Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Arges

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut de muncă pe dubă 3,5t Argeș Pitești telefon 0727929777

 • Caut loc de muncă în Pitești ca să lucrez o zi cu una liberă deoarece am o fetiță de 6 ani și trebuie să mai stau și cu ea.salariul să înceapă de la 2000 ron net. Aștept oferte la nr de telefon 0756386590 sau adresa de email ionufiru12@yahoo.com. Am permis de conducere .Am lucrat în comerț și ca șofer 10 ani , momentan mi-a reținut permisul pt viteză.Dar mă acomodez in orice domeniu.

 • Angajam montatori corturi, permisul de conducere categoria B constituie un avantaj. Salariu motivant! Mai multe detalii la numarulLeonard Malec

 • Tânără, 26 de ani, licențiată în informatică + studii postliceale de asistent medical de farmacie, caut loc de muncă. Cer si ofer seriozitate!

 • Dispecer transport intern si international, germana fluent, franceza, 25 ani experienta, caut loc de munca in domeniu. Posed atestat persoana desemnata.

 • Caut loc de muncă! In construcții zilier

 • caut loc de munca part-time pitesti, 14-18 ,

 • Economist administrez locuinte sau pensiuni,permanent sau partial,totodata pot asigura si servicii de mentenanta,diverse .Am cunostinte (verificabile)in menengement si administrare,mentenanta cladiri,permis toate gradele+atestate,Bucatar,ghid etc.

 • Cautam contabil primar si cunosctor de linba engleza rog femei contabile fara obligati

 • Inginer mecanic chimist cu experienta in productie, mentenanta, vanzari, aprovizionare, management, caut loc de munca.

 • Angajez meserias Constructi amenajari interioare si exterioare salariu se negociaza an functie de meseri angajez baieti din curtea de arges

 • Bună, sunt mama și pentru ca am un pitic mic acasă nu ma pot angaja asa ca iau copii în grija la mine acasă am toate condițiile, grădiniță și școală este aproape de mine. Locuiesc în apropierea orașului Pitești... Copii pot sta tot timpul la mine și pe perioade lungi și scurte. Ma găsiți la numărul de telefon 0749580336 sau la adresa de e-mail

 • Angajez vânzătoare magazin menaj. Pt detalii tel 0722265209

 • Caut loc de muncă. Menționez că am 17 ani.

 • angajez paznic pensionar ,carnet conducere gradul B , C , cu posibilitate de cazare

 • Delta Invest lider al pietei din Romania in cercetare-dezvoltare repere injectate din mase plastice, proiectare-constructie matrite si injectie mase plastice, recruteaza personal muncitor si cu studii superioare. Posturi disponibile: - Inginer tehnolog – profil TCM sau Electromecanic; - Inginer proiectant - Agent vanzari - Operatori mase plastice; - Magazioner; - Operator logistic cu ISCIR. Pentru domeniul constructii, cu deplasare la punctul de lucru Mangalia recrutam: - Sudor; - Lacatus constructii; - Dulgher; - Zidar; - Instalator; - Montator gips carton. In acest scop va rugam sa atasati cv-ul la mesaj sau sa transmiteti cv-ul dvs. la sediul Delta Invest sau pe adresa de email recrutare@deltainvest.ro, cu mentiunea: pentru postul de_ _ _ _. In urma primei selectii de cv-uri, vor fi anuntate numai persoanele care au fost selectate pentru primul interviu. SC DELTA INVEST SRL fax o348.430.391 Punct de lucru: Sos Pitesti-Campulung, Km 18, 117750 Titesti, Arges. Iti aducem la cunostinta faptul ca datele personale furnizate prin transmiterea cv-ului vor fi prelucrate de catre Delta Invest Grup in conformitate cu Regulamentul UE 679/2016, in procesul de selectie si recutare in vederea ocuparii posturilor vacante. Noi, Delta Invest Grup ne angajam sa folosim datele furnizate prin intermediul cv-ului numai in scopul finalizarii procesului de recrutare, sa le pastram in siguranta in conditiile legii si sa va asiguram drepturile prevazute in Regulamentul UE 679/2016: - la solicitarea Dvs. scrisa puteti beneficia de dreptul de acces la datele personale si de a nu fi supus unei decizii automate individuale, in conditiile Regulamentului UE 679/2016. - dreptul de interventie si sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o solicitare scrisa, datata si semnata, pe care s-o depuneti la punctul de lucru mai sus mentionat , de unde va fi transmisa administratorului de baza de date din cadrul companiei, urmand sa primiti un raspuns scris in termenul prevazut de lege. Datele furnizate vor fi stocate pe o durata de 12 luni de la transmiterea cv-ului, timp in care veti putea fi contactat in vederea programarii unui interviu. Pentru orice detalii legate de procesul de prelucrare si stocare a datelor dvs sau pentru a ne comunica schimbarea datelor dvs de contact, ne puteti contacta la Tel: +40 248 264 518 / 355, Fax:+40 348 430 391 / 392 Datele dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi transferate catre terti decat in scopul indeplinirii obligatiilor legale ale Delta Invest Grup , daca va fi cazul. Transmiterea cv-ului, reprezinta acordul dvs. cu privire la cele mentionate mai sus.

 • Descriere Job: Lucrarii de instalatii electrice si automatizare Responsabilitatii: Responsabil pentru asigurarea, mentinerea si implementarea practica a standardelor de calitate, a integritatii si acuratetei lucrului propriu. Candidatul ideal:- Calificare de electrician, electromecanic, electronist sau similar; Cunostinte necesare executarii lucrarilor electrice specifice; Oferta (bonusuri, beneficii): Un pachet salarial atractiv. Tichete de masa; CV se depun la adresa de mail Tipul jobului: Cu norma intreaga

 • Detin permis cat b am cunostinte pc montator subansamblu studi medi cu bacalaureat cunostinte medi mecanica apoape ma pricep la orice rog seriozitate.

 • SC IZO DESIGN - SALAMANDER cu sediul in Strada Exercitiu, nr. 49 , Pitesti - Arges angajeaza doi ( 2 ) MONTATORI CU EXPERIENTA in domeniul moantajului de tamplarie PVC . Permisul auto , reprezinta avantaj. Slariu brut 4000 lei. Pentru alte informatii sau interviuri, va stau la dispozitie : Georgeta Andrei 0763 67 55 52 .

 • Gradinita particulară angajează educatoare si profesor de engleză Relatii la tel 0721143486

 • Salveaza cautarea