Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Casieri si lucratori comerciali Brasov Brasov

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • angajare

  SC ZOOCOM 2000 SRL BRASOV angajeaza lucrator comercial (pet shop ).TEL

 • 2

  Angajez doamna domnișoară magazin bijuterii

  Angajez o domnișoară pentru a se ocupa de un magazin de bijuterii. Experiență nu e obligatorie, dar este un avantaj. Dorința de muncă e importantă. Salariu 3800 lei net, în funcție de vânzări se adaugă și bonusuri. Pentru mai multe detalii cat și interviu puteți atasa CV-ul sau sunați la numărul de telefon.

 • 26

  Angajam lucrator comercial

  Boro supermarket din Brasov, str Michaell Weiss, angajează lucrător comercial cu contract pe perioada nedeterminata in 2 schimburi. Salariu atractiv incepand de la 3800 net lunar. Mai multe informații la număr de telefon sau mesaj aici sau pe Whatsapp.

 • 9

  "Clătite de acasă" Brașov Str.Republicii

  "Clătite de acasă" Brașov,str . Republicii caută coleg sau colegă full-time și part-time.Salariu atractiv.Te așteptam in echipa noastră!

 • 11

  Angajam personal

  Angajam personal pentru presa de carton program de 8 ore in doua schimburi detalii la telefon între orele 09-17.

 • Angajam lucrător comercial

  Angajam casiera pentru locațiile noastre din Afi Brașov Pizza Bonita Sheikh. Programul este de 2 zile lucrate cu 2 zile libere , de la ora 9:30 la ora 22:00, se lucrează după programul mall-ului. Salariu este de 3200 RON în mână+ bonus din vânzări + prime de sărbători + posibilitatea de a avansa Cerințe:  - Experiență anterioară în domeniul casieriei (constituie un avantaj)  - Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții - Atitudine pozitivă și orientată către servicii de calitate  - Abilitatea de a lucra eficient într-un mediu agitat  - Disponibilitate pentru program flexibil, inclusiv weekend-uri și sărbători - De preferat doamne sau domnișoare

 • 4

  Personal verificator numerar

  Societate nationala de transport valori si procesare numerar, angajeaza pentru centrul de procesare situat in zona Harman personal pentru activitatea de procesare a numerarului. Candidatul ideal: - studii medii; - cunostinte de baza in operarea PC si experienta in gestionarea numerarului valorilor reprezinta avantaj; - capacitate de mentinere a atentiei, spirit de observatie, indemanare si rapiditate; - persoana dinamica, onesta, responsabila; - disponibilitate de lucru in doua ture, program de zi Descrierea jobului; Verificator de numerar - principale atributii: - numararea, verificarea integritatii, a capacitatii de circulatie si autencitatii banilor; - banderolarea, semnarea si stampilarea banderolelor pachetelor de bancnote; - incarcarea si descarcarea cu valori a casetelor ATM. Beneficii: - oferta salariala motivanta; - tichete de masa in raport cu numarul zilelor lucrate din luna, - mediu de lucru curat - asigurare transport - training de specialitate asigurat la inceputul activitatii pentru o mai buna intelegere si adaptare la sarcinile de lucru; - posibilitatea de a lucra si a va dezvolta in cadrul companiei, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare profesionala Pentru informatii suplimentare, va rugam sa lasati mesaj pe site insotit de numarul dumneavoastra de telefon

 • 4

  Vanzatoare consultant casier

  Magazin textile , îmbrăcăminte de casa

 • 11

  Angajez Șef de magazin

  SHOP@GO MEGA IMAGE ANGAJEAZA SEF DE MAGAZIN Contract de munca ,program 8h , 2 zile libere pe saptamana , training de specialitate in vederea insusirilor procedurilor interne. Activitatea se desfasoara intr-un mediu de lucru placut , Bonus de performanta , bonus inventar ,prima sarbatori. Oportunități de crestere in cariera Studii medii/superioare Flexibilitate in program Experienta este obligatorie, constituie un avantaj salarial Responsabilitati : Mentinerea unei relații cu clientii bazata pe amabilitate si promptitudine. Gestionarea corespunzătoare a activității magazinului(stocuri,planograme,comenzi, depunere bani la banca) a oamenilor aflati din subordine. Amenajarea,aprovizionarea rafturilor cu produse și verificarea termenelor de valabilitate ale acestora(FIFO). Păstrarea curățeniei in interiorul si in exteriorul magazinului. Detaliile salariale se stabilesc în urma interviului in persoana. INFORMATII SUPLIMENTARE LA NR. DE TEL CV LA E-MAIL

 • 1

  angajam casier benzinarie

  Angajam casier benzinarie, program lucru in ture 12/24, 12/48. Cerinte : studii medii, experienta in vanzari constituie un avantaj. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV.

 • 19

  Lucrator gestionar comercial-Cos 2000 Distribution

  Avem posturi libere de lucratori gestionari pentru depozitul nostru din parcul VGP Brasov (langa Hornbach) si lucratori comerciali pentru magazinul din Cristian. Ești persoana potrivită dacă îndeplinești următoarele cerințe: - ai absolvit studii medii sau scoala profesionala - ai un avantaj daca ai permis de stivuitorist - experiență în depozit comert sau in lucrul cu marfa - constituie un avantaj, dar nu este obligatoriu - ai capacitate de asimilare a cunoştinţelor specifice postului, seriozitate, atenţie sporită, rezistenţă la stres, integritate - este necesar să ai disponibilitate la efort fizic și la munca dinamica Care sunt principalele responsabilitati: - descărcarea incarcarea ordonata a mărfii; - pregatirea comenzilor de marfa in conditii optime; - transportul si depozitarea mărfii în depozit magazin; - etichetarea corecta a marfurilor cu etichete proprii; Mai multe detalii la numarul de pe site, inclusiv Whatsapp.

 • 1

  Lucrator comercial

  Lucrator comercial - LA Doi Pași- Calea București nr. 102 CANDIDATUL IDEAL Te asteptam in cadrul companiei noastre chiar daca nu ai reusit inca sa acumulezi experienta necesara, la noi totul se poate invata cu responsabilitatea, implicarea si determinarea ta; daca ai finalizat studii medii; daca esti disponibil sa lucrezi in ture organizate pe durata intregii saptamani: dimineata si dupa-amiaza, daca ai rezistenta la efort si un ritm alert de lucru; daca esti energic, motivat, orientat spre performanta si rezultate. RESPONSABILITĂȚI Vino alaturi de LA DOI PAȘI! Cautam colegi energici, organizati si pusi pe fapte mari. Suntem aici ca, impreuna cu tine, sa ajutam clientii si sa cream o atmosfera placuta in magazinele noastre. Rolul acesta presupune sa construiesti o relatie deschisa cu clientii nostri intr-o atmosfera placuta si profesionista; fii implicat in gestiunea corecta si eficienta a produselor din magazin; fii responsabil cu aprovizionarea marfurilor la raft; mentii standardele de calitate LA DOI PAȘI: magazin curat, ordonat, aprovizionat; comunici in cadrul echipei intr-un mod prietenos, de la egal la egal, cu respect; actionezi alaturi de noi cu responsabilitate ajuti la o organizare mai buna a magazinului. BENEFICII Ce beneficii ai la LA DOIPAȘI: Pachet salarial, format din salariu fix, Decontare transport RATBV si bonusuri cadou cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun; Zile suplimentare pentru concediu de odihna. Pornim de la 22 de zile de concediu si numarul de zile de concediu creste in functie de vechimea in companie; Zi libera platita de ziua ta de nastere; Contact:

 • Confectioner textile

  Confecționer - asamblor articole textile OFERIM: Program: 7:30-16:00 Salariu motivant Tichete de masa 25 lei Transport decontat Siguranța și stabilitatea locului de munca contract de munca pe perioada nedeterminata RESPONSABILITĂȚI: Realizarea diferitelor produse conform specificațiilor clienților. Operarea mașinii de cusut cu precizie și atenție la detalii.

 • 5

  Angajez vânzător minimarket alimentar salariu net 3.500 ron

  Angajez vânzător vânzătoare minimarket alimentar zona Bartolomeu. Salariu net 3.500 RON Rel.la tel.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Brasov

Localități

Brasov
Salvează căutarea