Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Ilfov Companii

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez vanzatoare, magazin mixt in comuna Cornetu .Mai multe detalii la nr. de telefon :

 • 1

  Casa de pariuri SAFE BET angajaza operator pc/casier in SECTORUL 4,ZONA APARATORII PARTIEI.Program de lucru avantajos,echipa tanara si dinamica,beneficiezi de training,si ajutor din partea echipei.

 • BYBO TEXTIL LINE SRL -Angajeaza 2 posturi lucrator comercial COD C.O.R 522303.Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr. de tel: . .

 • LODOS DESIGN SRL -angajeaza 2 posturi lucrator comercial COD C.O.R 522303.Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr.de tel: .

 • 1

  Suntem o societate mica ,punctul de lucru Voluntari Ilfov-magazin de prezentare cu vanzare produse de bricolaj,sanitare electrice vopseluri materiale etc,suntem pe piata din 2004 imbunatatind continuu relatiile cu colaboratorii nostri. Avem maturitatea necesara de a face fata oricaror provocari. Dorim in echipa noastra una ,doua persoane de sex masculin care va avea ca sarcini principale -curatenia , participa la incarcarea si descarcarea diferitelor marfuri ,identifica diferite locatii in magazin si le mentine curate. Un avantaj acordat colaboratorilor nostri ar fi flexibilitate programului de lucru,produse si servicii cu un discount considerabil si cel mai important - omenia Nu cautam - persoane care nu au cei sapte ani de acasa. Cautam- in primul rand o persoana care sa ii placa ceea ce face,care sa aiba o atitudine pozitiva... Salarizare si bonusuri- cu cat exista mai multa implicare ..cu atat rezultatele se vor vedea mai repede 2000-3000 ron - Stefanuti Laurentiu, Viva Electric Impex Srl

 • Vino in echipa noastra! Pentru asta trebui sa fii o persoana sociabila, responsabila si organizata. Este necesar sa ai experienta in domeniu (suntem un depozit de materiale de constructii ce foloseste un program de gestiune pentru vanzari) si diploma de BAC. Programul de lucru L-V 08-18 , S 08-14, D liber

 • Vino in echipa noastră! Avem nevoie de persoane ce doresc sa muncească, sa fie organizați și sociabili. Suntem un depozit de materiale de construcții și folosim un program de gestiune pentru încasare și facturare, un plus pentru a ocupa locul îl reprezintă experiența.

 • UNURSAL SRL -Angajeaza 2 posturi lucrator comercial COD C.O.R 522303 .Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr. de tel: .

 • SC DE FERMO TRENDY SRL -Angajeaza 2 posturi lucrator comercial COD C.O.R 522303.Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr. de tel: .

 • 1

  R & C DIVERS ACTIV SRL angajeaza la punctul de lucru din Voluntari, Jud. Ilfov- 1 post lucrator comercial COD COR 522303 si 1 post manipulant marfuri Cod COR 933303 . Relatii pentru depunerea CV-urilor la telefon .

 • 2

  AlcoolDiscount.ro angajeaza vanzator magazin bauturi alcoolice. Program flexibil si conditii avantajoase. Locatia este in complex Doraly, comuna Afumati, jud. Ilfov. (la iesirea din Bucuresti, sector2, soseaua Bucuresti-Urziceni) Salariu atractiv si conditii de munca avantajoase. Decontare/Asigurare transport, in functie de locatie. Program Luni-Vineri (un schimb) Sambata program prin rotatie: 08:00-15:00 Cautam o persoana serioasa, responsabila, cooperanta, obisnuita cu lucrul in echipa si care invata cu usurinta sarcinile primite. Cerinte: - cunostinte utilizare PC nivel mediu (Word, Excel) - cunostinte emitere avize si facturi in diverse programe informatice - atitudine pozitiva, entuziasm, orientare spre rezultat - capacitate de a lucra in echipa, seriozitate si responsabilitate - abilitati de comunicare Responsabilitati: intocmirea documentelor necesare pentru finalizarea vanzarii si livrarea produselor (bonuri fiscale, facturi) consilierea clientilor si furnizarea informatiilor corecte si complete asupra produselor comercializate cunoasterea produselor comercializate; participarea la buna prezentare a magazinului din punct de vedere al ambientarii produselor

 • 1

  Pentru noul Restaurant Sushi Master din Mall Corbeanca angajam BUCATARI si CASIERI cu experienta. Restaurantul este pozitionat strategic in Mall Corbeanca, DN1 Value Centre, Calea Bucuresti, nr. 2BIS, Balotesti, Ilfov. Sushi Master este o retea internationala cu specific japonez, care a fost fondata in 2013. In 2017 a fost deschis primul restaurant pe franciza in Brasov, iar in prezent sunt active 8 locatii situate in Brasov, Bucuresti, Iasi, Sibiu, Timisoara si Oradea. Avem nevoie de colegi cu: Experienta de minim un an Studii medii, liceale sau scoala profesionala Coordonare manuala buna si memorie vizuala Abilitati de comunicare si capacitate de a lua decizii Persoana de incredere si implicare in activitate Oferim: Un mediu de lucru placut, curat si armonios Program echilibrat si o abordare respectuoasa Salariul fix net (bani in mana) pentru casier este de 2.200 lei (suma este incadrata in contractul de munca integral) Salariul fix net (bani in mana) pentru bucatar este de 3.000 lei (suma este incadrata in contractul de munca integral) Bonus din vanzarile restaurantului corelat cu rezultatele individuale si ale echipei Tichete de masa Decont transport in comun Concediu anual de 21 de zile Pentru detalii, ne gasiti de luni pana vineri la telefonul , in intervalul 09.00-18.00. Va asteptam cu drag in echipa noastra! Ne dorim ca toata lumea sa aiba ocazia, sa se bucure de gustul celor mai bune preparate din bucataria japoneza.

 • Casieri, casiere magazin si gastro benzinarie, benzinaria Mol Glina - Ilfov ,angajeaza personal pentru magazin si pentru zona gastro. Oferim salariu fix, tichete de masa, tips, mediu de lucru placut. Program in ture de lucru Angajarile se fac pe baza de interviu la Sediul Benzinăriei Mol Glina

 • Salveaza cautarea