Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj Gilau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firma de Catering angajează ajutor de bucătar. Mai multe detalii la telefon

 • Candidatul ideal - Studii superioare tehnice - profil constructii civile; - Cunostinte de limba engleza (tehnic) - nivel mediu; - Experienta minim 2 ani de ofertare in lucrarile ce vizeaza constructii civile si industriale; - Capacitate de analiza si sinteza; - Foarte bune cunostinte pachet Microsoft Office (se lucreaza zilnic in Excel si Outlook); - Cunostinte AutoCad sau alt program similar de proiectare; - Persoana dinamica, flexibila, cu initiativa, responsabila, foarte bine organizata, orientata catre obtinerea de rezultate; - Constiinciozitate in realizarea sarcinilor si respectarea termenelor stabilite de catre manager direct; - Atentie distributiva si selectiva; - Meticulozitate, rabdare. Descrierea jobului - Analizează documentatia proiectelor in vederea intocmirii ofertei de pret; - Verifica si coreleaza specificatiile tehnice ale proiectului cu listele de cantitati si planse; - Analizeaza caietele de sarcini primite de la client; - Analizeaza listele de cantitati si articolele de lucrare; - Intocmeste cererile de oferte de pret si trimite catre furnizori/subantreprenori, compara ofertele de pret; - Intocmeste preturi, devize, dosare de prezentare pentru cerintele din oferta; - Participa la intocmirea ofertelor si a documentatiei tehnice pentru licitatii; - Actualizeaza in permanenta solutiile tehnice si baza de date pentru preturile materialelor; - Intocmeste situatii de lucrari in baza listelor de cantitati primite de la Inginerii din santier.

 • 1

  Asigura si supravegheaza incarcarea/destivuirea marfurilor; Executa transportul marfurilor pe rutele si traseele indicate, eliminand intreruperile nejustificate; Asigura si supravegheaza descarcarea/stivuirea marfurilor; Executa orice alte dispozitii date de superiorul ierarhic direct sau de supraordonatii acestuia in realizarea strategiilor pe termen scurt ale companiei in limitele respectarii temeiului legal.

 • Trans SESE recruteaza! Candidatul ideal - vorbesti limba SPANIOLA la nivel avansat - nu cerem experienta pe parte de dispecerat, dar cautam o persoana dornica sa invete, motivata si rabdatoare, atenta la detalii si implicata in ceea ce face - daca ai experienta de conducator auto pe comunitate, constituie avantaj - ai bune abilitati de a-ti planifica si urmarii in mod eficient activitatea zilnica - esti o persoana serioasa si cooperanta si un bun coechipier - iti place sa te implici si sa iti ajuti colegii, fiind o persoana proactiva, amuzanta si devotata - faci fata cu brio noilor provocari si unui volum constant si mare de lucru - stapanaesti foarte bine programul MS Office (in special Excel) si navigarea online - iti place sa vorbesti la telefon si sa ii ajuti pe ceilalti cu tot ceea ce poti. Daca toatea astea sunt calitatile tale, atunci te asteptam cu drag in echipa noastra! Detalii la nr de telefon afisat!!! CV-urile se trimit pe adresa de EMAIL sau direct la sediul firmei noastre din Gilau str. Balastierei! Descrierea jobului Responsabilitati: - Monitorizeaza activitatea soferilor si a pozitionarii camioanelor - Transmite detalii despre transport conducatorilor auto si mentine legatura directa cu acestia pentru a remedia eventualele probleme ivite pe traseu - Completeaza planul de transport in urma comenzilor primite de la clienti - Optimizeaza rutele si trimite soferilor cele mai bune trasee - Colaboreaza permanent cu ceilalti membrii ai echipei pentru a gasi cele mai bune solutii, in vederea optimizarii rutelor de transport - Tine evidenta km parcursi, a tuturor documentelor necesare procesului de transport - Raspunde permanent si prompt nevoilor soferilor din subordine. Beneficii: - Pachet salarial motivant - Alte bonificari raportate la performanta si implicare - Mediu de lucru tanar si dinamic - Instrumente de lucru de ultima generatie - Formare profesionala continua - Posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniul transporturilor. Descrierea companiei Nuestra cultura est basada en la pasi n, el esfuerzo y la exigencia diaria, quedando plasmada en el servicio que ofrecemos tanto al cliente interno como externo. Por encima de todo est el personal, que transmite y dispone de ilusi n por colaborar en mejorar la empresa y lograr as el xito. El equipo humano de Ses lo componen m s de 1.000 personas comprometidas e implicadas con la consecuci n de este proyecto com n: el ESFUERZO AL SERVICIO DEL CLIENTE. Nuestro compromiso en la calidad humana y en los procesos de gesti n forman parte de nuestra cultura, apostando por la internacionalizaci n, traspasando no s lo nuestra frontera, sino pasando a otros continentes como frica o Am rica.

 • 1

  Custom Doors.srl Angajeaza agenti de vanzari Tamplarie pvc ! Cerinte: Permis de conducere cat B. Cunostinte tehnice in domeniu! Cunostinte de limba engleza ! Seriozitate,promtitudine si profesionalism. CV se depune pe e-mail: sau personal la punctul de lucru din Comuna Floresti str Urusagului nor 107B

 • Angajez sofer profesionist pe basculanta 8x4.Mai multe detali la tel.

 • Salveaza cautarea