Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Ilfov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Salut caut activitate de colaborare pe termen lung dețin permis categoria B si atestat electro stivuitor sunt din Chiajna pentru m-ai multe detalii vă stau la dispoziție mulțumesc

 • Locatie evenimente angajeaza lucrator intretinere curte -mentine curatenie -ingrijeste gradina alte munci specifice (muncile calificare se vor plati suplimentar)

 • Bună ziua caut loc de munca în străinătate sau în Ilfov cu cazare nu accept construcții

 • 1

  Societate comercială cu sediul în Măgurele, județul Ilfov angajează strungari pe strung conventional și frezor CNC. Se oferă: - contract de muncă - bonuri de masă - transport Se cere: - seriozitate - cunoștințe desen tehnic - calificare strungar - experiență în domeniu Salariul este negociabil în funcție de aptitudini, competențe și realizări Telefon contact:

 • Salut, sunt sudor mig mag cu experienta și atestat, 12 ani în Italia, dețin permis conducere A B, atestat iso, permis pentru toate utilajele industriale sevomente, accept orice probă.

 • 2

  Descriere Candidatul ideal; O persoana disciplinata si receptiva; O persoana rezistenta la stres; O persoana serioasa si responsabila ; O persoana atenta la detalii; O persoana energica cu o atitudine pozitiva; Cerintele postului; - Cunostinte bune operare PC; - Experienta in domeniul administrativ / secretariat; - Studii medii; - Abilitati de lucru cu documente si sisteme informatice; - Abilitati organizatorice, simtul prioritatii, rigoare si rapiditate in indeplinirea atributiilor. Ce oferim noi ? - Mediu de lucru placut; - Echipa tanara; - Salariu motivant; - Bonusuri in functie de performanta; - Sporuri platite: ore suplimentare, ore week-end; - Tichete de masa; - Program de lucru: 09:00-17:00 (Luni-Sambata) - 5 zile/saptamana - Punct de lucru: Depozit Chiajna (langa Carrefour Militari) Compania noastra va ofera: Posibilitatea de lucra intr-o companie de succes, dinamica si profesionista. Nr. contact:

 • Bună ziua! Mă numesc Alexandra, locuiesc în Afumați-Ilfov. Caut loc de muncă în apropiere, doar part-time numai în weekend, din păcate nu pot lucra momentan în cursul săptămâni pentru că sunt mămica unui băiețel în vârstă de 3 ani și sunt nevoită să rămân cu el acasă de luni până vineri cât este soțul la serviciu doar până în toamnă când juniorul va merge la grădiniță. Mulțumesc!

 • Șofer profesionist cu experiență (zece ani de europa), doresc angajare firmă serioasă cu timp maxim de lucru de 4 săptămâni și două săptămâni repaus comform noilor reglementări UE), cer si ofer SERIOZITATE.

 • Profesor cu experiență, meditez online lb. engleză, lb. română, lb. franceză pentru elevi (liceu-gimnaziu) și adulți (curs intensiv) ------------------ Pregătire lb. română ex. Bacalaureat (cl. XII) și Evaluare Națională (cl. VIII) ------------------ Curs intensiv online lb. română pentru străini (vorbitori de Engleză /Franceză). ------------------ Program L-V int.18-20 și S-D int.17-19. Locuri limitate, rog seriozitate. Relatii la tel. intre orele 10-12.

 • 3

  Candidatul ideal - Persoana organizata si punctuala; - Disponibilitate pentru program de lucru in 2 ture; - Bune abilitati de comunicare si atentie distributiva; - Seriozitate si dorinta de a lucra intr-un mediu placut. Descrierea jobului - Receptionarea de marfa; - Aprovizionarea magazinului. - Etichetarea si aranjarea produselor la raft; - Prezentarea si comercializarea produselor; - Asigurarea unei imagini placute a magazinului; - Amabilitate si promptitudine in relatia cu clientul; - Mentinerea unui mediu de lucru curat si organizat; - Verificarea si inregistrarea termenelor de valabilitate Descrierea companiei Anuntul este valabil pentru urmatoarele locatii: Shop&Go Mega Image situat pe Sos.Fundeni Sec.2 Bucuresti Shop&Go Mega Image situat pe Str.Doinei, Dobroiesti Shop&Go Mega Image situat pe Str. Amurgului, Popesti Leordeni

 • Locuiesc in sector 4 si pe langa jobul full time as dori sa imi ofer serviciile de a livra lucruri cu bicicleta personala, rapid si sigur. Răspund pe WhatsApp.

 • 3

  Societate de constructii angajează Inginer Constructii Civile, Industriale si pentru lucrari de amenajari interioare, pentru santier/santiere localizate in Bucuresti/Ilfov. Atributiile postului: - administarea santierului atribuit (evidenta lucratorilor, pontaje, etc.) - coordonarea execuțiilor lucrărilor pentru șantierul atribuit; - supravegherea si coordonarea echipelor de lucru in vederea îndeplinirii sarcinilor trasate; - gestiunea materialelor, a sculelor si a altor obiecte de inventar folosite pentru santierul atribuit si întocmirea rapoartelor de lucru periodice; - intocmirea si semnarea situatiilor de lucrari, consumurilor de materiale, realizărilor zilnice; - alte sarcini conexe, specifice postului in conformitate cu necesitatile santierului; Cerintele postului: -studii superioare finalizate in domeniu - sa fie responsabil si implicat in activitate; - disponibilitate la lucru in teren; - posesor permis conducere categoria B; - capacitați bune de comunicare atat cu lucrătorii in subordine cat si cu reprezentanții Beneficiarului; - capacitatea de a sintetiza rapid situațiile întâlnite in șantier, de a identifica cele mai bine soluții si sa reușească implementarea acestora cu succes ! Beneficiezi de: - Contract de Munca pe perioada nedeterminata; - Salariu motivant fix + bonusuri de performanta; - Program de lucru de 8 ore/zi; Daca anuntul nostru ti-a starnit interesul, asteptam CV-ul tau la adresa de email . Detalii si informatii: si .

 • Fiecare proiect este unic și special in felul său. Îmi place să mă dedic și să fac o pasiune din proiectele în care sunt implicat. Am învățat din activitatea mea din România si vapoare de croaziera.cazinouri.hoteluri de 5 stele. restaurante fine dinig. că fiecare proiect are nevoie de atenție și dedicare pentru a crește și a deveni profitabil. Crearea unui meniu care să respecte specificul și tematica reprezintă doar cireașa de pe tort, acesta fiind final touch-ul restaurantului. Fluxul tehnologic, utilarea corectă a bucătăriei și alegerea furnizorilor potriviți sunt câteva elemente importante care influențează o afacere în domeniul Horeca. Deseori se investește greșit sau alteori la supra preț, de aceea decizia de a apela la un Chef cu experienta te va opri în a pierde bani și timp și te va ajuta să dezvolți o afacere de succes.

 • 1

  sot sotie cautam de munca la domiciliu.asteptam oferte ...plicuri.. jucarii..etichetat ansamblat diverse activitati doar cu contract de munca.ma pot deplasa la sediul dv pentru a prelua obiectele.cerem si oferim seriozitate.multumim anticipat

 • 1

  T&P AUTO CAR WASH ANGAJEAZĂ PERSONAL LA SPĂLĂTORIE ȘI VULCANIZARE VIS A VIS DE SHAORMĂRIA BĂNEASA DIN BUFTEA CENTRU SALARIU BUN PLUS COMISIOANE DETALII ÎN PRIVAT TEL

 • SC Proactiv Instal SRL se ocupa cu lucrari de proiectare si executie de lucrari electrice si angajeaza personal in domeniul de lucrari electrice dupa cum urmeaza: -ajutor electrician ,detinator permis categoria B Program de lucru 8 ore salariu atractiv Cerinte: seriozitate, punctualitate, abilitati organizatorice si de lucru in echipa. Sediul se afla in com.Afumati, jud.Ilfov

 • 1

  Descriere Locuri de munca SC Proactiv Instal SRL se ocupa cu lucrari de proiectare si executie de lucrari electrice(executie bransamente electrice,instalatii interioare-case,hale,iluminat public) si angajeaza electrician cu experienta in domeniu. Cerinte: Detinere permis categoria B experienta in manevrarea si conducerea nacelei PRB constituie avantaj. seriozitate, punctualitate, abilitati organizatorice si de lucru in echipa. Salariul este unul motivant,cuprins intre 3000-5000 lei si se negociaza in functie de experienta si de dorinta de a lucra si de a cumula noi cunostinte. Program de lucru 8 ore,atat pe teren cat si in punctul de lucru. punct de lucru in com.Afumati, jud.Ilfov

 • 1

  Caut să lucrez că menajeră o zi pe săptămână în sectorul 1 și Mogoșoaia.Lucrez in domeniu de 15 ani sunt nefumătoare, ordonată responsabilă și de încredere.Pot aduce referințe de la familia la care lucrez in prezent.

 • 1

  Contabil cu experienta doresc colaborare .balanta.bilant.resurse umane,preturi avantajoase

 • 1

  talpuitor caut de munca talpi turnate

 • Salveaza cautarea