Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Arges

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Experienta montaj mobilier,productie mobilier pal melaminat doresc angajare sau colaborare firme sau persoane fizice full/part time.Accept si alte variante.

 • caut loc munca electrician in strainatate experienta in franta germania belgia norvegia

 • 1

  experienta in instalatii electrice civile si industriale in tara si strainatate caut loc munca in strainatate

 • Pensionar,cu putere de muncă,doresc să obțin un loc de muncă ,în județul Argeș, sau în București. Florea Văduva Comuna Spineni județul Olt Profil ---- Curriculum vitae--Europas Data nașterii: Domiciliu actual :sat Surdulești,nr.123,comuna Miroși,județul Argeș -- Denumirea postului dorit dispecer, paznic, portar, redactor, gestionar, vânzător, agent imobiliar, agent vânzări, administrație, serviciu de noapte,.etc, Experiență în câmpul muncii gestionar, vânzător, paznic, dispecer, portar,agent vânzări,merceolog,încasator facturi pe teren,primitor distribuitor,contabilitate primară,aprovizionare-desfacere, contractări, etc Pro-Confort - București Sunt pensionar și doresc un loc de muncă, dar exclus deVineri seara,până Sâmbătă seara, din motive religioase.... Educație profesională, liceu, școală tehnică de cine-foto și depanator radio-tv operator chimist,jurnalist, regie teatru.. Serviciu militar Branch: artilerie antiaeriană iunie 1968 până în decembrie 1969 Locuri de muncă avute BJATM-Arge ,BAT_COM:07-Bucure ti,,PRO-CONFORT-Bucure ti,etc, Bucuresti,Institutul de Reactori Nucleari Colibași,ziare(Curierul Zilei, Argeșul Liber) Aprovizionare --desfacere,vanzari--contractari--incasari facturi,redactor,operator chimist,gestionar. Școală profesională-sudor, Liceu-Merceologie-contabilitate Limbi străine spaniolă începător Abilități generale Scriitor,poet,confecții metalice,confecții miniaturi artizanale din lemn, actorie, regie,cine-foto, asistent social, jurnalist

 • Angajam pentru sfirsit de saptamina (vineri prinz - duminica prinz) ajutor curatenie si bucatarie - pensiune Satic

 • 1

  Suntem un Parc de Distractii din judetul Arges, comuna Pietrosani. Clientii nostri sunt in general familiile cu copii si grupurile scolare. Atractiile parcului sunt dedicate copiilor mai micuti. Parcul are un teritoriu de 15 000 m2 in care sunt amplasate atractiile, o pensiune cu 24 de locuri si restaurant. Angajam persoana serioasa sau familie pentru ingrijire si gestionare parc de distractii, pensiune turistica si restaurant. Se asigura cazare. Cerinte: - maxim 50 de ani, - sa aiba permis de conducere categoria B, - persoana dinamica, harnica, comunicativa, ospitaliera, cu spririt de initiativa - cunostinte minime reparatii instalatii sanitare si electrice Sarcini: - gestionarea pensiunii. - pastrarea curatenii si ordinii in parcul de distractii. - reparatiile necesare functionarii activitatilor din parc - utilizarea si intretinerea echipamentelor de lucru. - asistarea clientilor parcului - ex: echiparea copiilor cu hamurile pentru tiroliene si traseele de dificultate, umflarea bilelor gonflabile pe apa, agatarea si prinderea pe tiroliana, etc.

 • 3

  Angajam personal cu experienta pentru curatatoriile de haine din Auchan Gavana și Kaufland Gavana.

 • jurist si inginer experienta in cadrul Inspectiei Muncii autorizat si atestat ca Inspector RU ,Inspector SSM,Coordonator Santiere Mobile si Temporare(HG 300/2006) caut loc de munca...colaborare..intocmest documentatii specifice..cercetez accidente de munca..etc...atat in tara cat si strainatate....tel.

 • 1

  Femeie serioasa, caut loc de munca part-time la curatenie si odata pe saptamana pot sa si gatesc. Cer si ofer seriozitate

 • 3

  Caut un job online, pe calculator,(confirm emailuri, etc.), am experienta,(4 ani) in Word, Office Suite; am cunostinte medii de lb. engleza, etc. Sunt din Serboeni, jud. Arges, 44 de ani.

 • Sudor tinichigiu auto pregătitor vopsitor

 • 2

  Sigma team tehnology cu sediu in Geamana strada Tabacariei nr 16 angajeaza: - lacatus mecanic cu experienta,cunostinte desen tehnic. - sudor mig mag /tig - electrician instalati electrice constructii civile si industriale,cunostinte scheme/plansele de desene electrice,cu experienta in efecturarea retelelor electrice. Program de lucru: 7:30-16:00. Fara deplasari. Salariu motivant (se recalculează după vechime, productivitate, calitate, seriozitate). Va asteptam pentru o proba de lucru !!! Pentru detalii va rugam sa ne contactati la tel:

 • 1

  CONSILIER SIGURANTA ADR, clasele 3,4,5,6,8,9 solide si lichide,ONU 12 . Caut loc de munca part time sau full time.

 • Echipă serioasă, efectuăm lucrări de amenajări interioare, la prețuri decente, cu responsabilitate și respectarea termenelor de execuție, telefon , doar în județul Argeș, oferim maximă seriozitate.

 • caut loc de munca am 18 ani experiență în constructi și putina mecanica auto Studii 8 clase

 • caut loc de munca ,am atestate reinnoite ,vreau doar zona arges si sa nu fie program d-ala nesimtit ca nu sunt interesat

 • Am terminat facultatea de Științe economice și drept, sunt în primul an de master la resurse umane. Cunosc foarte bine: word, power-point, excel, engleză-mediu (scrie, vorbit)! Învăț foarte repede, sunt atentă la detalii, îmi place să scriu, desenez etc. Nu sunt interesată de mlm sau asigurări!!!

 • 2

  Caut de serviciu in pitesti urgent ospatarita ajutor in bucatarie la curatenie birouri case apt la magazin pine la gogoserie la imghetata la hotel camerista sau la ajutor bucatarie rog seriozitate

 • Execut diverse confecții metalice prin sudare. Procedeu111. 136.141.si autogen 111-electrod.136mig-mag.141-tig(argon) Sudura gamma

 • SC ROBOTIC PROCESS AUTOMATION SRL cauta in vederea angajarii persoana serioasa pentru postul de Robotician Cerinte: Sa cunoască Rob Fanuc, sudura arc, programare; Persoana dinamica cu initiativa, sociabila; Capacitate de organizare i planificare a activită ilor curente; Permis de conducere categoria B; Loialitate si confidentialitate; Cunoasterea unei limbi straine constituie un avantaj.

 • Salveaza cautarea