Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Cereri locuri de munca Sibiu Sibiu

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Bona part time

  Caut loc de munca part time, ca si bona. Mai multe detalii in privat. Rog seriozitate! Nu deranjati cu alte oferte indecente!

 • caut job part-time -detin cert Coordonator transp. Marfa și cert.Consilier ADR

  Am un contract permanent de 8 ore zi . Informatii suplimentare la telefon .

 • Caut de lucru

  Sunt beneficiar de pensie de invaliditate gradul 3 cu drept de munca la 4 ore. Muncitor necalificat 8 clase.

 • Administrez ,Cleaning, apartamente in regim hotelier

  Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati.

 • Consilier de siguranta ADR/coordonator transport marfa+persoane+ taxi-inchiriere auto

  Consilier de siguranta ADR/ transport de marfuri periculoase, Clasa 2.3,4,5,6,8,9,cu experienta, caut angajator part-time-full time Eventual coordonator transport taxi-inchiriere auto. Detin atestat Consilier siguranta rutiera si Manager transport marfa . Dețin PFA ptr manager transport marfa. Am un contract permanent de 8 ore/zii Informatii suplimentare la telefon.

 • Brevet de turism - Manager in activitatea de turism

  NOU NOU NOU !!! Se poate oferi Factură Fiscală, pentru decontarea serviciilor de management ale agentiei sau hotelului! Profita acum de cel MAI MIC TARIF si cea MARE REDUCERE posibila, pentru plata in avans pe 12 luni ! Posesor al BREVETULUI DE TURISM, cu functia de MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM ( pentru agentie, hotel sau motel), cu o experienta de peste 10 ani in turism, ofer spre inchiriere angajare BREVETUL pentru agentii, hoteluri, pensiuni, moteluri, din orice oras - zona a tarii. Garantat, ofer cel mai bun pret de pe piata. Tariful este negociabil pentru contractul de lunga durata si la achitarea in avans pentru 6 luni sau 1 an !

 • 2

  Mecanic, conducator auto, efectuez curse ocazionale

  Detin gradele BE,CE,DE.

 • caut munca ca Manager de Pensiune judetele Sibiu Alba Mures Bucovina

  Va salut stimati angajatoti ; m-am saturat de multinationale ; nu am experienta in domeniul pensiuni , dar am 32 de ani de experienta in vinzari , promovare , coordonare echipa , support in domeniul farma si sunt specialist in negocieri , oferte generale personalizate , promovare servicii , securizare plati , locatii emergente, Sunt implicat eficient versatil riguros entuziast , si am capacitati deosebite de analiza si sinteza , aptitudini de comunicare si ascultare , abilitati de organizare si planificare , Sunt Bun cunoscator al tipologiilor umane si caracterelor, pot alinia cu usurinta dorintele patenerilor cu intentiile profesionale (win-win). Pe baza experientei acumulate , sunt deschis si dispus sa invat rapid rosturile locatiei , dar si fisa postului in aplicare practica, Ma pricep si la bucatarie , curatenie , delegare competente si sarcini catre ceilalti angajati , si cu evaluarea lor lunara , stabilesc cu usurinta relatii interumane . Daca sunteti interesati de experienta proprie , si de ce-as putea eu face (practic) , pentru stabilitatea si succesul locatiei dvs. va rog sa ma contactati aici , pe mesagerie, Cu cele mai bune ginduri, Cristian Dan

 • Tehnician topograf

  Topograf cu experienta 10 ani caut loc de munca, in Sibiu. Experienta topografica 1 an pe santierul autostrazii Saliste-Cunta. Cunostinte pt aparatura Leica TCR307, TCR410, TCR802, GPS Leica 1220, 1230, HI-Target H-32, Topcon GPT 9003-M, Nemestchek-Allplan, AutoCad, Microsoft Office. Posed carnet cat.B, vechime 15 ani.

 • Angajari MERSAL

  SC MERSAL SIB SRL cu sediul in Saliste, jud. Sibiu, str. Catanas nr. 18, angajeaza ospatar pentru restaurantul din sat Lintesti, jud. Arges. CV-urile se trimit lpe e-mail Relatii suplimentare la tel.:

 • Caut de lucru Part time

  Caut de lucru part time. Posesor permis de conducere categoria B si C, cu auto personal, disponibil pentru deplasari !!!

 • Caut o noua provocare in cariera

  Activez in domeniul vanzari piese auto reparatii auto de 20 ani caut o noua provocare sau un job de viitor

 • 1

  caut de munca in Sibiu reprezentanta regionala

  Caut de munca in domeniul vinzari promovare support coordonare , expertiza pe spitale , clinici , sanatorii , dar caut de munca si in : pensiuni , horeca , reprezentant zonal regional plastice , industriale , nonindustriale , chimice , aparatura medicala , consumabile , papetarie , dezvoltare teritoriu , piete emergente , brand , imagine , securizare plati, Am o experienta de 33 de ani in cimpul muncii , si pot performa in piata , daca am toate informatiile corecte la indemina Astept mesaje si adresa de email pentru trimitere CV Pina atunci , va asigur de cele mai bune ginduri, Cu respect

 • Caut job part Time-dețin cert. Manager tr. marfa

  caut ANGAJATOR part-time ! Dețin atestat Manager Transport marfa . Detin atestat consilier de siguranta ADR . Am un contract permanent de 8 ore/zi . Informatii suplimentare la telefon .

 • Angajam

  SC SMART GATE SRL Angajează montator usi de garaj și alte accesorii. Program de lucru 8 ore . Deplasări în tara. Salariu atractiv. Telefon . Va aștept în aștept în echipa mea.

 • doresc angajare la domciliu

  Doresc sa lucrez la domiciliul meu dar nu vreau avon , oriflame , gen vanzari sau telegram , bitcoin. Doresc munca fizica . de asamblat accesorii sau orice , lucru manual sa fie. Doresc sa fiu angajata cu acte in regula ! Sunt din Sibiu am 45 ani . Ofer si cer seriozitate! Ar mai fi o doamna care doreste munca la domiciliu.

 • Caut loc muncă part-Time operator contabilitate

  Caut loc muncă part-time (2-3 zile pe saptamană sau la nevoie) in domeniul operare calculator, introducere date calculator, etc. Am abilități foarte bune de utilizare calculator (word, excel, internet) și am permis de conducere categoria B. Am cunoștințe de contabilitate primară.

 • Magaziner cu permis auto si curs stivuitorist

  Ești în căutarea unui #JobSigur? Angajăm persoana organizata pentru functia demagaziner cu permis auto si curs de stivuitorist, full-time 8h, contract de munca perioada nedeterminata in Sibiu. Cere informatii acum și bucură-te de un job care îți oferă beneficiile care contează pentru tine. Vrei să afli care sunt acestea? Suna la

 • angajari

  caut un singur schimb sa ma angajez femeie de serviciu 8ore rog seriozitate

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Sibiu

Localități

Sibiu
Salvează căutarea