Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Cereri locuri de munca Galati Galati | Anunturi caut loc de munca - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 4

  Caut rigipsar

  Caut rigipsar cu experienta.

 • 3

  Solicit angajate în construcții

  Solicit angajare în construcții ca șef de șantier ..am 50 ani bun organizator.cu experiența în construcții .citesc plan.permis de conducere..sau colaborare .

 • 3

  Caut loc de muncă : inginer sudor ,inginer tehnolog ,Responsabil tehnic cu sudura ISCIR

  -tehnologie confecții metalice -peiductie confecții metalice - autorizare și omologare sudori și procedee de sudare ,etc

 • 4

  Economist / antreprenor , oferta servicii profesioniste

  Economist specializare management general , experienta antreprenoriala vasta in multiple domenii complexe si de anvergura , spirit antreprenorial dezvoltat , indraznet , hotarat care nu se impiedica de asa-numitul imposibil , imi ofer serviciile . Posesor permis de conducere categoria B ( 1991 ) ,C & E ( 2021 ) , atestat transport marfuri generale , disponibil ptr. deplasari externe / interne , referinte exceptionale , externe si interne scrise si usor verificabile pentru confirmari . Serviciile oferite includ operatiuni diverse cautate de clienti , unele dintre acestea poate nefiind posibil de indeplinit de catre alti prestatori . Astept cu placere necesarul dvs de servicii :)

 • Colaborare amenajari interioare

  Caut colaborator, in amenajari interioare( lucrari gips carton).

 • Caut să îngrijesc bătrâni

  Caut sa îngrijesc bătrâni cu domiciliul în una din zonele micro 17, 18, 19 sau 20 din Galați, program 6 ore, de luni pana vineri. Menționez ca am mai lucrat în domeniu, ofer și doresc seriozitate. Pentru detalii suplimentare, va rog sa ma contactați telefonic la numărul afisat (Silvia).

 • Caut de munca,inginer mediu,inspector ssm

  Inginer,specialitatea GPVD,Facultatea de Metalurgie Inginerie Mediului Inspector ssm Caut de munca.

 • electrician lacatus-mecanic

  electrician, lacatus-mecanic, agent de paza cu atestat și permis auto B caut loc de munca (întreținere, mentenanta, transport ....)

 • electrician....

  electrician, lacatus-mecanic, agent paza cu atestat și permis auto cat.B caut de lucru în întreținere si mentenanta, transport...

 • Vopsitor cu experienta 12 ani in domeniu, caut loc de munca.

  Caut loc de munca ca vopsitor. Experienta 12 ani in domeniu, vopsesc la pistol, pompa wireless,pompa camp electrostatic si pistol cu insonorizant.

 • 2

  Angajare bun la toate.

  53 ani,serios,onest,studii superioare, permis categ.B, caut colaborare sau angajare part time.

 • Șofer cat B

  Bărbat, 53 ani, serios, sociabil, corect, punctual, posesor permis cond auto categ "B" din '99, fără antecedente rutiere ori penale îmi ofer serviciile.

 • 2

  Caut loc de muncă

  Dețin permis de conducere Cazier curat Experiență în curățenie la domiciliu Și că supraveghetor de jocuri de noroc Sunt (fata 24de ani) Ofer servici de curățenie la domiciliu Spatiu comercial

 • Îngrijitor bătrâni

  Doamna serioasa ,cu experiență în domeniu,caut loc de îngrijitor bătrâni la domiciliu,Intr o organizație pentru bătrâni,program și salarizare conform legislației în vigoare,in orașul Galați.Persoanele interesate mă pot contacta zilnic luni vineri intre orele 8 -20,la telefon .

 • 1

  ingrijitor batrani la domiciliu

  Doamna cu experiență caut loc de îngrijitor bătrâni la domiciliu,program și salariu conform legislației în vigoare,in orașul Galați.Contact la telefon .

 • sofer 8x4 solicit angajare

  sofer 8x4 solicit angajare.experienta 18 ani mittal halda zgura etc.am 60 de ani nu am atestate

 • Va ajut in bucatarie. Hai sa ne cunoastem !

  Daca aveti nevoie de cineva care sa va ajute la prepararea ciorbelor , supelor creme, unor mancarurilor traditonale romanesti, specialitati din carne dati-mi te rog un mesaj prin care va rog frumos sa va declinati identitatea , un numar de telefon (si/sau sediu) si un interval orar in care sa va sun. OFER SI CER SERIOZITATE !!!

 • consultanta, instruiri in domeniul ssm, su, mediu

  consultanta, instruiri in domeniul ssm, su, mediu relatii HSE RISKFACTOR tel

 • Caut de muncă muncitor necalificat cu ziua.

  Muncitor necalificat caut muncă cu banii la zi.

 • Oportunitate de Angajare SEZONIERI la Parcul de Distracții în Danemarca

  Vă informăm despre oportunitatea de a vă alătura echipei noastre la HERNINGTIVOLIPARK din Danemarca. SALARIZARE AVANTAJOASĂ CAZAREA SI 3 Mese Zi + BILETELE DE AVION SUNT SUPORTATE DE ANGAJATOR la sfarsitul sezonului. SE ANGAJEAZĂ CU CONTRACT, BENEFICIIND ȘI DE PLATA CONCEDIULUI DE ODIHNĂ, PROPORȚIONAL CU PERIOADA LUCRATĂ. HERNINGTIVOLIPARK este recunoscut pentru angajamentul său față de oferirea unei experiențe de neuitat pentru vizitatorii noștri. Ca membru al echipei noastre, veți juca un rol esențial în asigurarea unei atmosfere sigure, distractive și pline de energie pentru toți cei care ne trec pragul. Responsabilitățile postului includ, dar nu se limitează la: Interacționarea cu vizitatorii într-un mod prietenos și serviciabil. Montarea demontarea corturilor și a zonelor destinate distracției. Monitorizarea și asigurarea siguranței atracțiilor și a zonelor din parcul de distracții. Asigurarea curățeniei și a întreținerii adecvate a zonei de lucru. Participarea la instruiri și sesiuni de formare pentru a vă dezvolta abilitățile și cunoștințele necesare pentru a oferi o experiență excelentă vizitatorilor. Pentru a fi eligibil pentru această poziție, trebuie să îndepliniți următoarele criterii: Să aveți vârsta minimă de 18 ani. Să aveți abilități de comunicare excelente și să puteți interacționa cu o gamă diversă de persoane. Să fiți capabil să lucrați într-un mediu dinamic și să vă adaptați la cerințele variabile ale locului de muncă. Să fiți dispus să lucrați în weekend-uri, sărbători și în timpul sezonului de vârf. Deținerea unui permis de conducere auto categoriile B sau C, precum și cunoașterea limbii engleze (nivel conversație) constituie un avantaj. Dacă sunteți interesat să faceți parte din echipa noastră și să contribuiți la succesulHERNINGTIVOLIPARK , vă rugăm să ne trimiteți CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa de e-mail Vă rugăm să specificați în subiectul e-mailului Candidatură . Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în a face parte din echipa noastră. Cu stimă, Dan Sacareanu HERNING TIVOLIPARK

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Galati

Localități

Galati
Salvează căutarea