Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Galati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam pentru clientul din Franta instalatori electrici si instalatori sanitari . Cerinte : experienta in domeniu, varsta maxim 50 de ani. Salariul de la 1.800 euro/luna + cazare gratuita si asigurata + asigurare profesionala de munca. NU PERCEPEM COMISION. Pentru relatii suplimentare ne puteti contacta la telefon sau sau pe adresa de mail

 • Angajam Zidari pentru Belgia. Permisul de conducere constituie avantaj. Pentru detalii apelati

 • 1

  Societate comerciala cu activitate in domeniul constructiilor angajeaza zidari, zugravi, calificati, pentru lucrari de amenajari interioare. Se ofera salariu atractiv. Relatii la telefon .

 • 1

  Societate comerciala cu activitate in domeniul constructiilor angajeaza zidari, zugravi, calificati, pentru lucrari de amenajari interioare. Se ofera salariu atractiv. Relatii la telefon .

 • 11

  Companie cu experienta pe piata Constructiilor civile si industriale, cu multe proiecte in derulare, angajeaza Muncitori Calificati/ Necalificati cu EXPERIENȚĂ in AMENAJARI INTERIOARE, in Constructii civile (Case, Cladiri, Scoli, etc..) . AVANTAJE : * Salariu motivant, cu plata la ORA , se plateste de 2 ori/luna, bani in mana ; * Orele suplimentare se platesc ( pt urgente). * Carte de munca pe perioada nedeterminata ; * Se lucreaza un singur schimb; * Program lucru: L-V , 8 ore/zi . Sambata NU se lucreaza. * Lucrarile se desfasoara DOAR in Galati ; * Siguranta locului de munca, inclusiv IARNA; (avem de lucru si Iarna !!!); * Posibilitate de PROMOVARE pentru cei statornici ! Cerinte candidat: - sa aibe experienta in domeniu; - sa cunoasca si sa stapaneasca bine meseria lui; - certificat calificare in domeniu ( optional); - dorinta de munca; - capacitate de lucru in echipa; - seriozitate si respect. Locuri LIMITATE !!! Sunati la nr de telefon indicat aici pe site.

 • Companie cu experienta pe piata Constructiilor civile, industriale si generale isi mareste echipa si angajeaza TENCUITORI cu experienta pentru lucrari DOAR in GALATI. CANDIDATUL IDEAL: - sa aiba minim 5 ani experienta in Tencuieli Case, Constructii civile in general. - calificare in domeniul constructiilor ( constituie avantaj, dar nu obligatoriu); - sa cunoasca si sa stapaneasca bine meseria lui; - Sa fie Apt de Munca; - dorinta de munca; - capacitate de lucru in echipa; - seriozitate si respect; - domiciliu in Galati/apropiere. OFERIM : - Salariu motivant, cu plata la ORA , se plateste de 2 ori/luna, bani in mana ; - SALARIUL SE PLATESTE FARA NICI O INTARZIERE ; - Orele suplimentare se platesc ( pt urgente). - Program lucru: L-V , 8 ore ; Sambata NU se lucreaza. - LUCRARILE SE DESFASOARA DOAR IN GALATI - CARTE DE MUNCA ; - Se lucreaza un singur schimb; - Beneficii: dupa vechime, productivitate, calitate, seriozitate - Avem de lucru si IARNA !!! - Posibilitate de PROMOVARE pentru cei statornici ! Cautam oameni dornici sa lucreze si care isi doresc un Loc de Munca STABIL si pe termen LUNG. Posibilitate de PROMOVARE pentru cei statornici ! LOCURI LIMITATE ! Trimiteti CV sau sunati la nr. de telefon indicat aici pe site

 • Pentru un proiect în zona Hamburg, Germania, MeisterJob recrutează 3 ELECTRICIENI vorbitori de limba germană (nivel conversațional) și cu minim 3 ani experiență, cu angajare la firma germană Condiții de salarizare și alte beneficii: salarizare: 2500 EUR net/168 ore lucrate cazare asigurată de firmă, plătită de angajat contract de muncă legal încheiat în Germania contribuțiile pentru asigurare medicală, asigurare socială achitate de către firmă suport pe durata angajării în limba română din partea consultanților MeisterJob consiliere de carieră Cerințele postului: nivel conversațional al limbii germane calificare în domeniul electric experiență pe același post sau un post similar posibilitatea de deplasare cu mașina personală Aplică cu CV la următoarea adresă de E-mail: sau sună, de luni până vineri, între 09 și 17 la numărul de telefon: sau Suntem o agenție de recrutare formată din specialiști cu experiență în plasarea de personal în străinătate. Oferim consultanță și sfaturi prețioase pentru alegerea unui job mai bun. Punem la dispoziție informații transparente despre partenerii noștri și despre angajator, înainte de a semna contractul. Activitatea MeisterJob se desfășoară conform legii și este verificată constant de autoritățile statului. Ne propunem să devenim cei mai buni furnizori de locuri de muncă în străinătate! Suntem nerăbdători să ne cunoaștem!

 • 2

  Termoglas Company angajeaza muncitor calificat tamplarie aluminiu. Relatii la tel.

 • Caut echipe de min 2 persoane, cu masina si experienta in constructii, pentru santiere in Franta-rigips, faianta, gresie, pvc, zidarie, izolatii exterioare,sudori, electricieni etc. Se ofera cazare si salariu, in functie de experienta, incepand de la 11.50 euro/ora, contract de munca legal.

 • Angajam devizier ofertare/decontare în construcții. CV- urile se vor transmite la adresa de e-mail sau fax . Relații suplimentare la nr. de tel. . Descrierea jobului - Introducerea articolelor de deviz in programul specializat WINDEV - Realizarea analizei comparative a ofertelor primite de la furnizori. - Devize oferta dupa antemasuratori existente, deviz general investitie, deviz pe obiect, extrase de deviz: liste de material, manopera, utilaje, transport pentru executie lucrari. - Intocmire decontari, NCS-uri,NR-uri - Intocmirea ofertei tehnico-economice si calificare in conformitate cu cerintele documentatiei pentru participarea la licitatii publice. - Stabilirea strategiei pentru intocmirea documentatiei de prezentare a ofertei, tinand cont de cerinte. - Urmarirea proiectelor. - Solicitarea de clarificari( daca este cazul).

 • 2

  Firmă de construcții Edille S.R.L Angajeaza Zidari cu experienta nu este obligatorie calificarea !!! CONTRACT DE MUNCA, salariu atractiv !! Pentru mai multe detalii, nu ezitați sa ma contactați!!

 • Executam lucrari in domeniul constructiilor case la rosu ,gri sau la cheie pretu corecte!!finisaje renovari,amenajari apartamente si case cu executii de calibrate,si la termene fixe!! Tencuieli, sape mecanizate si elicopterizate ,zugraveli ,montaj,rigips,greste,faianta, parchet,termice si electrice. Executii acoperisuri, executii instalatii sanitare, termice si electrice. Se asigura in acesta Preturi, actele necesare pentru receptia legal a constructiei!! Pentru detalii cotactati /

 • Firma de asfaltari din Braila angajeaza inginer specializarea drumuri cu experienta pentru Braila. Se ofera autoturism de serviciu an fabricatie 2021 si salariu motivant.

 • Firma de constructii cu sediul in Galati ,angajeaza sudor, instalator si zugrav finisor . Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne contactati la nr. de tel :

 • Firma de constructii cu sediul in Galati , angajeaza sudor, instalator si zugrav finisor. Pentru mai multe detalii va asteptam se ne contactati la numarul de telefon:

 • 1

  Zugrav execut lucrări de amenajări interioare la preturi avantajoase (ras pereți,glet, var lavabil, reparatii, glafuri, izolații termice cu polistiren, parchet, gresie, faianță, etc) Preturi negociabile

 • Renovez apartamente și case la preturi avantajoase (ras pereți, glet, var lavabil, reparatii, glafuri, izolații termice cu polistiren, parchet, gresie, faianță, etc)

 • 1

  Caut muncitori in domeniul constructiilor tot ce tine de acoperisuri masarde( dulgherie plus invelitori)

 • 3

  Esti in cautarea unui job? Hai la un interviu, deloc plicticos, în atelierul nostru de producție mobilă de bucătărie și alege job-ul potrivit pentru tine. Iătă categoriile pe care le punem la bătaie: Tâmplar Universal cu experiență. Tâmplar Montator Mobilă Bucătărie. Programează-ți interviul direct aici sau contactează-ne la numărul de telefon afișat în anunț.

 • 3

  Angajez parchetar cu sau fara experienta si cu posibilitatea formarii la locul de munca. Se ofera salariu motivant. Contactati la tel:

 • Salveaza cautarea