Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Maramures Baia Mare Persoane

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut loc de munca cu plata la zi.

  Caut loc de munca cu plata la zi.munca in constructii sau ca sofer cat B

 • Caut loc de muncă

  Caut loc de munca zona Cicărlau Bușag jud Maramures exclus exclus constructii paza, productie alt domeniu de activitate

 • 1

  Om serios,sofer cat. B caut de lucru in diferite domenii

  Caut de lucru. Am 51 ani, permis auto cat.B si C ( vechime cu cat.B de 31 ani fara evenimente rutiere ,iar cu cat. C nu am profesat ) serios, cazier curat, priceput, nefumator , prezentabil, cunosc operare PC bine, engleza putin, caut de lucru la privat sau ca bugetar in domeniile administratie, sofer, resurse umane, comert, turism, imobiliare.... (exclus asigurari ). Ofer si cer seriozitate . Ofer servicii de tip sofer privat sau ghid pe masina d-tra sau personala pentru deplasari in Romania. Sofer de incredere!!! Angajatorul poate primi o sumă lunară de 2.250 de lei pentru fiecare șomer angajat pe perioadă nedeterminată (timp de cel puțin 18 luni) se acordă pentru persoanele care sunt în vârstă de peste 45 de ani, prevede legea.

 • Caut loc de muncă

  Caut loc de munca paza sau alt domeniu daca se poate sa lucrez doua schimburi si doua liber zona Cicarlau. Bargau .Busag jud Maramureș

 • Recondiționez vana fonta

  Vopsea epoxidica Fără miros Nu este toxica Ma ocup și cu finisaje interioare și exterioare

 • 2

  Absolvent Relatii Publice, caut de lucru

  Absolvent Facultate Relatii Publice ,Caut de lucru. Barbat, am 52 ani, permis auto cat.B si C ( vechime cu cat. B de 31 ani fara evenimente rutiere , iar cu cat. C nu am profesat ) serios, cazier curat, priceput, nefumator , prezentabil, cunosc operare PC bine, engleza putin. Caut de lucru la privat sau ca bugetar in domeniile administratie, sofer, resurse umane, comert, turism, comert online, administrare site, imobiliare.. (exclus asigurari ). Ofer servicii de tip sofer privat sau ghid pe masina d-tra sau personala pentru deplasari in Romania., sofer si om de incredere. Eventual si cu autoturismul personal sau colaborare. Cu Facultatea Relatii Publice caut job.in domeniile: Asistent director/responsabil de functiune, studii superioare Brand manager Evaluator de competente profesionale Formator Mediator Organizator protocol Organizator târguri si expozitii Organizator/ conceptor/ consultant formare Prezentator expozitii . Profesor în învătământul gimnazial Purtător de cuvânt Specialist în relatii publice Tehnoredactor (studii superioare) Ofer servicii de tip sofer privat pe masina d-tra sau personala sau ghid pentru deplasari in Romania. Pretul este negociabil in functie de distanta. Ideal pentru persoane care au deplasari si prefera mersul cu autoturismul. Nu are cine sa duca copii la tenis sau sa-i ia de la scoala, sa faca teme? Ai de facut cumparaturi mai multe si nu le poti transporta? Transport orice incape in OPEL ASTRA . Rapid. Eficient. Sofer de incredere!!! Ofer maxima seriozitate . Angajatorul poate primi o sumă lunară de 2.250 de lei pentru fiecare șomer angajat pe perioadă nedeterminată (timp de cel puțin 18 luni) se acordă pentru persoanele care sunt în vârstă de peste 45 de ani, prevede legea.

 • 1

  Caut loc de munca străinătate

  Caut loc de munca străinătate zidar finisor de preferință Austria dar și in alte țări

 • Loc de munca caut

  Caut loc de munca paza sau alt domeniu daca se poate sa lucrez si pentru a avea zile libere exemplu 24cu 72 ore .zona Cicarlau,Busag jud Maramureș

 • paznic .caut de lucru

  caut de lucru ca paznic

 • ingrijitoare

  caut de îngrijit la domiciliu cîteva oră in baia mare să nu fie mobilizat la pat detalii la tel

 • Caut loc de munca

  Buna ziua! Caut un loc de munca, sa fie part-time. Am 18 ani si sunt dornic sa invat si sa lucrez. Sunt bun la multe lucruri si istet. Astept oferte!

 • Caut loc de munca

  Caut loc de munca in zona Cicărlau Bușag jud Maramures producție sau pază

 • 3

  caut loc de munca

  Caut loc de munca stabil cu salariu decent,sunt studenta. trimit cv-ul in privat.(experienta ca lucrator comercial,casier si la masina de cusut).Deschisa si la alte domenii de activitate. Multumesc

 • Angajez șofer taxi

  Angajez șofer de taxi cu atestat,cer și ofer seriozitate,pt mai multe detalii bu ezitați sa ma contactați 0

 • Caut loc de munca

  Buna! Eu sunt Dan si caut loc de munca.(part time) Detin permis, categoria B cu o experienta acumulata de aproape 2 ani in condus. Ador sa conduc si mi-ar face o deosebita placere sa fiu pus in contact cu cineva care imi poate oferi un job in domeniu. Profilul meu profesional contine:-disciplina in munca -responsabilitate -exigenta fata de coechiperi si subalterni -capacitate de munca constanta -puterea de a indeplini la un nivel excelent diverse activitati -punctualitate Daca v-am starnit curiozitatea si doriti pe cineva ca mine sa lucreze pentru sau cu dumneavoastra, va rog sa ma contactati! Va multumesc!

 • caut loc de munca sofer catrgoria b

  caut loc de minca șofer categoria b indiferent or ce de lucru

 • Caut loc de munca ca electrician curenti slabi

  Caut loc de munca ca electrician curenti slabi pentru mentenanta,intretinere,service sisteme de securitate,automatizari,etc. Sunt absolvent liceu electrotehnic 12 clase bacalaureat+atestat electronist,posed diploma DSVCAM,experienta in interfonie,control acces si alte sisteme de securitate. Cer și ofer seriozitate , respect și corectitudine. Salariu minim net 3000 RON. Va rog mesaje în privat cu oferta de munca. Mulțumesc anticipat.

 • Caut loc de muncă

  Electrician calificat, întreținere și reparații mașini unelte, caut loc de muncă în Baia Mare

 • Caut Loc de munca

  Caut loc de munca de preferat pe un singur schimb.astwpt oferte

 • Caut loc de munca

  Caut loc de munca in orice domeniu. Dețin permis cat B. 3 ani jumate

 • Salveaza cautarea