Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Infomunca recruteaza tamplar in pal pentru un atelier cu diverse proecte in zona de mobila. ATRIBUTIILE POSTULUI - masoarea, proiectarea, marcarea dimensiunilor; - taierea lungimii, sa modeleze parti individuale pentru constructii din lemn/ pal; - sa asambleze diferitele tipuri de produse de tamplarie cum sunt astereala, acoperitori prefabricate, mese, banci, usi, sipcuiala, constructii complicate cum sunt spirale la biserici etc.; Cerinte - Studii necesare: scoala profesionala in domeniu - disponibilitate la deplasare in Belgia pentru perioade scurte de timp (2-3 saptamani, in cazuri exceptionale mai mult) pentru proiectele desfasurate in Belgia - salarizarea este in functie de experienta si disponibilitatea pentru detasare (nu scade daca se refuza deplasarea, doar se adauga) si porneste de la 3500 lei net APTITUDINI SI DEPRINDERI NECESARE: - seriozitate, - adaptabilitate, - dexteritate manuala; - agilitate fizica si conditie fizica; - abilitate de lucru în echipa;

 • Ai intre 18-35 ani esti tanara si vrei sa participi la un casting? se fac sedinte foto contra costTrimite 3/4 poze corp intreg si un nr de contact la mail job.joburi/yahoo.com si vei fii contactata. Doar persoanele selectate vor fi contactate. Detalii whatsappnu sunati!

 • Ai intre 18-35 ani esti tanara si vrei sa participi la un casting? se fac sedinte foto contra cost(100 - 2000€). trimite 3/4 poze corp intreg si un nr de contact la mail job.joburi/yahoo.com si vei fii contactata. doar persoanele selectate vor fi contactate. detalii whatsapp(0725.297169)

 • ai intre 18-35 ani esti tanara si vrei sa participi la un casting? se fac sedinte foto contra costtrimite 3/4 poze corp intreg si un nr de contact la mail job.joburi/yahoo.com si vei fii contactata. doar persoanele selectate vor fi contactate. detalii whatsappnu sunati!

 • Esti tanara 18-35 ani, cauti un job bine platit? Trimite 3/4 poze la adresa si vei primi oferta. Poti folosi si whatsapp pe nr din anunt.

 • Cautam colaborare cu fete istete si discrete pentru vchat. Contact pe mail sau whatsnu sunati)! Se ofera discretie si seriozitate.

 • Echipa de meseriasi executam case la rosu si acoperisuri de orice fel cerem si oferim seriozitate

 • Se poate lucra de oriunde. Ai nevoie de calculator, laptop sau smartphone si acces la internet. Se poate castiga intre 300$ si 1300$. Inregistrare gratuita pe : http://redr4074.icu/8036728696244/ ....intri la user area...register new user. SPOR SI SUCCES !

 • Angajez Vanzatoare, salar atractiv si conditii de munca bune. Inf: 0740546165 Angajez Barmana Inf: 0740546165

 • Se angajeaza vanzator/ vanzatoare pentru magazin alimentar. Magazinul se afla in zona Spitalului CFR Str.Republicii. Ne dorim o persoana responsabila, serioasa, amabila, corecta si dornica de munca cu abilitati de comunicare foarte bune.  Se cere un nivel minim de abilitați la calculator. Se ofera un loc de munca stabil pe termen lung. Se vor lucra 40 ore pe saptamana program 9-17. Sambata si Duminica liber. Magazinul se afla in centru intr-o zona usor accesibila cu mijloace de transport in comun. Salar de 1700 RON net/ luna + bonuri de masa in valoare de 300 RON. Pentru mai multe informatii nu ezitați sa sunati la: 0722342862 Sau mesaj in privat

 • Caut 2 eleve de liceu care doresc sa lucreze parttime, dupa scoala. (2x/sapt.)

 • Caut 1 eleva, care doreste sa castige usor si rapid bani de vacanta. Rog doar fete hotarate.

 • Pozitie : Sudor 111/141(boiller welder) Tara: Danemarca Locatie : in sud-ul Danemarcei Pozitii disponibile: 5 Locul de munca:Companie Privata Salariul Net :900 Euro pe saptamana, Total proiect 9000 Euro Net Ce ofera Angajatorul : Perioada contractului: 10 saptamani cu posibilitate de prelungire Se lucreaza 6 zile pe saptamana , Se lucreaza 50 de ore pe saptamana, Asigurari sociale, Asigurari medicale, Cazare : asigurata de angajator la costul de 80 Euro pe saptamana Costul transportului este suportat de angajator si rambursat din salariu de catre angajat, Conditii de recrutare: Cunostinte medii de limba engleza Experienta ca si sudor minimum 3 ani Autorizatie 141/111 valabile Ce trebuie sa faceti??? Pasul 1: Ne trimiteti cv-ul in limba engleza completat plus autorizatia dvs Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • Job:Specialist Obstetrics and Gynecology SpecialistWorking place : Sweden, Eksjö(Jönköping)Positions available: 4Gross salarySEK per monthJob Offer :Contract period: undetermined with 6 months probation period,The visit to Sweden, transport and accommodation costs are funded by the employer,Swedish course of 6 months, financial support during the course (amount is subject of negotiation),Informal help during the application of the Swedish license to practice, process supervision,Assistance for integration (assistance with registering with the tax authority, opening the bank account, etc.)Assistance in finding a school / kindergarten for children,Assistance in organizing relocation and searching for an apartment,It works on average 37.5 hours per week,Social Security,Health insurance,Accommodation provided by the employer paid by the candidate,Airline ticket paid by the employerPaid leave,Recruitment conditions:Obligatory: Diploma of Specialist Physician,Advanced knowledge of English written and spoken,The ability to work both independently and from a multidisciplinary team,Without deviating from the law or sanctions at work,What do you have to do???Step 1: - Send us your English completed CV and a picture with you

 • Pozitie : Sudor MIG MAG /136 Tara : Irlanda de Nord, Marea Britanie harta_politica_Marea_Britanie Locatie: Co Antrim Pozitii disponibile: 2 Locul de munca: Fabrica Salariu : 11 Lire Sterline brut pe ora Ce ofera Angajatorul : Perioada contractului: nedeterminata, Se lucreaza 40 de ore pe saptamana, Asigurari sociale, Asigurari medicale, Cazare : asigurata de angajator GRATUIT Costul transportului este suportat de angajator si rambursat de candidat pe o anumita perioada, Ore suplimentare , Concediu platit, Conditii de recrutare: Obligatoriu: Autorizatie de Sudor MAG(136) Cunostinte medii de limba engleza scris si vorbit Experienta pe pozitia de Sudor MIG- MAG Permis de conducere categoria B Ce trebuie sa faceti? Pasul 1: Ne trimiteti cv-ul in limba engleza completat, si o poza cu dvs. Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca. info@bacltd.ro, work@bacltd.ro

 • Business Activ Consult Pozitia: Bucatar sef- Sous Chef Tara: Marea Britanie harta_politica_Marea_Britanie Locatie : Perthshire-Scotia Pozitii disponibile: 2 Locul de munca: Hotel si Restaurant Salariu BRUT : este 11 lire sterline pe ora Ce ofera Angajatorul : Perioada contractului: 1 an cu posibilitatea de prelungire Contractul de munca se semneaza direct cu angajatorul Se lucreaza minimum 40 de ore pe saptamana Asigurari sociale, Asigurari medicale, Ore suplimentare , Concediu platit, Cazare asigurata si platita de candidat la costul de 55 de lire sterline pe saptamana cu utilitatile incluse, Masa asigurata pe perioada orelor de munca, Bilet de avion platit de angajat, Conditii de recrutare: Obligatoriu: Experienta minimum 3 ani Cunostinte medii de limba engleza scris si vorbit Fara abateri de la lege sau sanctiuni la locul de munca Ce trebuie sa faceti??? Pasul 1: Ne trimiteti cv-ul in limba engleza completat, si o poza cu dvs. Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • Pozitia: Infirmier Tara:Anglia, Marea Britanie Locatie : Swindon Pozitii disponibile: 10 Locul de munca: Centre de Ingrijire Salariu BRUT : este cuprins intre L8.20 – L9.00 Lire Sterline pe ora in functie de experienta Ce ofera Angajatorul : Perioada contractului: 1 an cu posibilitatea de prelungire Contractul de munca se semneaza direct cu angajatorul Se lucreaza minimum 36 de ore pe saptamana Asigurari sociale, Asigurari medicale, Ore suplimentare , Concediu platit, Cazare gratuita oferita pentru 1 an (numai pentru angajati). Cazarea nu este in incinta centrului de ingrijire, este o casa inchiriata in apropiere Bilet de avion platit de angajator Conditii de recrutare: Obligatoriu: Experienta in Ingrijirea persoanelor varstnice Cunostinte medii de limba engleza scris si vorbit Fara abateri de la lege sau sanctiuni la locul de munca Ce trebuie sa faceti??? Pasul 1: Ne trimiteti cv-ul in limba engleza completat si o poza cu dvs. Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • La FW's ai prilejul sa devii reprezentant si in continuare, poti sa explici avantajul FW's si altor persoane, care pot deveni la randul lor reprezentanti/coordonatori, formandu-ti, in acest mod, propria echipa de vanzari care iti va aduce, cu timpul, castiguri importante. La noi ai intotdeauna libertatea sa alegi: - castig suplimentar in timpul liber sau o cariera. Nu exista restrictii, nu sunt riscuri; alegerea iti apartine! Fii Reprezentant FW's sau Cumpara direct de la FW's - REDUCERI de 40% | Inscrierea este GRATUITA - Cadouri extraordinare la inscriere | Cel mai complet website creat special pentru cei ambitiosi si perseverenti - Intra in lumea FW's! Detalii pe email: oferta.actuala@gmail.com

 • Acum Oferta De Lucru Acasa. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze pe calculator. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: oferta.actuala@gmail.com.

 • Lucru La Domiciliu. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze la domiciliu. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: oferta.actuala@gmail.com.

 • Salveaza cautarea