Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Maramures Persoane

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Gets Bet angajează operator pariuri sportive Beneficii: BONUSURI de performanță - Tichete de masa - Asigurare medicala - Cursuri GRATUITE de specializare - Oportunități de PROMOVARE - Loc de muncă stabil, aproape de casă - Colegi tineri și ambițioși - Program de lucru FLEXIBIL Responsabilități: - Informează clienții în legătură cu promoțiile și regulile jocurilor aflate în desfășurare - Incasează banii pentru vânzarea serviciilor și produselor specifice - Acceptă și validează biletele de pariere - Întocmește zilnic documentele contabile primare - Creează un mediu plăcut pentru jucători Candidata sau candidatul ideal: - persoană loială, corectă, serioasă - dornică să se dezvolte profesional într-un domeniu aflat într-o creștere fără precedent - determinată să lucreze în echipa liderului - interesată de construirea unei cariere

 • Sunt dispusă să ofer meditații la pspihologie. Acest anunț este adresat în special celor care doresc să dea examenul de bacalaureat din această disciplină, dar nu numai. menționez că nu profesez ca și dască/profesor. Studiez la Facultatea de Științe Socio-Umane, Psihologie, urmând în paralel și cursurile de la modulul pedagogic. Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactați pe mail:

 • 1

  Experienta in domeniul productie si mentenanta ,transporturi, reparatii cunostinte tehnice,evidenta acte, etc,permis de conducere cat B(1994), studii superioare, cunostinte pc, office, alte aptitudini, etc. tel :

 • Experienta in planificarea si urmarirea productiei,respectarea termenelor de livrare,controlul calitatii, organizarea productiei,Intretinerea utilajelor,repararea lor,intocmirea actelor de transport,verificarea consumurilor de carburanti si materiale,intocmirea necesarului de aprovizionare verificarea documentatiei,protectia muncii ,etcelaborare/implementare/verificare proceduri operationale,standarde de control intern/managerial,analiza fluxuri productie si personal,studii superioare,ofer si cer seriozitate.

 • Domn sunt in cautarea unui job stabil,studii superioare,experienta in prod-tehnic administrativ

 • Sef sectie (manager in productie)caut loc de munca in domeniu tehnic-operativ management,coordonator logistica&administrativ.Experienta in elaborare/implementare/verificare proceduri operationale,standarde de control intern/managerial, analiza fluxuri productie si personal,contabilitate primara.

 • 2

  Caut loc de munca cu plata la zi sau săptămânal! Bărbat 32ani,permis cat B,in orice domeniu!

 • Angajez șofer de taxi cu atestat,cer și ofer seriozitate,pt mai multe detalii bu ezitați sa ma contactați 0

 • Bună! Sunt licențiată în științe economice, cu master în managementul proiectelor europene. Menționez faptul că nu dețin experiență profesională deoarece înca din timpul anilor de studiu am plecat înafară. Sunt o persoană sociabilă, mă adaptez ușor și cel mai important dornică de a învăța lucruri noi. Aștept ofertele dumneavoastră!

 • Caut loc de muncă în domeniul contabilității primare, gestiune, facturare, casierie. Am experiența în aceste domenii. Caut loc de muncă doar in Baia Mare. La cerere pot trimite CV.

 • Băiat(29) ,caut serviciu: (aproape în orice domeniu-pe o perioadă NEDETERMINATĂ) -Serios -Punctual -Harnic -Dinamic -Activ -Mereu pozitiv -Responsabil -Adaptabil -Atent la detalii -Ordonat -Bun simț -Modest -Calm -Ambițios -Optimist -Plin de viață -Sociabil -Dornic de a învăța lucruri noi -Glumeț (când trebuie) ETC Competențe de comunicare: -Spirit de echipă ,am experiență încă din liceu ,când am participat la diferite activități. -Sunt o persoană deschisă ,dornică să muncesc. -Permis cat. B. -Absolvent al liceului Colegiul Tehnic "Carmen Sylva" ,secția ' Designer Vestimentar ' . -Aștept propuneri serioase ! -Mulțumesc pt. înțelegere!

 • Bună, caut loc de muncă de luni până vineri. Aștept oferte. Mulțumesc!

 • Șofer profesionist caut de lucru nu am lucrat pe comunitate

 • am 16 ani si incerc sa imi caut un loc de munca pe timpul verii:(iunie-iulie)

 • Caut loc de muncă full time de luni până vineri sau doar pe schimbul 1. Experiența ca și casiera , verificator bani și profesoara de muzica! Dețin permis categoria B din 2007. Aștept oferte serioase! Mulțumesc!

 • Operator CNC 3 axe si frezor. tel

 • 1

  Caut loc de munca stabil ca excavatorist sau pe buldoescavator in Maramureș sau împrejurimi.Experiență pe buldo 3 ani!permis de conducere B C+E card tahohraf atestat transport marfa!

 • Solicit angajare full time la o companie din Baia Mare. Posed cunostinte tehnice , evidenta acte, etc. permis de conducere cat B, studii superioare administrative, cunostinte pc, office, precum alte aptitudini.

 • 2

  Sunt in cautarea unui job stabil,studii superioare ,administrativ productie,logistica,sunt o persoană comunicativă, punctuală, ofer i caut seriozitate ! Sunt dispus să lucrez în orice domeniu respectabil si pe nivelul de pregatire deoarece sunt o persoană ce se adaptează u or la nou,pentru mai multe detalii mă pute i contacta .

 • barbat tanar 29 anii serios cu familie mutat de curand la Baia Mare sunt incautarea unui loc de munca necalificat experienta ;ajutor bucatar 6 anii in Germania constructii tinci glet zugraveala etc ... am mai muncit manipulant marfa si am muncit la aramis momentan nu am serviciu cer si ofer seriozitate va rog sa ma contactati la sau multumesc anticipat

 • Salveaza cautarea