Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Cereri locuri de munca Suceava

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Colaborator ;Caut loc de munca

  Persoana ordonata, ingrijita , onesta , atent in trafic si nu numai , serios , anti fumator , anti alcoolic , imi ofer serviciile ca sofer cat B in scopuri personale ( persoane fizice / juridice ) pentru deplasari atat in Vatra Dornei cat si la nivel national / international.Am 28 ani de experienta in sofat atat in tara cat si UE. ( exclus catering , delivery , taxi ) .!!! Accept si colaborare ( termen lung ) cu persoane care sunt cu permisul suspendat . Cunoscator limba engleza , franceza , nivel mediu. Ma ocup si de plata serviciilor precum utilitati, shopping.

 • 2

  In cautarea unui loc de munca

  In cautarea unui loc de munca ,operator schimb valutar (Am experienta necesara ,cunosc programul de lucru,valutele),Agent vanzari,Referent resurse umane . Cer si ofer seriozitate maxima .

 • 1

  Asistent social cu studii medii in domeniu si cu experienta caut job in domeniu sau in alte domenii.

  Asistent social, 46 ani, am studii medii in domeniu, am experienta, caut job serios in suceava sau imprejurimi, in domeniul asistentei sociale dar sunt deschis la oferte si in alte domenii. Tel . Rog seriozitate.

 • Sofer, permis B,CE, atestat marfa CPC, caut job local judet Suceava sau pe tara de luni pana vineri.

  Sofer profesionist, 46 ani, detin permis categoriile B,CE, de peste 20 ani, atestat marfa CPC, am ceva experienta pe 40t, caut job de luni pana vineri local judetul Suceava, sau pe tara cu revenire obligatoriu vinerea la domiciliu. Sambata si duminica vreau liber. Ascult doar oferte serioase si platite ok.

 • Angajam personal pentru munca in Belgia

  -personal pentru depozit confectii metalice: -se cere lb. engleza la nivel de conversatie; -sudor aluminiu: -se cere lb. franceza sau italiana, permis cat. B; -sudor Mig Mag: -se cere lb. engleza; -montator schele metalice cu permis cat. C; -polivalenti interioare - renovari (gresie, faianta, rigips, glet): -se cere lb. franceza, permis cat. B; -tencuitor (si tencuiala mecanizata): -se cere lb. franceza; -personal pentru curatenie: -se cere putina lb. franceza si permis cat. B. Se ofera: -cazare, transport local si utilitati gratuite; -contract pe Romania, perioada nedeterminata; -salariu atractiv. Detalii la telefon:

 • 1

  Caut de lucru

  Buna ziua! Caut de lucru in zona campulung moldovenesc. Posesor permis de conducere bce atestat transport marfa si card tahigraf. Exclus comunitate. Furgon personal 3,5t (duba) Nu caut doar sofer astept si accept si alte propuneri. Telefon Stefan. Multumesc!

 • caut de lucru

  persoana serioasa,calificata ,cu ani de experiență ca infirmiera, îngrijitoare ,caut de lucru in domeniul. Rog seriozitate.

 • 1

  babysitting

  Caut job de bona ,ajutor la teme clasele I -VIII , varsta 51 ani.

 • 1

  Caut loc de muncă.

  Bună! Caut loc de muncă, cu program de 8 ore. În orașul Suceava. Pentru mai multe detalii, aștept mesaj privat. Mulțumesc!

 • Dispecer centru de alarma

  CERINTE: - Studii medii (diploma de Bacalaureat) - cerinta obligatorie; - Abilitati de comunicare si relationare; - Seriozitate, responsabilitate, orientare catre sarcini; - cv email: secretariatarondanaromsecurity.com

 • 1

  Supraveghetor sala de jocuri

  Societate comerciala Royal Amex, angajeaza operator-casier.Postul de supraveghetor presupune: informarea clientilor cu privire la: regulile de joc, sistemele de jackpot, promotiile si evenimentele existente; supravegherea permanenta a modului de desfasurare a activitatii in sala de joc ; efectuarea platilor corespunzatoare obtinute de clienti.Alege sa lucrezi alaturi de o echipa tanara, ambitioasa, in mediul de lucru perfect!Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de mail sau prin mesaj. Locatie:Suceava, Oras Radauti

 • 2

  Caut de munca

  Caut loc de muncă ori la Salon, Frizerie să Pensez am și diplomă ori la Curățenie. Cer seriozitate.

 • In cautarea unui loc de munca

  Cu experienta in mai multe domenii; operator schimb valutar,agent vanzari , agent incasator ,sef de depozit produse alimentare ,broker imobiliar,administrator asociatie de propietari, sofer personal(pentru nefumatori ), distributie restaurant ,administrator firma . Caut un loc de munca in zona Vatra Dornei .

 • Șofer

  Caut de lucru curse tur retur permis categoria b,e sau șofer ocazional

 • Mecanic excavator

  Societate, angajeaza mecanic cu experienta, pentru excavator de 6 tone, full time, perioada nedeterminata. Pentru detalii apelati:

 • Caut un job part time sau de weekend

  Tanar 34 dețin permis auto categoria B din 2012 și autorizație ISCIR vizata la zi pentru electrostivuitor și motostivuitor fără vicii nefumător,cu domiciliu in Suceava,doresc un job sa ajut pe cineva sau ori este nevoie ..part time.sau Weekend sâmbătă duminica..!

 • Loc de munca cu cazare

  Caut loc de munca paznic, să fac curățenie să întrețin curățenia parcare pe la pensiuni etc! Nu am unde sta

 • caut loc de munca

  caut loc de muncă, dețin permis cat B

 • caut de munca cat B

  caut loc de munca ca si sofer, detin Cat B, nu am cazier judiciar sau auto. sunt o persoana responsabila si serioasa. detin permis auto din anul 2009, pot oferi serviciile mele cu auto personal.

Salvează căutarea