Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Maramures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Sunt in cautarea unui loc de munca ca sofer detin permisul categoria b ofer si rog seriozitate am 32 ani sunt din baia sprie

 • Caut loc de munca in Baia Mare... Raspund doar la mesaje.

 • Caut loc de munca in industrie servicii ,etc LISTA UNITĂŢILOR DE COMPETENŢE PERSONALE Profilul: Tehnic/Economic Studii superioare: Specializarea:Tehnic - economic Unităţi de competenţe cheie: 1. Management (general) 2. Gândire critică şi rezolvare de probleme 3. Managementul relaţiilor interpersonale 4. Utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei 5. Comunicare 6. Dezvoltarea carierei profesionale 7. Procesarea datelor numerice,gestiune,contabilitate primara Iniţierea unei afaceri,management,resurse umane in alimentatia publica,servicii,productie Unităţi de competenţe tehnice si economice generale: 8. Planificarea şi organizarea producţiei 9. Asigurarea calităţii 10. Elemente de proiectare 11. Sănătatea şi securitatea muncii 12. Sisteme de transmitere a mişcării. 13. Programe de gestiune inventariere. 14. Sisteme şi tehnologii de fabricaţie. 15. Tehnici de măsurare în domeniu. 16. Întreţinere planificată. 17. Managementul resurselor umane si materiale. 18. Legislatie in munca. 19. Mentenanta utilaje. 20. Management,instruire personal. 21. productie digitala si control tehnic calitate 22. Detectarea defectelor. Competenţe specializate: 23. Competenţe de sef(leadel), responsabil de organizarea, conducerea si gestionarea punctelor de lucru,gestionarea conflictelor la locul de munca precum si luarea de masurii.

 • Serioasa,responsabila,deschisa spre acumularea de noi cunostinte,caut loc de munca stabil,full time.

 • Tânăr de 34 ani, caut loc de munca part time/full time. Posed carnet auto categoria B. Experiență în deplasări pe raza județului Maramureș.

 • Sunt dispus la un angajament pe termen lung eventual o colaborare reciproc avantajoasa aștept oferte/propuneri,de asemeni ofer/cer seriozitate maxima. 0742154063

 • Stivuitorst cu atestat și autorizat caut de lucru

 • Persoana serioasa,rezervata,peste 50 ani,cu studii medii si post-liceale tehnice,cu activitati in domeniului transporturilor,paza si protectie civila,operator foto-cinema,posesor permis de conducere profesionist,bune cunostinte ale traficului auto european,vorbesc italiana f. bine,engleza,franceza,maghiara,putin,as dori un loc de munca dupa posibilitatile si pregatirea actuala(nu neaparat sofer de camion),pe care sa-l desfasor cu motivatie profesionala. Ofer si cer seriozitate.

 • Responsabilitati, Realizari date; Adresă: Baia Mare Tip job dorit: Full time Localităţi dorite: Baia Mare Domenii: tehnic Salariu dorit: neg/luna Permis conducere: da Şcolarizări: - studii universitate E.C.T.S ,1998-2001(licentiat) - liceu: specializarea Tehnician IT., perioada 1994-1998 Experienţă profesională: 1-pozitia/perioada Inginer productie ransport 2017-2018 2- poziţia perioada Sef sectie productie/manager calitate 2015-2017 3- poziţia Sef mentenanta(responsabil reparatii), departamentul reparatiiperioada 2006-2015 Baia Mare 4- poziţia logistica/logistica Magazie/ctc, departamentul Logistica, perioada 2002-2006 Baia Mare 5-poziţia Documentarist-(gestionar), departamentul Comert, perioada 1999-2002Baia Mare Cazier: curat Stare civila :casatorit -fara vicii,nefumator Oprerator PC:avansat Aptitudini: - Capacitate de munca in conditii de stres; - Adaptare si receptivitate la noi cerinte Cunoştinţe IT: avansate Limbi străine: - franceză (vorbit - mediu, citit - mediu, scris - mediu) -ofer si cer seriozitate maxima

 • Domn serios cu experienta,solicit loc de munca stabil.

 • Caut loc de muncă ,caut loc de muncă aștept angajatorii

 • Sunt Pensionar(52ani)cu drept de munca 4 ore. Am permis de con caut B si sunt dispus sa muncesc.

 • Caut job full/part time, am experienta in comert, gestiune, distributie, sef tura supermarket, cunostiinte contabilitate primara.

 • Absolvent Facultate Relatii Publice , caut job. Cunosc bine operare PC- word, prezentabil, am permis categoria B cu vechime de 30 ani, fara evenimente rutiere, am 49 ani, caut de loc de munca la privat sau la buget , in orice domeniu (exclus asigurari )de exemplu: munca de birou, administrativ, Imobiliare, anunturi internet sau agent, ghid, sofer etc...eventual si cu autoturismul personal sau colaborare. Ofer servicii de tip sofer privat pe masina d-tra sau personala sau ghid pentru deplasari in Romania. Pretul este negociabil in functie de distanta. Ideal pentru persoane care au deplasari si prefera mersul cu autoturismul. Nu are cine sa duca copii la tenis sau sa-i ia de la scoala, sa faca teme? Ai de facut cumparaturi mai multe si nu le poti transporta? Transport orice incape in OPEL ASTRA combi. Rapid. Eficient. Sofer de incredere!!! Ofer maxima seriozitate . Angajatorul poate primi o sumă lunară de 2.250 de lei pentru fiecare șomer angajat pe perioadă nedeterminată (timp de cel puțin 18 luni) se acordă pentru persoanele care sunt în vârstă de peste 45 de ani, prevede legea.

 • Experienta in planificarea si urmarirea productiei,respectarea termenelor de livrare,controlul calitatii, organizarea productiei,Intretinerea utilajelor,repararea lor,intocmirea actelor de transport,verificarea consumurilor de carburanti si materiale,intocmirea necesarului de aprovizionare verificarea documentatiei,protectia muncii ,etcelaborare/implementare/verificare proceduri operationale,standarde de control intern/managerial,analiza fluxuri productie si personal,studii superioare,ofer si cer seriozitate.

 • Experienta in Productie /Tehnic transport si mentenanta etc ,doresc angajare full time , mentenanta, organizare si supraveghere personalului din subordine, experienta in domeniu tehnic mentenanta si reparatii. Posed cunostinte tehnice , evidenta acte, etc. permis de conducere cat B, studii superioare, cunostinte pc, office precum alte aptitudini. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactatii s-au sa-mi lasati datele de contact

 • Domn,solicit un loc de munca,detin studii licentiate,experienta si am competente tehnice si economice,detalii experienta;-experienta in planificarea şi organizarea producţiei/logistica/gestiune. Asigurarea calităţii ,programe de gestiune inventariere,sisteme şi tehnologii de fabricaţie,tehnici de măsurare în domeniu,intreţinere planificată,managementul resurselor umane si materiale,legislatie,mentenanta,management,instruire personal.productie digitala si control tehnic calificat,detectarea defectelor ctc.Competenţe de sef(leadel), responsabil de organizarea, conducerea si gestionarea punctelor de lucru,gestionarea conflictelor la locul de munca precum si luarea de masurii.Astept o oferta corelata cu experienta detailata in anunt,detin studii superioare,am domiciliu in Baia Mare astept ofertele dumneavoastra ofer si cer seriozitate si stabilitate.

 • Eu pot avea grijă de copilul d-voastră in timp ce sunteți plecați si puteți fi siguri că o să fie bine îngrijit. Sunt o doamnă serioasă, corectă, crestină si iubitoare de animale. Deci dacă aveți un animăluț in casă nu este un impediment pentru mine. Vă rog să îmi lăsați mesaj aici pe site.

 • Caut loc de muncă aștept oferte

 • Caut de lucru. Am 50 ani, permis auto cat.B si C ( vechime cu cat.B de 28 ani fara evenimente rutiere ,iar cu cat. C nu am profesat ) serios, cazier curat, priceput, nefumator , prezentabil, cunosc operare PC bine, engleza putin, caut de lucru la privat sau ca bugetar in domeniile administratie, sofer, resurse umane, comert, turism, imobiliare.... (exclus asigurari ). Ofer si cer seriozitate . Ofer servicii de tip sofer privat sau ghid pe masina d-tra sau personala pentru deplasari in Romania. Sofer de incredere!!! Angajatorul poate primi o sumă lunară de 2.250 de lei pentru fiecare șomer angajat pe perioadă nedeterminată (timp de cel puțin 18 luni) se acordă pentru persoanele care sunt în vârstă de peste 45 de ani, prevede legea.

 • Salveaza cautarea