Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Electricieni Ilfov

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Angajam tehnician, electrician sau muncitor necalificat - sisteme securitate

  Companie licentiata IGPR si IGSU angajam tehnician sisteme securitate, electrician sau muncitor necalificat. Responsabilitati: - realizeaza traseele pentru cabluri; - realizeaza cablarea instalatiei; - instaleaza echipamentele; Salariul se negociaza in functie de experienta in domeniu. Lucrarile se desfasoara preponderent in Bucuresti si judetul Ilfov.

 • 5

  Electrician - posturi libere

  Cautam colegi pentru postul de electrician. Candidatul Ideal Absolvent studii medii tehnice, profil energetic,electrotehnic sau electronic Disponibilitate si aptitudini lucru la inaltime; Experienta pe o pozitie similara constituie un avantaj dar nu este obligatorie; Autorizare ANRE gr IIB - constituie un avantaj; Bune abilitati de comunicare si organizatorice; Rezistenta la stres si spirit de echipa; Permis de conducere categoria B - constituie un avantaj Disponibilitate pentru deplasari in tara si strainatate si program flexibil; Descrierea jobului cite te i interpretează corect schema electrică; alege materialele, dispozitivele, echipamentele i aparatele de măsură conform specifica iilor din schemă; stabile te traseul instala iei în func ie de cerin e i disponibilită i; montează tuburile de protec ie, conductorii i echipamentele, i realizează conexiunile i izola iile conform schemei i - normelor tehnice de securitate a muncii; pune sub tensiune instala ia i utilizează aparate, tehnici i proceduri specifice pentru verificarea func ionării acesteia; repară sau înlocuie te eventualele echipamente defecte, conductori, izola ii etc. conform cerin elor.

 • Angajam Electrician intretinere

  Descrierea jobului - Intretine si repara echipamentul electric al fabricii, conform documentatiei tehnice, a fisei echipamentului, in functie de programul de intretinere si de rapoartele de intretinere; - Intretine si repara instalatia electrica a cladirilor si utilitatilor; - Asigura functionarea in bune conditii a echipamentului electric pentru protectia impotriva incendiului; - Participa la montarea si punerea in functiune a utilajelor noi; - Participa la lucrari de extindere si modificare a instalatiei electrice; - Completeaza rapoartele de intretinere dupa efectuarea activitatilor specifice. Candidatul Ideal - Studii medii de specialitate-profil electric electrotehnic electronic (calificare electrician); - Experienta peste 5 ani in intretinerea echipamentelor si instalatiilor electrice aferente liniilor tehnologice; - Autorizatie ANRE; - Cunostinte de baza de electrotehnica; - Experienta minima in domeniul automatizarilor industriale - cunostintele de electronica, automatizari industriale (constituie avantaj); - Disponibilitate interventii in caz de avarii in afara schimbului; - Posesor permis auto cat. B (constituie avantaj); - Abilitati lucru in echipa.

 • 3

  Electrician

  Descriere SC Proactiv Instal SRL,cu sediul in com.Afumati,jud.Ilfov, se ocupa cu lucrari de proiectare si executie de lucrari electrice si angajeaza electrician ,detinator permis categoria B pentru: Executie instalatii electrice interioare Bransamente electrice Iluminat stradal Program de lucru 8 ore salariu atractiv 5000-6000 lei Cerinte: sa stie sa manevreze Nacela PRB sa fie apt pentru lurul la inaltime-iluminat public seriozitate, punctualitate, abilitati organizatorice si de lucru in echipa.

 • 2

  Tehnician Mentenanta

  Cerinte: Cunostinte  cum ar fi mecanică, electricitate , instalatii, finisari ,mentenanta. experiență anterioară într-un rol similar Capacitatea de a identifica și diagnostica problemele tehnice și de a găsi soluții adecvate pentru a le remedia; Abilități bune de comunicare și relaționare cu colegii și clienții; Capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic și de a gestiona multiple sarcini simultan; Atitudine proactivă față de siguranța la locul de muncă și respectarea normelor de sănătate și securitate; Flexibilitate și disponibilitate pentru a lucra la nevoie si in afara programului. Carnetul de conducere categoria B obligatoriu Descrierea jobului Efectuarea lucrărilor de mentenanță planificate și neplanificate la echipamentele , imobile rezidentiale si industriale. Identificarea și diagnosticarea problemelor tehnice și găsirea soluțiilor adecvate pentru a le remedia; Înlocuirea pieselor sau a componentelor defecte, reparatii minore la imobile. Efectuarea testelor și a inspecțiilor pentru a se asigura că echipamentele și sistemele funcționează corect și sunt sau nu sunt sigure pentru utilizare; Întreținerea documentației serviciului de mentenanta; Instruirea beneficiarilor în utilizarea echipamentelor și a sistemelor tehnice, precum și pentru menținerea unui stoc adecvat de piese de schimb și materiale necesare pentru efectuarea lucrărilor de mentenanță si montaj. Beneficii: Masina de serviciu   Salariu 3500-4000lei bonusuri Descrierea Companiei PPR Logistic  Situata în Branesti Ilfov grupul , compania are o vechime de 20 de ani cu o noua ramura extinsa pe partea de inchirieri imobile si intretinere. Suntem o companie dinamica, in dezvoltare cu un sediu modern colectiv tanar.  telefon

 • Angajam electrician

  SC UBA Services Partners SRL cu sediul in Chiajna. Program L-V 08:30-17:30. Asigura buna functionare a instalatiilor electrice la parametrii ceruti corespunzatori, participa la revizii, intervene cu promptitudine ori de cate ori este nevoie pentru remedierea defectiunilor.

 • Angajam project manager pentru o companie ce activeaza in domeniul constructiilor in UE!

  Cerinte: - Cunoasterea limbii engleze; - Studii superioare; - CV. Beneficii: - Salariu atractiv: 2.500 3.000 EUR; - Transport asigurat; - Bonusuri in functie de performanta; - Cazare asigurata. Pentru mai multe detalii, astept un apel telefonic la numarul de telefon: .

 • 2

  Tehnician mentenanta de hotel - in Otopeni

  Candidatul Ideal : Locuiesti in orasul Otopeni sau in apropiere? Ti-ar placea sa fii imaginea hotelului nostru? Sa fii o gazda buna si sa oferi oaspetilor serviciile hotelului, totul cu buna dispozitie si zambitor... Te diferentiezi prin : Ai experienta de lucru ca si zugrav, fochist, instalator, electrician Ai calificare de fochist, zugrav, electrician, instalator etc. Esti disciplinat, harnic, organizat, atent la detalii si responsabil. Ai abilitati bune de comuncare si de lucru in echipa. Descrierea jobului : Efectueaza lucrari in domeniul specific de activitate, verifica si mentine echipamentele, instalatiile etc. Asigura servicii de mentenanta pentru intregul spatiu al hotelului astfel incat sa functioneze conform standardelor acestuia. Rezolvarea prompta a solicitarilor oaspetilor hotelului legate de domeniul specific de activitate. Program de lucru : de luni pana duminica, in ture de zi si de noapte, de 8 sau 12 ore, cu respectarea repaosului legal. Oferim urmatoarele beneficii : - abonament servicii medicale - tichete de masa - decontare transport - cantina - prime si beneficii de performanta, prima anuala de vacanta etc Descrierea companiei La doar cativa pasi de Aeroportul Henri Coanda, Vienna House Easy by Wyndham Bucharest Airport ar trebui sa se afle pe itinerariul oricarui turist ce ajunge in zona si cauta o primire prietenoasa, camere linistite si WIFI rapid. - Receptie deschisa 24 de ore - 177 camere si apartamente la standarde internationale - Camere Easy, Executive si camere destinate persoanelor cu dizabilitati; - Restaurant cu terasa si bar; - 4 sali de conferinte cu capacitate de pana la 190 persoane; - Sala de fitness si sauna ; - 80 locuri de parcare supravegheata video si prin serviciul de paza; Situat la doar 300 metri de Aeroportul International Henri Coanda cu acces facil de la catre aeroport in doar 5 minute; Acces catre de la Bucuresti prin intermediul autobuzului 783 si 784 (cu statie de autobuz la 15 metri, respectiv 2 minute de hotel); Acces catre statia de tren ce uneste Aeroportul Henri Coanda de Gara de Nord (cu statie de tren la 50 metri, respectiv 5 minute de hotel). Traseul Aeroport - Gara de Nord in doar 20 minute. Transfer catre Aeroportul Henri Coanda in doar 2 minute prin intermediul trenului cu statie chiar langa hotel, statie mentionata mai sus.

 • 2

  Tehnician mentenanta - hala industriala Chitila

  Cerințe: Studii medii in domeniul tehnic sau calificare de ELECTRICIAN sau INSTALATOR; Experienta in administrare de imobile; Autorizare ANRE pt electricieni - constituie avantaj; Permis auto categoria B - constituie avantaj; Abilitatea de a lucra in echipa; Persoana organizata, responsabila. Condiții: Salariu motivant; Tichete de masa - 30 lei/ zi lucratoare; Decontare transport Prima de Paste, Craciun, bonusuri pentru performanta; Zile suplimentare de concediu in functie de vechimea in companie; Responsabilități: Responsabil de supravegherea, intretinerea si reparatiile instalatiilor si echipamentelor tehnice ale cladirii; Mentine echipamentele din imobil in parametrii functionali; Efectuaza mentenanta conform programului anual de intretinere si interventie preventiva, predictiva si corectiva; Intervine rapid pentru remedierea si eliminarea defectiunilor;

 • Angajăm electrician cu experiență

  Societatea comercială Life Security Srl angajează cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată electrician cu experiență în construcții! Oferim salariu în funcție de performanță începând de la 3500 lei până la 6000 lei . Majoritatea lucrărilor sunt în București-Ilfov !

 • 1

  Angajam Electrician Mentenanta

  ANGAJAM ELECTRICIAN MENTENANTA BUCURESTI POPESTI-LEORDENI Daca ai experienta in zona de mentenanta, esti dispus sa lucrezi in 3 schimburi, zona de productie iti este familiara, atunci de TINE avem nevoie. Noi activam in zona reciclarii produse de sticla, sunte ultratehnologizati si unici pe piata din Romania ! CERINTE: -studii medii de profil cursuri; -experienta de minim 5 ani ca electrician; -disponibilitatea de lucru in 3 schimburi; -cunostinte de desen tehnic-real avantaj; -cunostinte de automatizare- real avantaj; -cunostinte teoretice si practice din uramtaorele domenii: electrotehnica, electronica, mecanica, echipamente actionate electric- avantaj. OFERIM: -salariul negociabil in functie de experienta; -contract de munca perioada nedeterminata; -bonuri de masa 40RON zi; -bonus lunar de performanta; -prime de sarbatori; -ajutor nastere; -ajutor pensionare; -zile de concediu diferentiate; -decontare transport in limita a 280 RON luna. ACTIVITATE: executarea lucrarilor de mentenanta preventiva, revizii tehnice, reparatii curente si reparatii capitale la echipamentele si utilajele aflate in sectia de productie

 • Angajam Electrician

  Companie producatoare de materiale de constructii, angajam electrician calificat. Beneficii: Program de lucru fix: luni-vineri 8:30 - 17:00 Pachet salarial atractiv Bonuri de masa + masa calda zilnic Trasnport asigurat combustibil decontat. Mai multe informatii la

 • Angajam electrician - exp in productia publicitara

  BD Lemntech, producator de mobilier comercial si productie publicitara, angajeaza electrician - montator leduri casete luminoase, cu experienta in productie publicitara. Responsabilitați: Montarea și instalarea LED-urilor in casete luminoase Verificarea și testarea funcționalității LED-urilor Asigurarea respectării standardelor de siguranță în timpul instalării Lucrul în echipă cu colegii pentru a finaliza proiectele în termen Cerințe: Experiență anterioară în montarea LED-urilor si in productie publicitara Cunoștințe de bază în electricitate Abilitatea de a lucra cu instrumente și echipamente specifice. Atentie la detalii și abilități tehnice rezolvare a problemelor Salariul se negociaza in functie de competente 4000-6000 Program de lucru; Luni - Vineri 8.00-17.00 Locatie: Sos de Centura 97, Popesti Leordeni Se asigura transport de la Aparatorii Patriei, Popesti Leordeni si Frumusani

 • 1

  Electricieni si muncitori necalificati in constructii

  Societate atestata ANRE, cu activitate in instalatii electrice, industriale si comerciale, angajeaza : - electricieni - muncitori necalificati Carnet de conducere - prezinta avantaj Oferim scolarizare pentru functia de electrician .

 • Electronist - reparatii electronice si electrocsnice - Voluntari IF

  - Experienta cu electrice, electrocasnice si gama pentru gradina; - Verificarea si confirmarea produselor returnate; - Repararea si cosmetizarea produselor returnate; - Sortarea produselor destinate depozitului sau sectiunii de service; - Testarea si verificarea produselor primite predate de la clienti; - Rezolvarea in termen de 15 zile a reclamatiilor venite din partea clientilor in legatura cu produsele defecte; - interactionarea cu alte departamente din cadrul companiei: on-line, depozit, tehnic, contabilitate Suntem o companie multinationala, de cel putin 15 ani pe piata din Romania, cu sediul in Afumati, Judetul Ilfov are ca obiect de activitate comertul en gross al produselor electrocasnice mici, menaj si al obiectelor sanitare. Avem in portofoliu un numar de 3000 de clienti, printre care se numara retaileri precum: Carrefour, Cora, Leroy Merlin, Kaufland, Metro, Praktiker, Bila, etc.

 • 1

  Angajam electrician

  Candidatul Ideal Educaţia necesară: Medii tehnice profesionale generale + calificare electrician. Instalator autorizat ANRE electricitate grad II B; ( Constituie un avantaj ) Experienţă în domeniul: Minim 2 ani în domeniul energetic. Constituie avantaj experiența în domeniul sistemelor de panouri fotovoltaice; Cunoştinte de legislaţie: cunoașterea cadrului legislativ și de reglementare relevant în domeniul energiei. Cunoștințe IT: Deprinderi utilizare MS Office, constituie avantaj. Disponibilitate pentru deplasare in santierele din tara Descrierea jobului Realizarea lucrărilor electrice de joasă tensiune aferente sistemelor fotovoltaice instalațiilor de panouri fotovoltaice; Montează şi pune în funcţiune diverse instalaţii electrice. Realizarea traseelor de cabluri LES LEA și interioare conform proiectului de execuție a sistemelor fotovoltaice; Pozarea cablurilor CC (continuu) și AC (alternativ); Confecționarea traseelor de cabluri (paturi de cablu, scări de cablu, țevi de protecție), pozare aparentă sau îngropată; Montarea și manipularea structurii de susținere a instalației electrice pe acoperiș și suport pentru montarea panourilor fotovoltaice; Montarea invertorului; Realizarea legăturilor electrice intre panouri fotovoltaice, invertoare; Realizarea instalațiilor paratrasnet și a prizelor de pământ; Analizarea informațiilor și obținerea tuturor datelor necesare pentru realizarea lucrărilor în condiții optime tehnice și calitative; Identificarea locurilor de montaj pentru echipamente in conformitate cu planurile de execuție; Alegerea soluțiilor optime pentru lucrări și coordonarea cu responsabilul lucrării de instalare a panourilor fotovoltaice; Punerea în funcțiune a instalației. Cerințe: Experiență în domeniul electric; Diploma de calificare; Condiție fizica buna; Capacitate de a lucra in echipa, seriozitate și flexibilitate; Disponibilitate pentru delegare in tara Permis de conducere cat. B constituie avantaj Beneficii: Pachet salarial motivant; Transportul si cazarea organizata de către companie; Diurna asigurata pe perioada deplasarii Oportunități de avansare și modificări salariale; Echipament de munca Prezentarea companiei: Compania Waldevar Energy, înființată în 2011, este specializată în proiectarea, construcția și mentenanța parcurilor fotovoltaice de mari dimensiuni și s-a impus pe piața din România, ca una dintre cele mai mari companii din domeniul energiei fotovoltaice. Cu o vasta experienta acumulata prin realizarea a peste 200 MW in ultimele 12 luni , WALDEVAR Energy poate executa parcuri fotovoltaice atat in tara cat si in strainatate. Cu o capacitate de executie de 1MW zi si un proces de exploatare a energiei verzi care poate fi considerat un model de construire a viitorului. Iar sustenabilitatea, profesionalismul si competitivitatea sunt cuvintele care definesc compania noastra.

 • 2

  Angajam electricieni si instalatori sanitari

  Ne mărim echipa! Angajam electricieni si instalatori sanitari cu experienta si fara experienta din București, dar și din împrejurimi! Cerințe: -Capacitatea de a lucra in echipa; - Disponibilitate pentru deplasari frecvente; -Studii medii Liceu, Scoala de meserii, Scoala profesionala; -Seriozitate si dinamism; Oferim: -contract de munca pe perioada nedeterminata; -salariul cuprins intre 3000 si 5000 lei net (în funcție de experiență) + bonusuri; -program de luni pana joi ( in caz de necesitate se va lucra si vinerea); -lucrarile se vor desfasura atat pe raza Bucurestiului, cat și în țară; - se oferă cazare și mâncare (pe durata deplasării in afara Bucureștiului); -Plata se face o dată la 2 săptămâni (bilunar). -Concediu plătit - 21 zile an; -Mediu de lucru dinamic și profesionist; -transport asigurat

 • Electrician Sudor

  Electrician: - Inlocuieste repara echipamentele electrice defecte conform cerintelor, in conditii de siguranta - Reface izolatia circuitului, conform normelor tehnice - Refacerea legaturilor de impamantare, conform N.T.S.M.; - Punerea sub tensiune a instalatiei electrice de comanda, in vederea verificarii calitatii lucrarii in conditii de siguranta; - Remedierea eventualelor defecte, conform normelor tehnice; - Selecteaza si foloseste corect aparatura pentru determinarea curentului, tensiunii si rezistentei electrice; - Verificarea instalatiilor de forta in vederea respectarii normelor P.S.I. se realizeaza prin proceduri si cu aparatua adecvata; - Monteaza echipamente, corpuri de iluminat, aparataj electric; - Executa lucrari specifice instalatiilor electrice pe santier:organizare santier, montat cabluri Sudor: - Sa organizeze locul de munca conform tehnologiilor de sudura; - Sa efectueze procedeul de sudura cu responsabilitate si respectand tehnologia; - Pregateste si verifica aparatele de sudura ; - Potriveste piesele in vederea taierii sau sudarii ; - Curata si controleaza partile componente de eventualele defecte , impuritati ; - Regleaza tensiunea intensitatea curentului electric ; - Sudeaza si taie metalul si plasticul ; - Consolideaza partile uzate prin acoperirea cu straturi de aliaje ; - Utilizeaza dispozitive de masura pentru controlarea pieselor finite ; - Executa orice lucrari dispuse de conducatorul locului de munca , respectand intocmai prevederile normelor specifice de protectie a muncii si PSI , atat la activitatile desfasurate in perimetrul societatii , punctele de lucru ale acesteia , cat si la tertii beneficiari , fiind direct raspunzator de respectarea acestor norme ; Beneficii: - Salariu atractiv; - Tichete de masa; - Decont transport cazare pentru persoanele din afara localitatii.

Salvează căutarea