Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Ilfov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  CRM DESIGN & CONSULTING SRL specializata in executia si montajul tamplariei de aluminiu, peretilor cortina si fatadelor ventilate angajeaza lacatus mecanic cu/fara experienta in domeniu si sofer aprovizionare/livrare materiale. Programul de lucru este de 8 ore/zi. Oferim: - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Asigurare medicala si plata contributiilor sociale - Salariu atractiv cu posibilitati de crestere periodica - Bonuri de masa - Transport decontat Pentru mai multe detalii si programare la un interviu sunati la nr de tel Interviul va avea loc in zona Moara Vlasiei, Ilfov

 • SC Proactiv Instal SRL se ocupa cu lucrari de proiectare si executie de lucrari electrice si angajeaza personal in domeniul de lucrari electrice dupa cum urmeaza: -ajutor electrician ,detinator permis categoria B Program de lucru 8 ore salariu atractiv Cerinte: sa stie sa manevreze Nacela PRB sa fie apt pentru lurul la inaltime-toaletare copaci seriozitate, punctualitate, abilitati organizatorice si de lucru in echipa. Sediul se afla in com.Afumati, jud.Ilfov

 • Șofer profesionist cu experiență (zece ani de europa), doresc angajare firmă serioasă cu timp maxim de lucru de 4 săptămâni și două săptămâni repaus comform noilor reglementări UE), cer si ofer SERIOZITATE.

 • 3

  Candidatul ideal - Persoana organizata si punctuala; - Disponibilitate pentru program de lucru in 2 ture; - Bune abilitati de comunicare si atentie distributiva; - Seriozitate si dorinta de a lucra intr-un mediu placut. Descrierea jobului - Receptionarea de marfa; - Aprovizionarea magazinului. - Etichetarea si aranjarea produselor la raft; - Prezentarea si comercializarea produselor; - Asigurarea unei imagini placute a magazinului; - Amabilitate si promptitudine in relatia cu clientul; - Mentinerea unui mediu de lucru curat si organizat; - Verificarea si inregistrarea termenelor de valabilitate Descrierea companiei Anuntul este valabil pentru urmatoarele locatii: Shop&Go Mega Image situat pe Sos.Fundeni Sec.2 Bucuresti Shop&Go Mega Image situat pe Str.Doinei, Dobroiesti Shop&Go Mega Image situat pe Str. Amurgului, Popesti Leordeni

 • Angajam asistenti de farmacie cu experienta minim 2 ani,salariu atractiv,bonuri de masa de 20 lei,program de lucru 6.30 ore pe zi,Duminica inchis relatii la tel- ,farmacia se afla in comuna Afumati jud. Ilfov

 • RIGHTMAN SRL, avand CUI RO41829970,scoate la concurs urmatoarele posturii: -lucrator in bucatarie(spalator vase mari):20 postrui -femeie de serviciu:20 posturii -muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide:20 posturi -muncitori necalificat in industria confectiilor:30 posturi -lenjer confectioner lenjerie dupa comanda :10 posturii -confectioner,prelucrator in industra textila:10 Selectia se va face pe baza de cv-uri, luni 29.11.2021.Cv-urile se vor trimite la adresa de e-mail sau nr de telefon afisat.

 • Scurta descriere a companiei: Dem Electronics este o companie multinationala, cu sediul in Voluntari, Judetul Ilfov si are ca obiect de activitate comertul en gross al produselor electrocasnice mici, menaj si al obiectelor sanitare. Avem in portofoliu un numar de 3000 de clienti, printre care se numara retaileri precum: Carrefour, Cora, Leroy Merlin, Kaufland, Metro, Praktiker, Bila, etc. Ne dorim angajati care locuiesc in zona Voluntari, Ilfov sau in apropiere, deoarece locatia unde dorim sa angajam este in Voluntari, bd. Voluntari, nr. 76, in cadrul complexului Smart Expo Flora. Responsabilitati specifice postului: stabileste diagnosticul si identifica piesele care necesita inlocuire; realizeaza reparatiile produselor electronice si electrocasnice; stabileste necesarul de piese de schimb si emiterea comenzilor necesare catre seful direct; anunta seful direct in cazul in care constata si alte probleme decat cele consemnate initial; intocmeste documentele necesare pentru evidentierea interventiilor efectuate si predarea la timp catre persoanele autorizate; la finalizarea lucrarii verifica si semneaza comanda si devizul; raspunde de calitatea lucrarilor executate; reparatia produselor trebuie sa se faca la timp; intretine ordinea si curatenia in service; onestitate si confidentialitate in raport cu persoanele din interior si exterior cu care esti in contact. Program de lucru: L-V 8:00 - 17:00 Salariu: incepe de la 2800 lei, in functie de experienta profesionala.

 • Societate comerciala angajam personal calificat si necalificat pentru Instalatii de utilizare gaze naturale. Suntem o companie tanara, responsabila si serioasa autorizata ANRE, cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani, cu un numar de peste 50 de angajatil si proiecte in derulare cu cel mai mare dezvoltator din tara. Cu un numar de aproximativ 3500 de unitati anual, detinem o gama vasta de echipamente tehnice si mecanice care ne ajuta sa executam corect si usor proiectele. Cerinte : Experienta in domeniu; Disponibilitate de deplasare in tara; Permis de conducere ( reprezinta un avantaj ); Persoana dinamica si sociabila pentru lucrul in echipa; Seriozitate si profesionalism; Se ofera : Pachet salarial atractiv negociabil in functie de experienta; Posibilitate de cazare; Program de Luni Vineri ora ; Transport asigurat in cazul in care se lucreaza in deplasare; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Cerem seriozitate, oferim seriozitate. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la tel. .

 • Mariana Neagu mă numesc, locuiesc în Bragadiru (zona Primăriei) și activez în domeniul educației de mai bine de 7 ani (dețin master în Psihologie). Am de asemenea doi copii, de 2 și respectiv 3 ani care îmi înfrumusețează viața. Ofer servicii de bonă part-time sau full time la domiciliul meu (doresc să iau în grijă copii începând cu vârsta de 3 și 4, maxim 5 ani). Programul îl stabilim împreună, masă și activități instructiv-educative (dispun de materiale didactice și jocuri educative), limba Engleză, somn. Vom petrece timp atât la apartament, cât și în aer liber atunci când vremea ne permite, fie într-o curte cu grădină (socrii locuiesc la 5 minute de mers pe jos) sau parc. Prețul este de 60 lei/zi part-time (4h) și 80 lei/zi full time (8h). Sunt o persoană serioasă, responsabilă și empatică. Mai multe detalii relevante vă pot oferi în privat. Mulțumesc!

 • Cautam tehnicieni mecanici si electricieni pentru fabrica de medicamente din Bragadiru. - Transport asigurat de la Piata Unirii, Bucuresti - 2 schimburi (06: ) - Tichete de masa - Abonament medical la clinica privata Cerinte: -Studii: liceale absolvite cu diploma de bacalaureat - profil mecanic / electric, Scoala profesionala -profil mecanic / electric, 10 clase+ curs calificare mecanic utilaj; -Peste 1 an experienta in domeniu - prezinta avantaj industria farmaceutica; Descrierea activitatii: Executarea si aplicarea corecta si la timp a tuturor lucrarilor de intretinere si reparatii electrice / mecanice din companie, care ii sunt alocate de catre superiorul direct.

 • Experienta nu este necesara

 • Angajam Lacatus, montaj- demontaj, domeniul vitrine frigorifice , salariu atractiv, conditii foarte bune. Detalii. . , Salariu 800 Euro.

 • Profesor cu experiență, meditez lb. engleză, lb. română, lb. franceză pentru elevi (liceu-gimnaziu) și adulți (curs intensiv) ------------------ Pregătire lb. română ex. Bacalaureat (cl. XII) și Evaluare Națională (cl. VIII) ------------------ Curs intensiv lb. română pentru străini (vorbitori de Engleză /Franceză). ------------------ Locuri limitate, rog seriozitate. Relatii la tel. intre orele 10-12.

 • Asociatie de proprietari cu sediul in Pipera angajeaza ingrijitor pentru intretinerea spatiilor comune. Program de Luni-Vineri, 8 ore pe zi, salariu atractiv Pentru mai multe detalii va rog sa ne sunati la numarul de telefon:

 • Plata săptămânal Ce ai nevoie Vrasta 16+ Un telefon mobil Bicicleta,scuter,auto Ce oferim Contract pe 4...8 ore Plata săptămânal Nu ai sef Salarizarea tu ti-o faci

 • Buna ziua, tanara de 24 ani, putina experienta pe piata muncii, caut URGENT un loc de munca part time in orasul Popesti-Leordeni! Am lucrat ca traducator (romana-engleza, engleza-romana), intr-o fabrica de gheme si ca ambalator manual (etichetarea produselor) in doua depozite. Multumesc mult!

 • 1

  Descriere Locuri de munca SC Proactiv Instal SRL se ocupa cu lucrari de proiectare si executie de lucrari electrice(executie bransamente electrice,instalatii interioare-case,hale,iluminat public) si angajeaza electrician cu experienta in domeniu. Cerinte: Detinere permis categoria B experienta in manevrarea si conducerea nacelei PRB constituie avantaj. seriozitate, punctualitate, abilitati organizatorice si de lucru in echipa. Salariul este unul motivant,cuprins intre 3000-5000 lei si se negociaza in functie de experienta si de dorinta de a lucra si de a cumula noi cunostinte. Program de lucru 8 ore,atat pe teren cat si in punctul de lucru. punct de lucru in com.Afumati, jud.Ilfov

 • S.C. SMYRNA ALFA S.R.L. angajeaza: Zidar rosar - tencuitor cod COR 711205 - 2 posturi; Dulgher (exclusiv restaurator) - 4 posturi; Muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet cod COR 931301 - 2 posturi. CV- urile la adresa de e_mail din datele de contact.

 • Lacatus confecti metalice, domeniul Vitrine frigorifice . detalii sau .

 • Salveaza cautarea