Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Lazu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Societate de paza angajeaza pentru spatii comerciale sefi de tura, dispeceri si agenti de securitate . Relatii la tel.

 • Societate de paza angajeaza operator dispecerat cu sau fara experienta, pentru spatiu comercial. Relatii la tel

 • 3

  Ofer studio de inregistrari dotat cu aparatură profesionala nouă nefolosita intactă,pun la dispoziție pentru inregistrari și clapa yamaha tyros 5 cu program Iulik Tulcea,foarte convenabil,negociabil în Lazu Constanța.Daca sunteți interesați mă puteți contacta la tel.0751406044 sau email Sunt interesat și de o colaborare cu un solist/solistă și un suflator!

 • Vă căutăm ca furnizor de colete! Suntem o companie de start-up care transportă colete în cooperare cu Amazon !! Cerințe: - Certificat curat de bună conduită - permis de conducere clasa B (în afara perioadei de probă) - Nivel de cunoaștere a limbii germane B2 / B1 - fiabilitate - punctualitate - apt fizic și rezistent - Prietenie și aspect îngrijit - permis de muncă - Nu sunt necesare cunoștințe anterioare Vă oferim: -2100 brut - Sistem de bonusuri (subvenții pentru performanțe bune la muncă) - Angajare nelimitată după o perioadă de probă de 6 luni - Relația de muncă în asigurările sociale - un loc de muncă viitor pentru o companie în creștere - responsabil pentru vehiculul pus la dispoziție - Costurile benzinei sunt acoperite de angajator Start se face în depozitul din Euskirchen, livrarea având loc în diferite districte: districtul Eifel (lângă Bad M nstereifel), Rheinbach, Bonn, Wesseling Așa arată ziua ta de lucru: - Pachetele sunt sortate în prealabil și turul dvs. a fost deja planificat pentru dvs., tot ce trebuie să faceți este să încărcați vehiculul și să livrați pachetele - Coletele cântăresc cu 90% mai puțin de 3 kg și sunt legate de un sistem de navigație - 6 zile pe săptămână între 6,5-9 ore de lucru (de luni până sâmbătă) V-am trezit interesul, apoi contactați-ne telefonic sau Whatsapp !!! Tel.:

 • 1

  Vă căutăm ca furnizor de colete! Suntem o companie de start-up care transportă colete în cooperare cu Amazon !! Cerințe: - Certificat curat de bună conduită - permis de conducere clasa B (în afara perioadei de probă) - Nivel de cunoaștere a limbii germane B2 / B1 - fiabilitate - punctualitate - apt fizic și rezistent - Prietenie și aspect îngrijit - permis de muncă - Nu sunt necesare cunoștințe anterioare Vă oferim: -2100 brut - Sistem de bonusuri (subvenții pentru performanțe bune la muncă) - Angajare nelimitată după o perioadă de probă de 6 luni - Relația de muncă în asigurările sociale - un loc de muncă viitor pentru o companie în creștere - responsabil pentru vehiculul pus la dispoziție - Costurile benzinei sunt acoperite de angajator Start se face în depozitul din Euskirchen, livrarea având loc în diferite districte: districtul Eifel (lângă Bad M nstereifel), Rheinbach, Bonn, Wesseling Așa arată ziua ta de lucru: - Pachetele sunt sortate în prealabil și turul dvs. a fost deja planificat pentru dvs., tot ce trebuie să faceți este să încărcați vehiculul și să livrați pachetele - Coletele cântăresc cu 90% mai puțin de 3 kg și sunt legate de un sistem de navigație - 6 zile pe săptămână între 6,5-9 ore de lucru (de luni până sâmbătă) V-am trezit interesul, apoi contactați-ne telefonic sau Whatsapp !!! Tel.:

 • Societate de paza angajeaza pentru spatii comerciale sefi de tura, dispeceri si agenti de securitate. Relatii la tel.

 • Caut job doar pe perioada sezonului estival(iunie-august/septembrie) Detin permis categoria B de 1 an si 6 luni(Fara incidente). Ma puteti contacta la numarul doar pe WHATSAPP.

 • Salveaza cautarea