Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Tip job: Sezonier

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Angajam cameriste pentru sezonul festival 2021.

 • 4

  PERIOADA DE DESFASURARE: 15 APRILIE 2021- 1 SEPTEMBRIE 2021 LOCUL DE DESFASURARE a activitatii: LOC. VAMA VECHE, JUD. CONSTANTA Caracterul sezonier al activitatii este un motiv bun pentru a petrece vacanta de vara activ si util. Candidatul ideal :- persoana ordonata, disciplinata, dinamica, spirit de initiativa - amabilitate, abilitati de lucru cu publicul -studii medii -cunostinte operare PC RESPONSABILITATI CASIER VANZATOR MAGAZIN -operare case de marcat prin scanarea produselor achizitionate de clienti si incasarea banilor -asigura prezenta la raft a produselor prin completari permanente -asigura curatenia magazinului (inclusiv echipamente si utilaje) verificarea datelor de valabilitate a produselor -ofera clientilor informatii despre produse, preturi, la solicitarea acestora participarea la realizarea inventarelor Beneficii: pachet salarial motivant cazare si masa asigurata Pentru detalii ,mesaj in privat

 • 2

  - angajez fete - sezon litoral - eforie nord / eforie sud - vanzatoare magazin mixt ( este deschis non stop ) - bauturi / sucuri / tigari / ape / etc - vanzatoare sucuri granita - program 12 ore / zi - se ofera cazare - salariul 2000 ron / luna - se lucreaza zilnic - varsta peste 17 ani - si daca nu vii ca sa muncesti si sa te tii de treaba - te rog nu ma contacta. - daca esti interesata astept mesaje aici pe publi 24 si revin cu detalii.

 • 2

  Suntem in cautare, pe durata sezonului estival 2021 de colege, care sa se alature echipei departamentului housekeeping (camerista). Oferim un mediu de lucru placut si ne dorim de la viitoarele colege seriozutate si dorinta de a face parte dintr-o echipa unita! Asteptam CV-urile dvs. pe adresa de email

 • Restaurant VENUS Eforie Nord angajează: bucătar,lucrător bucatarie,ospătar,ajutor ospătar și femei pentru vase. Relații la telefon

 • Angajam personal pentru terasa Radulescu, situata in statiunea Neptun. Cautam: - bucatar profesionist - ajutor de ospatar - spalator vase Pentru mai multe detalii, va rog, sa ne contactati la numarul de telefon .

 • Angajam personal pentru terasa Radulescu situata in statiunea Neptun. Cautam: - bucatar profesionist - ajutor de ospatar - spalator vase Pentru mai multe informatii, va rog, sa ne contactati la numarul de telefon .

 • 4

  Complex hotelier din Costinesti Blue Ivy Bungalows Costinesti angajeaza cameriste in conditii foarte avantajoase si cu un orar de munca flexibil. Oferim salarii atractive , cuprinse intre 1800 si 2400 lei si cazare in incinta locatiei sau decont transport. Relatii in fiecare zi la telefon : .

 • Vila Asterias Eforie Nord angajeaza menajera pentru sezonul estival 2021! Pentru detalii ne puteti contacta la numărul de telefon

 • Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza ospatar. Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • 2

  Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza bucatar si ajutor de bucatar cu experienta. Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • 1

  Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza personal curatenie hotel . Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • 1

  Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza ajutor ospatar. Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza personal vase. Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • 2

  Autoservire in Mamaia Nord angajeaza pe urmatoarele posturi, incepand cu luna iunie: -lucrator in bucatarie -debarasator -casier Nu este obligatorie experienta, training-ul se face la locul de munca. Beneficii: -pachet salarial atractiv; -masa asigurata; -cazare asigurata in incinta locatiei sau decontarea transportului; Candidatul ideal trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: -seriozitate; -aspect curat/ ingrijt; -abilitati d comunicare; -atitudine pozitiva; -respect fata d oameni; -capacitatea de a lucra sub presiune;

 • 5

  Hotel de 3* din statiunea Jupiter , Mangalia ANGAJEAZA SEF DE RECEPTIE SI RECEPTIONERI Oferim: - salariu atractiv - cazare si masa pentru persoanele care vin din tara - transport si masa pentru persoanele care fac naveta din localitatile limitrofe Rugam seriozitate. Va asteptam cu drag in echipa noastra ! Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon din anunt.

 • 1

  Hotel de 3* din statiunea Jupiter , Mangalia ANGAJEAZA BUCATAR SI AJUTOR DE BUCATAR Oferim: - salariu negociabil in functie de rezultatul muncii - cazare si masa pentru persoanele care vin din tara - transport si masa pentru persoanele care fac naveta din localitatile limitrofe - bonus la sfarsit de sezon Rugam seriozitate. Va asteptam cu drag in echipa noastra ! Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon din anunt.

 • Salveaza cautarea