Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Ilfov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Demolări, Escavații, Transport Nisip, Pamant, Moloz etc

 • 1

  Angajem finisori dulgheri zidari fierari gresie faianta parchet tencuiala manuala din provincie . Asiguram cazare la santier .Plata la mp pe etape de lucru

 • Responsabilitati - Experienta in VANZARI - Experienta in ACHIZITII - Office, Excel, World Cerințe Evidenta marfa, intocmirea cererilor de produse si servicii, efectuarea lucrarilor de pregatire si asamblare piese. Atentie la detalii; Seriozitate Punctualitate Lucru in Echipa Adaptabilitate Carnet de sofer - B - reprezinta un avantaj Dorință de a învăța/perfecționa Program de lucru: L-V 09:00- 17:00 Respectarea deadline-urilor Salariu atractiv Bonusuri Te asteptam in echipa noastra!

 • Echipa Dana Cor angajeaza confectioner si montator tamplarie aluminiu si pereti cortina . Responsabilitati - Experienta in montaj si confectie , tamplarie aluminiu si pereti cortina - reprezinta un avantaj; - Disponibilitate pentru deplasari in tara Cerințe Atentie la detalii; Seriozitate Lucru in Echipa Adaptabilitate Carnet de sofer - B - reprezinta un avantaj Dorință de a învăța/perfecționa Program de lucru: L-VExperiența nu este obligatorie dar reprezintă un avantaj Salariu atractiv Bonusuri Te asteptam in echipa noastra!

 • Echipa Dana Cor angajeaja muncitor necalificat si muncitor calificat pentru confectii metalice Responsabilitati; - experienta reprezinta un avantaj - disponibilitate pentru deplasare in tara Cerinte; - atentie la detalii - seriozitate - lucru in echipa - adaptabilitate - dorinta de a invata/perfectiona - program de lucru L-V - salariu atractiv - bonusuri Te asteptam in echipa noastra!

 • Echipa Dana Cor angajeaza ASAMBLATOR-MONTATOR PROFILE ALUMINIU CU EXPERIENTA Responsabilitati - Experienta in montaj si confectie , tamplarie aluminiu si pereti cortina - reprezinta un avantaj; - Disponibilitate pentru deplasari in tara Cerințe Atentie la detalii; Seriozitate Lucru in Echipa Adaptabilitate Carnet de sofer - B - reprezinta un avantaj Dorință de a învăța/perfecționa Program de lucru: L-V Experiența este obligatorie Salariu atractiv Bonusuri Te asteptam in echipa noastra!

 • curenti slabi avertizare incendiu,aspiratie ,voce date,control acces,adresare publica,video etc,curenti tari,loc de munca Bucuresti ,program 10 ore /zi ,salariul net 20 lei pe ora,contract de munca,echipament.

 • Echipa Dana Cor Impex angajeaza agent vanzari tamplarie aluminiu, usi, pereti cortina, compartimentari sticla si HPL. Cerințe: *atentie la detalii; *seriozitate; *lucru in echipa; *adaptabilitate; *permis de conducere - reprezinta un avantaj; *dorință de a învăța/perfecționa; *experiența nu este obligatorie dar reprezintă un avantaj; *salariu atractiv, se negociaza la interviu in functie de experienta; *program de lucru: luni-vineri 09.00 : 17.00. Te asteptam in echipa noastra!

 • 1

  2.Echipa Dana Cor Impex angajeaza personal ofertare tamplarie aluminiu, usi, pereti cortina, compartimentari sticla si HPL. Cerințe: *atentie la detalii; *seriozitate; *lucru in echipa; *adaptabilitate; *permis de conducere - reprezinta un avantaj; *dorință de a învăța/perfecționa; *experiența nu este obligatorie dar reprezintă un avantaj; *salariu atractiv, se negociaza la interviu in functie de experienta; *program de lucru: luni-vineri 09.00 : 17.00. Te asteptam in echipa noastra! Cei interesati ma pot contacta la nr.

 • 2.Echipa Dana Cor Impex angajeaza Ing. constr. care sa posede atestat RTE pentru activitate in domeniul tamplarie aluminiu, usi, pereti cortina, compartimentari sticla si HPL. Cerințe: *atentie la detalii; *seriozitate; *lucru in echipa; *adaptabilitate; *permis de conducere - reprezinta un avantaj; *dorință de a învăța/perfecționa; *experiența nu este obligatorie dar reprezintă un avantaj; *salariu atractiv, se negociaza la interviu in functie de experienta; *program de lucru: luni-vineri 09.00 : 17.00. Te asteptam in echipa noastra!

 • 4

  Angajam muncitori calificati si necalificati in domeniul amenajarilor interioare,se ofera contract de munca,cazare in Otopeni,salariul atractiv,mai multe relatii la telefon!

 • SC Galaxy Resident SRL angajeaza deservent utilaj manitou. Relatii la nr.de telefon

 • Gi Group recruteaza Sef Echipa Lucrari Peisagistica pentru o companie ce are experienta de peste 10 ani, in oferirea de solutii complete de peisagistica (amenajari gradini / spatii verzi). LOCATIE: Domnesti, Judet Ilfov PROGRAM DE LUCRU: (L-V) h pauza de masa) CERINTE: Studii medii absolvite; Experienta in domeniu 2-3 ani de zile; Respectarea si urmarirea proceselor de lucru; Atentie la detalii; Permis categoria B; Capacitate de organizare si intelegere a unui proiect de peisagistica; Rezistenta la stres. BENEFICII: Pachet salarial atractiv corelat cu nivelul de experienta; Contract pe perioada determinata, cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata; Bonus in functie de performanta; Bonus de Sarbatori; Bonus la diverese lucrari mai mari; 21 de zile concediu + zile nationale libere; Orele suplimentare platite / compensate in zile libere. RESPONSABILITATI: - Coordonarea echipei si realizarea programului si traseului de lucru; - Preluarea lucrarii de la nivel de proiect si realizarea executiei acesteia; - Mentinerea comunicarii cu superiorul si Clientul pana la semnarea procesului verbal de predare; - Realizarea necesarului de scule si echipamente; - Raportarea periodica a lucrarilor si intocmirea proceselor verbale, la fiecare vizita de lucru. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon:

 • 2

  Loc de muncă în București ,curenți slabi, avertizare incendiu, voce date,aspiratie, etc. 10 ore,200 lei/zi net

 • 1

  Compania Romprest Service, lider pe piata serviciilor de salubritate si curatenie, angajeaza instalatori si electricieni pentru Punctul de lucru de la Chitila. Petru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon sau direct la sediul din str. Macului nr. 26, Chitila-Rudeni, jud. Ilfov. Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest job, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare. Numai candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, data fiind stabilita de comun acord cu acestia. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.

 • 1

  Socitate comerciala angajeaza muncitori necalificati. Cerinte: seriozitate. Pentru infotmatii suplimemtare nu ezitati sa ne contactati.

 • 2

  Angajam muncitori calificati in domeniul constructiilor pentru amenajari interioare - finisaje, renovari: (tencuieli interioare, zugraveli, izolatii fonice si termice, montat usi etc.) Complex: Green City, com. 1 Decembrie, jud. Ilfov. SALARIU ATRACTIV! Anunt inca valabil. Contacteaza-ne acum:

 • Angajam instalator cu experienta. SALARIU ATRACTIV! Anunt inca valabil. Contacteaza-ne acum:

 • 1

  Angajam Maistru-sef de echipa cu experienta dovedita in domeniul constructiilor, specializat in finisaje si lucrari interioare. Oferim salariu atractiv! Contacteaza-ne acum!

 • Salveaza cautarea