Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Mamaia

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajez bucatar-grataragiu, casier si vanzator inghetata disponibil/a pe sezon estival locatia se afla in Mamaia Nord (zona Tabara), salariul este in functie de experienta. Pentru mai multe detalii sunati la nr de telefon.

 • 1

  #HotelOperaMamaia și #RestaurantLunaMamaia angajează OSPĂTAR cu EXPERIENȚĂ pe A LA CARTE. Tel. .

 • 1

  Angajam cu contract de munca in conditii avantajoase cameriste! Relatii la tel

 • 37

  Cautam persoane serioase, punctuale cu abilitati de organizare si planificare a muncii: -Receptioner/a -BUCATAR SEF -sef de sala -barman -curier -agent de securitate -contabila - bucatari - ajutor bucatar - muncitor necalificat vase - ospatari - ajutor ospatari NU OFERIM CAZARE ! Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta telefonic de luni pana vineri ,intre orele 08-16.

 • 4

  Hotel Zenith - conference & spa angajează în condiții deosebite: CAMERISTE HOTEL preferabil liceul terminat ; calificare profesionala reprezinta un avantaj ; insusirea si respectarea regulilor si procedurilor de lucru ; ingrijita, muncitoare, organizata, serioasa, sociabila, spirit de echipa ; experienta anterioara ca si camerista reprezenta un avantaj ; BENEFICII: mediu de lucru placut; spatii noi si moderne ; o echipa tanara in restaurant, bucătarie si in hotel; management atent la implicarea fiecarui membru al echipei; pachet salarial motivant ; transport parțial decontat; masă de prânz asigurată. Transmiteti CV-ul la email sau il depuneti direct la receptia hotelului Zenith (Constanta, Statiunea Mamaia, in spatele hotelului DORNA). Pentru detalii suplimentare apelati la In calitate de operator de date cu caracter personal, va rugam sa petreceți cateva momente pentru a citi nota de informare privind prelucrarea datelor Dvs. in contextul angajarii. O puteți face accesând link-ul următor: http://bit.ly/2HU7MrJ

 • 3

  Hotelul Zenith conference & spa - Mamaia angajează BUCATAR (secție bucătărie caldă) GRATARAGIU - Experiență minimum trei ani în bucătărie de restaurant cu serviciu a la carte sau bucătarii de volum; - Calificare de bucătar este un avantaj (studii medii, absolvent liceu, școală profesională de specialitate); - Cunoștințe privind modul de folosire a utilajelor și ustensilelor din bucătărie și întreținerea acestora; - Capacitatea de a respecta întocmai structura rețetelor, timpilor de preparare și setarea preparatelor; - Respectarea autorității și indicațiilor profesionale și organizatorice ale șefilor ierarhici; BENEFICII: - mediu de lucru placut; - spatii noi si moderne ; - salariu convenabil integral consemnat in contract individual de munca legal; - transport parțial decontat; - masă de prânz asigurată. Doriți mai multe detalii? SUNAȚI-NE la în intervalul 09.00 - 16.00 și vă vom oferi toate detaliile! În calitate de operator de date cu caracter personal, vă rugam să petreceți câteva momente pentru a citi nota de informare privind prelucrarea datelor Dvs. în contextul angajării, o puteți face accesând link-ul următor: http://bit.ly/2HU7MrJ Photo by Fabrizio Magoni on Unsplash

 • Complex Alcor angajeaza urgent bucatar. Salariu 4000-4500 lei!

 • Hotel Piccadilly din statiunea Mamaia, angajeaza cameriste si receptionere, program flexibil, salariu motivant, decont transport. Relatii la .

 • 4

  Hotel Dunarea din statiunea Mamaia angajeaza receptionere si cameriste pentru sezon 2021. Cv urile se pot depune la sediul hotelului . Posturile sunt sezoniere si mentionam ca nu oferim cazare. Angajam persoana fizica pentru tuns iarba.

 • 1

  Hotel Pescarus din Mamaia cauta receptioner cu contract full time pentru perioada sezonului. Detalii la sau pe

 • Cautam instalatori cu experienta pentru efectuarea lucrarilor de instalatii sanitare si termice, lucrari de incalzire in pardoseala, retele verticale orizontale de apa si canalizare, boilere, grupuri de pompare etc. Salariul atractiv in functie de abilitati , cu contract de munca, full-time Ore suplimentare plătite. Detalii la sediul firmei sau la .

 • 10

  Hotel Bulevard din Constanta angajeaza pe perioada nedeterminata: bucatar , m.n pentru spalat vase, ospatar, receptioner, camerista. Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul din anunt.

 • 2

  Descriere HOTEL 4 * MAMAIA, angajeaza: Cameriste cu/fara experienta, personal curatenie - receptie- intrare(hol), Oferim salariu si mediu de lucru placut, colectiv prietenos si bonusuri. Cautam persoane motivate. Hai sa formam o echipa si sa petrecem vara impreuna! Program si alte detalii va oferim la nr de telefon sau

 • 105

  Angajam pentru sezon in Mamaia, pe urmatoarele posturi: - grataragii - ajutor bucatarie - barmani - muncitori necalificati. Oferim cazare, 2 mese si salarii intre 2.000-3.500 ron. Relatii la telefon 0724557997

 • C ut m coleg în buc t rie. Restaurant Unique Mamaia din incinta hotelului Parc angajeaza Bucatar în conditii AVANTAJOASE! CAZARE! Pachet salarial ATRACTIV! Program FLEXIBIL!

 • Hotel Pescarus, Mamaia angajeaza receptioner cu contract, pentru perioada sezonului estival. Cautam colegi din Constanta sau imprejurimi.

 • 3

  Hotelul Splendid din Statiunea Mamaia, deschis tot timpul anului, angajeaza: - Ospatar.

 • 1

  Hotel in statiunea Mamaia angajeaza cameriste din imprejurimi. Se ofera salariu atractiv si decontare transport. Relatii la telefon .

 • 1

  Atributii: - supravegherea SPA-ului hotelului - servicii de receptie SPA: predat-preluat prosoape si halate de la clienti; programari; - supravegherea functionarii aparatelor de la SPA in conditii normale

 • 2

  Angajăm cu contract permanent persoane cu experiență pentru următoarele posturi disponibile: LUCRĂTOR OPERARE TUNEL SPĂLARE VESELĂ LUCRĂTOR CURĂȚENIE RESTAURANT Oferim: o ambianță de lucru placută în spații noi și moderne ; salariu integral consemnat în contractul individual de muncă; decont partial transport hotel; zilnic masa caldă de prânz ; Vrei mai multe detalii? SUNA la în intervalul 09.00 - 16.00 și îți vom oferi toate detaliile! În calitate de operator de date cu caracter personal, vă rugam să petreceți câteva momente pentru a citi nota de informare privind prelucrarea datelor Dvs. în contextul angajării: o puteți face accesând link-ul următor: http://bit.ly/2HU7MrJ

 • Salveaza cautarea