Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Experienta: Fara experienta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Complex hotelier din Costinesti Blue Ivy Bungalows Costinesti angajeaza cameriste in conditii foarte avantajoase si cu un orar de munca flexibil. Oferim salarii atractive , cuprinse intre 1800 si 2400 lei si cazare in incinta locatiei sau decont transport. Relatii in fiecare zi la telefon : .

 • 44

  Angajam permanent manipulant pentru depozit de gresie si faianta. Salariu minim 2200 lei. Decontam transportul in afara orasului Constanta.

 • 10

  Nu ai experienta si iti doresti un loc frumos de munca vara asta? Vino la Riva Mamaia! Suna acum la si programeaza un interviu!

 • 29

  Pentru Ciresica - jud. Constanta - cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail din anunt. Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.- cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • 3

  Vino în echipa noastră unde nu exista o limita la cât poți câștiga, salariul tău depinde de tine! Ne dorim sa întregim echipa departamentului de vanzari Nextgen. De ce oameni avem nevoie? ~ ambițioși și dornici de afirmare prin performanta ~ dinamici ~ sociabili, cu atitudine pozitiva și orientare către client Postul presupune : - Asimilarea informațiilor legate de avantajele și beneficiile serviciilor companiei - Vânzarea serviciilor de internet, televiziune și telefonie fixa - Munca de teren - Îmbunătățirea continua a procesului de vânzare și relaționare cu clientul Ce beneficii ai? 1) Salariu fix și comision 2) Posibilitatea de avansare 3) Training 4) Lucru în echipa și oportunitatea dezvoltării spiritului competitiv Te așteptam să ne contactezi la numărul de telefon 0760 30 63 17

 • 9

  Patisera cu sau fara experienta Pentru mai multe detalii sunati la nr de tl

 • S.C Danve Royal Services S.R.L cauta agent/agenți pentru promovarea și încheierea contractelor de furnizare Energie Electrica și Gaze Naturale către persoane fizice și juridice. Daca te regăsești în descrierea de mai jos ești potrivit pentru noi : Ai abilități foarte bune de negociere și comunicare; Îți place să fii o persoană pozitivă și dinamica Știi cum să valorifici oportunitățile de vânzare; Organizarea, persuasiunea și orientarea către client sunt punctele tale forte; Responsabilități/Beneficii Cum arata o zi din activitatea ta? Interactionezi in mod direct cu clientii in scopul promovarii si vanzarii de servicii de energie electrica si gaz; Stabilesti zilnic intalniri pe teren cu clientii contactati in vederea semnarii si colectarii documentelor necesare pentru incheierea unui contract; Ce iți oferim? Posibilitatea de a-ți mari considerabil veniturile prin bonusuri și comision atractiv Dinamism și competitivitate într-o atmosfera de lucru plăcută; Activități împreună cu echipa; Transparență și corectitudine. Posibilită i de dezvoltare profesională i promovare

 • 1

  Companie romaneasca producatoare si furnizoare de energie verde Cautam colaboratori in jud. Constanta, preferabil din zone rurale, in vederea incheierii de contracte pentru furnizarea energiei electrice si gaze naturale. Responsabilitati minime: -gasirea clientilor care vor sa isi schimbe contractul de electricitate si/sau gaze. Oferim un tarif mai bun decat Enel, deci vor economisi substantial. -completarea contractului cu datele clientului Colaborare pe baza de contract de curtaj, nu aveti nevoie de firma, nu platiti taxe Experienta anterioara nu este necesara Training gratuit Program flexibil( vi-l faceti singuri) Comision avantajos pentru fiecare contract incheiat Detalii la nr.

 • 3

  Societate care activeaza in domeniul Tamplariei Pvc angajeaza muncitori necalificati pentru montarea tamplariei Pvc pentru santier. Se cere seriozitate se ofera seriozitate Program: 8- 17 Cu forme legale Pentru detalii suplimentare:

 • 10

  angajez agent paza in centru comercial, necesita statul in picioare salariu de la 1600 lei detalii la telefon se lucreaza in ture a 12 ore

 • Salveaza cautarea