Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Cluj Gilau

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Candidatul ideal - Studii superioare tehnice - profil constructii civile; - Cunostinte de limba engleza (tehnic) - nivel mediu; - Experienta minim 2 ani de ofertare in lucrarile ce vizeaza constructii civile si industriale; - Capacitate de analiza si sinteza; - Foarte bune cunostinte pachet Microsoft Office (se lucreaza zilnic in Excel si Outlook); - Cunostinte AutoCad sau alt program similar de proiectare; - Persoana dinamica, flexibila, cu initiativa, responsabila, foarte bine organizata, orientata catre obtinerea de rezultate; - Constiinciozitate in realizarea sarcinilor si respectarea termenelor stabilite de catre manager direct; - Atentie distributiva si selectiva; - Meticulozitate, rabdare. Descrierea jobului - Analizează documentatia proiectelor in vederea intocmirii ofertei de pret; - Verifica si coreleaza specificatiile tehnice ale proiectului cu listele de cantitati si planse; - Analizeaza caietele de sarcini primite de la client; - Analizeaza listele de cantitati si articolele de lucrare; - Intocmeste cererile de oferte de pret si trimite catre furnizori/subantreprenori, compara ofertele de pret; - Intocmeste preturi, devize, dosare de prezentare pentru cerintele din oferta; - Participa la intocmirea ofertelor si a documentatiei tehnice pentru licitatii; - Actualizeaza in permanenta solutiile tehnice si baza de date pentru preturile materialelor; - Intocmeste situatii de lucrari in baza listelor de cantitati primite de la Inginerii din santier.

  • Cauti o noua oportunitate in cariera? Am optiunea potrivita pentru tine! Alaturi de partenerul nostru, lider global in combinarea tehnologiei si ingineriei, cautam persoana potrivita pentru rolul de Application Engineer. Locatie: Gilau, jud. Cluj Daca ai: Studii universitare - profil tehnic 4-5 ani de experienta intr-o pozitie similara Cunostinte de limba engleza, nivel B1 Experienta in conceperea/interpretarea schemelor electrice O fire proactiva, esti motivat si bine organizat Nu ezita trimiti CV-ul tau la:

  • 1

    Angajam muncitori calificati,maistru pe hala si inginer DOAR cu experienta in domeniul confectionarii(montajului) usilor de garaj.Se ofera salar atractiv 5000 lei NET.Sediul se afla in Gilau.Orar 8-17. DOAR PERSOANE CU EXPERIENTA in domeniu!!!

  • Salveaza cautarea