Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Sibiu

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez vânzătoare in comuna Răsinari, jud Sibiu. Cerințe minime: - experiența in domeniu; - permis conducere cat. B. Pentru mai multe informații, va rog sa apelați la numărul 0758 217 049.

 • 4

  Cautam pentru angajare Vanzator (lucrator comercial) in cofetarie, zona Piata Cibin. Persoana amabila, harnica si serioasa, apreciem daca are o minima experienta in domeniu, sa interactioneze cu clientii si sa asigure vanzarea produselor la vitrina, sa incaseze banii operand la casa de marcat, sa mentina curatenia la locul de munca. Se ofera salariu adecvat, tichete de masa. Va rugam sa aplicati pe acest site cu un CV sau cu datele dvs. cat mai complete, sub forma de mesaj! Numai persoanele adecvate vor fi contactate! Multumim!

 • 5

  Angajam Vanzatoare / Lucrător Comercial cu EXPERIENTA pentru magazin alimentar cu autoservire Salariul va fi negociat in functie de abilități si experiența. Cautam o persoană - determinata, placuta, harnica, responsabila, stabilă și cu inițiativa. Se va lucra cate 8ore/zi / 2 schimburi. Un weekend se lucreaza unul este liber. Dacă va încadrați în cerințele de mai sus așteptăm să ne contactați. Tel

 • Ne marim echipa!!! Avem nevoie de o persoana dinamica care sa consilieze clienții corect în identificarea pieselor și a accesoriilor auto. spirit de echipa; ordonarea si prioritizarea task-urilor in functie de situatie si cerinta in mediul profesional, ordonat, eficient, spirit practic, sociabilitate, tact, amabilitate. Responsabilitati / Beneficii: va identifica si achizitiona piesele de schimb; inventariaza periodic stocurile de produse gestionate; analizeaza si intocmeste rapoarte privind consumurile si stocurile minime / maxime; intocmeste documente pentru cazuri de garantie si de retur emite avize de expeditie pentru marfurile ce parasesc firma, in conditiile prevazute de lege; Program L-V 9-17

 • 2

  Angajam Vanzatoare cu experienta pt Magazin Alimentar cu autoservire Salariul va fi negociat in functie de abilități si experiența. Cautam o persoană determinata, placuta, harnica, responsabila, stabilă și cu inițiativa. Se va lucra cate 8ore/zi / 2 schimburi. Un weekend se lucreaza unul este liber... Salarizare 2000 lei in mana(minim 3400 lei pe carte) + tichete de masa Orice nelamurire aveti va rog sa ne contactati Tel

 • 5

  Partener Lukoil România , angajeaza lucrator comercial pentru benzinariile Lukoil Sibiu Cerinte: - Studii : medii - Experienta pe post similar : nu este obligatorie - Abilitati de comunicare si aspect placut - Disponibilitate pentru program de munca in ture de zi/noapte (ture de 12h) Descrierea jobului: Responsabilitati: - Comercializarea produselor specifice unei benzinarii - Asigura necesarul de marfa in magazin, aducand marfa din depozit - Expune produsele intr-o maniera estetica, atragatoare si accesibila clientilor - Efectueaza curatenia zilnica la inceputul programului si o mentine pe intreaga durata a zilei de lucru - Este amabil, serviabil si comunicativ cu clientii Beneficii: - salariu fix, - program de lucru avantajos (15 ture / luna - in medie), - tichete de masa, - program de training gratuit la locul de munca, - angajandu-va in cadrul companiei noastre veti putea obtine calificarea de lucrator in comert urmand cursurile la o companie partenera, cu sprijinul angajatorului.

 • Angajez vanzatoare magazin alimentar zona Strand. Program 4 ore pe zi.Detalii la nr tel .

 • 18

  Angajez urgent vanzatoare ptr magazin profil carne pui. Salariul 2000 net+ bonuri de masa! Telefon:

 • 1

  Candidatul ideal Daca esti o persoana sociabila, deschisa si ambitioasa, iar lucrul cu calculatorul iti este cunoscut, inseamna ca esti persoana potrivita pentru noi! Experienta de lucru in calitate de casier sau intr-un magazin de haine poate reprezenta un avantaj. Descrierea jobului Interactiunea cu clientii Inregistrarea produselor vandute Emiterea bonurilor fiscal Participarea periodica la inventarul din magazin Colaborarea cu directorul de magazin si cu managerul regional de vanzari Imbunatateste activitatea de vanzari Participa la activitatile de sortare marfa din magazine Deschide si inchide magazinul (cand situatia necesita acest lucru) Colaboreaza cu ceilalti colegi din cadrul magazinului Transmite problemele evidentiate in cadrul magazinelor Promoveaza produsele PPT pe pagina de Facebook a magazinului. Ce oferim: - Salariu fix si bonusuri in functie de performanta; - Tichete de masa in functie de vechime (9,57 lei / 15 lei) - Zile de concediu in functie de vechimea in companie; - Bonus de recomandare; - Oportunitati de dezvoltare si de promovare; - Training de specialitate pentru perioada de inceput; - Mediu de lucru dinamic si creativ. (oportunitatea de a implementa propriile idei) - Program fix / flexibil, 5 zile/saptamana, cu 2 zile libere consecutive. Descrierea companiei: Cu o experiență de 14 ani pe piață și o prezență în 2 țări, Prețuri Pentru Tine este cel mai mare retailer românesc de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru moda de zi cu zi. Cu peste 150 de magazine în România si Republica Moldova și peste 800 de angajați, PPT Prețuri Pentru Tine aduce în viața clienților produse vestimentare la prețuri accesibile, în magazine de proximitate în orașele mici și medii. Cifra de afaceri pentru 2017 este de aprox 50 mil. EUR, compania ajungând la peste 25 mil. produse vestimentare și de încălțăminte vândute în unitățile proprii.

 • Angajez vanzatoare magazin alimentar zona Mihai Viteazu.Detalii la nr tel

 • 9

  Angajez vanzator gestionar domeniul piese auto pentru tractoare si utilaje agricole: - se cere permis de conducere cat.B - experienta in domeniu constituie un avantaj - salariul motivant

 • Angajăm lucrător gestionar pentru Sibiu. Cerințe: Experiență în depozit sau zonă de producție; Disponibilitatea de a lucra numai în schimbul 3; Oferim: Salariul net 2200 RON + Tichete de masă de 15 RON/zi + sporuri; Transport asigurat de pe mai multe rute; Program de lucru: 21: Pentru detalii vă rog să sunați la numărul de telefon sau să trimiteți un mesaj.

 • ParfumuriBargelloSibiu angajeaza vanzatoare!!!Loc de munca stabil,salariu fix plus Bonus din vânzări.Experienta nu este obligatorie!Rugam seriozitate !!!Asteptam CV-ul tău !!! Ne gasesti la Shopping City(Galeria Comerciala Carrefour )Sibiu- Stand Bargello sau in Promenada Sibiu-stand Bargello sau contactați-ne in privat!!!.

 • 3

  SC angajeaza responsabila livrare marfuri in magazinele Mandarin.Se solicita experienta in comert. Atributii:sortare marfa si pregatire comenzi pt livrare la magazine.Salar 2300-2500 net.

 • 1

  Magazin alimentar angajeaza vanzatoare/or .Program de lucru de 11 pe zi de la 7 la 18 weekendul liber salariu 2100 ron net (in mana) tel intre orele 10-19.

 • 2

  Candidatul ideal: In universul Cador Home este extrem de important sa indeplinim urmatoarele cerinte, pentru a fi intotdeauna la nivelul clientilor nostrii. De aceea cautam o persoana care sa detina urmatoarele calitati: - Sociabil, pentru că în magazin vor fi multe persoane, cu firi diferite; - Zâmbitor i întotdeauna pozitiv; - Un vanzator puternic, încrezător în fiecare cuvânt pe care îl roste te; - Dispus sa dezvolete tehnici de vanzare si cunostinte de promovare a produselor; - Un bun ascultător; fiecare casă are propria poveste, iar pove tile merită savurate i în elese; - Ambi ios, în sensul atingerii obiectivelor i mai mult de atât;. - Constituie un avantaj experienta in vanzari, in special in domeniul decoratiunilor interioare sau in domenii conexe; Descrierea jobului Fiecare zi este diferită de celelalte, îndeosebi în interac iunea cu oamenii Activitatea presupune cunoa terea i lucrul cu multe persoane diferite. Candidatul perfect pentru acest post trebuie să fie amabil i interesat de comunicarea cu clientii, capabil sa dezvolte discutii si sugestii fata de acestia in vederea atingerii scopului- vanzarea! Munca de detaliu este un element principal al acestui job . Această parte a activită ii se va concentra adesea pe rela ionarea cu ceilal i. Dacă tu vei face parte din echipa noastră, trebuie să tii că vei avea următoarele atribu iuni: - Întâmpinarea clien ilor; - Gestionarea clien ilor i a vânzărilor; - Asigurarea protocolului în magazin - Ofertare produse comercializate; - Să depă ească cu tact obiec iile i atitudinea ostilă - Să vândă produse exclusiviste de calitate superioara. Ce î i vom oferi: - Salariu fix + comision din vanzari - Bonusuri de performan ă; - Atmosfera de lucru plăcută; - Seriozitate (vei primi salariul i bonusurile fără întârziere) Descrierea companiei Cador home este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania care comercializeaza portelan, tacamuri, produse din cristal, icoane si articole pentru casa. De la un mic magazin in Ploiesti, pe parcursul celor peste 20 de ani de experienta, compania si-a extins prezenta in intreaga tara. Obiectivul principal al companiei noastre este ca fiecare client care trece pragul unui magazin Cador home sa aiba parte de o experienta unica, pe parcursul careia sa identifice si sa achizitioneze produsele potrivite nevoilor lui.

 • Echipa noului local din Sibiu, "la Stuf, Sibiu" cauta sa-si intregeasca echipa cu un coleg/colega care sa ocupe postul de barman. Localul este situat in cadrul parcului Sub Arini. Cautam o persoana dinamica, sociabila, cu spirit de echipa si dornica sa se implice in buna functionare a localului si atragerea clientilor. Pentru detalii, va stam la dispozitie la numarul de telefon:

 • Statie Peco angajează lucratori comerciali Relatii la tel.

 • Brutărie cauta brutar cu experienta. Pentru informații sunați la

 • Salveaza cautarea