Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Cereri locuri de munca Suceava Suceava

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Ingineri mecanici

  Socoietate italiana cu sediul in Suceava(zona comerciala),cauta : 1. inginer mecanic cu experienta de proiectare CAD,desen mecanic si competente in proiectare.Contract de munca 8 ore,orar 8.30-13. ,de luni pana vineri.Ore suplimentare platite,experienta profesionala (proiectant mecanic) :2 ani. 2.inginer mecanic fara experienta ,cunoscator program : CAD mecanic,de preferinta Autodesk,Inventor sau asemanatoare. 3.sudori MIG TIG in inox si aluminiu, cu experienta pentru un contract in Italia,orasul Aquila,pentru o perioada minima de 4 luni,cunoscatori de desen tehnic; contractul prevede biletul de calatorie,locuinta in Italia achitate de catre societate. Pentru informatii, (Alina) Orar diponibil 16.00-19.00,de Luni pana vineri.

 • 1

  Caut loc de muncă indiferent de domeniu.

  Mă numesc Andrei, am vârstă de 19 ani, sunt din Liteni(Dolhasca) JUD. Suceava. Caut un loc de muncă stabil, am lucrat in construcții, mai exact la fațade blocuri, făceam atâta fațade dar mă ocupam și cu montarea demontare schelă, pe lângă locul acesta am fost și la o firma de pavaj, mai exact la Symmetrica. Am lucrat și la la fabrica de mobilier, pe partea de șlefuit cu ajutorul a 2 utilaje, atât pentru suprafață cât și canturi. Ultimul loc de muncă o fost acum recent ca și livrator de piese auto. Dețin și permis categoria B, dar momentan e suspendat până pe data de 1 septembrie. Caut un loc de muncă stabil, nu contează domeniul, mă adaptez și învăț ușor ce am de făcut. Locul de muncă poate sa fie și în deplasări. Aștept mesaje sau apeluri

 • Muncitor necalificat

  Firma LOVISION CONTROL SRL angajeaza muncitori necalificati pentru lucrari de cablare si montare de sisteme de securitate: - detectie efractie; - detectie incendiu; - control acces; - voce-date; - sistem supraveghere video. CERINTE: Disponibilitate pentru deplasari in tara ( diurna, cazare si transport asigurate); Atitudine deschisa pentru asimilarea de cunostinte; Abilitati de lucru in echipa, seriozitate, corectitudine; Cunostinte electronice de baza (constituie avantaj); BENEFICII Salariu motivant; Contract individual de munca incheiat pentru perioada nedeterminata; Calificare la locul de munca; Posibilitati de promovare si dezvoltare pe plan profesional; Asigurarea cursurilor tehnice de pregatire; Bonusuri in functie de lucrari.

 • Caut șofer

  Caut șofer personal doar din Suceava ( oraș) pentru mai multe detalii in privat

 • Mecanic excavator

  Societate, angajeaza mecanic cu experienta, pentru excavator de 6 tone, full time, perioada nedeterminata. Pentru detalii apelati:

 • 2

  Caut de munca

  Caut loc de muncă ori la Salon, Frizerie să Pensez am și diplomă ori la Curățenie. Cer seriozitate.

 • Caut un job part time sau de weekend

  Tanar 34 dețin permis auto categoria B din 2012 și autorizație ISCIR vizata la zi pentru electrostivuitor și motostivuitor fără vicii nefumător,cu domiciliu in Suceava,doresc un job sa ajut pe cineva sau ori este nevoie ..part time.sau Weekend sâmbătă duminica..!

 • Caut job part-time

  Caut job part-time in afara de vanzari și curățenie. aștept oferte

 • Tehnician întreținere Hotel

  Buna ziua Mă numesc Fabian 38 de Ani Caut de muncă că tehnician, gestionar hotel, restaurant in tara sau in afara Am lucrat in Italia la un Hotel de 4 stele și un restaurant in zona de munte Mă ocup de întreținerea clădiri și gestionarea restaurantului Disponibil imediat Vă mulțumesc

 • Andronic Constantin

  Muncitor, serios caut loc de muncă stabil

 • 1

  Caut loc de muncă.

  Bună! Caut loc de muncă, cu program de 8 ore. În orașul Suceava. Pentru mai multe detalii, aștept mesaj privat. Mulțumesc!

 • angajez instalator rețele de apă și canalizare

  Societate angajează instalator rețele de apă și canalizare in zona Suceava si împrejurimi, salariu și condiții motivante

 • 1

  babysitting

  Caut job de bona ,ajutor la teme clasele I -VIII , varsta 51 ani.

 • 2

  Ofer servicii de îngrijire bătrâni la domiciliu în Suceava

  Caut să îngrijesc o persoană în etate sau bolnavă dar nu la pat numai în orașul Suceava. Menționez că am 60 ani fără obligații, fără vicii și sunt o femeie serioasă, credincioasă, empatica, corectă, responsabilă și cu experiență în acest domeniu. Ofer și cer multă seriozitate - mulțumesc!

 • Caut loc de muncă stabil Suceava

  Bună, caut de muncă interioare și fațade (glet,rigips,laminat,var,...

 • Dispecer centru de alarma

  CERINTE: - Studii medii (diploma de Bacalaureat) - cerinta obligatorie; - Abilitati de comunicare si relationare; - Seriozitate, responsabilitate, orientare catre sarcini; - cv email: secretariatarondanaromsecurity.com

 • sofer part time caut munca

  Caut de munca ca sofer part time cat.B detin permis cat.B de 4 ani am 55 ani si 20 zile pe luna in care imi pot desfasura activitatea ca sofer relatii la telefon

 • Caut de muncă cu ziua în Rădăuți

  Caut de muncă cu ziua în orașul Rădăuți. Țin să menționez că aș vrea un loc de muncă care să nu fie prea complicat pentru o femeie, spre exemplu ca menajeră sau locuri de muncă de genul. Nu accept altfel de propuneri în mesaje private, decât cele care sunt legate de locuri de muncă normale.

 • Caut loc de muncă în Rădăuți

  Am absolvit recent Colegiul Tehnic Rădăuți, am diplomă de bacalaureat și sunt dispusă să mă angajez în domeniul vânzări sau ca spălător vase. Țin să mentionez faptul că nu am experiență în domeniu, dar sunt dornică să învăț. Pentru mai multe detalii mă puteți contacta la numărul .

 • Caut loc de munca în construcții am experiență peste 15 ani în domeniu

  Caut loc de munca în construcții experiență peste 15 ani în domeniu. Ofer probă pe tot ce specific în anunț zidărie, tencuiala, placări, polistiren, decorativă, gleturi zugrăveli parchet rigips. Doar cu plata la săptămâna. Sunt dispus și pe deplasari. Ofer și cer seriozitate.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Suceava

Localități

Suceava
Salvează căutarea