Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Casieri, lucratori comerciali Mures - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Lucrător Comercial Sovata (f m)

  în cadrul magazinului Kaufland din Sovata, Strada Primăverii, nr. 58 Pentru detalii sau pentru a aplica, sună la 021 91 32 sau depune-ți CV-ul online pe cariere.kaufland.ro Beneficiile tale Contract de muncă pe durată nedeterminată cu un salariu ce pornește de la suma de 4200 lei brut (pentru un program de lucru full-time) Bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, zile care vor creste în functie de vechimea in cadrul companiei Oferte speciale și o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi Bookster, 7Card etc Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară Formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor noastre, precum și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională Profilul tău Studii medii Disponibilitate pentru progam de lucru în ture Amabilitate, seriozitate și responsabilitate Exemplu pozitiv în comportamentul și relațiile cu clienții și ceilalți colegi Experiență într-un post similar constituie un avantaj Responsabilitățile tale Depozitezi, manipulezi și transporți mărfuri Aprovizionezi corect și eficient rafturile Realizezi controlul termenelor de valabilitate și respecți regulile de plasare a mărfii la raft Menții ordinea și curățenia pe suprafața magazinului Asiguri o servire amabilă și orientată către client la vitrina asistată, grill și casele de marcat În cazul în care profilul tău se potrivește cu locul de muncă, te vom invita la un interviu personal în pasul următor.

 • 1

  Adjunct Manager Magazin Sovata (f m)

  în cadrul magazinului Kaufland din Sovata, Strada Primăverii, nr. 58 Pentru detalii sau pentru a aplica, sună la 021 91 32 sau depune-ți CV-ul online pe cariere.kaufland.ro Beneficiile tale Contract de muncă pe durată nedeterminată cu un venit atractiv care include, pe lângă partea salarială, bonuri de masă și posibile sporuri oferite în funcție de condițiile sau programul de lucru 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, zile care vor creste în functie de vechimea in cadrul companiei Plăti aniversare, zile libere acordate cu ocazia diferitelor evenimente și cursuri gratuite pentru copiii angajaților Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară Formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor noastre, precum și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională Profilul tău Experiență de coordonare și motivare a unei echipe Experiență și cunoștințe în domeniul comerțului retail Gândire orientată spre client și capacitate de organizare și prioritizare Proactivitate și orientare spre rezolvarea problemelor Foarte bune abilități interpersonale Sarcinile tale Gestionezi activitățile magazinului în mod responsabil și orientat spre rezultate Asiguri un ux optim de mărfuri și disponibilitatea produselor la vânzare Conduci și instruiești angajații din subordine și realizezi plani carea de personal Asiguri realizarea cifrei de afaceri plani cate Monitorizezi și menții costurile magazinului în paramentrii stabiliți În cazul în care profilul tău se potrivește cu locul de muncă, te vom invita la un interviu personal în pasul următor.

 • Funcționar Informații Clienți Sovata (f m)

  în cadrul magazinului Kaufland din Sovata, Strada Primăverii, nr. 58 Pentru detalii sau pentru a aplica, sună la 021 91 32 sau depune-ți CV-ul online pe cariere.kaufland.ro Beneficiile tale Contract de muncă pe durată nedeterminată cu un salariu ce pornește de la suma de 4200 lei brut (pentru un program de lucru full-time) Bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, zile care vor creste în functie de vechimea in cadrul companiei Oferte speciale și o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi Bookster, 7Card etc Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară Formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor noastre, precum și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională Profilul tău Studii medii Disponibilitate pentru progam de lucru în ture Amabilitate, seriozitate și responsabilitate Exemplu pozitiv în comportamentul și relațiile cu clienții și ceilalți colegi Experiență într-un post similar constituie un avantaj Sarcinile tale Asiguri o atmosferă placută, orientată spre client Gestionezi cu amabilitate reclamaţiile și întrebările clienţilor, conform regulilor şi procedurilor interne Kaufland Gestionezi produsele returnate de clienți, respectând procedurile interne Efectuezi plata garanțiilor Kaufland către clienți În cazul în care profilul tău se potrivește cu locul de muncă, te vom invita la un interviu personal în pasul următor.

 • Angajam ofițer relații clienți

  Magazin de papetărie din Tg-Mures angajează ofițer relații clienți. Cerințe: studii medii absolvite, cunoștințe operare PC ( Word și Excel), abilitatea de a lucra în echipa dar și individual. Responsabilități: activități de recepție și facturare marfă, întocmire documente, preluare apeluri telefonice. Informații de luni până vineri între orele 9.00-15.00 tel.

 • Angajez operator facturare

  Firmă de papetarie angajează operator date. Cerințe: studii medii absolvite, cunoștințe operare PC (word, excel). Responsabilitati: facturare marfă și întocmire diverse documente, preluare comenzi telefonice sau de pe e-mail. Experiența în domeniu constituie un avantaj. Informații telefon

 • 10

  Angajam personal

  Angajam personal part-time pentru presa de carton detalii la telefon intre orele 09-17.

 • Angajam casiera casier benzinaria Petrom - 7 Noiembrie Tg. Mures

  Ce oferim? Sporuri de noapte, spor de weekend, spor pentru sărbători legale, spor pentru ore suplimentare platite dublu Bonuri de masă a câte 35 lei buc pentru fiecare zi lucratoare din luna Bonusuri pentru zile de Sărbătoare Asigurare medicală privată Primă pentru Concediu Echipament uniforma de lucru Ce ne dorim? - Persoana serioasa si responsabila care doreste sa munceasca - Persoana care sa stie si vrea sa lucreze cu clientii - Persoana care lucreaza in echipa cu ceilalti membrii ai echipei Condiții: - Respectarea programului de munca care presupune lucrul in schimburi de zi si noapte. Responsabilități: - consilierea clienților; - incasare contravaloare alimentari si prosuse shop; - aprovizionarea cu marfă a rafturilor; - activități de curățenie și întreținere a stației. CV-urile sau alte informatii la punctul de lucru Statia Petrom 7 Noiembrie P-ta Marasesti nr 24, se pot trimite prin intermediul mesageriei, sau la nr de tel din contact.

 • Magazin alimentar angajează casieri.

  Magazin alimentar situat în cartierul Dambu angajează casieri.Mai multe detali la nr de telefon

 • 1

  Casier, lucrator comercial si manipulanti marfa

  Magazinul Brico Dépot din Targu Mures cauta colegi noi in echipa! Construim cariere și contribuim împreună pentru case mai bune, fiind profesioniști, învățând, respectându-ne, arătând grijă față de nevoile colegilor și ale clienților noștri. Daca vrei sa iti construiesti si tu o cariera alături de noi, aplica si #HaiSaFimBricolegi Cerinte: orientare spre a intelege nevoile clientului si a-i propune cele mai potrivite solutii; pasiunea pentru tot ce inseamna bricolaj si imbunatatirea locuintei; atitudine constructiva si proactiva, entuziasm si dorinta de a invata; abilitati de ascultare si comunicare; rezistentă la efort fizic. studii medii. Reprezinta un avantaj pentru tine daca ai: experienta in vanzari; experienta de lucru in: construcţii, instalaţii, amenajări interioare, gradinarit; permisul de stivuitorist. Ce vei face in rolul de lucrator comercial la Brico Dépot? Te concentrezi pe nevoile şi dorinţele clienţilor şi actionezi pe baza informaţiilor oferite de aceştia, ii determini prin atitudinea ta sa isi doreasca sa revina, oferindu-le o experienta placuta in magazin; Asiguri disponibilitatea produselor în departament prin aprovizionarea permanentă, în funcţie de necesităţi şi aranjarea produselor la raft; Vei participa la activităţile de inventariere organizate în raioane depozit; Colaborezi cu colegii din celalalte echipe ale magazinului pentru atingerea obiectivelor de vanzare. Ce vei face in rolul de casier la Brico Dépot? scanezi corect produsele clientilor la casa; incasezi contravaloarea produselor si emiti documentele fiscale necesare; intocmesti documentele specifice corect si la timp: documente de casa, monetar, si altele; oferi informatii si suport necesar clientilor in solutionarea eventualelor probleme legate de pret, produse; esti amabil amabila si ai o prezenta agreabila atat fata de clienti, cat si fata de colegi. Ce vei face in rolul de manipulant marfa la Brico Dépot? Te vei ocupa de primirea si verificarea marfurilor din punct de vedere calitativ si cantitativ Depozitezi marfurile (in interiorul sau exteriorul magazinului) conform zonelor alocate fiecarei categorii de produse Participi la pregatirea si incarcarea marfii in vederea livrarii catre client Efectuezi retururile de produse la furnizori sub controlul superiorului direct Pregatesti si verifici transferurile de marfa intre magazine Introduci avizele de marfa in sistem, precum si validarea retururilor catre furnizori si a transferurilor. Ce oferim? Mediu de lucru este chiar plăcut - așa ne spun toți colegii Sunt multe oportunităţi de a creşte şi a te dezvolta, iar tu vei afla cu prioritate despre posturile noi din echipă Avem un pachet de beneficii consistent (tichete de masă, decont transport, prime, abonament clinică medicală privată, reduceri la sălile de sport, oferte de servicii financiare, acces gratuit la biblioteca Bookster și la programul Brico SOS și altele) O multitudine de cursuri și pentru noii colegi un program de integrare în companie, cu sprijinul unui mentor dedicat; Îți asigurăm cursul pentru obținerea permisului de moto-stivuitorist (dacă este necesar rolului) Acces la cele mai noi produse de pe piață despre care înveți în cadrul cursurilor specializate, cu furnizori de renume în materie de bricolaj Flexibilitatea programului de lucru întrucât atunci când organizăm turele știm cât contează timpul alocat și vieții personale. Noi suntem mândri că lucrăm în Brico, singurul retailer din domeniul amenajării locuinței care a primit certificarea Top Employer, fiind recunoscuți, printre altele, pentru programele noastre de training și dezvoltare. Te așteptăm să ni te alături, iar primul pas este să ne contactezi la numarul de telefon afisat, sau să îl depui la Serviciul Info Clienți din magazin.

 • 3

  Ofertă de muncă

  Pepiniera Pinus din Câmpu Cetății, angajează vânzător (vânzătoare) cu carte de muncă și angajare imediată. Domeniu de activitate: comercializare plante ornamentale Locație : în incinta magazinului din Câmpu Cetății Cerințe: 1. abilități de comunicare 2. persoană organizată și responsabilă 3. limbi la nivel conversațional, obligatorii: română și maghiară 4. cunoștinte minime operare PC (Word, Excel, etc.) 5. cu sau fără experiență în domeniu

 • 15

  Angajăm vânzătoare

  Angajăm vânzătoare în magazin alimentar Tg Mureș str Bolyai pentru mai multe detalii nr tel

 • Angajam lucrator comercial

  SC ZOD MAXIM SHOP SRL angajeaza femei pentru postul de lucrator comercial la magazinul Casa Shopping situat in Targu Mures str. Piata Victoriei nr 24(Romarta) Cerinte: -studii medii -orientare catre client -dinamism,spirit de initiativa -amabilitate,promptitudine -spirit de echipa -experienta constituie avantaj CV-urile se depun in incinta magazinului la caserie

 • Casiera spalatoria auto

  Angajez casiera la spalatoria auto din Corunca, salariu atractiv , pentru mai multe detalii contactati telefonic la

 • Magazin alimentar situat în cartierul Dambu;angajează casieri!!

  Magazin alimentar situat în cartierul Dambu angajează casieri!!Program 8 ore pe zi,în doua schimburi. 2 zile libere pe săptămână

 • 4

  Magazin alimentar situat în cartierul Dambu angajează casieri.

  Magazin alimentar situat în cartierul Dambu angajează casieri.Mai multe detalii la nr de telefon

 • 12

  Angajam Lucrător Comercial In IERNUT

  Magazin Alimentar angajează Lucrător Comercial. Iernut Ne dorim o colega implicată în desfășurarea activității de vanzare, o persoana sociabila și de încredere, care sa completeze echipa. Salariu atractiv,tichete de masa, premii de sărbători. Programul de lucru: Luni-Vineri In doua schimburi Sambata un schimb Duminica Închis pentru odihna! Angajările se fac în orasul : IERNUT Pentru informații la numărul de telefon: Sau CV la adresa de e-mail:

 • Daca esti in cautarea unui job pe perioada vacantei verii te asteptam in echipa noastra.

  Proiect de vara in SOVATA ! Daca esti in cautarea unui job pe perioada vacantei verii te asteptam in echipa noastra. Angajam cu contract de munca pe perioada determinata pana la data de 31 August 2024. Posturi disponibile: Casier,Lucrator comercial,Vanzator vitrina asistata. Salariu: 2.355 lei net + bonuri 30 de lei zi lucratoare lucrata + sporuri weekend + spor SL. Banii se primesc pe card. Program de lucru: Se lucreaza 5 zile pe saptamana cu doua zile libere(prin rotatie se lucreaza si in weekend). Se lucreaza 8h zi in intervalul orar in 3 schimburi de lucru. Persoanele interesate pot trimite un mesaj pe WhatsApp cu urmatoarele detalii: Nume complet, varsta, experienta si Orasul Localitatea de domiciliu.

 • 1

  Profi Ungheni angajează!

  Profi Ungheni angajează: -Lucrători comerciali (casieri) Program de lucru de 5 zile și 2 libere. Salariul este motivant plus bonuri de masa de 25 de lei zi lucrătoare. CV-urile se depun la sediul magazinului. Strada principala nr 67 Ungheni sau la adresa de e-mail:

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Mures
Salvează căutarea