Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Casieri, lucratori comerciali Iasi Iasi - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 4

  Mag alimentar,, La Colt,,, zona Bucium Granit angajează vânzătoare. Program 8 ore/zi

  Mag alimentar,, La Colt,, , zona Bucium Granit, angajează vânzătoare cu minim de experienta în comerț. Program 6_14 /14-22 în 2 ture. Pt detalii și informații tel .

 • 6

  Angajam vanzatoare magazin de haine

  DescriereCautam colega pentru magazin de imbracaminte si accesorii str. Garii Program 9-17 de luni pana vineri , o sambata se lucreaza una nu, program sambete lucratoare 9-16, duminica liber. Cerințe : -Comunicativa -Prezenta plăcută -Receptivă -Ambitioasa -Dorința de a lucra intr un loc de munca stabil -Experiența in domeniu reprezintă un avantaj -Corectitudine -Seriozitate -Implicare Responsabilitati; vanzare produse si indrumare clienti,asezare produse cand se primeste marfa, mentinere curatenie si ordine.

 • 9

  Angajez vanzatoare magazin imbracaminte

  Cautam colega pentru magazin de imbracaminte si accesorii str. Garii Program 9-17 de luni pana vineri , o sambata se lucreaza una nu, program sambete lucratoare 9-16, duminica liber. Cerințe : -Comunicativa -Prezenta plăcută -Receptivă -Ambitioasa -Dorința de a lucra intr un loc de munca stabil -Experiența in domeniu reprezintă un avantaj -Corectitudine -Seriozitate -Implicare Responsabilitati; vanzare produse si indrumare clienti,asezare produse cand se primeste marfa, mentinere curatenie si ordine.

 • 18

  Angajez vanzatoare

  Angajez vanzatoare pentru magazin alimentar Mai multe detalii la nr. zile libere si salariu atractiv

 • 1

  Angajam personal receptie sala fitness

  Angajam receptionera in cadrul salii de fitness Young Gym. Cerinte: - cunostinte de limba engleza; - bună capacitate de relaţionare şi comunicare; - cunoştinte de PC; - bune abilităţi organizatorice si atentie la detalii; - prezenta fizica agreabila si respectuoasa; - atitudine pozitiva; - persoana prezentabila; - adaptabilitate la situaţii noi Se lucreaza in ture: si 14.30-22.00. Pentru mai multe detalii, sunati la Locatie: Iasi, str. Atelierului, nr.14B(Baza 3, vis a vis de autogara Eurovoyage).

 • 3

  Angajeaza vânzătoare!

  Te asteptăm în echipa noastră! Magazin cu produse din Italia, SuperMercato, Str. Sfântul Lazăr nr45 Angajează vânzătoare!! Program de lucru: 2 zile lucrezi,2 zile libere Luni-Duminică: 08:00-20:00 Experienţa în vânzări este importantă, dar credem că o poţi acumula si pe parcurs. Ne interesează sa fii orientată spre oameni si să îți facă plăcere să lucrezi în echipă, să ai respect faţă de colegi şi faţă de clienți. -nivel profesional:minim 10clase. -salariu minim pe economie+bonusuri lunare(atât băneşti cât şi în produse). -contract de munca pentru 1an Vino să: -întâmpini clienţii cu promptitudine şi amabilitate, oferindu-le consultanţă privind produsele din magazin. -te ocupi de recepţia mărfii. - expui si depozitezi marfa la raft conform procedurilor interne. -afişezi şi să actualizezi etichetele de preţ. -desfăşori activități de schimbare a promoţiilor realizând amenajări necesare expunerii acestora. - te implici în activităţi de organizare şi curăţenie în magazin. - încasezi contravaloarea produselor vândute. -Nu angajăm minori!! Asteptam CV-ul tau pe adresa de e-mail ,în magazin sau pe whatsapp (număr de telefon: )

 • Angajare personal FoodTruck

  Anunț de Angajare: Food Truck Post: Bucătar Personal Servire - Food Truck Descriere: Suntem în căutarea unei persoane pasionate de gătit și de interacțiunea cu clienții pentru a se alătura echipei noastre la rulota de food truck. Dacă ai experiență în prepararea mâncării și ești entuziast să lucrezi într-un mediu dinamic și plin de energie, te așteptăm să aplici! Responsabilități: - Prepararea și gătirea produselor din meniul rulotei (burgeri, sandwich-uri, etc.) - Asigurarea respectării normelor de igienă și siguranță alimentară; - Servirea clienților și gestionarea comenzilor; - Menținerea curățeniei și organizării rulotei; - Gestionarea stocurilor și aprovizionarea rulotei; Cerințe: - Experiență anterioară în bucătărie sau gătit (de preferat) - Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții; - Capacitatea de a lucra sub presiune și de a gestiona mai multe sarcini simultan; - Flexibilitate în ceea ce privește programul de lucru; - Permis de conducere categoria B (constituie un avantaj) Oferim: - Salariu competitiv și bonusuri de performanță; - Un mediu de lucru prietenos și dinamic; - Posibilități de dezvoltare profesională. Dacă te regăsești în această descriere și vrei să faci parte dintr-o echipă tânără și entuziastă, trimite CV-ul tău la [adresa de email] sau contactează-ne la [număr de telefon].

 • 5

  Angajez operatoare schimb valutar

  Operator schimb valutar iasi

 • 3

  2700 - 3500 lei INSULA BALOANE HELIU - Angajam lucrator comercial Carrefour Felicia

  Descriere Cautam sa angajam o noua colega pentru standul de decoratiuni si baloane cu HELIU din Centrul Comercial Carrefour Felicia Iași ZONA BAZA 3, Langa Egros Candidatul ideal - Cautam o persoana cu un minim de experienta in comert , preferabil care a mai lucrat la insule in Centre Comerciale sau Mall-uri - Seriozitate pentru o colaborare pe termen lung - NU angajam studenti sau sezonier pe timp de vara - NU angajam minor - Zambitoare si comunicativa Responsabilitati: - Umflare baloane cu HELIU - Ambalare Cadouri - Consilierea clientilor in vederea alegerii celei mai bune solutii - Preluare comenzilor pentru baloane cu heliu si completarea datelor corect si complet - Vanzare catre client a produselor si incasarea banilor - Utilizare casa de marcat si pos - Respectarea programului de lucru si a regulilor firmei. Beneficii: -Contract de munca FULL TIME 8 h - Concediu 24 zile pe an - Extra Bonusuri de Craciun, de Paste, De 1 Martie - Program pe ture 12 h zi si urmatoarea zi libera. ( program fix 09:00-21:00] Nu se sta peste program - Reduceri si beneficii la achizitionarea de produse ale firmei - Mediu de lucru placut - Perioada de training, acomodare Asteptam Cv-urileprin mesaj direct pe PUBLI24, sau la insula in Carrefour Felicia sau pe pagina de facebook Cadouri Felicia Decoratiuni sau pe email

 • 15

  Angajăm lucrător comercial Valea Lupului

  Magazin alimentar Carrefour Valea Lupului. Angajează lucrător comercial, program de lucru 8 ore pe zi, zile pe săptămână, detalii la telefon.

 • 17

  Angajam lucrator comercial in Iasi

  FMCG Marketing&Distributie Impreuna redefinim performanta in merchandising De 16 ani oferim solutii inovative de merchandising bazate pe următoarele valori: -> Orientarea către angajați -> Excelența în execuție -> Inovație -> Partener de valoare Ce asteptam de la tine? Responsabilitate si seriozitate. Flexibil si spirit de echipă. Minim studii gimnaziale finalizate. Experientă anterioară constituie avantaj, dar nu este obligatorie. Printre atributiile tale: Aprovizionarea rafturilor cu produsele din sortimentatia alocata. Aranjarea produselor la raft. Verificarea preturilor si valabilitatea produselor. Ce oferim: Contract de munca pe perioada nedeterminata. Plata salariului la data stabilita. 21 zile de concediu de odihna pe care le vei efectua intotdeauna. Training la angajare. Dezvoltare profesionala si oportunitati reale de promovare. Suport din partea echipei.

 • 2

  Vânzător vânzătoare - magazin mixt - sezonier litoral

  Anunț de Angajare: Vânzător Vânzătoare - Magazin Mixt în Eforie Nord Eforie Sud Dorim să adăugăm oameni pasionați și dedicați echipei noastre! SEZONIERI LITORAL. Suntem în căutarea unor tineri dinamici și motivați, cu vârsta între 16 și 30 de ani, pentru a se alătura echipei noastre în calitate de vânzători vânzătoare. În această poziție, veți avea oportunitatea de a lucra într-un mediu plin de energie, oferind servicii excelente clienților noștri într-un magazin mixt deschis non-stop. Cerințe: * Entuziasm și dorință de a învăța și de a se dezvolta în domeniul comerțului * Disponibilitatea de a lucra în ture de 12 ore, într-un program non-stop ( ture de 12 ore zilnic ) liber prin rotație odată ce avem toată echipa * Capacitatea de a lucra în echipă și de a oferi o experiență plăcută clienților * Atitudine pozitivă și orientare către rezolvarea problemelor Beneficii: * Salariu atractiv de 2500 lei lunar ( prima luna ) - apoi 2800 lei lunar * Contract de muncă în conformitate cu legislația în vigoare * Oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și prietenos, cu posibilități de dezvoltare personală și profesională * Cazare oferită pentru cei care vin din alte orașe * Angajament față de seriozitate și profesionalism Cum să aplici: Dacă te regăsești în aceste cerințe și ești interesat ă să faci parte din echipa noastră, te rugăm sa ne contactezi prin wats up la numărul afișat. Alătură-te echipei noastre și fii parte dintr-o experiență de lucru plină de satisfacții și oportunități de creștere profesională! *** PENTRU MAI MULTE DETALII ASTEPT MESAJE PE WATS UP LA NUMARUL DIN POZA DE MAI SUS.

 • 1

  magazin mixt litoral vânzător vânzătoare sezonier

  Anunț de Angajare: Vânzător Vânzătoare - Magazin Mixt în Eforie Nord Eforie Sud Dorim să adăugăm oameni pasionați și dedicați echipei noastre! SEZONIERI LITORAL. Suntem în căutarea unor tineri dinamici și motivați, cu vârsta între 16 și 30 de ani, pentru a se alătura echipei noastre în calitate de vânzători vânzătoare. În această poziție, veți avea oportunitatea de a lucra într-un mediu plin de energie, oferind servicii excelente clienților noștri într-un magazin mixt deschis non-stop. Cerințe: * Entuziasm și dorință de a învăța și de a se dezvolta în domeniul comerțului * Disponibilitatea de a lucra în ture de 12 ore, într-un program non-stop ( ture de 12 ore zilnic ) liber prin rotație odată ce avem toată echipa * Capacitatea de a lucra în echipă și de a oferi o experiență plăcută clienților * Atitudine pozitivă și orientare către rezolvarea problemelor Beneficii: * Salariu atractiv de 2500 lei lunar ( prima luna ) - apoi 2800 lei lunar * Contract de muncă în conformitate cu legislația în vigoare * Oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și prietenos, cu posibilități de dezvoltare personală și profesională * Cazare oferită pentru cei care vin din alte orașe * Angajament față de seriozitate și profesionalism Cum să aplici: Dacă te regăsești în aceste cerințe și ești interesat ă să faci parte din echipa noastră, te rugăm sa ne contactezi prin wats up la numărul afișat. Alătură-te echipei noastre și fii parte dintr-o experiență de lucru plină de satisfacții și oportunități de creștere profesională! *** PENTRU MAI MULTE DETALII ASTEPT MESAJE PE WATS UP LA NUMARUL DIN POZA DE MAI SUS.

 • Angajez vânzătoare

  Angajăm Vânzătoare pentru Magazin Non-Stop! Ești o persoană energică și sociabilă? Îți place să interacționezi cu oamenii și să oferi servicii excelente? Alătură-te echipei noastre! Ce oferim:Salariu atractiv și bonusuri de performanță. Program flexibil cu ture de zi și de noapte. Training la locul de muncă și oportunități de dezvoltare profesională. Mediu de lucru dinamic și prietenos. Responsabilități: Oferirea de asistență clienților și îndeplinirea cerințelor acestora. Menținerea ordinii și curățeniei în magazin. Gestionarea stocurilor și a inventarului. Operarea casei de marcat și gestionarea tranzacțiilor. Candidatul ideal: Are abilități excelente de relaționare cu clienții. Este dispus să lucreze în ture, inclusiv noaptea.Este responsabil, punctual și organizat. Nu este obligatorie experiența . Pentru a stabili un interviu sunați la numărul:

 • 6

  Simigerie angajeaza vanzatoare

  Simigerie angajeaza vanzatoare cu sau fara experienta, program o zi ci o zi, salar motovant

 • 1

  Sef tura supermarket La doi pasi

  Angajam sef tura pt supermarket La doi pasi in Nicolina. Cautam o persoana cu minim doi ani experienta in domeniu. Salariul minim de inceput 3200lei. Program in doua ture : O saptamana 6-14, iar cealaltă 14-22

 • 17

  Operator amanet si schimb valutar Iasi

  Vrei o schimbare in cariera sau esti in cautarea unui loc de munca? Alatura-te echipei BSG Amanet & Exchange! Asteptam cv-ul tau pe adresa noastra de email sau depune-l in agentie. Ai nevoie doar de: - studii superioare; - cunostinte de operare calculator; - disponibilitate de a participa la cursul initial de pregatire in Baia Mare, judetul Maramures (costuri suportate de catre companie); In cadrul companiei vei fi apreciat si vei beneficia de: - contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga; - perioada de formare la angajare si training-uri periodice in domeniu; - salariu + tichete de masa pentru fiecare zi lucratoare din luna (valoarea unui tichet de masa este de 40 lei); - spor anual de vechime in cadrul companiei; - prima de Paste, Craciun si de 8 Martie; - preturi si comisioane speciale la serviciile companiei; - concediu de odihna suplimentar in functie de vechimea in companie; - prima de recomandare daca iti aduci prietenii in echipa; - bonusari periodice corelate cu performanta obtinuta;

 • 5

  Angajam Vanzatoare

  Magazin alimentar situat în Alexandru cel Bun angajăm vânzătoare cu sau fără experiență. pentru detalii nu ezitați să ne contactați. Nu răspundem la mesaje.

 • 3

  Angajam vanzatoare

  Magazin alimentar situat în Alexandru cel Bun angajăm vânzătoare. program de Muncă avantajos, salarizare atractivă. detalii la nr

 • 7

  Angajez vanzatoare lucrator comercial

  Magazin alimentar situat Alexandru cel Bun angajăm vânzătoare cu sau fără experiență. Program de muncă avantajos mai multe detalii la telefon

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Iasi

Localități

Iasi
Salvează căutarea