Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj Geaca

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Fabrica de preparate si semipreparate din carne din Italia angajeaza muncitori pentru munca in productie/ 1800 euro si stivuitoristi/2000 euro. Plata se face saptamanal in cont bancar iar orele suplimentare se platesc dublu. Programul este de 8 ore pe zi, 5/6 zile / saptamana. ( 48-50 ore / saptamana). Cazare oferita de angajator, jobul este cu incepere imediata. Cerinte Nu necesita limba straina. Experienta anterioara nu este necesara, dar reprezinta un avantaj personal. Persoane muncitoare, serioase, cu dorinta de munca. Informatii suplimentare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0733727318.

  • Plecari sigure prin fortele de munca la fabrica de ciocolata in Belgia, (etichetat ambalat la banda),de sarbatori aveti posibilitatea de a reveni in tara,se vor acorda si prime de sarbatori , Este nevoie de barbati,femei sau cupluri cu varste intre 18 si 58 de ani. Angajatorii asigura cazarea si tichete valorice de masa, si un salariu de 1800 euro net + ore suplimentare.Informatii referitoare la plecare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0733727318.

  • Caut echipe cu, sau fara Srl termosistem Bucuresti Oferim plata la M2 Oferim plata pe etape Cazare Gratuita dupa Caz

  • Firma Constructii Angajam Meserias,Salahor(cu,sau fara calificare)pentru Fatade Blocuri Termosistem.Inceperea lucrului imediat. Oferim:- Salariul este intre 170 - 200 lei/zi pentru meseriasi si 120-150 de lei la zi pentru necalificati isi se negociaza in functie de experienta dv. Plata salariului este la doua saptamani. - Contract de munca -Avem sediul in Bucuresti- Cazare pentru cei din afara localitatii - Posibilitate de avansare si 50 de lei avans zilnic

  • Salveaza cautarea