Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Ilfov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Se caută personal cu experienta pentru producția de mobilier din Pal melaminat ,MDF. Debitare , montaj mobilier pal si MDF. Salariul cuprins intre 4500.00 lei si 6000.00 lei. Suna pentru a programa un interviu.

 • 5

  Angajam muncitori calificati si necalificati in domeniul amenajarilor interioare,se ofera contract de munca,cazare in Otopeni,salariul atractiv,mai multe relatii la telefon!

 • Curenți slabi ,incendiu, control acces, voce date,aspiratie,bms,etc, Curenți tari, medie și joasă tensiune. 160-170 lei/zi,avans și lichidare.

 • Angajam montatori limoleum (PVC), LVT, mocheta, tapet, cu sau fara experienta. Deplasarea in locatiile de montaj se face cu masina firmei. Salariu pleaca de la 2500 lei pentru necalificati. Relatii la tel - Victor

 • 1

  Angajez instalator/ajutor instalator sanitare,termice cu preponderenta obiecte sanitare gama medie si premium.Program flexil,salariu atractiv.

 • 2

  Structuri metalice si prelate,constructii si montaje,salariul de la 2300+tichete de masa( 15 ron/Zi),deplasările la montaje sunt suportate de firma(cazare , mese si transport),bonusuri,avansări,în funcție de ce se invata,salariul progresiv,program fix 8h/zi,hala de productie vis-a-vis de Federatia de Fotbal Mogosoaia. SMP SUN STRUCTURE

 • Candidatul ideal Studii medii sau superioare tehnice, profil constructii civile/instalatii; Experienta minim 5 ani - inginer ofertare - decontare (in lucrari ce vizeaza constructii civile si industriale) Atentie la detalii, spirit de initiativa, auto-organizare; Capacitate de analiza si sinteza, abilitati de lucru cu cifrele; Cunostinte: Windev, SICAP, MS Office; Atitudine pozitiva si spirit analitic; Seriozitate, responsabilitate, dinamism. Descrierea jobului Analizarea ofertelor aparute pe SEAP si descarcarea ofertelor la care se hotaraste participarea; Stabilirea strategiei pentru intocmirea documentatiei de prezentare a ofertei, tinand cont de cerinte; Participarea, impreuna cu echipa, la finalizarea documentatiei pentru licitatie, elaborarea dosarului de licitatie si predarea/depunerea acestuia, in conditii si la termenele prevazute, la sediul autoritatii contractante sau pe SEAP, pentru participarea la licita ii; Intocmirea situatiilor de lucrari (devize, centralizatoare, analiza de pret, etc.) Verificarea situatiilor de lucrari intocmite de subcontractori in baza cantitatilor de lucrari real executate si confirmate de Responsabilul de proiect si a preturilor unitare negociate; Intocmeste situatiile de plata lunare cu Beneficiarul, in baza cantitatilor de lucrari real executate confirmate sau intocmite de catre Responsabilul de proiect si a preturilor unitare negociate cu Beneficiarul, in vederea emiterii facturilor si a platilor aferente; Intocmirea graficului de executie a lucrarilor; Intocmirea graficului de plati. Sediul societatii se afla in orasul Chitila (asiguram transport).

 • 1

  Angajam personal pentru depozit profile si accesorii SALARIU 1850LEI

 • caut zidari , șantierul se afla langa dragonul rosu , salar atractiv , mai multe detalii la telefon sau whatsapp

 • plata se face saptamanal sau la 2 săptămâni , începe de la 220 /270 lei pe zi , astept sa ma suni!

 • Plata se face saptamanal, pretul de pornire e de 200 /260de lei pe zi, fiecare isi negociaza salariul, activitatea de munca se desfășoară in dobroesti vis a vis de dragonul rosu avem de munca si pe iarna la interioare !

 • angajam electrician pt asamblare tablouri electrice de forta si automatizare

 • Eurocors Constructii A G S.R.L angajeaza: fierari, dulgheri, zidari, zugravi, sudori, lacatusi, rigipsari, faiantari, mozaicari, tamplari, instalatori, electricieni. salarii 3000-6000 de lei.

 • Cerințe: -Posesor permis categoria B - Disponibilitate de lucru în deplasare; -Experienta-Sa detina cunostinte cu privire la: Executie confectii metalice de tip hale industriale (stalpi, grinzi, ferme, console, contravantuiri) Se Asigura : - Salariu motivant - Plata ore suplimentare Responsabilități: -Activitate conform fisei postului Pentru detalii sunati la nr.

 • Urgent, firma Bucuresti, sector 2, Str. Vergului nr.59 (vis-a-vis de spitalul Malaxa), angajeaza Tamplar CALIFICAT, numai persoane serioase. Detalii la tel. 0722.225.335.

 • 1

  angajam buldoexcavatorist cu experienta pe JCB , posesor permis de conducere cat C sau TR. punct de lucru in Bucuresti si Ilfov. garajul se afla in Chitila . Nu se asigura cazare

 • Angajam instalator cu experienta. SALARIU ATRACTIV! Anunt inca valabil. Contacteaza-ne acum:

 • Salveaza cautarea