Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Timis Timisoara

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Pentru restaurantul nostru, cautam un baiat, hotarat, determinat si civilizat care sa distribuie comenzile restaurantului catre clientii nostri din Timisoara, zona centrala, zona relativ mica de distributie, maxim 2 km. Oferim un mediu calduros, echipa bine inchegata si nu in ultimul rand bonusuri in functie de calitatile tale. Contacteaza-ne la telefon pentru mai multe detalii 0732453433

 • Caut profesoara pt clasa a lll a pt teme la romana si matematica...sa locuiasca in zona ronat! Tel 0727011230

 • Lucrez cu ziua sau ora

 • Sap,curat gradini,curti

 • Sofer cu masina personala( logan ) categoria b.. serios , punctual, nefumator.. ,caut colaborare ..pt aprovizinare etc...cumparaturii .. duc-aduc oameni la lucru .. (zona Timisoara)

 • Doamna 50 de ani doresc angajare in Austria,la o pensiune,camerista,ajutor in bucatarie,curatenie,fabrica ,pe termen lung deoarece vreau sa ma stabilesc acolo,cer cazare(macar pana gasesc alta locuinta)vorbesc engleza,germana,maghiara,sarba ,multumesc!

 • Domn serios curat întrețin grădini. Tel.0762025323

 • Ridicam moloz și deșeuri din construcții debarasam apartamente beciurile tel 0726650646

 • Inginer AGRONOM (din 2007) , 40 ani, doresc ANGAJARE. MASTER in SISTEME DE PRODUCERE A FURAJELOR (din 2017), permis de conducere A, B+E, C+E, D+E, atestat SSM, cunostinte de baza in mecanica, dornic de evolutie profesionala, receptiv, experienta MANAGEMENT, experienta in administrare si organizare, experienta in comercializare utilaje agricole si de constructii, doresc angajare la firma cu profil AGRICOL sau reprezentanta locala.

 • Caut de lucru ca patiser. Am experienta. Rog seriozitate. Nr.0759872230

 • Caut de lucru ca vânzătoare. Rog seriozitate .0759872230

 • Caut de lucru ca pizzer. Am.experienta. rog seriozitate.nr.0759872230

 • Caut de lucru ca bucatar. Am experienta. Rog seriozitate. Nr.0759872230

 • Caut de lucru ca ajutor bucatar rog seriozitate. Am.experienta. nr.0759872230

 • Ma numesc Geanina si caut loc de munca in curatenie.astept oferte...0771272050 ii nr meu..

 • Sofer cat. B nefumator , non-alcoholic, cu 25 de ani de experienta , varsta 47 ani , doresc angajare part-time 4-6 ore pe zi, de la ora 8.30 la 14.30. Am experienta in vanzari si distributie.

 • Prefer singur, nu in echipaj, prefer angajator dintr-o tara vestica, daca se poate pe container, sau cisterna/siloz, prefer o luna cu o saptamina. Am 57 de ani, din Tm, profesionist din 1998, carduri si atestate valabile (mai putin agabaritic si periculoase).

 • Am 27 de ani energic Bun meserias caut de lucru

 • Castiguri nelimitate pe langa salariul tau! Daca iti place sa interactionezi cu oamenii si vrei un venit pe masura implicarii tale,Allianz Tiriac Asigurari te asteapta!!! >>>>>>>> SE OFERA FINANTARE AGENTILOR CU COD RAF.>>>>>>> ------------------------------------------------------------------------------------------- AGENTUL DE ASIGURARI IN ALLIANZ TIRIAC Care sunt principalele responsabilitati? Esenta acestei activitati consta in consilierea clientilor in vederea protejarii financiare impotriva riscurilor la care sunt expuse bunurile/afacerile acestora, sanatatea sau viata lor si/sau a familiei lor si/sau a angajatilor acestora. Un proces simplu, in doar trei etape: Stabilirea, impreuna cu potentialii clienti, a tuturor elementelor de risc ce privesc o persoana/familie/afacere Ofertarea, explicarea avantajelor si beneficiilor oferite prin asigurare si finalizarea vanzarii Mentinerea clientilor existenti in portofoliu. Care sunt activitatile zilnice? Identificarea potentialilor clienti Identificarea nevoilor de protectie financiara privind bunurile/afacerile acestora, sanatatea sau viata lor si/sau a familiei lor si/sau a angajatilor acestora Stabilirea intalnirilor de vanzare Intalnirile de vanzare Elaborarea de oferte personalizate pentru potentialii clienti Mentinerea unei legaturi permanente cu clientii din portofoliu. Ce calitati si abilitati sunt necesare pentru a deveni Agent de Asigurari in Allianz Tiriac? Sa-i placa sa promoveze si sa vanda produse si servicii Dorinta de castig, concretizata in obiective financiare proprii Capacitate de relationare cu diverse tipologii de oameni Excelente abilitati de comunicare si negociere Orientare catre obtinerea de rezultate Dorinta de invatare Spirit antreprenorial Abilitate de planificare si organizare eficienta a timpului Dezvoltarea altor abilitati si dobandirea cunostintelor necesare procesului de vanzare al asigurarilor, se vor realiza prin modulele de training oferite de Allianz Tiriac. Agent de Asigurari Allianz Tiriac, pentru cei ce aleg o cariera de succes! Un sistem de remuneratie avantajos, cu venituri nelimitate, in functie de realizari Beneficii non-financiare acordate in functie de performantele inregistrate Oportunitati de cariera si recunoasterea performantelor Suport logistic si operational, suport in activitatea de ofertare si vanzare (platforma vanzari, asistenta unei echipe dedicate, materiale suport vanzare si marketing, etc.), pentru o cat mai buna desfasurare a activitatii Stil de lucru independent, implicand libertatea organizarii propriului program Obiective clare si masurabile stabilite impreuna cu coordonatorul de echipa, pornind de la obiectivele financiare proprii Desfasurarea activitatii intr-o echipa de profesionisti ce ofera constant suport si pregatire. Astept CV voastre pe adresa de e-mail cornelia.codoban@allianztiriac.ro

 • Salveaza cautarea