Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Arad Arad

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Angajăm zidari,dulgheri

  Angajez zidari, dulgheri. Lucrările sunt în raza municipiului Arad. Salariul net este între 5000 si 6000 ron. Angajarea se face doar pe baza de contract de muncă.

 • 1

  Automacaragiu

  D&D angajează Automacaragiu cu experiența disponibil pt deplasări

  Repostat automat
 • 2

  Montator sisteme fotovoltaice

  Pentru o companie din industria de Energie, recrutăm Montator sisteme fotovoltaice, în Arad! Cerințe: Minim studii medii absolvite; Certificare profesională în domeniu; Experiență de lucru în activități de instalații fotovoltaice, de minim 3-5 ani; Disponibilitate pentru deplasări în interes de serviciu; Permis auto categorie B; Ofertă: Asigurare medicală privată pentru tine și familie; Sistem de bonusare din puterea instalată; Tichete de masă; Concediu de odihnă extins, în funcție de vechimea în muncă; Ce vei face?: Vei executa lucrări specifice activității de montare sisteme fotovoltaice: montare structur, panouri fotovoltaice, poziționare tablouri electrice, etc. Vei fi responsabil de realizarea lucrărilor ce iți vor fi alocate; Vei fi responsabil de modul în care păstrezi și depozitezi materialele necesare efectuării lucrărilor; Vei comunica superiorului tău toate aspectele ce au legătură cu activitatea pe care o desfășori; Vei gestiona cu atenție relația de comunicare cu beneficiarul;

 • 2

  Angazari

  Firma de constructii cauta muncitori calificati ca si dulgheri si fierari betonisti cu diploma minim 5 ani vechime ptr santier in Oradea.Salar 300 de lei pe zi si se asigura cazare.Plata se face la 2 saptamani,adica in 15 si 30 a luni.Neseriosi sa nu sune.

 • 3

  Angajari

  Firma de constructii angajeaza muncitori necalificati 180 de lei pe zi.

 • 21

  Firmă de Mobilă

  Sc Mobel Har Prod Design Srl. Angajeaza tâmplar cu sau fără experienta in prelucrarea și producerea de mobilier la comandă. Locul de muncă se află în loc Arad ,Calea Bodrogului 2-10 .pentru mai multe informatii la tel - bune abilități de lucru cu PAL melaminat SI MDF(debitat, confecționat, asamblat, montat corpuri de mobilier) - persoană punctuală, organizată, responsabilă - bune abilități de comunicare și organizare - implicare, dorinta de a face lucru calitativ si de a lucra in echipa . Salar atractiv

 • 2

  Angajam electrician de intretinere si reparatii

  Suntem in cautare de coleg pentru a completa echipa de mentenanta a Centrului Comercial AFI ARAD pentru pozitaia de Electrician. Cerinte: - Calificare electrician; - Autorizatie electrician autorizata ANRE - Experienta minim 3 ani in domeniu; - Disponibilitate la efort prelungit; - Rezistenta la stres; - Persoana integra si responsabila; - Viteza de reactie si capacitate de a lua decizii; - Abilitati de a lucra in echipa. Responsabilitati: - Efectueaza lucrari de mentenanta tehnica pentru mentinearea in buna stare de functionare a tuturor sistemelor si instalatiilor Centrului Comercial; - Inlocuieste/repara echipamentul electric defect; - Executa inspectii periodice si revizii tehnice ale instalatiilor electrice folosind echipament de siguranta adecvat; - Stabileste necesitatea reparatiei, in functie de starea tehnica a instalatiei electrice si executa atat repara ii curente cat si reparatii capitale, ce presupun demontarea completa a instalatiei electrice, reconditionarea izolatiilor deteriorate etc. Beneficii: - pachet salarial atractiv corelat cu performantele profesionale; - tichete de masa; - asigurare medicala; - abonament medical.

 • 11

  Angajez

  Sc Mobel Har Prod Design Srl. Angajeaza tâmplar în prelucrarea palului, MDF, pt producerea de mobilier la comandă. Locul de muncă se află în loc Arad ,Calea Bodrogului 2-10 .pentru mai multe informatii la tel - bune abilități de lucru cu PAL melaminat SI MDF(debitat, confecționat, asamblat, montat corpuri de mobilier) - persoană punctuală, organizată, responsabilă - bune abilități de comunicare și organizare - implicare, dorinta de a face lucru calitativ si de a lucra in echipa . Salar atractiv

 • 8

  Sc Mobel Har Prod Design Srl. Angajează

  Sc Mobel Har Prod Design Srl. Angajeaza tâmplar pentru producerea de mobilier la comandă. Locul de muncă se află în loc Arad ,Calea Bodrogului 2-10 .pentru mai multe informatii la tel - bune abilități de lucru cu PAL melaminat si MDF (debitat, confecționat, asamblat, montat corpuri de mobilier) - persoană punctuală, organizată, responsabilă - bune abilități de comunicare și organizare - implicare, dorinta de a face lucru calitativ si de a lucra in echipa . Salar atractiv.

 • 2

  Angajam instalatori autorizati in Arad

  Ne marim echipa de instalatori Daca detii experienta ca si instalator termic si sanitar, te invitam sa ne contactezi la numarul de telefon . Cautam sa ne extindem echipa de instalatorii termici si sanitari cu inca doua persoane. Daca esti o persoana responsabila, organizata, dornica sa invete lucruri noi si atenta la detalii de executie, ne-ar face placere sa te avem in echipa noastra. In cazul, in care, detii permis auto categoria B, ai un avantaj suplimentar. Asiguram conditii moderne de munca, echipament de lucru performant si pachet salarial atractiv, bazat pe experienta detinuta. Mai multe detalii la .

 • 10

  Dulgher si Fierar betonist

  Angajam dulgher si fierar betonist pentru santier . Pentru mai multe detalii .

 • 18

  Angajam muncitori constructi și industrie înFranta

  RECRUTARE Căutăm profesioniști în construcții pentru santiere în Franța. Ai experienta in constructii? Vrei sa lucrezi legal in FRANTA? Pregateste-ti echipa(1, max 2 colegi)si masina si hai in Franta Trimite un mesaj pe Whatsapp la numarul de telefon de mai jos sau contacteaza-ne pe pagina de Facebook ACTERIM TIMIȘOARA Ce oferim noi : Salarii atractive.13-14 euro NET O locuinta si utilitati platite de Acterim. Primul drum catre Franta este decontat pana in suma de 250 de euros. Contract de munca francez si echipamente de protectie. Asigurarea medicala si taxele platite de catre noi. Un vorbitor de limba romana in agentia din Franta care iti ofera suport. 14 agentii Acterim pe teritoriul Frantei care colaboreaza cu cele mai prestigoase santiere unde vei avea ocazia sa muncesti in conditii de siguranta Salariu săptămânal Cazarea gratuit ( case si apartamente curate si ingrijite ) Contract de munca francez - INTERIM Salariu net care variaza intre 2000 -2500 de euro NET, depinde de meserie, experienta si orele lucrate Orele extra sunt plătite separat, Card de sanatate francez - Carte Vitale. Fara taxe si comisioane Fiecare echipa sa aiba masina personala pentru a se deplasa intre cazare si santier NU asiguram transportul, asadar masina este necesara. Tel și Wapp

 • Operator statie preepurare

  Societatea ELIT SRL punct de lucru Arad angajeaza operator statie de preepurare ape uzate. Salar atractiv, Tichete de masa 15 lei/ zi + o masa calda ( fel 1+2)/ zi Decontarea transportului. Cerinte: studii 10/12 clase; capacitatea de-a se ocupa de prioritati multiple; indemanare; comunicare si spirit de echipa; capacitate de organizare si planificare; conditie fizica Sarcini Gestioneaza transportul si depozitarea deseurilor rezultate ca urmare a proceselor de preepurare. Raspunde de echipamentele statiei de preepurare Mai multe informatii la punctul de lucru din Arad, Str. Orsova nr.6.

 • 6

  Construcții Germania

  Angajam muncitori cu experienta în domeniul construcțiilor la interioare și exterioare Se oferă Contract de munca pe firma Germana plus asigurare AOK Se oferă salar Net 1900-2500 Euro în funcție de calitate și randament Se oferă cazare gratuita Pentru mai multe detalii:

 • Angajez meseriaș în Construcții.

  Caut oameni în Construcții. Acuperisuri Case în rosu. . Calificați cu probă de lucru. Și ne calificați. .! detalii la tel :

 • 25

  Angajez muncitori calificati in constructii

  Angajez muncitori calificati in constructii , pentru detalii sunati la numarul de telefon afisat in anunt

 • 2

  Angajez muncitori in constructii

  Angajez muncitori calificati in constructii,salariu motivant,platit la timp fara intarzieri mai multe detalii la telefon.

 • 43

  Operatori asamblari mecanice, 3 sch,, Arad

  HPA recruteaza operatori asamblari mecanice pentru clientul sau, companie multinationala din Arad. Program de lucru: 3 schimburi (7 15; 15 23; 23 7 pauza de masa este inclusa in program) Cerinte: - Educatie: minim 8 clase - Flexibilitate la locul de munca - Seriozitate si stabilitate la locurile de munca anterioare Beneficii: - 3.300 lei brut salariu de incadrare - posibilitate de marire salariala chiar dupa prima luna - 600 lei brut bonus de calitate, productivitate si prezenta - Tichete de masa: 30 lei/zi lucrata (630 lei/luna) - Spor de noapte 30% - Ore suplimentare platite cu 175 % in timpul saptamanii si 200% in weekend - 600 lei tichete cadou la sarbatori (Pasti si Craciun) - 650 lei brut prima de vacanta pentru cei care solicita minim 1 saptamana de concediu de odihna (pt cei cu vechime in companie intre 6 luni 1 an, iar pentru cei cu vechime mai mare bonusul creste) - 1 masa calda pe zi decontata partial in cantina companiei 25% - Abonament la salile de sport cu card - 22 zile concediu de odihna - Asigurare medicala Signal Iduna Transport asigurat in Municipiul Arad si de pe rutele: Dorobanti Iratosu Varias -Turnu Sanmartin Satu Nou - Macea Curtici Sofronea Sanpaul Lipova-Paulis-Horia Minis Cuvin - Ghioroc Sambateni Cicir Vladimirescu Pecica Sanpetru German Peregu Mare Sanleani Livada Zimand Cuz - Santana Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne sunati la nr. zero sapte doi doi trei doi cinci doi trei unu

 • 2

  Angajez dulgheri necalificați pentru Arad

  Angajez urgent dulgheri necalificați pentru Arad. Ma contactați doar la numărul de telefon din anunț. Mulțumesc!

 • Salveaza cautarea