Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  angajez vanzator stand 21 complex lego Brasov

 • 5

  Angajez lucrător comercial,cu experiența,in magazinul Avant Premiere ,Str.Republicii Nr .34.

 • Magazinul de îmbrăcăminte Tom Tailor din Coresi angajează lucrător comercial! Program full time! Salariul atractiv. CV-uri se pot trimite prin msj privat sau adresa de email

 • Angajam lucrator comercial pentru magazin alimentar ,produse germane. Responsabilitati: Se lucreaza la casa de marcat Se aseaza produsele in raft Se eticheteaza produsele Se intretine curat locul de munca Se ofera Salariul motivant in raport cu implicarea personalului Bonuri de masa Mediul de lucru plăcut Relatii la tel

 • 3

  CONDI II: - domiciliul stabil în municipiul Brașov - studii: medii (liceul); - abilită i de comunicare; - experien ă în domeniul comercial constituie un avantaj;

 • 2

  Dacă ești o persoană: - amabilă și orientată către client; - cu abilități foarte bune de comunicare persuasivă - responsabilă, organizată, cu inițiativă; - cu experiență într-un post similar; Te așteptăm în echipa Sergiana ! Ceea ce trebuie să faci este: - să verifici stocul de produse, să introduci comenzile către furnizori și să faci recepția mărfii; - să pregătești vitrinele pentru ziua de lucru: să verifici conformitatea produselor, termenele de valabilitate, etichetele de preț și să aranjezi marfa respectând standardele FIFO; - să realizezi vânzarea produselor Sergiana, să încasezi banii de la clienți și să închizi ziua fiscala la casa de marcat. Pe lângă salariu, noi îți oferim: - bonuri de masă; - bonusuri de performanță; - spor de fidelitate; - cursuri de formare în Școala Sergiana - prime de Paști și de Crăciun; - card de sănătate la o clinică privată. Locație: - Prăvălia Sergiana Brașov, Stupini, Sacele - Prăvălia Sergiana Ghimbav Așteptam CV-ul tău la adresa de mail:

 • SC Altfel Traing SRL angajeaza pentru magazinul Altfel, din Bartolomeu, situat pe strada Egretei nr. 27, lucrator comercial . Program de lucru : sch1 06:30-14:30, sch 2 13:30-21:30, 8h/zi , 2 zile libere pe saptamana prin rotatie. Experienta intr-un post similar in magazine specializate constituie un avantaj. Mentionam faptul ca noi suntem un magazin cu program non-stop, dar din cauza restrictiilor, programul este normal. Prin urmare, dupa ridicarea restrictiilor revenim la program de 3 schimburi. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un mesaj si sa ataseze un CV la acest anunt, urmand a va contacta noi. Va multumim!

 • Angajez vanzatoare magazin mixt.

 • Căutăm tineri, elevi sau studenți, care doresc un venit suplimentar. Se lucrează în weekend, sâmbăta și duminica, de la ora 06:00 până la 14:00. Avem nevoie de tineri harnici, punctuali, serioși, pe care ne putem baza. Se lucrează în cadrul unor târguri sau expoziții. Job-ul presupune aranjat marfă, descărcat și încărcat marfă din mașini sau depozit, vânzare de produse. Nu este un job greu dar implică seriozitate și devotament. Nu este necesară prezenta în fiecare weekend, se lucrează în funcție de disponibilitate. Este obligatoriu, însă, în weekendul în care lucrați să fiți prezent atât sâmbăta, cât și duminica. Plata se face săptămânal, banii se primesc duminica după încheierea programului. Plata este 100 lei/ zi. Pentru mai multe detalii ne găsiți la Nr. de telefon . Nu răspund la mesajele primite aici.

 • Dacă ești o persoană: - amabilă și orientată către client; - cu abilități foarte bune de comunicare persuasivă; - responsabilă, organizată, cu inițiativă; - cu experiență într-un post similar; Te așteptăm în echipa Sergiana ! Ceea ce trebuie să faci este: - să pregătești vitrinele pentru ziua de lucru: să verifici conformitatea produselor, termenele de valabilitate, etichetele de preț și să aranjezi marfa respectând standardele FIFO; - să asiguri curățenia vitrinei, a feliatorului și a ustensilelor utilizate la vânzarea mărfii; - să prezinți, într-un mod amabil, produsele și serviciile aferente vânzării; - să ambalezi produsele vândute utilizând materiale specifice, pentru asigurarea livrării în condiții calitative corespunzătoare. Pe lângă salariu, noi îți oferim: - bonuri de masă; - bonusuri de performanță; - spor de fidelitate; - cursuri de formare în Școala Sergiana - prime de Paști și de Crăciun; - card de sănătate la o clinică privată. Locație: Brașov Așteptam CV-ul tău pe adresa de mail:

 • 2

  Angajăm Lucrător comercial pentru magazin alimentar. Salariu super atractiv. Pentru detalii direct in magazin Str. Constructorilor nr. 2. sau la telefon

 • Confectionam la comanda mobilier rustic foișoare mese cu băncuțe topogane terase semi foișoare balansoare și multe altele mai multe detalii la tel

 • Angajăm personal pentru magazinul chinezesc din Bartolomeu. Relații la telefon

 • 2

  Angajez vanzatoare la magazin mixt in comuna Prejmer, salariu atractiv + bonusuri din vânzări, program : o zi se lucrează, o zi libera. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactați la numărul de tel : .

 • 9

  Eşti o persoană energică, dornică să accepte noi provocări și care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Ai toate șansele să devii Crew – Lucrator restaurant McDonald's. Experiența se câștigă în timp, noi te pregătim intens și iți oferim o serie de beneficii și stabilitatePrincipalele resonsabilitati: · Lucrezi in toate zonele restaurantului – bucatarie, zona caselor de marcat, aprovizionare, sala de mese, asigurand curatenia in interiorul si exteriorul restaurantului; · Servirea clientilor McDonald’s, adoptand în permanență o atitudine prietenoasă; · Pregatirea produselor la standardele de calitate McDonald’s, în condiții stricte de igienă și siguranță alimentară; · Asimilezi informatii tehnice si abilitati practice care au legatura cu domeniul de activitate – produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii: · Pachet salarial atractiv (incepand de la 2000 RON - salariu net + tichete de masa pentru norma intreaga de 8 ore); · Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; · Flexibilitate – îți poți organiza programul de lucru în ture de zi, ture de noapte și în ture de weekend, în funcție de nevoile tale și de programul restaurantului în care vei lucre; · Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald’s din apropierea casei (in limita posturilor vacante); · Proces rapid de promovare ; · Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare; · Beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale. Profilul cautat: · Studii medii finalizate; · Atitudine pozitivă și orientare către client; · Atitudine proactive; · Abilități de lucru în echipă; · Capacitatea de a lucra sub presiune si oriestarea catre rezultate.

 • 2

  Angajam operator gpl si benzina.Avem o statie de gpl si una de benzina. Salariu atractiv, carte de munca, program in ture. Mai multe detalii la nr de telefon .

 • 3

  Descriere Locuri de muncaDaca iti plac hainele, urmaresti moda,si iti place sa te ocupi cu satisfacerea nevoilor clientilor, atunci te invitam sa faci parte dintr-o echipa dinamica, cu: - salar incepand de la 1700 lei net - bonusuri de haine si diverse premii Descrierea jobului - deservirea clientilor - manipularea casei de marcat - aranjarea si punerea hainelor pe rafturi - receptionare si gestionarea marfii Prezinta avantaj: - spiritul de echipa - atitudinea pozitiva - cunoasterea modei actuale - experienta in domeniul: vanzari haine Postul este destinat atat pentru barbati cat si pentru femei. Despre noi: Hada Fashion vine si in Romania, in Ungaria au peste 80 de magazine in Malluri, Cente comerciale, Hipermarceturi etc. si este ce mai mare firme de pe piata hainelor second-hand din Ungaria, avand o experienta de 28 ani. Acuma incepe extinderea si in romania. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati siteul: www.hadafashion.com:

 • 1

  Michell"s Markt deschide un nou magazin la Coresi Shopping Brașov, cautam personal dinamic cu spirit de echipa si dorinta de munca pentru o buna dezovltare a magazinelor noastre . Experianta în domeniul vânzărilor poate constitui un avantaj . Iti oferim: -un mediu de munca plăcut cu o echipa tânăra -training de specialitatea -15 zile lucrătoare pe luna - salariu atracitv ( include si bonuri de masa) Pentru mai multe detalii asteptam cv-ul tau:

 • 14

  Angajez o doamna sau domn pentru vanzare carti la toneta pe str. Republicii in program de 4 ore pe zi -preferam studenti, pensionari sau pe cineva care mai lucreaza si in alta parte -obligatoriu sa locuiasca in oras BRASOV( intrucat nu se justifica deplasarea pentru un program scurt ). Asteptam cv -urile pe acest site, pe whashap sau pe mail Accepta provocarea -poate e ceva nou pentru tine ,dar placut si captivant-nu rata ocazia.

 • Angajez vanzator pentru aparat de inghetata stradal in Piata Sfatului pentru perioada de vara,incepand cu 10 Aprilie. Salariu motivant telefon

 • Salveaza cautarea