Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Experienta: Fara experienta

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Echipa THE LIBRARY se mărește! Angajăm barmani și ajutori cu și fără experiență. Dacă ești o persoană pozitivă și plină de energie, contactează-ne telefonic: PS. NU OFERIM CAZARE! :)

 • Companie romaneasca producatoare si furnizoare de energie verde Cautam colaboratori in jud. Constanta, preferabil din zone rurale, in vederea incheierii de contracte pentru furnizarea energiei electrice si gaze naturale. Responsabilitati minime: -gasirea clientilor care vor sa isi schimbe contractul de electricitate si/sau gaze. Oferim un tarif mai bun decat Enel, deci vor economisi substantial. -completarea contractului cu datele clientului Colaborare pe baza de contract de curtaj, nu aveti nevoie de firma, nu platiti taxe Experienta anterioara nu este necesara Training gratuit Program flexibil( vi-l faceti singuri) Comision avantajos pentru fiecare contract incheiat Detalii la nr.

 • 20

  Pentru Ciresica - jud. Constanta - cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail din anunt. Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.- cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • 4

  Bar cu jocuri de noroc angajează barman(fete)cu sau fără experiența ,program 2 zile cu 2.Relații la tel.

 • Daca: - crezi ca inca sunt persoane care vor sa te ajute benevol, - ai un smartphone si iti place tehnologia, - esti o persoana corecta, ordonata, inteligenta, pe care ceilalti se pot baza, - esti o prsoana care se implica, - iti place sa fi informat si studiezi diverse subiecte pentru a te informa, - esti un tip de persoana care isi doreste un plus financiar dar nu rapid, te asteptam in echipa noastra a celor peste 12 000 000 de utilizatori. Atentie: acest anunt ofera posibilitatea unei reusite fara angajator, firma etc. Detalii la :

 • 3

  Vino în echipa noastră unde nu exista o limita la cât poți câștiga, salariul tău depinde de tine! Ne dorim sa întregim echipa departamentului de vanzari Nextgen. De ce oameni avem nevoie? ~ ambițioși și dornici de afirmare prin performanta ~ dinamici ~ sociabili, cu atitudine pozitiva și orientare către client Postul presupune : - Asimilarea informațiilor legate de avantajele și beneficiile serviciilor companiei - Vânzarea serviciilor de internet, televiziune și telefonie fixa - Munca de teren - Îmbunătățirea continua a procesului de vânzare și relaționare cu clientul Ce beneficii ai? 1) Salariu fix și comision 2) Posibilitatea de avansare 3) Training 4) Lucru în echipa și oportunitatea dezvoltării spiritului competitiv Te așteptam să ne contactezi la numărul de telefon 0760 30 63 17

 • 10

  Patisera cu sau fara experienta Pentru mai multe detalii sunati la nr de tl

 • 6

  Societatea Nav Technology din Constanta, angajeaza doi muncitori necalificati, pentru activitatea de reparatii navale in domeniul mecanic, de preferabil cautam candidati care sa aibe experienta minima in domeniul naval. Relatii la telefon 0771658671.

 • Salveaza cautarea