casier/a , program 8 ore, contract pe perioada nedeterminata ! tel.

 • 7

  PROFI , Angajam la Profi Dacia, Oradea lucrător comercial

  NE MARIM ECHIPA!!! Profi Oradea Dacia cauta lucrător comercial Vino să lucrezi într-un loc sigur și aproape de tine. Dacă îți dorești sa faci parte din echipa noastră te așteptăm cu drag la Profi str. Dacia Nr. 40 OameniiDeLaprofi

 • Caut loc de muncă!

  Caut loc de muncă!lucrător comercial sau operator ,sau lucrător în depozit!

 • 43

  Angajam CASIER statie peco

  Cerințe și competențe specifice: Amabilitate și orientare către client Deschidere, profesionalism, punctualitate și perseverență Dorința de a lucra într-un mediu dinamic, civilizat si placut Abilități de comunicare și relaționare cu echipa și clienții Disponibilitate pentru un program de lucru flexibil, în ture 12/24 ; 12/48 Principale responsabilități: Promoveaza si incaseaza produsele noastre Orientare spre munca în echipă Aprovizionare marfă la raft conform standardelor noastre Gestionarea corespunzătoare a activității de la casa de marcat Participarea la activitatea de inventar a magazinului Susținerea bunei organizări a magazinului Oferta noastră: Un post sigur, într-o companie cu retea nationala si internationala Program flexibil si ture libere Salariu +sporuri Bonusuri din vânzări Bonuri de masă Contract de munca sigur si serios intr-un mediu de lucru placut Adresa: Calea Borsului , Calea Suisului.

 • 24

  Angajam operator platforma statie peco

  Angajam persoana serioasa pentru: - servirea clientilor la pompa - intretinere spatii verzi - curatarea instalatiilor - curatenia zonelor exterioare si interioare Oferim: - program in 2 ture de zi cu 2 ture libere - contract de munca corect - mediu de lucru placut si civilizat - salariu + tichete de masa tel Adresa: Oradea, Calea Borsului

 • 10

  Store manager

  Gestionarea, prezentarea, expunerea, aranjarea, promovarea și vânzarea produselor de imbracaminte. Dorim doar persoane cu o minima experienta in acest domeniu. Consilierea clientilor si vanzarea produselor alaturi de angajatii din subordine Maximizarea oportunitatilor de vanzari, prin identificarea cerintelor de pe piata Maximizarea rentabilitatii magazinului, prin promovarea magazinului si a produselor si participarea la pregatirea promotiilor Monitorizarea permanenta a rezultatelor angajatilor si a rezultatelor magazinului Supervizarea indeplinirii sarcinilor de serviciu de către angajații din subordine si functionarea in condiții optime a magazinului; Verificarea constanta a stocurilor existente in magazine; Efectuarea comenzilor de marfa; Atingerea obiectivelor stabilite de companie Participarea la inventar si intocmirea de rapoartelor periodice ( saptămânal )privind activitatea din magazin; Reprezentarea companiei in relatia cu tertii: clienți, autoritati,

 • 1

  Angajez vanzatoare preparatoare ceaiuri Bubble Tea

  Vânzătoare preparatoare de ceaiuri BubbleTea -program full time -locația este centrală intr un ambient tânăr și placut -vârsta minima este de 18 ani -salar 2700-3000 lei -bonuri masa Cerințe: seriozitate punctualitate lucru in echipa amabilitate răbdare atenție la detalii abilitați bune de comunicare Asteptam cv-urile pe whatsapp la numărul de telefon

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bihor

Localități

Oradea
Salvează căutarea