Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Mamaia

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Complex Hotelier ALCOR doreste să-și mareasca echipa cu urmatoarele posturi libere : Sef de Sala , Bucatari , Barmani , Ospatari , Ajutori (Toate departamentele) , Sezlonguri Plaja. Pe lîngă salarizare , locația noastra va oferă și decontarea transportului.Tel. 0769889359 .

 • Angajam in conditii avantajoase pentru sezonul estival 2019 cameriste. Hotel Alcor 4* situat in partea de nord a statiunii Mamaia foarte aproape de plaja. Salariu atractiv + decontare transport. Pentru mai multe detalii sunati la numarul afisat.

 • Angajam pentru un restaurant din Mamaia bucatar, ajutor bucatar si ospatari. Relatii la telefon 0765 231052

 • Angajam 1 pizzer , 1 chef bucatar, contract 12 luni, salariu in functie de experienta si abilitate..... 0757421111 Marco

 • Angajam pentru sezon in Mamaia, pe urmatoarele posturi: - grataragii - ajutor bucatarie - barmani - muncitori necalificati. Oferim cazare, 2 mese si salarii intre 2.000-3.500 ron. Relatii la telefon 0724557997

 • Angajam recepționer/ă, de preferat cu experientă în domeniu sau cursuri de calificare, cunoscătoare a limbii engleze la cel puțin nivel mediu cu abilități de comunicare, atitudine pozitivă, prezență și ținută agreabilă. Cunoașterea unei alte limbi străine reprezintă un avantaj. Complex Hotelier Alcor este un hotel de 4* situat in nordul stațiunii Mamaia, foarte aproape de plajă, cu o priveliște superbă la mare. Salariul fix avantajos la care se adaugă decontarea transportului. Daca sunteti interesat/ă vă rugam să atașati un CV sau să sunați la numărul de telefon afișat.

 • FABARIA, cu o experienta de peste 18 ani isi mareste echipa. Angajam Ospatar pentru locatia Fabaria Hawaii din Mamaia. Oferim maxima seriozitate si conditiia vantajoase. Ne puteti contacta direct la 0720 931 572 pentru detalii.

 • Hotel "Pescarus", Mamaia angajeaza camerista si lucratoare spalatorie. Transportul se deconteaza. Detalii la 0724736681

 • Hotel Zenith - conference & SPA Mamaia (Constanta), angajeaza in conditii avantajoase : RECEPTIONERI: Cerinte: - liceul terminat cu diploma de bacalaureat; - calificare si experienta anterioara reprezinta un avantaj; - capacitate de a sustine conversatie in limba engleza; - bune cunostinte de operare pc; - atitudine pozitiva, prezenta si tinuta agreabila, spirit de echipa; - bune abilitati de comunicare cu oaspetii; - capacitatea de a gasi solutii pentru problemele aparute; - referintele scrise pot reprezenta un avantaj. Asteptam CV-urile Dvs. pe e-mail la adresa: frontoffice@zenithhotel.eu sau la sediul hotelului (Constanta, statiunea Mamaia, Blvd. Mamaia complex Jupiter Junona, corp C1). Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta oricand la numarul de telefon: 0732121602. Va asteptam sa faceti parte din echipa ZENITH !

 • Salveaza cautarea