Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Buna , Angajam oameni serioși care doresc sa muncească . Jobul este lucrător comercial - casier ceea ce implica , aranjarea mărfii la raft și încasarea clienților , pe lângă sarcinile elementare de îndeplinit pe parcursul zilei ! Va rog sa tratati cu seriozitate acest anunț și sa nu sunați sau sa va interesați dacă credeți ca nu puteți îndeplini sarcinile ! pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactați la numărul de telefon afișat ! Magazinul pentru care avem nevoie de oameni este situat in zona Dacia pe strada Timis nr. 12 Va mulțumesc !

 • INSTORE POWER PROVIDER cauta sa angajeze mercantizori full time pe magazin fix si pe ruta mobilă. Descrierea postului: aprovizionarea raftului cu marfa, verificare preturi, implentare/ planograme / standuri/plasari/ vitrine /frigidere , verificare termene valabilitate etc. Cerinte: studii medii/ superioare , capacitate de organizare si planificare a activităților curente, personalitate dinamică, organizată, comunicativă, capacitatea de a lucra eficient in echipa. Pachet salarial : - 2400 ron ( incluse si bonurile de masa) pt magazin fix - 1850 ron( alcătuit din salariu 1500 ron + tichete de masa 200 ron/ luna + 150 ron decont transport) pt Rută mobilă .

 • Job: Lucrător comercial (Fast Food) Localitate: Timișoara, Calea Șagului! Ofertă: 1800-2400 ron net/luna, în funcție de experiență + o masa caldă Angajator: Fast Food de tip rulotă. Număr posturi: 2 Program: 2/2 zile (09-22) sau Luni Sâmbăta (8 ore pe zi, flexibil) Cerințe: - Experiență similara în domeniu - Disponibilitate la program de lucru 2/2 sau 8 ore - Persoana punctuală, amabilă și care păstrează curățenia Responsabilități: -Preluarea, servirea comenzii și încasare clienți -Preparare produse/meniuri -Asigurarea și păstrarea permanentă a curățeniei la locul de muncă Contact:

 • 11

  Daca esti o persoana sociabila, agreabila, punctuala, asteptam sa ne trimiti un CV pentru a ne convinge. Conditii de angajare : studii medii experienta/calificarea pe un post similar constitue avantaj orientare si deschidere catre client Descrierea jobului 2 zile pe saptamana /12 ore preluarea marfii responsabilitate gestiune implicare activa in promovarea produselor efectuarea operatiunilor pe casa de marcat sa dai dovada de amabilitate si promptitudine in relatia cu clientii; sa asiguri ordinea si curatenia spatiului tau de lucru Descrierea companiei Magazin specializat de vinuri .Ctin Prezan 158(; Zona Soarelui ) Program magazin luni - sambata 9-21

 • 22

  Carrefour Timisoara Lipoovei angajeaza lucrator vitrina asistata si Artima Timisoara Dacia angajeaza : lucrator universal si casieri.

 • 6

  Angajam vanzatoare in cadrul unui magazin alimentar, situat în calea Buziașului nr.30, se lucreaza in ture si oferim un salar de 2200 lei. Persoanele interesate ne pot contacta la numarul de telefon .

 • Supermarket din Jimbolia angj. CASIER SI LUCRATOR COM. CIM FULL TIME SI INDETERMINAT.

 • 5

  Magazinul Inmedio din Calea Sagului angajează casier/a . Program 2 zile lucrătoare 2 zile libere. Salariu atractiv. Persoanele interesate sunt rugate să trimită un cv cu poză.

 • 14

  Brutarie patiserie, angajeaza vanzatoare, de preferat cu experienta dar nu obligatoriu ! Magazinul nostru se afla in zona Soarelui, pe str . Maresal C-tin Prezan nr 25. Se lucreaza in doua schimburi. Salar: 2.200 - 2.400 Ron + produse. Dorim sa ne formam o echipa solida, cu experienta si plina de entuziasm. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul din anunt.

 • 11

  angajez vînzătoare mag alimentara două schimbări

 • Colop Stampile Express angajează tineri dinamici, cunoștințe operare calculator și abilități în comunicare, program lucru 6 ore/zi Iulius Mall Timișoara.

 • Angajez vânzătoare pentru un stand de parfumuri în Iulius Mall și Shopping City Timișoara. Program de lucru 2 zile cu 2 zile. Pentru mai multe informații sunați la nr de tel: Vă așteptăm în echipa noastră! Zii frumoasă!

 • Rol: O ingrijire exceptionala, centrata pe pacient este obiectivul in tot ceea ce facem si, in calitate de Consultant Naturopat, te vei asigura ca toti clientii nostri vor beneficia de cea mai buna experienta de cumparare. Prin pasiunea ta de a oferi un serviciu de sanatate excelent si de a promova produse naturale pentru sanatate (suplimente alimentare, ceaiuri, cosmetice), dar si servicii de consultanta naturopata, vei juca un rol important in comunitatea ta locala. Cunostintele pe care le vei obtine in cadrul Secom, iti vor permite sa furnizezi consultanta specializata aplicand conceptului de medicina integrativa - asocierea terapiilor alopate cu suplimente alimentare inovatoare si sa ajuti pacientii sa adere la un stil de viata sanatos. Responsabilitati: Suntem in cautarea unui coleg cu o pasiune autentica pentru ingrijirea clientilor si care va fi ambasador pentru produsele si serviciile noastre. Vei fi primul contact pe care un client il are in timpul calatoriei in magazin si, ca atare, este esential sa ai o personalitate prietenoasa si abilitati excelente de comunicare. Studii: Postliceale (iti vor fi de mare folos in consili r si fid lizar a cli ntilor, pentru a adapta in mod corespunzator suportul si recomandarile medicale) Vei avea ocazia sa construiesti relatii puternice cu clientii, le vei intelege nevoile si le vei oferi consultanta naturopata individuala. Experienta de minim 1 an in industria farmaceutica sau parafarmaceutica este esentiala in rolul de Consultant, dar si in activitatile operationale din magazin: asigurarea stocurilor, receptionarea marfii, mercantizarea produselor si inregistrarea operatiunilor de vanzare. Iti asiguram traininguri de specialitate, pentru a te familiariza cu gama variata a produselor din portofoliu, intr-un mediu de lucru dinamic si provocator. Contractul este pe perioada nedeterminata. Daca esti in cautarea unei oportunitati excelente de cariera, pentru a te dezvolta si a oferi consultanta de medicina integrativa, centrata pe pacient, iti recomandam sa aplici.

 • 3

  Angajez vânzătoare pentru un stand de parfumuri în Iulius Mall și Shopping City Timișoara. Program de lucru 2 zile cu 2 zile. Pentru mai multe informații sunați la nr de tel: sau Vă așteptăm în echipa noastră! Zii frumoasă!

 • 4

  Pizzeria Celentano angajeaza vanzatoare magazin alimentar Experienta pe un post similar este necesara Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de mail : Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : 0723512811

 • 11

  Angajam vanzatoare cu si fara experienta, pentru un magazin alimentar langa Bul Iuliu Maniu, program de lucru 8 ore in 2 schimburi 2 zile libere pe saptamana salar foarte avantajos plus comision din vanzari.

 • 2

  Angajam lucrator comercial(barbat pe depozit).Relatii la telefon

 • 5

  Cautam colegi care vor avea urmatoarele responsabilitati: - aprovizionarea stocului - consilierea clientilor; - receptionarea marfurilor; Profilul candidatilor: - capabili de a prioritiza si organiza munca, pentru a utiliza timpul eficient; - o buna disciplina personala, o abordare flexibila fata de munca si fata de schimbari Oferim: - salar atractiv - tichete de masa - bonus din vanzari - asigurare medicala privata - transport

 • Salveaza cautarea