Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Sibioara

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Oferim casa la tara pe malul lacului Tasaul , gospodarie civilizata , cu multe oportunitati , unei familii cu venituri sigure careia sa-i placa viata la tara , serioase , credincioase , max.1 copil in schimbul ingrijirii la batrinete. Detalii la telefon. Exclus oamenii needucati , care au probleme cu bautura , persoane agresive sau cu antecedente penale. Mentionez ca terenul are 1860 mp , pomi fructiferi , gradina de zarzavat , toate acestea cerind pricepere si efort. Pentru o casa muncesti o viata. Cine o va primi , va trebuie sa dovedeasca ca o poate intretine in spiritul in care noi am construit-o ; ca mijloc de a te intretine din produsele sanatoase ale acestei curti . Sa fie pasionat de natura , priceput si harnic. Deocamdata sintem functionali :)) dar vrem sa fim prevazatori si sa punem in ordine lucrurile. Vrem sa formam o mica familie in care sa domneasca armonia , intelegerea si empatia. Iar pentru asta este nevoie de oameni speciali care sa iubeasca si sa-si doreasca cu adevarat o casa in mijlocul naturii. Sa nu priveasca aceasta oferta ca pe o afacere ci ca pe un vis pe care sa si-l indeplineasca. Va rog sa cititi anuntul cu atentie deoarece sintem asaltati de persoane nepotrivite , fara servici , fara venituri , fara educatie. Pentru discutii acceptam doar familii casatorite legitim .Multumim.

  • Societatea Degaro SRL angajeaza electrician pentru ferma de porcine de la Sibioara. Beneficii: loc de munca stabil intr-o companie multinationala, pachet de salarizare si beneficii motivant. Cei interesati sunt rugati sa sune la tel

  • Societatea Degaro SRL, companie a grupului danez Premium Porc Group, angajeaza Agent DDD (Dezinsectie/Dezinfectie/Deratizare), in cadrul departamentului de Spalatorie camioane, punct de lucru Sibioara, jud.Constanta. Nu se solicita experienta. Salariul net: 1650 lei-1850 lei Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze.

  • Salveaza cautarea