Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Sibioara

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Oferim casa la tara pe malul lacului Tasaul , gospodarie civilizata , cu multe oportunitati , unei familii cu venituri sigure careia sa-i placa viata la tara , serioase , credincioase , max.1 copil in schimbul ingrijirii la batrinete. Detalii la telefon. Exclus oamenii needucati , care au probleme cu bautura , persoane agresive sau cu antecedente penale. Mentionez ca terenul are 1860 mp , pomi fructiferi , gradina de zarzavat , toate acestea cerind pricepere si efort. Pentru o casa muncesti o viata. Cine o va primi , va trebuie sa dovedeasca ca o poate intretine in spiritul in care noi am construit-o ; ca mijloc de a te intretine din produsele sanatoase ale acestei curti . Sa fie pasionat de natura , priceput si harnic. Deocamdata sintem functionali :)) dar vrem sa fim prevazatori si sa punem in ordine lucrurile. Vrem sa formam o mica familie in care sa domneasca armonia , intelegerea si empatia. Iar pentru asta este nevoie de oameni speciali care sa iubeasca si sa-si doreasca cu adevarat o casa in mijlocul naturii. Sa nu priveasca aceasta oferta ca pe o afacere ci ca pe un vis pe care sa si-l indeplineasca. Va rog sa cititi anuntul cu atentie deoarece sintem asaltati de persoane nepotrivite , fara servici , fara venituri , fara educatie. Multumim.

  • Suntem o echipa tanara in cautare de membri noi.Poti fi student sau mamica,daca ai darul de a comunica cu oamenii si esti gata sa muncesti pentru succesul tau si al echipei,te asteptam. Cerinte<abilitatea de a lucra freelange <responsabilitate, straduinta si creativitate Avantaje <posibilitatea de avansare <posibilitatea de a lucra de acasa <instruire gratuita pas cu pas Pentru detalii mail la adresa de mail < pascucosmina@yahoo.com

  • Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta pentru placat blocuri 4-5-8-10-11 et. Oferim: La zi 160-200 lei in functie de pricepere. -cazare/30 lei pe zi(avans) Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Salariul la doua saptamani sau la saptamana.Angajare cu carte de munca.

  • Salveaza cautarea