Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Sibiu

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez vânzătoare in comuna Răsinari, jud Sibiu. Cerințe minime: - experiența in domeniu; - permis conducere cat. B. Pentru mai multe informații, va rog sa apelați la numărul 0758 217 049.

 • 2

  Compania noastra angajează personal feminin in domeniul live call center! Se poate lucra de la domiciliu, sau de la sediile noastre din tara! Îți oferim contract, asigurare medicală privată, training, salariu fix net de 4000 lei plus comision din încasări și bonusuri lunare! Program de lucru 8 ore luni-vineri! Alege cel mai stabil domeniu! Pentru o colaborare va rugam sa Trimiteți un email la smartjobz@yahoo.com Cu respect (Andreea-manager)

 • Cautam o colega cu experienta în domeniul comercial pentru magazin alimentar cu autoservire Canditaul ideal trebuie sa fie o persoană plăcută, harnica, serioasa, corecta și cinstita. Postul este pt Șefa de Magazin. Cerinte: Persoana dinamica, cunoștințe PC, Bun Coordonator, Oranizata, experienta pe un post similar Responsabilitati: Cordonarea echipei/Verifica marfa furnizorilor/Face recepția facturii/Comenzi furnizori/Întocmește necesarul de marfa/Programează Agenții pentru plata facturilor/ Se asigura ca totul decurge în parametrii stabiliti Aplica politicile Socitatii Dacă te regăsești în descrierea mai sus menționată contactează ne si/sau trimite ne un C.V PROGRAM DE 8 0RE/Zi, Un weekend liber unul se lucreaza Salariul: între 2300- 2800 lei în mana...+ tichete de masa în valoare de 200 lei. În funcție de abilități si experiența

 • 2

  Angajam Vanzatoare / Lucrător Comercial cu EXPERIENTA pentru magazin alimentar cu autoservire zona Strand. Salariul va fi negociat in functie de abilități si experiența. Cautam o persoană (doar de sex feminin) - determinata, placuta, harnica, responsabila, stabilă și cu inițiativa. Se va lucra cate 8ore/zi / 2 schimburi. Un weekend se lucreaza unul este liber... Salarizare între 2000-2500 lei în MANA (minim 3400 lei pe cartea de munca) + tichete de masa Dacă va încadrați în cerințele de mai sus așteptăm să ne contactați. Tel

 • 6

  Angajez vanzator gestionar domeniul piese auto pentru tractoare si utilaje agricole: - se cere permis de conducere cat.B - experienta in domeniu constituie un avantaj - salariul motivant

 • Se pot realiza pe diverse culori si dimensiuni. Pretul este de 50 de lei. In acest pret este inclus si transportul cu Posta Romana. https://sites.google.com/view/casa-cadourilor/cadouri-pentru-copii

 • Setul de bratari magnetice costa 50 de lei. In acest pret, este inclus transportul cu Posta Romana. Pentru transportul cu curierul, se percepe un cost suplimentar de 15 lei. https://sites.google.com/view/casa-cadourilor/bratari-magnetice-pentru-cupluri

 • 1

  Mineaza criptomonede gratis. Pi Network este o aplica ie pentru mobil care mineaza o criptomoneda Pi, unde trebuie sa intri odată la 24 de ore ca să porne ti activitatea de minare, (chestia asta trebuie facuta pentru verificarea faptului ca esti om si nu un robot). Aplica ia nu consumă resursele telefonului, nici ale netului, ea este situata în cloud. Moneda Pi este la inceput, dar are un potential EXTREM de mare.Nu ai ce pierde, este gratuit și nu necesita nicio investitie.La fel a început și bitcoin-ul și uite ce sus e acum. ATENTIE!!! Cine nu crede anuntul, sa caute pe internet mai multe detalii sau sa vizualizeze pe YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=buXNzCK3JD0&feature=share Cod de invitatie: Vflorin98 In aplicatie se poate intra doar cu acest cod de invitatie.

 • Angajez lucrător comercial pentru stand in centrul Sibiului (reper podul Minciunilor) Cerințe : 1.Cazier curat 2.Minim 10-12 clase finalizate 3.Experiență in comerț (de preferat ) 4.Vârsta ideală 18-40 de ani 5.Domiciliul in orașul Sibiu Se oferă salariu fix+ comision din vânzări .Detaliile angajării se vor discuta la interviu . Aștept CV-uri (cu poză de preferat ) pe numărul de watsup .

 • 1

  Descriere Locuri de muncaSuntem în căutarea de persoane pasionate de vânzări, ce doresc să-și dezvolte cariera într-un mediu de lucru stabil și profesionist. - Experiență în vânzarea produselor premium constituie un real avantaj; - Simt estetic dezvoltat și interes pentru modă ; - Cunoștințe de Microsoft Office( Word, Excel, Power Point, Outlook) - Excelente abilități de comunicare și persuasiune; - Orientare către client, empatie; - Spirit de echipă; - Atitudine pozitivă și spirit de inițiativă; - Disponibilitate de lucru în week-end. Dacă te regăsești in această descriere, atunci te așteptăm în echipa noastră! Descrierea jobului Principalele responsabilități sunt: - Consilierea clienților; - Promovarea și prezentarea produselor din portofoliul companiei; - Efectuarea operațiunilor de cash si card; - Efectuarea înregistrărilor în sistemul de management al vânzărilor; - Efectuarea operațiunilor și a documentației specifice activității de retail; - Asigurarea nivelului optim de stoc în vitrine; - Menținerea constantă a strălucirii produselor. Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Bonus de performanță (rezultate vs. obiective); - Diverse facilitați și premii; - Training și posibilități de dezvoltare personală; - Mediu de lucru la standard occidental.

 • 7

  Angajez vanzator gestionar domeniul piese auto pentru tractoare si utilaje agricole: - se cere permis de conducere cat.B - experienta in domeniu constituie un avantaj - salariul motivant

 • 3

  Angajam operator alimentare GPL.

 • Angajam Casier/Lucrator Bucatarie Ce oferim: - mediu prietenos dornic de a forma persoane capabile si dornice de munca. Sprijin reciproc si indrumare corespunzatoare in directia atingerii obiectivelor. Cerinte: -minim 10 clase -cazier curat -seriozitate -disponibilitatea de a lucra ore suplimentare platite conform legii Beneficii: Salariul net: 1625 RON; Tichete de masa 315 lei; Prima de perfomanta 200 lei Majorari salariale Reducere 50% la mancare in timpul programului Decontare taxi la plecare Program de lucru: Program flexibil, in 2 schimburi; se lucreaza 8 ore/ zi, 5 zile/ saptamana cu 2 zile libere (40 ore/ saptamana)

 • Bună ziua! Căutăm personal pentru postul de casier la un restaurant de tip fast food. Ce ne dorim de la tine: - minim 12 clase finalizate - atenție sporită la nevoile clientului - să fii o persoană comunicativă și zâmbitoare Sarcini: - preluarea comenzilor - împachetarea produselor - încasare - înmânarea comenzilor Ce îți oferim: - echipă energică - salariu de 1825 lei net + 315 lei tichete de masă - transport decontat în Sibiu pentru tura de închidere Dă-ne de știre că îți dorești acest post, iar noi vom reveni în cel mai scurt timp cu un apel. Te așteptăm în echipă!

 • Bună ziua! Căutăm personal pentru postul de casier la un restaurant de tip fast food. Ce ne dorim de la tine: - minim 12 clase finalizate - atenție sporită la nevoile clientului - să fii o persoană comunicativă și zâmbitoare Sarcini: - preluarea comenzilor - împachetarea produselor - încasare - înmânarea comenzilor Ce îți oferim: - echipă energică - salariu de 1825 lei net + 315 lei tichete de masă - transport decontat în Sibiu pentru tura de închidere Dă-ne de știre că îți dorești acest post, iar noi vom reveni în cel mai scurt timp cu un apel. Te așteptăm în echipă!

 • 1

  ANGAJAM CASIERI SI LUCRATORI IN BUCATARIE PENTRU RESTAURANT TIP FAST-FOOD. Programul de lucru este de 8h/zi, 5 zile/saptamana, in doua schimburi! Salariul net este de 1825 lei + Tichete de masa 15 lei/zi. Alte beneficii: protocol de taxi (se asigura transportul) pentru turele de dupa-masa majorari salariale frecvente Pentru mai multe detalii sau programari la interviuri sunati la numarul de telefon 753029762 sa trimiteti un mesaj!

 • 1

  ANGAJEZ VANZATOARE MAGAZIN ALIMENTAR NON STOP ZONA MIHAI VITEAZU,DETALII LA NR TEL

 • 2

  Cautam pentru angajare Vanzator (lucrator comercial) in cofetarie, zona Piata Cibin. Persoana amabila, harnica si serioasa, apreciem daca are o minima experienta in domeniu, sa interactioneze cu clientii si sa asigure vanzarea produselor la vitrina, sa incaseze banii operand la casa de marcat, sa mentina curatenia la locul de munca. Se ofera salariu adecvat, tichete de masa. Va rugam sa aplicati pe acest site cu un CV sau cu datele dvs. cat mai complete, sub forma de mesaj! Numai persoanele adecvate vor fi contactate! Multumim!

 • Angajez barman-ospatar, ajutor de bucatar si casier. Mai multe informatii la numarul de telefon:

 • Salveaza cautarea