Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj Apahida

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Se recrutează brokeri de asigurari locali. Persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul asigurarilor trebuie sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice intern si extern. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la sienico33@yahoo.com ,sau să sunați la 0744983709 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Suntem o clinica privata din Apahida si dorim sa angajam asistente medicale cu experienta de minim 1 an. Cerintele posturilor Pregatire de specialitate in domeniul Atitudine pozitiva, abilitati de conducere, abilitati de comunicare si de lucru in echipa, abilitati de planificare si organizare a activitatii Cunostinte operare PC (MS Office,word,excel) Avantaje: Permis de conducere categoria B (mobilitate)reprezinta un avantaj Cunostinte de limba engleza Tipul jobului: Cu norma intreaga Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata cu perioada de proba de 3 luni. Persoanele interesate pot trimite CV-ul prin e-mail pana la datala adresa:

 • Atributii : - Ofertare produse catre clientii existenti sau potentialii clienti - Consilierea clientilor referitor la produsele comercializate - Preluarea comenzilor si facturarea lor - Administrarea portofoliului de clienti existenti - Consiliere prin e-mail, telefon, ofertare - Pocesarea comenzilor receptionate conform portofoliului de clienti atribuiti, in conditiile si termenul stabilit prin procedura. - Intocmirea rapoartelor de activitate specifice departamentului Cerinte : - Studii medii (superioare) - Cunostinte de operare calculator - Cunoasterea programelor WinMentor si Seap, nivel mediu - Bune abilitati de comunicare/relationare cu clientii - Orientare catre vanzare, solutii si rezultate - Dorinta de a-si construi o cariera pe termen lung in companie - Persoana dinamica, sociabila, comunicativa, spirit de echipa. Oferta : - Salariu competitiv - Tichete de masa - Transport decontat - Telefon de serviciu - Formare profesionala - Mediu de lucru curat si placut.

 • https://www.infomunca.ro/locuri-de-munca-job/Sudori-MIG-MAG-Cluj-NapocaInfomunca recruteaza sudori MIG-MAG cu experienta de minim 6 luni pentru o companie care se ocupa cu fabricarea de parti componente ale structurilor metalice si constructii metalice. Se sustine o proba de lucru la interviu (sudura liniara si circulara). Salariu este in functie de experientanet cu posibilitatea de renegociere a salariului dupa 3 luni. ProgramCerinte Ansamblarea reperelor si realizarea prin sudura de legaturi nedemontabile intre doua sau mai multe piese metalice, conform planurilor tehnice, aferente proiectelor in derulare. Atributii si Responsabilitati Principale: - reglarea in mod optim a parametrilor de sudura, in concordanta cu proiectele la care lucreaza ; - instalarea postului propriu de lucru (manipulare echipamente, bransamente, adaptari mecanicecunoasterea regulilor de securitate aferente procedeelor de sudura ; - realizarea sudurii semiautomata MIG-MAG (procedeu 135), suduri single-pass si multi-pass, conform dosarului de productie - a indicatiilor si coordonatelor de sudura din plan; - realizarea de mici operatiuni de intretinere - pregatirea si verificarea aparatele de sudura ; - realizarea de mici operatiuni de intretinere - pozitionarea, centrarea si fixarea piesele in scopul punctarii lor ; - pozitionarea si fixarea subansamblelor pentru realizarea sudurilor ; - curatarea si controlarea partile componente de eventualele defecte , impuritati, daca este necesar ; - controlarea piesele finite; - recunoasterea defectele de sudura ; - cunoasterea cauzelor si modurilor de remediere a defectelor tip intalnite ; - realizarea operatiunilor de autocontrol – valoarea cordonului de sudura, conformitatea vizuala, verificarea existentei tuturor sudurilor necesare; cunoasterea cauzelor si modurilor de remediere a defectelor tip intalnite ; - ajustarea sudurilor neconforme, indepartarea stropilor de sudura și bavuri ; - organizare spatiu atelier, ajutarea echipei pentru o buna desfasurare a activitatii ; - ambalarea pieselor pe palet sau container.

 • Pensionara, serioasa, caut de lucru 4h pe zi.

 • Angajez sofer profesionist cat C+E, pentru transport intern. Detalii la tel

 • Angajez sofer profesionist, cat c+E, pentru transport intern. Detalii la tel

 • Tînăr 41 ani caut loc de munca domeniu auto ,sofer exclus extern, pregatire prof.mecanic sofer 1996 b,c,e astept oferte la nr tel!

 • Ulma Packaging cu sediul in Apahida angajeaza Operatori CNC. Cerinte: - Minim scoala profesionala; - Experienta in operarea pe masini cu comanda numerica (aschiere, frezare) - avantaj; - Cunostiinte tehnice – simboluri si desene tehnice (citire si interpretare); - Capacitatea de a lucra independent. Descrierea pozitiei: - Operarea masinilor unelte CNC pentru unicate, serii mici si serii mari - Aprovizionarea locului de munca cu materialele si semifabricatele necesare; - Studierea documentatiei de executie si reglarea statica a utilajului; - Operarea masinilor cu comanda numerica (Mazak 200 si 300); Beneficii: - tichete de masa,transport asigurat; bonus semestrial pentru concedii; alte beneficii. CV pe email: recrutare@ulmapackaging.ro

 • SC Ulma Packaging SRL, cu sediul in Apahida, jud. Cluj, angajeaza Operatori CNC in vederea maririi echipei din departamentul de Prelucrari mecanice. - Minim scoala profesionala ; - Cunostinte depre prelucrarile prin achiere (frezare, strunjire) - Bune cunostiinte tehnice – simboluri si desene tehnice (citire si interpretare); - Capacitatea de a lucra independent - Dorinta de a acumula noi informatii si cunostinte Nu este necesara experienta in domeniu! Descrierea jobului - Operarea masinilor unelte CNC –freze (Mazak 200 si 300) pentru unicate si serii mici in functie de cerintele clientului. - Intretinerea si mentinerea parametrilor optimi de functionare a masinilor unelte CNC. - Aprovizionarea locului de munca cu materialele si semifabricatele necesare; - Urmarirea pasilor de productie, respectiv a programului pentru piesele ce urmeaza a fi prelucrate; - Prelucrarea pieselor mecanice conform desenelor tehnice. - Utilizarea dispozitivelor de măsură pentru controlarea pieselor finite - Asigurarea functionarii masinii si pastrarea curateniei la locul de munca. Beneficii: - tichete de masa - transport asigurat - bonus semestrial pentru concedii - ore suplimentare platite dublu - sporuri de ture - alte beneficii Ulma. Date de contact: recrutare@ulmapackaging.ro; 0755018012

 • Se recrutează brokeri de asigurari locali. Persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul asigurarilor trebuie sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice intern si extern. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la anghelvasile35@gmail.com ,sau să sunați la 0744983709 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Esti Lacatus mecanic cu experienta in montare? Vino la ULMA Packaging! Dorim sa avem persoane calificate care sa lucreze in echipa ULMA Packaging la montarea de piese si echipamentele pentru ambalat. Avem nevoie de : - persoane dinamice, responsabile, dornice sa lucreze; - abilitatea de a lucra independent, dexteritate, calitate; - spirit de observatie, memorie vizuala, atentie si meticulozitate; - cunostinte bune de citire a desenului tehnic Descrierea jobului In cadrul departamentului de Montaj, lacatusii monteaza componente si subansambluri conform fiselor tehnice / desenului tehnic, respectant cotele si instructiunile de lucru. Oferim: - mediu de lucru curat - pachet salarial: salariu si tichete de masa (15 lei/tichet) intotdeauna platite la timp - ore suplimentare platite dublu - tichete cadou - prime de concediu - transport asigurat - abonament servicii medicale - alte beneficii ULMA

 • Caut o doamna serioasa care sa scoata de la Gradnita din Apahida doi copii de 6 si 4 ani. Program intre orele 16-18.

 • Esti sudor TIG/Mig-Mag , lacatus mecanic, operator CNC, operator indoire tabla Abkant ? Stii sa citesti desenul tehnic? Ai experienta, dar nu ai calificare? Nu ai experienta, dar vrei sa inveti? Vino in echipa ULMA Packaging! Prin activitatea ta vei contribui la productia de echipamente pentru ambalat pentru industria alimentara. Suna la nr. de telefon 0755018012, trimite CV-ul pe email recrutare@ulmapackaging.ro sau vino la sediul nostru din Apahida, str. Constructorilor 24. Vei beneficia de: transport asigurat, tichete de masa de 15 lei, tichete cadou, prime de vacanta, sporuri, echipament de lucru si de protectie, abonament servicii medicale, ore suplimentare platite dublu! Iti oferim stabilitate, mediu de lucru placut si curat, intelegere si o echipa de la care sa inveti si cu care sa lucrezi impreuna. De la tine dorim: seriozitate, sa comunici cu noi, sa ceri ajutor atunci cand ai nevoie, sa inveti si sa te adaptezi la schimbarile pe care le impune munca in productie. Daca crezi ca vrei si poti, atunci hai la ULMA Packaging! Suna la nr. de telefon 0755018012, trimite CV-ul pe email: recrutare@ulmapackaging.ro sau vino la sediul nostru din Apahida, str. Constructorilor 24.

 • Dorim sa avem persoane calificate care sa lucreze in echipa ULMA Packaging ca Sudori TIG/Mig-Mag . Vrei sa lucrezi alaturi de noi? Iti asiguram : - un mediu de lucru stabil, de lunga durata - posibilitate de formare in Spania - conditii foarte bune de munca: curatenie, vestiar, dusuri - pachet salarial: salariu si tichete de masa (15 lei/tichet) - tichete cadou - ore suplimentare platite dublu - echipament de protectie adecvat - prime de concediu - transport asigurat - abonament servicii medicale Avem nevoie de : - persoane dinamice, responsabile, dornice sa lucreze; - abilitatea de a lucra independent, dexteritate, calitate; - spirit de observatie, memorie vizuala, atentie si meticulozitate; - experienta in sudura pe unul din materialele urmatoare: aluminiu, otel inoxidabil (pentru sudori) Sudorii : sudeaza piesele la termen, in cantitatea planificata si conform calitatii prescrise si a planurilor de sudura; respecta instructiunile de lucru; lucreaza cu aparatul de sudura numai cu parametrii de proces stabiliti.

 • SUDOR CU EXPERIENTA IN SUDURA MIG-MAG (procesul 135) a tablelor de otel de grosime medie si mare, mono-passe si multi-passe APAHIDA - JUD. CLUJ Contact: 0774463702 Descrierea postului: Asamblarea reperelor si realizarea prin sudura de legaturi nedemontabile intre doua sau mai multe piese metalice, conform planurilor tehnice, aferente proiectelor in derulare Experienta de minimum 6 luni Calificare in sudura Atributii si responsabilitati principale: Pregatirea si verificarea aparatelor de sudura Reglarea in mod optim a parametrilor de sudura, in concordanta cu proiectele la care lucreaza Instalarea postului propriu de lucru Realizarea de mici operatiuni de intretinere Curatarea si controlarea partilor componente de eventualele defecte, impuritati, daca este necesar Pozitionarea, centrarea si fixarea pieselor in scopul punctarii lor Pozitionarea si fixarea subansamblelor pentru realizarea sudurilor Realizarea sudurii semiautomata MIG-MAG (procedeu 135), suduri single-pass si multi-pass, conform dosarului de productie Controlarea pieselor finite Realizarea operatiunilor de autocontrol Recunoasterea defectelor de sudura Cunoasterea cauzelor si modurilor de remediere a defectelor tip intalnite Cunoasterea regulilor de securitate aferente procedeelor de sudura Ajustarea sudurilor neconforme, indepartarea stropilor de sudura si bavuri Organizare spatiu atelier, ajutarea echipei pentru o buna desfasurare a activitatii Ambalarea pieselor pe palet sau container Beneficii: Intre 2800 – 3200 lei net Al 13 lea salariu Tichete de masa de 15 lei pe zi lucratoare Program de munca de la 07:00 – 15:00

 • OFERTA: Program: Full - Time Salarizare: 1600 Lei Net + Bonuri de masa + Sporuri de noapte ATRIBUTII: - ambalarea produselor in conformitate cu standardele de calitate stabilite; - pastrarea in conditii optime an produselor in timpul manipularii lor; - executarea operatiunilor in graficul stabilit; - responsabilitatea realizarii sarcinilor zilnice de serviciu. Cerinte PROFILUL CANDIDATULUI IDEAL: - permis categoria B; - atentie distributiva; - atitudine pozitiva ; - rezistenta la stres ; - capacitate lucru in echipa; - spirit organizatoric;

 • Salveaza cautarea