Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj Tip job: Part time

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Ofer loc de munca, part time 1:30h /zi. Curatenie / intretinere . Programul interval 11:00-13:00 inclusiv sambata ,duminica. Locatie str. Oasului, Cluj. Perioada nedeterminata. De preferinta sa locuiasca in zona. Mai multe info la tel: , nu raspund la mesaje. Rog si ofer seriozitate!

 • Doamna cu experienta ingrijesc/administrez o persoana in varsta 2-4ore /zi de luni pana vineri. Execut plati, scos retete, administrat medicatoe, cumparaturi, gatit. ,tel.

 • Angajăm personal pentru distribuirea pliantelor

 • 1

  Angajam Soferii,cu masina personala! * Acte necesare: Varsta minima de 21 ani Buletin valabil Cazier judiciar Atestat sofer ITP Valabil (6 luni) Masina mai noua de 15 ani! Castig posibil 2000lei -8000lei! Mai Multe detali la telefon!

 • Buna, Suntem in cautarea unui colaborator pentru rolul Administrator proiect Personalizari materiale promotionale Persoana ideala trebuie sa aiba: -> in mod obligatoriu experienta cu aparatura utilizata pentru personalizare obiecte prin transfer (de ex imprimanta tip Roland ), ->buna experinta in utilizatarea programului Corel ->creativitate si abilitati antreprenoriale pentru a dezvolta un proiect in domeniul materialelor promotionale. ->Perseverenta Colaborarea este de tip part-time implicand aprox 4 ore de activitate/zi, orar de luni pana vineri. Magazinul este situat in Cluj-Napoca, zona Bulevardul Muncii. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze telefonic.

 • 6

  Angajez curieri pentru Tazz by EMAG orarul de lucru se face de fiecare cum dorește. Se face contract de munca se poate alege in a fi plătit pe ora sau pe ora+ comanda! Trebe sa dispuneți de mașina, trotineta,scuter,bicicleta etc. -de telefon mobil cu android! mai multe detali la tel 0744874809

 • Firma este autorizată pentru transport alternativ partenera uber,bolt,free now. Firma te poate ajuta in optinerea copiei conforme si a ecusoanelor. Dacă ești interesat trebuie să îndeplinește următoarele cerințe Sa deti certificat profesional pentru transport alternativ Autoturismul sa nu fie mai veche de 14ani in stare buna Itp la 6 luni Pentru mai mult detali in privat

 • 1

  Hello, hello! Căutăm persoane harnice și serioase care să se alăture echipei de livratori Tazz! Program: Flexibil (Part time) Full Time Castiguri in functie de implicarea si determinarea de care o sa dai dovada! Poți alege dintre 2 modalități de plata: *Varianta 1: 9 lei/oră+5 lei/comandă *Varianta 2: 14 lei/comandă Program Aplicatie : 10:00 - 22:00 Cerinte : 1. Seriozitate. 2.18 ani impliniti. 3.Mijloc de transport personal( mașină sau bicicletă) 4.Telefon cu sistem de operare android

 • 7

  VAND AFACERE PRODUCTIE -Lucrezi acasa sau intr-un spatiu inchiriat , intr-un spatiu relativ mic -inveti sa faci ceva nou cu propriile-ti maini- productie corpuri de iluminat, materiale si repere pentru 100 buc., Posibilitate de castig in functie de munca depusa . Ofer date furnizori piese si subansamble , modalitati de asamblare si informatii piata de desfacere. Pret : 2000 euro + TVA .Pretul include: - INFORMATII despre cum sa produci- vinzi - colaborezi cu clientii , + MATERIALE :piese si subansamble pentru cca 100 buc., + detalii si contact furnizori de materiale si piese si informatii piata de desfacere. Mica productie de corpuri de iluminat , care se poate face intr-un atelier mic cu 1 , 2 sau 3 persoane ; se pot produce 10- 30 buc / zi Modele sunt frumoase , din lemn , cu accesorii metalice , cromate , antichizate sau nichelate . Personal va invat tot procesul de productie si etapele de fabricatie . O sa aveti lista cu toti furnizorii de materii prime si materiale necesare productiei - cu care am colaborat eu . Lista cu clientii care vand produsele cei la care am livrat si eu . In acest moment eu produc 3 modele dar pot sa va dau cataloage care sa va ajute sa faceti sute de modele . In pret sunt incluse masa speciala de lucru , dispozitive si unelte specifice acestui tip de productie , materiale si subansamble care va ajuta sa produceti chiar de a doua zi de la achizitie si va puteti recupera investitia in scurt timp . Practic , cu materialele si subansamblele pe care le achizitionati de la mine in acesti bani 2000 euro + tva , puteti produce cel puti 100 bucati si sa le vindeti cu 150 lei + tva / buc catre magazine cu specific . 100 buc X 150 lei = 15.000 lei = 3200 euro . Mai sunt si alte materiale si subansamble care va raman pt. alte produse . Personal va invat etapele de productie .

 • Intra pe adresa https://GramFree.cc/?r=13591883 te inregistrezi. Te poti inregistra cu o adresa de facebook sau cu o adresa de gmail.In fiecare zii intri pe site la sectiunie Free Video , Smart contracts rezolvi taskurile acolo dai rolls in fiecare ora 5 pe zii si poti castiga Gram.Esti platit in Gram un Gram e 3-3,5$. Limita de plata este 500 de Gram pe care il poti primi in bitcoin,card bancar ,paypal etc.

 • 1

  Caut o fata curata priceputa pentru curățenie si călcat în Cluj-Napoca tel scrie-mi pe wattsap si îți răspund sigur

 • Domn caut o menajera care știe sa facă curat si sa calce tel

 • Caut o menajera tinara pt curățenie si călcat o data pe saptamina

 • Domn caut o tinara serioasa curata priceputa la curățenie si calcat

 • 10

  Ti se pare cool un post de moderator sau de manager de departament pe o noua platforma online? De ce n-ar fi.... dar poti face fata? Te descurci in mediul online? Esti priceput pe calculator si ai cunostinte medii de marketing sau publicitate? Poti incerca incepand cu a cere detalii la adresa de e-mail: (flaviusgeorgian .1 @ gmail . com) Atentie, nu dati copy/paste scrieti adresa de e-mail, manual si legat_multumesc! Vei primi detalii in cel mai scurt timp ! Te asteptam,totul depinde de tine !

 • 1

  Designer, DTP, 27 ani de experienta CorelDraw, Photoshop, vectorizare, tipar , prelucrare imagini, administrare site, pregatire fisiere PLT pentru taiere polistiren,imi ofer serviciile part-time. Cer si ofer seriozitate ! Tel.:

 • Angajam sofer profesionist pt curse din Cluj Napoca București si retur prelată telefon

 • Efectuez traduceri engleză-română/română-engleză la preț avantajos în funcție de volumul de lucru și limita de predare.

 • 1

  Caut o fata pt menajerie si călcat o data pe saptamina tel

 • 5

  Servicii curățenie și gătit, pensionar,zona Dimbul Rotund,tel 0741774084,nu sunt pretentios

 • Salveaza cautarea