Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Companii

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 1764 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  Antreprenor de constructii, ofer lucrari de constructii case la rosu, in judetul Brasov.

 • 1

  Candidatul ideal Experienta de cel putin 1 an in domeniu. Cunostinte operare - MS office Limba engleza - nivel mediu scris/vorbit Curs inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca - minim 80 de ore (obligatoriu) Capacitate de adaptare la situatii noi, seriozitate profesionala si disponibilitate la program prelungit Abilitati de comunicare - flexibilitate, dinamism, rapiditate in adaptarea la cerintele companiei Responsabilitati: Coordoneaza si monitorizeaza toate activitatile de prevenire si protectie din santier, in conformitate cu legislatia in vigoare Realizeaza instructaje periodice in domeniul sanatatii si securitatii in munca pentru firmele ce lucreaza in santier Elaboreaza, actualizeaza si gestioneaza documentele specifice prevazute de legislatia in vigoare Efectueaza controale in cadrul santierului, informeaza conducatorii locurilor de munca cu privire la neconformitatile identificate si adopta masuri imediate pentru corectarea acestora Beneficii: Pachet salarial atractiv si bonusuri pentru activitate suplimentara Mediu de lucru pozitiv, intr-o companie in crestere rapida, intr-o industrie provocatoare si inovatoare Descriere companie HSE Services este o firma specializata in prestarea serviciilor de coordonare SSM pentru santiere de constructii pentru clienti importanti din intreaga tara, majoritatea firme multinationale.

 • SC angajeaza cu forme legale,zidari,dulgheri si fierari.Se ofera contracte de munca si salarii in functie de performanță.

 • 5

  Candidatul ideal Angajam tamplari cu experienta in domeniul prelucrarii la comanda a mobilierului de interior si exterior Persoana activa si dornica sa-si dezvolte abilitatiile in domeniul prelucrarii lemnului Serios Punctual Abilitati de munca in echipa; Descrierea jobului Lucrari specifice de tamplarie si dulgherie Program de lucru flexibil Salariu progresiv in functie de experienta acumulata Post full time/part time Contract de munca Posibilitate de avansare Ore suplimentare platite Loc de munca stabil Se asigura cazare pentru cei din afara localitatii CV-ul se trimite la adresa de e-mail: Descrierea companiei Hudimob Srl. din Cisnadie, judetul Sibiu pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Hudimob Srl., specializata in productia de cherestea si mobilier, are in componenta o echipa de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. CV-ul se trimite la adresa de mail . Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0724391890.

 • 1

  Termoconstruct, o firmă cu experiență, inființată în anul 2007, a reușit să se dezvolte continuu, în prezent fiind una dintre cele mai apreciate firme de pe piață într-un domeniu în care calitatea și promptitudinea sunt atribute esențiale. Când este vorba despre implementarea unui proiect, oamenii apelează la profesioniștii din branșă. De ce nu și atunci când este vorba despre propria carieră? INGINER CONSTRUCȚII Cum îți dai seama că te potrivești? Ai nevoie de: - studii superioare Facultatea de Construcții Civile; - experiență profesională în coordonare și urmărire execuție imobile locuințe; - experiență în management de proiecte rezidențiale; - cunoștințe avansate de PC și MS Office; - capacitate de a lua decizii; - disponibilitate de lucru cu program prelungit; - abilități de coordonare etape de implementare lucrări; - abilități de gestiune; Aplică în magazinele noastre sau la nr. de tel. și vino în echipa noastră! Se oferă posibilitatea de dezvoltare profesională într-un mediu de lucru tânăr și salariu motivant, începând de la 3500 lei. Construim împreună!

 • 15

  SC Triatic Bau S.R.L. angajeaza pentru santierele din Germania - Frankfurt si Offenbach DULGHERI, FIERARI , ZIDARI, MACARAGII , MAISTRI. Se ofera cazare si transport la locul de munca - platite de firma. Se cauta persoane din toata tara ! Pentru mai multe detalii sunati la numerele de telefon : 0770 258 283 Radu. +49 176 647 847 99 Germania - Dragos.

 • 1

  Firma de instalatii electrice Electro Tuhcat angajeaza electricieni calificati. Daca vrei sa faci parte din echipa nu ezita sa suni la nr de tel pentru a cere mai multe detalii. Rog seriozitate.

 • 6

  Angajez rigipsari și finisori cu contract de munca pe perioada nedeterminata și plata la ora Pentru mai multe detalii 0728582011

 • 3

  Societate comerciala, angajeaza personal in domeniul constructiilor (dulgheri, fierari, zidari, finisori) pentru santiere din Targu Mures si imprejurimi.Se asigura plata transportului pentru angajatii din afara orasului. In data de 15 si 30 a fiecarei luni se va asigura plata pentru munca prestata.

 • S.C EiD S.R.L angajeaza inginer instalatii pentru constructii. Conditii avantajoase de munca. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la Nr. 0733623333 sau E-mail: Eurointech@yahoo.com

 • 6

  Nu se ofera cazare si nici transport. Caut 1-2 baieti harnici pentru munca in gradina (carat pamant/pietris/nisip cu roaba, sapat gropi pt pomi, etc) si ocazional munca necalificata santier/salahor. In Feleacu (in sat). Program de la 8 la 5, cu pauza de masa. Plata la zi. Doar oameni harnici.

 • 5

  Societate Comerciala cu peste 20 de ani de experienta angajeaza Sudori si Lacatusi ! Salariu atractiv !! Pentru mai multe detalii sunati la nr. de telefon 0722 628 382.

 • 1

  Relevee construcții rezidențiale și industriale. Releveele sunt avizate persoană ANCPI sau fără aviz ANCPI. Relevee pentru a cunoaște suprafețele. Relevee documentații cadastrale. de la 0.99 RON/mp.

 • 2

  Persoană fizică autorizată ANCPI - Întocmire hărți în format digital și analogic, evidențiere hărți cartografice; -Intabulări terenuri intravilan/extravilan; -Intabulări apartamente și hale industriale; -Ridicări topografice, planuri de situație; -Trasări terenuri, identificări terenuri, consultanță topografică; -Trasări case și hale industriale; - P.U.Z., dezmembrări terenuri, aviz OCPI, recepții tehnice; - Asistență topografică, trasări și măsurători topografice. Contact email, mesaj telefon. Mulțumesc!

 • 1

  Execut lucrari amenajari interioare.Cu o experienta de 15 ani in acest domeniu ajutam ca visele dumeavoastra sa devina realitate. Putem lua in mentenanta blocuri si magazine.

 • 9

  Angajez fierari betonisti, dulgheri, zidari, rigipsari, finisori cu carte de munca, salariu foarte bun, plata se face la 2 saptamani.

 • 1

  Societate comerciala ,angajeaza muncitori calificati in constructii,renovari jud Timis ,salariu atractiv ,rugam seriozitate. Tel 0738 697 827

 • 1

  Buna ziua Angajam rigipsar/zugrav pentru santierele noastre in Franta -capabil sa gereze finisarile interioare ale une case + parchet ,gresie etc -polivalent si diponibil ,permis B obligatoriu -cazarea este in sarcina intreprinderii -salariu de la 1700 euro net + cazare gratuita -Va rugam sa ne contactati la telefon Contact Telefon 00 33660368050

 • Salveaza cautarea