Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Olt

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez vanzatoare, Florarie, situata pe b.dul A.I. Cuza, mun. Slatina, jud Olt! Relatii la tel.

 • Angajez vanzator (BAIAT) Statia Peco la iesire din Slatina (Curtisoara) Detalii:

 • 3

  Societate comerciala cu profil 1001 articole, materiale sanitare, materiale electrice, produse de uz casnic și gospodăresc angajează lucrător comercial.

 • Ce vei face tu pentru noi? - Vei verifica, in permanenta, respectarea tuturor procedurilor de lucru in magazin, - Vei participa la implementarea planogramelor, - Vei verifica, zilnic, modul de aplicare a principiului FIFO, - Vei gestiona comenzile de marfa in relatia cu furnizori si/sau magazinele proprii, - Te vei ocupa de instruirea noilor angaja?i, - Vei gestiona fluxul financiar si documentele magazinului, - Vei acorda suport/ asistenta personalului magazinului inainte si dupa deschiderea unitatii. Daca ai: - experienta relevanta in retail alimentar, - dorinta de a invata lucruri noi si respectarea procedurilor si regulilor companiei, - foarte bune abilitati de organizare, comunicare si munca in echipa, - spirit de observatie si atentie la detalii, - cunostinte operare PC (Microsoft Office, Internet, Outlook), - disponibilitate pentru deplasari. Aplica cu incredere la adresa de mail:

 • 1

  Angajăm - ajutor de cofetar și Cofetar pentru locatia din str. George Poboran, nr. 20, Slatina. Responsabilități: - preparare blaturi, creme, insertii, diverse produse de patiserie - monteaza/glazureaza torturi si prajituri - mentine bancul de lucru curat si curata vasele folosite - mentine curatenia la locul de munca - monitorizeaza stocurile de ingrediente Cerinte: - disponibilitatea de a lucra in weekenduri - să înțeleagă că a fi cofetar nu e un hobby, nici o joaca...si trebuie sa fie capabila sa invete - daca nu stie - si sa inteleaga ce face cu ingredientele pe care le are la dispozitie si ce se intampla daca le combina gresit. Pentru mai multe detalii vă așteptăm la locația noastră din partea de jos a orașului, pe str. George Poboran, nr. 20. Salariul este personalizat ...si se stabilieste DOAR in urma unui interviu si a unei probe de lucru, in functie de competente si abilitati. #ArtCakesByMihaelaIvan #AtelierArtizanalDeDulciuri

 • 1

  SC MILEX DAB GRUP SRL Corabia (benzinarie pe directia Izbiceni) angajeaza LUCRATOR COMERCIAL CERINTE minime: Absolvent de studii medii; Cunostinte PC Seriozitate si stabilitate Persoana energica, amabila, responsabila, pozitiva Capacitate de comunicare cu clientii, atenție distributiva sporita Program de lucru in 3 schimburi a cate 8 ore RESPONSABILITĂȚI: Vanzare carburanti si produse in magazine cu ajutorul sistemului de gestiune Cunoastere produse comercializate din cadrul magazinului si oferire alternative clientilor la produsele solicitate Se ocupa de manipularea marfurilor si intretinerea benzinariei BENEFICII: Salariu atractiv Pentru mai multe informații va rugam sa ne contactati la telefon 0741121660, 0745623822 sau la sediul firmei din localitatea Corabia, strada Gheorghe Doja, nr.4A (la iesirea din oras, spre comuna Izbiceni).

 • 3

  Pizzeria Galaxy angajează pizzer cu sau fără experiență, fată cu sau fără experiență, livrator cu sau fără experiență(minim un an de permis). Pentru informații suna ți la numărul de telefon .

 • 3

  SC romfil SRL angajeaza vanzator la depozit materiale de constructii, Slatina Judetul Olt relatii la telefon

 • 3

  Angajam fete activitate bar. Nu necesita experienta. Varsta minima 18 ani.

 • 1

  caut loc de munca ca vanzatoare s-au barman ospatar

 • 2

  Ce cautam la tine? - Experienta anterioara in industria creditelor de consum constitue un avantaj - Abilitati de operare PC; - Abilitati excelente de comunicare; - Atentie la detalii; Ce va trebui sa faci ? - Sa tii corect si la zi evidenta primara privind activitatile de incasari si plati prin casierie; - Intocmesti corect si la zi chitantele pentru sumele incasate; - Incasezi sumele de bani, prin numarare faptica in prezenta persoanelor care platesc; - Intocmesti zilnic Registrul de Casa; - Raspunzi cu exactitate calculelor din documentele intocmite; - Esti responsabil cu fluxul documentelor la nivel de sucursala; - Oferi suport, prin activitatea ta, colegilor si clientilor; -Activitati administrative introducere in sistem a cererilor de credit cat si aprobarea lor. Descrierea companiei Easy Asset Management este o companie multinațională ce face parte din grupul de firme Management Financial Group (MFG) și a început activitatea acum 12 ani, în Bulgaria, dezvoltând cu success business-ul la nivel internțional. Compania activează în 6 țări, precum: România, Bulgaria, Polonia, Cehia, Macedonia și Ucraina. În prezent, suntem unul dintre liderii de piață în industria de credite rapide din Europa Centrală și de Est. În România suntem prezenți de 6 ani sub brand-ul iCredit, compania deținând un portofoliu în valoare de peste 12 milioane de euro. Echipa noastră este formată din peste 1100 de profesioniști ce activăm atât în sediul central din București cât și în cele 90 de sucursale din țară. Ne definesc entuziasmul, dinamismul, dorința pentru dezvoltare, flexibilitatea și deschiderea către provocari noi.

 • Salveaza cautarea