Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • S.C. JOLIDON IMPORT EXPORT S.R.L. angajează vânzătoare pentru magazinul situat în incinta Complexului Comercial Eliana Mall. Ce dorim: O fire comunicativă, sociabilă; O persoană serioasă și atentă la detalii;  Orientată către client, amabilă; Dacă ești interesată atunci așteptăm CV-ul tău pe adresa de mail:   Jolidon este un brand internațional de lenjerie și costume de baie, care împletește calitatea tehnologică a produselor cu creativitatea designului, inspirându-se din cele mai noi trenduri din industrie la nivel global.

 • 13

  SC TORGSERVICE RM SRL isi mareste echipa! CERINTE: - studii medii finalizate; - amabilitate,seriozitate si responsabilitate; - atentie sporita; - spirit de echipa; - experienta pe un post similar constituie un avantaj; - cunostinte operare calculator; -capacitatea de a realiza obiectivele asumate; -disponibilitate program de lucru flexibil. SARCINI: - scanarea si incasarea corecta a contravalorii produselor; - oferirea informatiilor si suportul necesar clientilor; - respectarea procedurilor interne privind incasarile; -operarea caselor de marcat si efectuarea tuturor rutinelor legate de numerar; -aprovizionarea produselor la raft; -atentie sporita; Se ofera: - salariu atractiv , - program in 2 schimburi, - posibilitate de promovare Salariul net este de 1890 lei net DESCRIEREA COMPANIEI: Suntem unul dintre cele mai mari magazine de tip discount din Rusia, operând sub marca Svetofor , care include peste 800 de magazine. Suntem prezenți în Rusia, Kazahstan, Belarus și China. În prezent începem activitatea și în țările din UE sub denumirea MERE". Te asteptam in echipa noastra! Așa că dacă simți că ai găsit locul ideal, trimite-ne CV-ul tau la adresa de e-mail

 • Angajăm Lucrător comercial pentru magazin alimentar. Salariu super atractiv. Pentru detalii direct in magazin Str. Constructorilor nr. 2. sau la telefon

 • 7

  Eşti o persoană energică, dornică să accepte noi provocări și care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Ai toate șansele să devii Crew – Lucrator restaurant McDonald's. Experiența se câștigă în timp, noi te pregătim intens și iți oferim o serie de beneficii și stabilitatePrincipalele resonsabilitati: · Lucrezi in toate zonele restaurantului – bucatarie, zona caselor de marcat, aprovizionare, sala de mese, asigurand curatenia in interiorul si exteriorul restaurantului; · Servirea clientilor McDonald’s, adoptand în permanență o atitudine prietenoasă; · Pregatirea produselor la standardele de calitate McDonald’s, în condiții stricte de igienă și siguranță alimentară; · Asimilezi informatii tehnice si abilitati practice care au legatura cu domeniul de activitate – produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii: · Pachet salarial atractiv (incepand de la 2000 RON - salariu net + tichete de masa pentru norma intreaga de 8 ore); · Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; · Flexibilitate – îți poți organiza programul de lucru în ture de zi, ture de noapte și în ture de weekend, în funcție de nevoile tale și de programul restaurantului în care vei lucre; · Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald’s din apropierea casei (in limita posturilor vacante); · Proces rapid de promovare ; · Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare; · Beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale. Profilul cautat: · Studii medii finalizate; · Atitudine pozitivă și orientare către client; · Atitudine proactive; · Abilități de lucru în echipă; · Capacitatea de a lucra sub presiune si oriestarea catre rezultate.

 • Angajam operator spalatorie haine cu program 4 ore intre 12-16 de Luni pana Vineri ,pentru locatia situata in Brasov,str Oltet,cartier Tractorul .Se ofera salariu fix +bonus .

 • Compania noastra angajează personal feminin in domeniul live call center! Nu este nevoie de experienta! Se poate lucra de la domiciliu, sau de la sediile noastre din tara! Îți oferim contract, asigurare medicală privată, training, salariu fix net de 3000 lei plus comision din încasări și bonusuri lunare! Program de lucru 8 ore luni-vineri! Alege cel mai stabil domeniu! Pentru o colaborare va rugam sa Trimiteți un email la smartjobz@ yahoo. com Cu respect (Andreea-manager)

 • 4

  Angajăm personal pentru magazin chinezesc situat în Unirea Shopping Center (lângă gara mare Brașov). Salariu 1800 net. Relații la telefon .

 • Companie renumita de perdele din Brasov, cautam o persoana care sa se alature echipei noastre pe postul de lucrator comercial intr-un magazin de perdele. Mediul este placut, curat, cald iar personalul primitor. Experienta in vanzarea perdelelor nu este necesara, sunt necesare abilitati de vanzare si un astept fizic placut. Asteptam sa ne contactati la numar de telefon: sau cv in mesaj privat. Multumim

 • 4

  Angajam lucrator comercial, de preferinta de gen masculin, la standul de chei din Carrefour- Galeriile Comerciale. Trimiteti CV la adresa de e-mail:: Mai multe detalii la telefon intre orele 10-15.

 • 1

  Magazin Profi din Brașov, angajează lucrători comerciali/casieri cu sau fără experienta.

 • 4

  Locație se afla în Brașov Tractoru zona de case detalii la. Specific că locația are și două jocuri mecanice.

 • 23

  Restaurantele NOODLE PACK din: Brasov Angajeaza personal: Casier & Lucrator in bucatarie Candidatul ideal : Aspect curat/ ingrijt Abilitati d comunicare Amabilitate Asigurarea unei imagini placute a brandului Atitudine pozitiva Dorinta d a lucra in echipa Orientare catre clienti Respect fata d oameni DESCRIEREA JOBULUI Responsabilitati pentru Lucrator in restaurant & casier : Prepararea si gatirea ingredientelor; Servire si vanzare; Beneficii: - Pachetul salarial atractiv; - Mediu de lucru placut; - Spor week- nd; - Alte beneficii pe care le vom discuta la interviu; Descrierea companiei Lanțul de restaurante Noodle Pack este un concept unic în România, bazat exclusiv pe rețete de noodle din grâu sau orez.Sloganul nostru este Choose Smart, așa că am creat întregul meniu să se plieze pe necesitățile si dorințele clienților noștri, în așa fel incât să poată face o alegere cât mai potrivită pentru ei și familia lor.O gustare de diferite mărimi (medie, mare), care oferă o încântare pentru orice iubitor de bucătărie asiatică.Fie că este vorba de rețetele speciale de Noodle de grâu sau orez, cu o largă varietate de alegeri cum ar fi vită, creveți, pui Shanghai, Crispy sau Somon, combinațiile de ingrediente îți dau posibilitatea să experimentezi în total peste 30 de rețete diferite.De asemenea, cele 6 sosuri speciale sunt foarte apreciate de clienții noștri, mai ales că acestea pot fi combinate între ele. Persoanele interesate pot aplica prin CV la adresa de email sau contacta la numarul Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati link: https://www.noodlepack.ro/

 • Magazin mixt, situat in comuna Harman Jud Brasov se lucrează 2 zile cu 2 libere,duminica pana la ora13.Salariul si alte detalii se vor discuta in cadrul unui interviu. Experienta nu este obligatorie, insa reprezinta un avantaj. Rugam seriozitate!

 • Fast food Blue din Săcele angajează lucrător comercial ( femei). Rog și ofer Seriozitate. Relații la tel - sau la magazin str AI Lapedatu 6

 • Caut loc de munca în orice domeniu ! Pot lucra doar pe programul 8-16.30 sau 7:30-15-30,weekendurile libere.Multumesc

 • Dacă ești o persoană: - amabilă și orientată către client; - cu abilități foarte bune de comunicare persuasivă; - responsabilă, organizată, cu inițiativă; - cu experiență într-un post similar; Te așteptăm în echipa Sergiana ! Ceea ce trebuie să faci este: - să pregătești vitrinele pentru ziua de lucru: să verifici conformitatea produselor, termenele de valabilitate, etichetele de preț și să aranjezi marfa respectând standardele FIFO; - să asiguri curățenia vitrinei, a feliatorului și a ustensilelor utilizate la vânzarea mărfii; - să prezinți, într-un mod amabil, produsele și serviciile aferente vânzării; - să ambalezi produsele vândute utilizând materiale specifice, pentru asigurarea livrării în condiții calitative corespunzătoare. Pe lângă salariu, noi îți oferim: - bonuri de masă; - bonusuri de performanță; - spor de fidelitate; - cursuri de formare în Școala Sergiana - prime de Paști și de Crăciun; - card de sănătate la o clinică privată. Locație: Brașov Așteptam CV-ul tău pe adresa de mail:

 • Dacă ești o persoană: * amabilă și orientată către client; * cu abilități foarte bune de comunicare persuasivă * responsabilă, organizată, cu inițiativă; * cu experiență într-un post similar; Te așteptăm în echipa Sergiana ! Ceea ce trebuie să faci este: * să verifici stocul de produse, să introduci comenzile către furnizori și să faci recepția mărfii; * să pregătești vitrinele pentru ziua de lucru: să verifici conformitatea produselor, termenele de valabilitate, etichetele de preț și să aranjezi marfa respectând standardele FIFO; * să realizezi vânzarea produselor Sergiana, să încasezi banii de la clienți și să închizi ziua fiscala la casa de marcat. Pe lângă salariu, noi îți oferim: * bonuri de masă; * bonusuri de performanță; * spor de fidelitate; * cursuri de formare în Școala Sergiana * prime de Paști și de Crăciun; * card de sănătate la o clinică privată. Locație: * Prăvălia Sergiana Sighișoara Mureș * Prăvălia Sergiana Brașov Așteptam CV-ul tău la adresa de mail:

 • 6

  Angajez casieri pentru benzinarie, studii medii cu bacalaureat. Program de lucru in ture 12/24, 12/48.

 • Angajam vanzatoare aprozar cu experienta,conditii motivante

 • 3

  Reteaua nationala de magazine SuperMercato, selecteaza in vederea angajarii pentru postul de Vanzatoare/Vanzator, pentru magazinul din Brasov, Bulevardul Grivitei Nr 50 c - 1 Post - sunati la SuperMercato este singurul lant de magazine din Romania cu marfa importata exclusiv din Italia! Produsele se pot comanda si pe www.supermercato.ro SE SOLICITA: - disponibilitate de lucru pentru program full time - capacitate de organizare - abilitati de comunicare cu clientii - orientare catre clienti si nevoile lor - minim de experienta pe lucrul cu sisteme de vanzari tip POS - responsabilitate, implicare, seriozitate - flexibilitate si perseverenta - spirit de echipa si adaptabilitate DESCRIEREA JOB-ULUI: - vinde si informeaza clientul despre toate produsele si ofertele din magazin - ajuta clientul sa gaseasca solutia ideala pentru nevoile sale - asculta clientul si-l consilieaza - pastreaza standardele de expunere al produselor la raft - cunoaste produsele si avantajele pe care le creeaza acestea pentru clienti - face receptia la marfa primitae - aranjeaza produsele la raft - ataseaza preturile produselor - participa la incarcarea, descarcarea si manipularea produselor - efectueaza inventarierea stocului de marfa si al bunurilor din magazin - realizeaza raportarile periodice si le transmite la sediul administrativ - participa la curatenia magazinului si a altor spatii aferente magazinului SE OFERA: - contract de munca cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata, cu perioada de proba - loc de munca stabil - pachet salarial atractiv - card electronic pentru bonuri de masa in valoare lunara de 150 lei Primul pas in procesul de recrutare este trimiterea unui CV pe adresa sau pe numarul de contact. Multumim!

 • Salveaza cautarea