Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Ilfov

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut de munca la domiciliu, doamna 51ani cu diploma de bacalaureat.

 • Instalator58ani cu experienta în domeniu caut loc de munca la întreținere locuințe, de birouri sau alte clădiri cunoscător și în domeniul instalațiilor electrice de preferat în sud. Tel.0723287620.

 • Candidatul ideal - Persoana organizata si punctuala; - Disponibilitate pentru program de lucru in 2 ture; - Bune abilitati de comunicare si atentie distributiva; - Seriozitate si dorinta de a lucra intr-un mediu placut. Descrierea jobului - Receptionarea de marfa; - Aprovizionarea magazinului. - Etichetarea si aranjarea produselor la raft; - Prezentarea si comercializarea produselor; - Asigurarea unei imagini placute a magazinului; - Amabilitate si promptitudine in relatia cu clientul; - Mentinerea unui mediu de lucru curat si organizat; - Verificarea si inregistrarea termenelor de valabilitate Descrierea companiei Anuntul este valabil pentru urmatoarele locatii: Shop&Go Mega Image situat pe Sos.Fundeni Sec.2 Bucuresti Shop&Go Mega Image situat pe Str.Doinei, Dobroiesti Shop&Go Mega Image situat pe Str. Amurgului, Popesti Leordeni

 • Ofer cazare gratuita. Banii ii primiti in functie de preferintele dvs.(ii puteti primi la sfarsitul programului sau la sfarsitul saptamanii). Ofer intre 120 si 150 RON pe zi. Pentru mai multe detalii sunati la nr. 0769961470 .

 • Job: stivuitorist, piker manipulant, ambalator marfa, muncitor necalificat, operator productie, operator PC (pachetul Office) Radu Marianstivuitorist urmand cursul la GFP Mastar (grupul de formare profesionala), atestat si talon nestampilat din martie 2016. Fara experienta, doar 1 luna stivuitor frontal care ridica pana la 4 tone jumate ,pana la o inaltime de 4metri jumate yale si transpalete electric 2 tone care ridica pana la 4 metri .Salariu minim: 2550 lei + bonuri de masa (15 lei) + spor de noapte minim 25% ( daca este cazul) +spor ore suplimentare minim 175% (daca este cazul) + spor de weekend minim 15% (daca se aplica),+ bonusuri in valoare de 400 lei + decontare transport 150 lei + transport asigurat in judetul ilfov ex ciolorgala chiajna bilitin deal vale etc.Ms ps pt afara cel putin 2500 de euro net (12,50 euro net pe ora )la 192 de ore maxim pe luna (12/24cu 12/48 )cu cazare masa transport echipament de munca ssm medicina muncii gratis

 • Distribuția de piese auto se face in sectorul 1 și sectorul 2.programul este luni-vineri de la 8-16,iar sambata se lucreaza una da una nu 9-11,depozitul de unde se încarcă marfa este in zona Otopeni.Se ofera carte de munca,salariu atractiv,masina acasa,echipament.optional se poate ramane la ore suplimentare contra cost.Pentru detalii suplimentare puteți suna la0767695237între orele 9-16de luni pana vineri.

 • Scoala Primara Bel Sorriso, cu sediul in Voluntari, Ilfov, angajam profesor de limba engleza dupa metoda Cambridge. Asteptam Cv - ul dumnevoastra la adresa de email: scoala@belsorriso.ro.

 • Angajam Invatatoare calificata pentru clasa a-III-a. Scoala primara particulara - Voluntari, Ilfov. Asteptam cv-ul dumneavoastra la adresa de email: scoala@belsorriso.ro.

 • Ofer servicii contabilitate primară de la domiciliu. - intocmire nir - intocmire registru de casa - evidenta plati-incasari - operare bancă - stat de plată Program operare: SAGA.C

 • Angajam personal pentru sortare-ambalare legume. Buftea-Ilfov

 • Angajăm Asistenta Educatoare Cerințe: - Experiența constituie un avantaj; - Persoană dedicată în lucrul cu copiii, deschisă, empatică, creativă, cu spirit de echipă, calmă, perseverentă; - Capacitate de a relaționa cu părinții și colaborare cu personalul grădiniței; - Nefumătoare, punctuală, responsabilă și organizată. Responsabilități: - Desfășurarea de jocuri și activități recreative; - Confecționarea materialului didactic; - Supravegherea copiilor, sprijinirea acestora în rutinele zilnice; - Organizarea și amenajarea spațiului educațional. Pentru detalii sunați lasau Trimiteți cv-ul la: contact@ scoala-sfântamaria.ro

 • Angajam Invatatoare calificata clasa a -III-a. Scoala primara particulara - Voluntari, Ilfov. Asteptam cv-ul dumneavoastra la adresa de email: scoala@belsorriso.ro.

  Repostat automat
 • Responsabilitati gestionarea, intretinerea si verificarea echipamentelor de protectie individuala echiparea si dezechiparea conform procedurilor interne preluarea grupurilor si prezentarea procedurii de folosire a echipamentului de protectie individuala, conform regulamentului intern si a regulilor de parcurgere a traseelor in copaci monitorizarea si indrumurarea clientilor pe trasee pastreaza permanent legatura cu ceilalti colegi raspunde de mentinerea unei imagini favorabile a firmei in relatiile cu clienti Cerinte persoana responsabila, cu initiativa, proactiva si organizata abilitati excelente de relationare cu adultii si copiii spirit de echipa si solidaritate cunostinte de limba engleza (obligatoriu nivel conversational) pasionat de natura si sport in natura abilitatea de a lucra cu entuziasm sub presiunea unui volum de munca sporit abordarea calma in rezolvarea problemelor atitudine pozitiva, dinamism, flexibilitate atentie sporita la detalii abilitatea de a motiva, implica si convinge adaptabilitate, punctualitate, responsabilitate Beneficii Salariul incepand cu 2000 lei net (full time) Transport decontat (in functie de zona) Bonusuri in functie de performante Discount la activitatile parcului Suport din partea unei echipe prietenoase Post disponibil atat full-time cat si part-time, insemnand doar in weekend.

 • Sofer cat.b, posesor auto cu experienta, carnet de conducere din 2005 fara incidente rutiere,nefumator, cunoscator limba italiana (vorbit fluent ) familist doresc angajare seriozitate.

 • Turnatorie de cupru situata in zona Chitila/ Chiajna angajeaza personal muncitor .Oferim posibilitatea calificarii la locul de munca, salariu motivant,tichete de masa si transport sau cazare. Detalii la tel. 0732155855

 • Sofer cat b 44 ani experienta doresc angajare pentru comunitate si țară. Engleza avansat. Exclus ANGLIA

 • Responsabilitati gestionarea, intretinerea si verificarea echipamentelor de protectie individuala echiparea si dezechiparea conform procedurilor interne preluarea clientilor si prezentarea procedurii de folosire a echipamentului de protectie individuala, conform regulamentului intern si a regulilor de escaladare pe panou monitorizarea si indrumurarea clientilor pe trasee pastreaza permanent legatura cu ceilalti colegi raspunde de mentinerea unei imagini favorabile a firmei in relatiile cu clienti Cerinte persoana responsabila, cu initiativa, proactiva si organizata abilitati excelente de relationare cu adultii si copiii spirit de echipa si solidaritate cunostinte de limba engleza (obligatoriu nivel conversational) pasionat de natura si sport in natura abilitatea de a lucra cu entuziasm sub presiunea unui volum de munca sporit abordarea calma in rezolvarea problemelor atitudine pozitiva, dinamism, flexibilitate atentie sporita la detalii abilitatea de a motiva, implica si convinge adaptabilitate, punctualitate, responsabilitate Beneficii Salariul incepand cu 2000 lei net (full time) Transport decontat (in functie de zona) Bonusuri in functie de performante Discount la activitatile parcului Suport din partea unei echipe prietenoase Post disponibil atat full-time cat si part-time, insemnand doar in weekend.

 • Candidatul ideal -studii medii -experienta obligatorie minim 3 ani (experienta intr-un post similar constituie un avantaj) -cunostinte tehnice auto minime obligatoriu -cunostinte operare PC(OFFICE,OUTLOOK) -abilitati de comunicare si relationare -cunostinte de limba engleza la nivel conversional -om de echipa, cu abilitati de analiza si planificare -permis de conducere categoria B -referinte de la ultimul loc de munca Descrierea jobului -sa vanda produsele si serviciile promovate de catre SC Royal Automotive SRL ,unic distribuitor in Romania a firmelor General,Eren,Konpar,Donmez(etc) -sa mentina si sa dezvolte relatiile cu clientii -sa identifice potentiali clienti pe piata -sa asigure consultanta si asistenta clientilor -sa raspunda de intocmirea corecta a ofertelor -sa participe si sa asigure atingerea obiectivelor si a cifrei de afaceri a firmei -sa se asigure de obtinerea documentelor de plata semnate si stampilate . Salariu motivant + comision din vanzari. Descrierea companiei SC Royal Automotive SRL are ca obiect principal de activitate comertul cu piese de schimb si accesorii pentru autocamioane si autobuze.Obiectivul nostru principal este satisfacerea cerintelor si nevoilor clientilor ,in permanenta si deasemenea construirea cu acestia a unor relatii comerciale de lunga durata.Suntem unic distribuitor in Romania a firmelor General,Eren Balata,Konpar, Donmez,Hammer Kupplungen,Hydcab,etc.

 • Realizeaza vanzari si gestioneaza clientii din zona sa de responsabilitate directa; Identifica clienti noi astfel incat sa creasca continuu si in ritm sustinut nivelul distributiei numerice; Raspunde de derularea colaborarii dpdv juridic cu clienti gestionati direct; Strangerea datelor despre jucătorii de pe piata, strangerea unor informatii despre competitori, clienti, produse si preturi; Monitorizeaza permanent concurenta si prezinta un raport lunar catre Sales Manager cu privire la aceasta; Raspunde de recuperarea creditelor din piata aferente vanzarilor sale pe zona sa de responsabilitate.

 • SMP SUN STRUCTURE -firma de productie prelate si structuri metalice,angajam lacatusi sau muncitori necalificati cu varste cuprinse intre 20-40 de ani.Mai multe detalii va putem oferi la nr de telefon 762 - arata telefon - / 726 - arata telefon - 8 sau direct la punctul nostru de lucru situat in Mogosoaia nr 178,vis-a-vis de Federatie.

 • Salveaza cautarea