Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj Gilau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cauti o noua oportunitate in cariera? Am optiunea potrivita pentru tine! Alaturi de partenerul nostru, lider global in combinarea tehnologiei si ingineriei, cautam persoana potrivita pentru rolul de Application Engineer. Locatie: Gilau, jud. Cluj Daca ai: Studii universitare - profil tehnic 4-5 ani de experienta intr-o pozitie similara Cunostinte de limba engleza, nivel B1 Experienta in conceperea/interpretarea schemelor electrice O fire proactiva, esti motivat si bine organizat Nu ezita trimiti CV-ul tau la:

 • 1

  Angajam muncitori calificati,maistru pe hala si inginer DOAR cu experienta in domeniul confectionarii(montajului) usilor de garaj.Se ofera salar atractiv 5000 lei NET.Sediul se afla in Gilau.Orar 8-17. DOAR PERSOANE CU EXPERIENTA in domeniu!!!

 • Pizzerie cu livrări la domiciliu angajează pizzer cu experiența,condiții avantajoase,salariu atractiv + bonusuri, mai multe detalii se discuta la telefon( )

 • Angajam muncitori calificati,maistru pe hala si inginer DOAR cu experienta in domeniul confectionarii usilor de garaj.Se ofera salar atractiv 5000 lei NET.Sediul se afla in Gilau.Orar 8-17. DOAR PERSOANE CU EXPERIENTA in domeniu!!! Pentru interviu sunati la nr !!

 • Candidatul ideal - Studii superioare tehnice - profil constructii civile; - Cunostinte de limba engleza (tehnic) - nivel mediu; - Experienta minim 2 ani de ofertare in lucrarile ce vizeaza constructii civile si industriale; - Capacitate de analiza si sinteza; - Foarte bune cunostinte pachet Microsoft Office (se lucreaza zilnic in Excel si Outlook); - Cunostinte AutoCad sau alt program similar de proiectare; - Persoana dinamica, flexibila, cu initiativa, responsabila, foarte bine organizata, orientata catre obtinerea de rezultate; - Constiinciozitate in realizarea sarcinilor si respectarea termenelor stabilite de catre manager direct; - Atentie distributiva si selectiva; - Meticulozitate, rabdare. Descrierea jobului - Analizează documentatia proiectelor in vederea intocmirii ofertei de pret; - Verifica si coreleaza specificatiile tehnice ale proiectului cu listele de cantitati si planse; - Analizeaza caietele de sarcini primite de la client; - Analizeaza listele de cantitati si articolele de lucrare; - Intocmeste cererile de oferte de pret si trimite catre furnizori/subantreprenori, compara ofertele de pret; - Intocmeste preturi, devize, dosare de prezentare pentru cerintele din oferta; - Participa la intocmirea ofertelor si a documentatiei tehnice pentru licitatii; - Actualizeaza in permanenta solutiile tehnice si baza de date pentru preturile materialelor; - Intocmeste situatii de lucrari in baza listelor de cantitati primite de la Inginerii din santier.

 • 1

  Asigura si supravegheaza incarcarea/destivuirea marfurilor; Executa transportul marfurilor pe rutele si traseele indicate, eliminand intreruperile nejustificate; Asigura si supravegheaza descarcarea/stivuirea marfurilor; Executa orice alte dispozitii date de superiorul ierarhic direct sau de supraordonatii acestuia in realizarea strategiilor pe termen scurt ale companiei in limitele respectarii temeiului legal.

 • 1

  Custom Doors.srl Angajeaza agenti de vanzari Tamplarie pvc ! Cerinte: Permis de conducere cat B. Cunostinte tehnice in domeniu! Cunostinte de limba engleza ! Seriozitate,promtitudine si profesionalism. CV se depune pe e-mail: sau personal la punctul de lucru din Comuna Floresti str Urusagului nor 107B

 • Vand masina de aplicat cant pe suprafete curbe VITAP BC91A.

 • TH TRUCKS recruteaza pentru echipa din Gilau pentru rolul de Vulcanizator auto cu raportare directa catre Seful de atelier. Responsabilitati: Constata defectiunile anvelopelor identificand cauzele producerii deteriorarilor Stabileste procedura de remediere in functie de marimea si gravitatea uzurilor constatate Executa vulcanizarea anvelopelor si verifica calitatea vulcanizarii Verifica sculele speciale si dispozitivele destinate desfasurarii activitatii conform documentatiei tehnice Intretine curatenia la locul de munca Cerinte: Certificat de calificare in meseria de vulcanizator Minimum 3 ani experienta intr-un post similar Abilitati de lucru individual si in echipa Beneficii: Pachet salarial atractiv Training permanent Mediu de lucru profesionist Posibilitati de dezvoltare profesionala intr-o companie de succes TH Trucks, parte a Turbo's Hoet Group, detine o serie de centre de activitate in intreaga tara, venind in intampinarea clientilor cu servicii integrate prin cele cinci divizii de business: vanzari vehicule noi, vanzari vehicule SH, service camioane, vanzari piese camioane, vanzari anvelope noi si productie anvelope resapate Bandag.

 • Salveaza cautarea