Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Mamaia

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Complex Hotelier ALCOR angajeaza : Sef de Sala , Ospatarite Plaja , Barmani , Ospatari , Ajutori (Toate Departamentele) , Vase. Pe langa salarizare , va oferim si decontarea transportului. Tel*.

 • Angajez muncitori calificati /necalificati in constructii in Navodari. Plata intre 100/120 lei la zi.Relatii la telefon

 • Complex Hotelier ALCOR dorește să-și mărească echipa cu următoarele posturi libere : Sef de Sala , Ospătărițe Plajă , Barmani , Ospătari , Ajutori (Toate Departamentele) , Vase. Pe lângă salarizare , vă oferim și decontarea transportului. Tel. 0769889359 .

 • Hotel Alcor angajeaza: -barman -ospatar -ajutor ospatar -sef sala -personal plaja

 • Hotel Queen Vera ****, cu sediul in Statiunea Mamaia, angajeaza personal pentru postul de: camerista  si receptionera. Daca sunteti interesat/a va asteptam de luni pana vineri intre orelela sediul firmei noastre.(Va rugam sa aduceti cv-ul dumneavoastra). Relatii la telefon de luni pana vineri intre oreleNu asiguram cazare.

 • Lemon Cliff Luxury B&B Mamaia Nord angajeaza personal pentru sezonul estival 2019 - Receptie / Cameriste / Barman/Ospatari/ Bucatar si Ajutor bucatar Va rog trimiteti CV-ul dvs. la adresa de mail c.toussaint@lemoncliff.ro si specificati postul pentru care doriti sa aplicati! CAMERISTA Ne dorim sa te avem in echipa noastra daca esti persoana dinamica, cu simt de raspundere, serioasa, rezistenta la efort, dispusa la lucrul in tura si foarte atenta la detalii. Lucrul in echipa si colaborarea cu toate departamente hotelului sunt esentiale pentru noi. -Efectuarea zilnica si mentinea curateniei in camerele hotelului, a lobby-ului si a spatiilor administrative ale locatiei -Receptionarea/predarea lenjeriei -Servicii de spalatorie lenjerie in cadrul hotelului - Alte activitati specifice conform fisei postului RECEPTIE Ne dorim in echipa de receptie colegi/e ce poseda urmatoarele aptitudini -Seriozitate, atitudine pozitiva si amabilitate orientate spre oferirea de servicii ireporosabile oaspetilor hotelului -Poseda cunostinte solide de limba engleza scris si citit -Bune abilitati de comunicare, organizare si capacitatea de a rezolva situatii cat mai diverse ce pot aparea in receptia unui hotel -Disponibilitatea de a lucra in ture de zi/noapte. Descrierea jobului - efectueaza prcedurile de check-in si check-out pentru oaspetii hotelului - preia rezervari via telefon/email/platforme online - ofera informatii turistice, efectueaza rezervari pentru transferuri, tururi, restaurante, concerte etc - solutioneaza solicitarile oaspetilor hotelului Se ofera pachet salarial atractiv si cazare pentru persoanele din provincie. BARMAN SI OSPATAR PLAJA / MIC DEJUN -Esti jovial si ai o atitudine pozitiva, esti empatic si orientat catre client si catre calitatea serviciului prestat - Esti politicos si prietenos cu cei din jur, iar zambetul este prietenul tau bun; - Te organizezi cu usurinta, esti punctual, corect si disciplinat; - Iti lipsesc antecedentele penale - Vorbesti cu usurinta limba engleza. Barman - Prepararea produselor - Inscrierea si incasarea comenzilor; -Gestionarea documentelor contabile din cafenea - Gestionarea produselor si a materiei prime; realizarea necesarului de marfa si a inventarului periodic - Intretinerea si curatenia echipamentelor folosite si a spatiului alocat. - Se asigura cazare Ospatar -Preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista -Acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor -Urmarirea comenzilor -Incasarea notelor de plata -Eliberarea bonurilor fiscale -Alte activitati specifice fisei postului BUCATAR si AJUTOR BUCATAR Cunoaşterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor; Cunoaşterea sortimentelor de alimente; Rigurozitate în ceea ce priveşte regulile de igienă Hotel nou ce va deschide in sezonul acesta 40 de camere, situat la promenada in zona Mamaia Nord.

 • Hotel Doina Mamaia angajeaza cameriste, ingrijitoare spatii hoteliere, personal spalatorie hotel începând cu 1 aprilie 2019. Salariu negociabil, transport decontat, bonuri de masa. Interviu angajare joi 21martie intre orele 10.00 - 14.00 Hotel Doina Mamaia.

 • Angajez incepand cu data de 20-04 2019 pentru o terasa din Mamaia personal de serviciu pentru posturile de ospatari,barmani, aj de bucatar spalator la vase pentru cei care nu sunt din localitate se ofera cazare ,salariu se ofera in functie de experienta candidatului.

 • Pirates Resort Mamaia - primul hotel tematic de pe litoral isi mareste echipa! Daca iti plac copiii si stii sa creezi atmosfera te invitam in echipa noastra. Angajam personal tanar, dinamic, dezinvolt, cu aptitudini artistice si abilitati de comunicare pentru a organiza momente si povesti vesele pentru copii. Daca esti interesat, ne poti contacta la 0745658334 sau ne poti trimite CV-ul email: marianapotop20@gmail.com

 • Angajam pentru sezon in Mamaia, pe urmatoarele posturi: - grataragii - ajutor bucatarie - barmani - muncitori necalificati. Oferim cazare, 2 mese si salarii intre 2.000-3.500 ron. Relatii la telefon 0724557997

 • ANGAJAM . MAMAIA Restaurant FIESTA DEL MAR, angajeaza personal calificat si necalificat , in regim full time , pentru sezonul 2019,cu posibilitate de cazare. Posturi vizate: -Bucatar, Ospatar ,Ajutor de bucatar, Personal curatenie si vase, Ajutor de ospatar, Ajutor barman . Detalii la numarul de telefon

 • Restaurantul Aurora din statiunea Mamaia, angajam personal pentru bucatarie. Telefon

 • Complex Hotelier ALCOR dorește să-și mărească echipa cu următoarele posturi libere : Sef de Sala , Ospătărițe Plajă , Barmani , Ospătari , Ajutori (Toate Departamentele) , Vase. Pe lângă salarizare , vă oferim și decontarea transportului. Tel .

 • Angajam pentru un restaurant din Mamaia bucatar, ajutor bucatar si ospatari. Relatii la telefon 0765 231052

 • Angajam in conditii avantajoase pentru sezonul estival 2019 cameriste. Hotel Alcor 4* situat in partea de nord a statiunii Mamaia foarte aproape de plaja. Salariu atractiv + decontare transport. Pentru mai multe detalii sunati la numarul afisat.

 • Restaurantul de patru stele, care caută doi ajutor de bucatar (femei), două chelnerite, un ajutor pizzar din Moldova sau Basarabia, salariu bun, se ofera cazare contact Antonio

 • HOTELUL ZENITH – CONFERENCE & SPA – MAMAIA ANGAJEAZĂ PERSONAL OPERAȚIONAL PENTRU DEPARTAMENTUL CAMERE CAMERISTĂ HOTEL CANDIDATUL IDEAL: - Preferabil liceul terminat ; - Calificarea profesională reprezintă un avantaj ; - Însușirea și respectarea regulilor și procedurilor de lucru ; - Persoană îngrijită, muncitoare, serioasă, sociabilă, spirit de echipă ; - Abilități de organizare și planificare a muncii; - Flexibilitate; - Experiența anterioară ca și cameristă reprezentă un avantaj ; BENEFICII: - Salariu motivant; - Decontarea transportului; - Masă de prânz Transmiteți CV-ul la frontoffice@zenithhotel.eu, sau il depuneți direct la recepția hotelului Zenith (Constanța, Stațiunea Mamaia, în spatele hotelului DORNA). Pentru detalii suplimentare apelați la 0732 121 610.

 • HOTELUL ZENITH – CONFERENCE & SPA - MAMAIA ANGAJEAZĂ PERSONAL OPERAȚIONAL PENTRU DEPARTAMENTUL CAZARE RECEPTIONER HOTEL - liceul terminat cu diplomă de bacalaureat; - studii superioare,calificare profesională și experiența anterioară reprezintă un avantaj; - capacitatea de a susține o conversație în limba engleză la nivel avansat; - bune cunoștințe de operare calculator; - atitudine pozitivă, prezență și ținută agreabilă, spirit de echipă; - bune abilități de comunicare cu oaspeții și colegii; - capacitatea de a găsi soluții pentru problemele apărute; - referințele scrise pot reprezentă un avantaj; BENEFICII: - Salariu motivant; - Decontarea transportului; - Masă de prânz. Transmiteți CV-ul la frontoffice@zenithhotel.eu sau îl depuneți direct la recepția hotelului Zenith (Constanța, Stațiunea Mamaia, în spatele hotelului DORNA). Pentru detalii suplimentare apelați la 0732 121 602.

 • HOTELUL ZENITH – CONFERENCE & SPA - MAMAIA Evaluează candidați în vederea angajării în departamentul VÂNZARI pentru: AGENT REZERVĂRI CERINȚE: - Cunoștințe operare PC (Windows, MS Office, Outlook) - Cunoștințe avansate limba engleză ( vorbit și scris) ; cunoașterea unei alte limbi străine reprezintă un avantaj ; - Răbdare, viteză de lucru și bune abilități de comunicare ; - Responsabilitate, maturitate și energie pozitivă ; - Abilități de organizare și de prioritizare a activităților ; - Experiența în domeniu și cunoașterea programului Fidelio reprezintă un avantaj ; - O orientare către identificarea soluțiilor ideale pentru client (abordare logică, analitică); - Atenție de detalii. RESPONSABILITATI: - Acceptarea și înregistrarea cererilor de rezervare (primite prin mail, telefon) ; - Maximizarea numărului de camere vândute și a venitului obținut din cazare ; - Menținerea unei baze de date corecte, complete și actualizate ; - Respectarea procedurilor de facturare ale hotelului ; - Preluarea și operarea rezervărilor de la agenții de turism, persoane fizice și juridice; - Urmărirea derulării rezervărilor și follow – up în cazul ofertelor deja transmise ; - Deservirea cu promptitudine și profesionalism a fiecărei solicitări venite în cadrul departamentului. BENEFICII: - Salariu motivant; - Decontarea transportului; - Telefon de serviciu; - Masă de prânz. Transmiteți CV-ul la reservations@zenithhotel.eu, sau il depuneți direct la recepția hotelului Zenith. Pentru detalii suplimentare apelați la 0732 121 604.

 • Angajam recepționer/ă, de preferat cu experientă în domeniu sau cursuri de calificare, cunoscătoare a limbii engleze la cel puțin nivel mediu cu abilități de comunicare, atitudine pozitivă, prezență și ținută agreabilă. Cunoașterea unei alte limbi străine reprezintă un avantaj. Complex Hotelier Alcor este un hotel de 4* situat in nordul stațiunii Mamaia, foarte aproape de plajă, cu o priveliște superbă la mare. Salariul fix avantajos la care se adaugă decontarea transportului. Daca sunteti interesat/ă vă rugam să atașati un CV sau să sunați la numărul de telefon afișat.

 • Salveaza cautarea