Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Costinesti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 2

  Complex turistic Blue Ivy Bungalows Costinesti angajeaza in conditii salariale si de munca foarte avantajoase personal pentru postul de OSPATAR. Salariile vor fi cuprinse intre 1800 si 2200 lei pe luna Oferim decont transport sau cazare. Detalii se pot obtine la tel: 0735909053

 • 1

  Angajez camerista perioada 15 iunie 2020-15 septembrie 2020, in Costinesti. Ofer cazare si salariu motivant. Rog seriozotate. Alte informatii la telefon.

 • Pensine in Costinești, angajăm cameristă începând cu data de 01 iulie până pe 15 septembrie, salariul de 2000 Ron,decontăm transport, program maxim 8 ore

 • 1

  Complex turistic Costinesti angajeaza in conditii salariale foarte avantajoase personal pentru postul de GRATARAGIU. Oferim conditii salariale si de munca foarte avantajoase. Oferim salarii cuprinse intre 1800 - 2200 lei pe luna. Oferim decont transport sau cazare. Detalii se pot obtine la tel: 0735909053

 • 4

  Complex hotelier Blue Ivy Bungalows din Costinesti angajeaza personal pentru posturile de camerista in conditii salariale si de munca foarte avantajoase. Programul de lucru este de 8 ore pe zi , cu mentiunea ca acesta este supus flexibilitatii atunci cand gradul de ocupare al locatiei permite. Este necesara angajarea a 2 persoane pentru postul de camerista, astfel munca se va desfasura in echipa, si vor beneficia de zilele libere prevazute de lege. Angajarea se face in baza unui contract de munca. Oferim decont transport pentru persoanele din zona, si cazare pentru persoanele care sunt din alte judete. Relatii la telefon 0735909053.

 • 3

  Complex turistic Costinesti angajeaza in conditii salariale foarte avantajoase personal pentru postul de BARMAN in conditii salariale si de munca foarte avantajoase. Oferim salarii cuprinse intre 1800 si 2200 lei/ luna. Oferim decont transport sau cazare. Detalii se pot obtine la tel: 0735909053

 • Pensiunea Haris din Costinesti angajeaza camerista si femeie pentru bucatarie

 • Vand pensiune in Costinesti/schimb cu vila (apartamente) in Constanta Pensiunea este clasificata cu 2 stele de Ministerul Turismului, fiind in circuitul turistic de 15 ani si avand o clientela numeroasa. Este o locatie spatioasa, primitoare, situata la 8-10 min. de plaja centrala(zona Obelisc) si 5 min. de gara Costinesti Tabara. Suprafata teren - 1079 mp Suprafata construita – 427.54 mp Suprafata construita desfasurata– 786.38 mp Constructia, P+2E construita in 1996, extinsa in 2009 si renovata in 2020 este complet dotata si utilata pentru activitate turistica. Pensiunea dispune de urmatoarele - 24 de camere de 2,3,4 locuri (total 60) cu bai proprii, aer conditionat, frigider, TV LCD - bloc alimentar format din bucatarie, spalator pentru vase, magazie pentru alimente; - terasa spatioasa, acoperita, pentru servirea mesei; - receptie, camera de bagaje, anexe diverse si un beci spatios; - o centrala noua pe gaz, 3 solarii performante si un boiler de 500 de litri ( pentru stocarea apei calde menajere); - cladirea este partial incalzita cu calorifere; - curte spatioasa, cu multa verdeata, intrarea in pensiune este monitorizata video, accesul facandu-se cu cartela magnetica; - gradina in suprafata de 350 mp cu pomi, arbusti, conifere, flori si amenajata rustic cu foisoare, leagan, hamac, loc de joaca pentru copii, masa de tenis si gratar; - parcare amenajata la frontul stradal.

 • 4

  Angajam personal pentru plaja: baza nautica hidrobiciclete si parcuri de distractie, trambuline elastice si bungee jumping, varsta minima 16 ani. Cazarea este asigurata gratuit de catre angajator, 2 mese pe zi, se ofera salariu atractiv, diferentiat in functie de implicare, aptitudini si experienta. Locurile de munca sunt valabile in statiunile Eforie Nord, Vama Veche, Costinesti. Contractul de munca se incheie pentru perioada determinata, pana la inceputul lunii septembrie. Se fac angajari pe tot parcursul verii. Activitati baza nautica, baieti: se pun veste de salvare clientilor, se dau si se scot ambarcatiuni la/de la apa, supravegherea ambarcatiunilor aflate pe apa. Activitati trambuline, fete si baieti: supravegherea clientilor, cronometrarea timpului de utilizare a instalatiei de catre client,curatenie si intretinere la locul de munca. Mai multe informatii pe pagina Facebook: litoralcostinesti sau la telefon.

 • 17

  Angajam personal pentru activitate pe plaja: baza nautica hidrobiciclete si parcuri de distractie, trambuline elastice si bungee jumping, varsta minima 16 ani. Cazarea este asigurata gratuit de catre angajator si 2 mese pe zi, se ofera salariu atractiv, diferentiat in functie de implicare, aptitudini si experienta. Locurile de munca sunt valabile in statiunile Eforie Nord, Vama Veche, Costinesti. Contractul de munca se incheie pentru perioada determinata, pana la inceputul lunii septembrie. Se fac angajari pe tot parcursul verii. Activitati baza nautica, baieti: se pun veste de salvare clientilor, se dau si se scot ambarcatiuni la/de la apa, supravegherea ambarcatiunilor aflate pe apa. Activitati trambuline, fete si baieti: supravegherea clientilor, cronometrarea timpului de utilizare a instalatiei de catre client,curatenie si intretinere la locul de munca. Se incheie obligatoriu contract de munca. Mai multe informatii pe pagina Facebook: litoralcostinesti sau la telefon 0769664001 sau 0769295596.

 • Angajez 3 cameriste pentru hotel in Costinesti. Salariu atractiv .Ofer cazare celor care nu sunt din zona.

 • 4

  Restaurant- Autoservire COSTINEȘTI Angajează : Bucătari ,aj bucătari ,Pizzari ,Brutar-patiser ,Grataragiu ,Ospătari ,Ospătărițe ,casiere ,Fete și băieți servire la Autoservire ,Debarasatori ,Spălători de vase ,Necalificați .OFERIM : CONTRACT DE MUNCĂ ,MASĂ ȘI CAZARE ,SALARIU ÎNTRE 1500 - 4500 LEI ÎN FUNCȚIE DE EXPERIENȚĂ .OFERIM BONUSURI PENTRU SERIOZITATE .Tel 0745028830 Rog seriozitate

 • 2

  Caut femeie pentru curatenie la vila particulara in Costinesti pe perioada iunie- iulie -august-septembrie. Doresc persoana harnica si serioasa. Se ofera masa, cazare sau decontare transport plus salariu. Detalii suplimentare la tel 0730 509 162.

 • 1

  Angajam camerista,serioasa, cu sau fara experienta in domeniu. Se asigura cazare si tichete de masa sau contravaloarea abonamentului pentru navestisti, dupa caz. Salariu negociabil. Persoanele din alte localitati pot beneficia de o saptamana gratuita la mare pentru familie, la sfarsitul lunii august. Pentru detalii suplimentare , va rugam sa ne contactati la tel. Doritoarele vor fi angajate numai dupa o scurta perioada de proba.

 • 2

  Angajam camerista pentru vila in Costinesti, incepand din 01 iunie pana pe 15 sept. 2020. Salariul este intre 2200-2600 lei/luna, in functie de experienta si pricepere. Cazarea este asigurata.

 • TIBERIUS RESIDENCE COSTINESTI angajează cameriste pe perioada sezonului estival . Pachet salarial atractiv 2300-2500 lei. Perioada 01.06-10.09.2020 . Se asigura cazare și masa sau transport .

 • Angajez lucrator comercial,casier,ofer cazare,salariu 2000-2500 lei,program 8 h/zi!

 • Hotel Pierre 3* din COSTINESTI angajeaza urgent cameriste. Contract de munca sezonier din 2 iunie 2020 -15.09.2020 Salariu 1600 lei pentru cei fara experienta si 1800 lei pentru cei cu experienta. La final de contract se ofera si bonus in bani. Cautam persoane responsabile, cinstite, curate, muncitoare si serioase. Se ofera salariu, 3 mese pe zi, cazare, bonus in bani, recomandare la final de contract si o diploma de participare emisa de formator acreditat ANC. Relatii la telefon 0744553536. Site hotel hotelpierre.ro

 • 16

  Angajari in Costinesti personal bucatarie si terasa Terasa 10 STEAGURI invita persoanele dinamice si motivate sa se alature echipei! Se cauta personal sezonier pentru: Bucatar si ajutori bucatari; Muncitori necalificati; Debarasatori terasa; Personal linie autoservire; Pachet salarial atractiv. Salariul este negociabil in functie de calificare. Oferim cazare, masa, program de lucru variabil.

 • 3

  Shaormari Fete(vânzare) Fete(salate) Pentru mai multe detalii vă aștept în privat? Rog seriozitate?

 • Salveaza cautarea