Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Mures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • caut loc de munca in jud Mure am 20 ani posesor permis cat b orice mesaj este bine primit

 • Șofer cu absolut toate categoriile A,B,C,D,E,F caut de munca că șofer după ora 15 , in aprovizionare , taxi , livrare , personal , șofer aeroport , maxi taxi , curse ocazionale , etc. Prefer curse ocazionale in Ardeal sau judet , menționez că momentan lucrez și nu cer ceva ce nu merita efortul depus și de munca in zadar nu am nevoie , acest permis s-a realizat cu sacrificii , la fel ca firma ta , sa nu ne batem joc Nu mă lasă să pun poze la aceasta categorie , însă în permisul meu , apar toate categoriile AM , A1 , A2 , A , B1 , B , C1 , C , D1 , D , BE , C1E , CE , D1E , DE , Tr , Tb , cam tot ce are roti Vizite medicale și psihologice valabile , atestate taxi , marfa , persoane , agabaritic , ADR expirat , mulțumesc

 • Bună ziua. Sunt în căutarea unui loc se muncă și sunt deschis la diferite propuneri. Sunt serios și dornic de a invata. Singura cerință e ca munca prestata să echivaleze cu salariul primit iar la sfârșitul lunii ambii să fim mulțumiți. Sunt muncitor și doresc să muncesc. Am experienta ca șofer(distributie si curier - dar nu în românia) , am lucrat ca dispecer taxi și ospătar și o perioadă mică că și casier la casino. Ultimul loc de muncă- Fancurier TG Mures. Domiciliul actual și stabil e în centrul orașului Târgu Mureș dar eu sunt din Bacău nu vorbesc decât limba română (optional știu un nivel minim de engleză și franceza-dacă ajută). Mulțumesc anticipat.

 • Caut loc de muncă în Ludus județul mureș s-au în apropiere

 • Solicit angajare in unul din domeniile specificate mai jos Lucrător comercial Contabilitate primara Ofertare sowroom Facturare Operator date

 • Compania Postala privata AK POST, in vederea extinderii activitatii, ne marim echipa. Astfel, angajam pentru Tarnaveni postasi cu norma intreaga in vederea livrarii plicurilor adresate. Nu livram pliante. BENEFICII: -contract de munca legal pe 8 ore. - venit fix+tichete de masa. -sistem de bonusare in functie de performanta. Experienta in munca de teren , permis de conducere categoria B ,precum si masina personala constituie un avantaj. Compania asigura transport pana la ruta de livrat cu abonament pe mijloacele de transport in comun sau decontarea cheltuielilor cu masina proprie (daca e cazul). Relatii suplimentare la telefon sau aplicati la anunt cu numele si numarul de telefon(eventual si cv) si veti fi contactati in vederea programarii unui interviu.

 • Experiență in Romania 3,5 Tone Jcb (racordare apă) Experiență Gemania 20 Tone Cat Md316D Canalizare, asfaltare, săpături până la 6 metri adâncime. Experiență cu greifer. Experiență cu încărcător frontal (Volvo) Aștept oferte, nu lucrez sâmbăta. Nu sunați degeaba. MULȚUMESC.

 • sudor Mig-Mag cu experienta de peste un an, caut loc de munca part-time

 • Execut lucrari in domeniul amenajarilor interioare : -zugraveli , gletuieli , tras tinci , reparatii dupa montarea usilor si a geamurilor. Preturile se stabilesc dupa o evaluare in prealabil la fata locului. Nu montez rigips , usi , si placi ceramice . Pentru detalii si oferte va rog sa ma contactati la nr de tel specificat. Calitatea si seriozitatea ma reprezinta.

 • Salveaza cautarea