Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Olt Slatina

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Pizzeria Galaxy angajează pizzer cu sau fără experiență, fată cu sau fără experiență, livrator cu sau fără experiență(minim un an de permis)

 • 1

  SC romfil SRL angajeaza vanzator la depozit materiale de constructii, Slatina Judetul Olt relatii la telefon

 • 1

  caut loc de munca ca vanzatoare s-au barman ospatar

 • 2

  Ce cautam la tine? - Experienta anterioara in industria creditelor de consum constitue un avantaj - Abilitati de operare PC; - Abilitati excelente de comunicare; - Atentie la detalii; Ce va trebui sa faci ? - Sa tii corect si la zi evidenta primara privind activitatile de incasari si plati prin casierie; - Intocmesti corect si la zi chitantele pentru sumele incasate; - Incasezi sumele de bani, prin numarare faptica in prezenta persoanelor care platesc; - Intocmesti zilnic Registrul de Casa; - Raspunzi cu exactitate calculelor din documentele intocmite; - Esti responsabil cu fluxul documentelor la nivel de sucursala; - Oferi suport, prin activitatea ta, colegilor si clientilor; -Activitati administrative introducere in sistem a cererilor de credit cat si aprobarea lor. Descrierea companiei Easy Asset Management este o companie multinațională ce face parte din grupul de firme Management Financial Group (MFG) și a început activitatea acum 12 ani, în Bulgaria, dezvoltând cu success business-ul la nivel internțional. Compania activează în 6 țări, precum: România, Bulgaria, Polonia, Cehia, Macedonia și Ucraina. În prezent, suntem unul dintre liderii de piață în industria de credite rapide din Europa Centrală și de Est. În România suntem prezenți de 6 ani sub brand-ul iCredit, compania deținând un portofoliu în valoare de peste 12 milioane de euro. Echipa noastră este formată din peste 1100 de profesioniști ce activăm atât în sediul central din București cât și în cele 90 de sucursale din țară. Ne definesc entuziasmul, dinamismul, dorința pentru dezvoltare, flexibilitatea și deschiderea către provocari noi.

 • 2

  Angajez vanzatoare cu experienta la market. Sa fie amabila cu clienții, muncitoare si dornica de a lucra la noi pe termen lung. Salariul motivant.

 • 1

  Sc angajeaza vanzatoare cu experienta. Detalii la nr de telefon:

 • Angajăm - ajutor de cofetar și Cofetar pentru locatia din str. George Poboran, nr. 20, Slatina. Responsabilități: - preparare blaturi, creme, insertii, diverse produse de patiserie - monteaza/glazureaza torturi si prajituri - mentine bancul de lucru curat si curata vasele folosite - mentine curatenia la locul de munca - monitorizeaza stocurile de ingrediente Cerinte: - disponibilitatea de a lucra in weekenduri - să înțeleagă că a fi cofetar nu e un hobby, nici o joaca...si trebuie sa fie capabila sa invete - daca nu stie - si sa inteleaga ce face cu ingredientele pe care le are la dispozitie si ce se intampla daca le combina gresit. Pentru mai multe detalii vă așteptăm la locația noastră din partea de jos a orașului, pe str. George Poboran, nr. 20. Salariul este personalizat ...si se stabilieste DOAR in urma unui interviu si a unei probe de lucru, in functie de competente si abilitati. #ArtCakesByMihaelaIvan #AtelierArtizanalDeDulciuri

 • 4

  Operator pariuri sportive Fortuna Candidatul ideal: - Studii medii; - Abilitati de comunicare si atitudine orientata catre client; - Persoana serioasa si consecventa; - Disponibilitate pentru lucrul in ture; - Cunostinte operare PC. Vei beneficia de: - Contract dе munca incheiat pe durata nedeterminata, forme legale dе munca; - Oportunitatea unui loc dе munca stabil. Responsabilitati: - Informareа cliеntilor cu privirе lа serviciile oferite; - Cresterea vanzarilor si a numarului de clienti; - Acceptarea si validarea tichetelor de pariere; - Incasarea si gestionarea numerarului pentru vanzarea serviciilor si produselor companiei; - Intocmirea zilnica a documentelor financiar-contabile; - Crearea unui mediu agreabil pentru clienti. Depunere CV.

 • 1

  Sc angajeaza vanzatoare cu experienta pentru cofetarie-patiserie! Cv-urile se depun pe adresa:

 • Salveaza cautarea