Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Costinesti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 34

  Complex turistic din Costinesti angajeaza personal sezonier : camerista, femeie de serviciu, muncitoare bucatarie,,ospatar,aj.ospatar, paznic. Oferim cazare si masa gratuite. Salariul este atractiv si negociabil. Relatii.

 • 2

  Angajez camerista perioada 15 iunie 2020-15 septembrie 2020, in Costinesti. Ofer cazare si salariu motivant. Rog seriozotate. Alte informatii la telefon.

 • Pensiunea Haris din Costinesti angajeaza camerista si femeie pentru bucatarie

 • 6

  Angajam personal pentru plaja: baza nautica hidrobiciclete si parcuri de distractie, trambuline elastice si bungee jumping, varsta minima 16 ani. Cazarea este asigurata gratuit de catre angajator, 2 mese pe zi, se ofera salariu atractiv, diferentiat in functie de implicare, aptitudini si experienta. Locurile de munca sunt valabile in statiunile Eforie Nord, Vama Veche, Costinesti. Contractul de munca se incheie pentru perioada determinata, pana la inceputul lunii septembrie. Se fac angajari pe tot parcursul verii. Activitati baza nautica, baieti: se pun veste de salvare clientilor, se dau si se scot ambarcatiuni la/de la apa, supravegherea ambarcatiunilor aflate pe apa. Activitati trambuline, fete si baieti: supravegherea clientilor, cronometrarea timpului de utilizare a instalatiei de catre client,curatenie si intretinere la locul de munca. Mai multe informatii pe pagina Facebook: litoralcostinesti sau la telefon.

 • 21

  Angajam personal pentru activitate pe plaja: baza nautica hidrobiciclete si parcuri de distractie, trambuline elastice si bungee jumping, varsta minima 16 ani. Cazarea este asigurata gratuit de catre angajator si 2 mese pe zi, se ofera salariu atractiv, diferentiat in functie de implicare, aptitudini si experienta. Locurile de munca sunt valabile in statiunile Eforie Nord, Vama Veche, Costinesti. Contractul de munca se incheie pentru perioada determinata, pana la inceputul lunii septembrie. Se fac angajari pe tot parcursul verii. Activitati baza nautica, baieti: se pun veste de salvare clientilor, se dau si se scot ambarcatiuni la/de la apa, supravegherea ambarcatiunilor aflate pe apa. Activitati trambuline, fete si baieti: supravegherea clientilor, cronometrarea timpului de utilizare a instalatiei de catre client,curatenie si intretinere la locul de munca. Se incheie obligatoriu contract de munca. Mai multe informatii pe pagina Facebook: litoralcostinesti sau la telefon 0769664001 sau 0769295596.

 • 1

  Angajam camerista,serioasa, cu sau fara experienta in domeniu. Se asigura cazare si tichete de masa sau contravaloarea abonamentului pentru navestisti, dupa caz. Salariu negociabil. Persoanele din alte localitati pot beneficia de o saptamana gratuita la mare pentru familie, la sfarsitul lunii august. Pentru detalii suplimentare , va rugam sa ne contactati la tel. Doritoarele vor fi angajate numai dupa o scurta perioada de proba.

 • 2

  Angajam camerista pentru vila in Costinesti, incepand din 08 iunie pana pe 15 sept. 2020. Salariul este intre 2200-2600 lei/luna, in functie de experienta si pricepere. Cazarea este asigurata.

 • Angajez lucrator comercial,casier,ofer cazare,salariu 2000-2500 lei,program 8 h/zi!

 • 17

  Angajari in Costinesti personal bucatarie si terasa Terasa 10 STEAGURI invita persoanele dinamice si motivate sa se alature echipei! Se cauta personal sezonier pentru: Bucatar si ajutori bucatari; Muncitori necalificati; Debarasatori terasa; Personal linie autoservire; Pachet salarial atractiv. Salariul este negociabil in functie de calificare. Oferim cazare, masa, program de lucru variabil.

 • Supermarket "La edy", in Costinesti angajeaza lucrator comercial/casier,oferim cazare+salariu 2000-2500 lei,decontam transport,detalii la 0724183897!

 • 2

  Angajam personal ( 2 fete sau 1 cuplu) pentru curatenie pensiune la Costinesti. Oferim cazare si salariu atractiv. Perioada 01 Iunie- 10 Septembrie. Cu sansa de crestere a salariului in lunile Iulie - August. Daniel 0752311122

 • 3

  Angajăm cameristă perioada de vară. Salariu atractiv plus cazare.

 • 1

  Hotelul ”Stefania” din statiunea Costinesti, selecteaza in vederea angajarii doamne, domnisoare sau domni cu experienta in domeniul ospitalitatii si al turismului, pentru posturile de: Barmani, Ospatari, Cameriste, Receptionere. Hotelul ”Stefania” este parte de diviziei de turism a companiei G&G Paper SRL din Constanta. (www.hotelstefania.ro) SE SOLICITA: - disponibilitate de lucru pentru program full time - capacitate de organizare - abilitati de comunicare cu clientii - orientare catre clienti si nevoile lor - minim de experienta pe lucrul cu sisteme de vanzari tip POS (pentru ospatari si receptionere) - responsabilitate, implicare, seriozitate - flexibilitate si perseverenta - spirit de echipa si adaptabilitate DESCRIEREA JOB-ULUI: - vinde si informeaza clientul despre toate serviciile si produsele oferite - ajuta clientul sa gaseasca solutia ideala pentru nevoia lui - asculta clientul si il consilieaza - pastreaza standardele de servire si de imagine - cunoaste produsele si avantajele pe care le creaza acestea pentru clienti - face receptia la marfa primita - participa la incarcarea, descarcarea si manipularea produselor de pe zona de lucru - efectueaza inventarierea stocului de marfa si al bunurilor din sectorul sau de activitate - realizeaza raportarile periodice si le transmite la sediul administrativ (pentru receptioneri) - participa la curatenia si intretinerea locului de munca si a altor spatii aferente job-ului SE OFERA: - contract de munca cu norma intreaga, pe perioada determinata - pachet salarial atractiv, cu crestere in functie de performantele atinse/obtinute - instruire la angajare - cazare in cadrul hotelului - trei mese zilnic Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul cu poza, pe adresa de e-mail angajari.ggpaper (at) gmail.com. Persoanele selectate vor fi programate si anuntate pentru sustinerea unui interviu la o data ulterioara inchiderii starii de urgenta!

 • 1

  Angajez camerista pentru sezonul estival 2019 ..Locatia se afla in statiunea Costinesti jud.Constanta .Ofer cazare,masa gratuita la cei din tara si la cei locali asigur abonament , salariu atractiv Relatii la telefon 0763144276 .Rog seriozitate. .La sfarșit sezon bonus loialitate.Rog seriozitate.

 • Salveaza cautarea