Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Câștigați bani prin vizualizarea reclamelor . 21 centi pe reclamă medie 2/3 ore 150-300 $ Copiati link de mai jos pentru conectare , este foarte simplu iti faci cont cu mail si te conectezi . https://supjob.xyz/aa37323152387/

 • 4

  Sunt studenta in anul lll la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie, specializarea Română-Engleză dar si a Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic. Ofer meditații atat la Limba și Literatura Română cât și la Limba Engleza. Pentru mai multe informații ma puteți contacta in privat sau la nr. de telefon .

 • Zugrăveli ținci rigips gresie faianță parchet laminat tencuieli polistiren

 • 10

  Tencuieli gresie faianta zugravit acoperisuri zidarie si multe altele execut la domiciliu.

 • 1

  Barbat serios 40 ani,caut job stabil si bine remunerat Mentionez ca am job de ani buni si nu caut orice.Detin permis de conducere,diploma electrician si carnet iscir. Am capacitatea de a invata de la 0. Exclus 3-4 schimburi si uber ,food panda ,santiere etc. Multumesc anticipat.

 • Caut shalaor,pentru mai multe detalii sunați la nr.de telefon: .

 • ANGAJEZ persoana necalificata pentru reparat paleti din lemn Standard: Forta de munca, fara vicii, disponibil de a lucra in echipa Daca te regasesti printre cele enuntate mai sus, suna la nr afisat. Loc de munca: Timisoara Full time/ sezonier Salar: atractiv, negociabil + bonuri de masa

 • Loc de munca pe post administrativ de birou pentru o agentie imobiliara cu cunostinte de limba materna romana si sarba-croata. Limba engleza si germana alternativ la sarbocroata.- angajare obligatorie pe 4 respectiv 8 ore- salariu 500-800 Va rugam sa ne trimiteti biografia de munca(CV) cu prezentare scurta motivationala. Ne bucuram si apreciem inceputul unei colaborari prompte!

 • Candidatul ideal Studii profesionale tehnice sau cursuri de calificare specifice: zugrav; faiantar; montator pereti si plafoane din gips-carton; Experienta de lucru in domeniu min. 2 ani; Persoana organizata, riguroasa, disciplinata, orientata spre rezultat; Abilitati de lucru in echipa; Permis categ. B; Dispus pentru deplasari in tara 80% din timp Descrierea jobului Analizeaza și verifica starea tehnica a suprafetelor de constructie ce urmeaza a fi amenajate; Citeste si interpreteaza detaliile de executie din desenul tehnic al agentiei si propune modificarea solutiei tehnice in cazul in care planul nu respecta cotele din teren; Executa pereti din gips carton, placari cu ghips-carton la pereti si tavane; monteaza tavan casetat; Verifica gradul de degradare a elementelor de construcție de care se face prinderea sistemului de ghips-carton sau a echipamentelor specifice agentiei de pariuri; Executa lucrari de finisaje interioare si exterioare, tencuieli, zugraveli, vopsitorii, placari ceramice; monteaza parchet; Participa activ la montajul elementelor de mobilier specifice activitatii agentiilor de pariuri; Efectueaza periodic sau cand este nevoie, verificarea stadiului de degradare al finisajelor interioare si exterioare ale agentiilor de pariuri, in vederea efectuarii lucrarilor de reparatii; Comanda, verifica si preia materialele necesare desfasurarii activitatii, conform programului de lucru aprobat. Ce oferim? Contract individual de munca, incheiat pe durata nedeterminata; Pachet salarial atractiv; Plata orelor suplimentare, conform legislatiei in vigoare; Diurna pentru zilele de deplasare si cazare, atunci cand este cazul, in conditiile legii; Masina de companie.

 • Candidatul ideal Studii medii tehnice (electrician, electromecanic, electrotehnist); Persoana organizata, riguroasa, disciplinata, orientata spre rezultat; Abilitati de lucru in echipa; Permis categ. B; Dispus pentru deplasari peste 80% din timpul de lucru; Apt pentru lucrul la inaltime. Descrierea jobului Executarea lucrarilor de mentenanta instalatii electrice in cadrul proiectelor de renovare a agentiilor de pariuri ale companiei; Realizarea instalatiilor electrice de joasa tensiune pentru agentiile nou-deschise; Realizarea, intretinerea si verificarea periodica sau in caz de necesitate, a instalatiilor electrice si de curenti slabi (date); Montarea, punerea in functiune si remedierea deficientelor de functionare a diverselor echipamente electrice specifice agentiilor de pariuri: televizoare, reclame luminoase, etc.; Executarea lucrarilor de extindere si/sau reparatii ale sistemului de iluminat din agentii. Propune solutii tehnice de imbunatatire a celui existent. Ce oferim? Contract individual de munca, incheiat pe durata nedeterminata; Pachet salarial atractiv; Plata orelor suplimentare, conform legislatiei in vigoare; Diurna pentru zilele de deplasare si cazare, atunci cand este cazul, in conditiile legii; Masina de companie.

 • Caut model pentru cosmetica. Plata 100 de lei pe oră. Mesaj pe Whapp pentru info.

 • 6

  Doresc să lucrez cu carte de muncă,chiar ca bonă,îngrijitor copii grădiniță.Sunt o persoană răbdătoare,linistiita,nu fumez,beau.Îmi place curățenia,corectitudinea,respectul.Un loc de muncă de luni până vineri,8 ore.Rog oferte serioase,mulțumesc

 • 1

  Persoana serioasa cu familie, caut de lucru în weekend ca șofer cât B sau stivuitorist. Ca șofer pe Microbuz sau Camionetă până în 3.5t în țară pot face curse.

 • Caut loc de munca ca femeie de serviciu in farmacii asist med pensionata din august 2020 locuiesc in zona complex Timisoara c

 • Caut de lucru ca șofer cat b(exclus taxi și/sau curier),disponibil și la deplasări experiență în condus de aproape 15 ani fara incidente,vorbesc fluent italiana spaniolă și engleza(locuiesc la 25 de km de Timișoara)

 • 9

  caut asistent medical stomatolgie/studenta la medicina dentara pentru clinica dentara.

 • Caut pt colaborare part-time marketing o studenta.

 • 5

  caut studenta la medicina dentara pentru asistenta dentară la clinica de stomatologie.

 • Tânăr caut loc de muncă necalificat

 • Tânăr caut loc de muncă în Fast- Food, Restaurant, Ajutor Pițzzer, Bucătărie, Necalificat, Seriozitate

 • Salveaza cautarea