Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Ingineri Brasov Brasov

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Inginer productie - sef sector

  Clientul nostru se distinge ca unul dintre cei mai importanți și respectați producători de produse personalizate din materiale compozite de pe piața europeană și internațională. In acest moment este in cautarea unui Inginer productie sef sector mecanic si matrite, care sa ajute la modernizarea si dezvoltarea fabricii din Fagaras. Locatie: Fagaras Program de lucru: on-site, L-V, 8h zi Oferta salariala: 4500 lei net luna + bonusuri lunare Beneficii negociabile in cadrul interviului Forma de colaborare: Contract Individual de Munca Responsabilitati: Planificare si programare Supervizare si coordonare Imbunatatirea proceselor Gestionarea stocurilor Sanatate si siguranta ocupationala Analiza a datelor si raportare Colaborare interdepartamentala Solutionarea problemelor Implementare de noi tehnologii Calificari si experienta profesionala: Studii: superioare domeniul tehnic, preferabil Inginerie Mecanica Cunostinte de proiectare 2D Experienta in domeniu de minim 2 ani Limbi straine: engleza sau franceza la nivel conversational In cazul in care oferta pare de interes, asteptam cu drag aplicatiile dvs la: Adresa de e-mail afisata Whatsapp sau apel la numarul afisat

 • 18

  Controlor de calitate

  Angajam Controlor de calitate in fabrica in Brasov Program de 3 schimburi Salariu atractiv+ 730 lei tichete de masa + sporuri Experiența în domeniu este necesara Descrierea companiei www.DalaHR.ro Suntem o companie care pune clientul pe primul loc. Recrutam si selectam cei mai potriviti candidati pentru cele mai bune locuri de munca. Portofoliul nostru de angajari acopera o gama larga de domenii. Nota de confidentialitate: Aplicand la acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal din CV in cadrul procesului de recrutare, conform Regulamentului (UE) 679 2016 ( GDPR ) si a Politicii de Confidentialitate.

 • 1

  Proiectare 3D Solidworks, Animatii

  -Realizez desene tehnice dupa schita clientului sau arhive tehnice, desenele 2D si modelul 3D in SolidWorks sau AutoCad. -Desene de executie, - -Desene de ansamblu, -Scheme de montaj sau animatie video de montaj, | -Desfasurate de tabla pentru debitare laser DXF sau DWG. -Structuri fotovoltaice: Cartport-uri Sere, Mese la sol cu 1 sau 2 stalpi de sustinere pentru 8 sau 30 panouri -Calculatie completa in functie de cerinta si proiecte: -Tabel de materiale, -Valoare: Totala, Materiala, Manopera ect..) -Pretul este negociabil si difera in functie de complexitatea lor si a timpului de predare. -Emit Factura. (P.F.A)

 • 1

  Sef Schimb

  Angajam Inginer productie - sef de schimb pentru locatia din Cristian, jud. Brasov Cerinte: - Studii superioare tehnice (avantaj Ingineria sudarii) - Experienta in activitatea de productie (min. 2 ani) in confectii metalice (avantaj experienta in domeniul naval, of-shore, on-shore) - Cunostinte de limba engleza (avansat) - Cunostinte operare PC (Word, AutoCad - citire planuri) - Disponibilitate pentru program in 2 schimburi (exceptional pe perioade scurte 3 schimburi) Responsabilitati - Planifica, organizeaza si coordoneaza procesul de productie si echipa din subordine - Respecta standardele de calitate ale companiei - Revizuieste periodic procesului de productie si ia masurile necesare pentru a asigura livrarile la termen si incadrarea in bugetul alocate - Asigura managementul personalului din subordine (imbunatatirea si evaluarea performantelor profesionale, reguli clare de disciplina la locul de munca etc.) - Asigura mentenanta utilajelor si echipamentelor din cadrul unitatii de productie. Pentru a aplica la acest post ne puteti trimite un CV la e-mail sau ne puteti contacta telefonic la sau puteti sa obtineti detalii si informatii la sediul companiei din Cristian, str. Stejarilor, nr. 8 de luni pana vineri intre orele 8:00 16:30. Interviurile vor avea loc la sediul companiei.

 • 8

  Inginer proiectare,inginer ofertare/achizitie ,electricieni,instaltori

  Firma de instalatii si constructii din Brasov cautam personal calificat pentru a reintregi echipa .Pentru posturile de ingineri dorim experienta in domeniul de minim 1 an ,deasemeni sa fie posesorii unor caractere deschide si rezistente la stress .Dorim sa fie canditati indrazneti si receptivi . Pentru posturile de electricieni si instalatori dorim candidati cu o exerienta de minim 2 ani. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din anunt zilnic de luni-vineri intre orele 08.30-15.30 Asteptam cu interes cv -urile dumneavoastra .

 • 4

  Planificator productie

  Angajam Planificator productie la o fabrica din Brasov. CERINTE: - pachet MS Office, SAP - minim 2 ani experienta in planificare - cunostinte avansate de lb germana sau engleza - diploma in inginerie sau alta calificare asemanatoare RESPONSABILITATI: - se va asigura de prezența în stoc a materiilor prime necesare procesului de producție planificat și de capabilitatea de a realiza comenzile programate - gestionarea din punct de vedere al planificării producției a schimbărilor de produs și stabilirea termenelor de execuție - reprezintă persoana de legătura între comenzile de la client, departamentul achiziții și departamentul producție BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - asigurare medicala - subventie la cantina - program de lucru: 08.00-16.30 - bonuri de masa in valoare de 30 lei - prima de productivitate, de prezenta - transport asigurat: Sacele, Brasov, Zarnesti, Rasnov, Codlea, Ghimbav, Sanpetru, Bod Colonie.

 • Inginer proiectant (Sos. Cristianului, Brasov)

  Suntem în căutarea unui talentat și dedicat pentru a se alătura echipei noastre din Brașov, companie lider în producția catargelor de carbon. Ne dorim să ai: Studii superioare în domeniul ingineriei; Cunoștințe solide de utilizare a software-ului CAD; Abilități excelente de comunicare și de lucru în echipă; Atitudine proactivă și capacitate de a rezolva probleme. Responsabilități: Analizează probleme, identifică elementele de proiectare pe baza datelor iniţiale şi a schiţelor date şi oferă soluţii de realizare; Alege varianta optimă de aplicaţie CAD pentru lucrare; Instalează şi configurează aplicaţia CAD şi utilizează corect interfaţa; Creează elemente obiecte grafice în spaţiul 2D şi modifică proprietăţile acestora. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem! Trimite CV-ul: Pe Whatsapp la numărul afiăt în imagine. Pe e-mail la:

 • 3

  Șef echipă șef șantier

  Cerințe obligatorii: Experiență anterioară pe un post similar, în domeniul construcțiilor; Abilități solide de conducere și supervizare; Cunoștințe tehnice solide în domeniul de activitate; Capacitatea de a gestiona proiecte; Abilități excelente de comunicare și relaționare. Reprezintă un avantaj studiile tehnice în domeniul construcțiilor.

 • 6

  Buldoexcavatorist, soferi

  Societate de constructii angajeaza: - BULDOEXCAVATORIST - SOFERI categoriile B, C, E, cu atestat transport marfa

 • Proiectant Inginer Constructii- ELECON BRASOV

  Electroconstructia Elecon SA Brasov angajeaza: PROIECTANT INGINER CONSTRUCTII Cerinte: -Studii superioare de specialitate, autorizatie ANRE -Experienta -Sa detina cunostinte in domeniul electric Responsabilitati: Intocmeste documentatiile specifice constructiilor civile; Intocmeste ofertele financiare pentru lucrarile de apa canal si lucrarile de constructii; Elaboreaza documentatii si identifica solutii pentru montarea instalatiilor necesare functionarii cladirilor conform competentelor profesionale; Raspunde de implementare si punerea in practica a ordinelor ANRE privind prosumatorii; Întocme te planul de proiectare pentru lucrarile proprii, cod PPL; Urmăre te si raspunde de predarea în teren a documentatiilor tehnice i încadrarea în valorile contractate; Beneficii: -Salariu motivant; -Asigurare medicala privata; -Tichete de masa; -Tichete cadou de Paste si Craciun; -Program de lucru L-V( ). Asteptam C.V.-urile dumneavoastra si pe adresa de mail oficiala pe care o gasiti pe site-ul www.eleconbv.ro!

 • Automation Engineer

  Post vacant: INGINER AUTOMATIST Departament: Automatizare Ești potrivit în echipa noastră dacă: Ai absolvit o facultate tehnică în domeniile: automatică, mecatronică, robotică, electrotehnică; Ai cunoștințe și experiența în: - programarea PLC (Siemens Tia Portal, Beckhoff), - programarea roboților industriali (constituie un avantaj); - proiectarea și dimensionarea pneumatică, - tehnologia Machine Vision (constituie avantaj), - buna intelegere a schemelor electrice de detaliu (EPLAN) Ai idei creative pentru a găsi soluții tehnice și bune abilitați de rezolvare a problemelor; Iți dorești să te implici și în partea hardware a proiectului- noua ne place să spunem iți place șurubelnița :); Te exprimi lejer, verbal și în scris, în limba engleză; Ești responsabil, comunicativ, cu spirit de echipă; Ești dispus să efectuezi delegații de scurtă durată; Ai dobândit permis de conducere (categoria B). Responsabilitățile tale în cadrul echipei vor consta în: Realizarea de concepte pentru sisteme automatizate, alături de colegi din celelalte departamente implicate (ex.: proiectare mecanică si electrica); Realizarea ofertei în baza conceptului; Proiectarea electrică și pneumatică (constituie un avantaj); Testarea electrică și pneumatică; Programarea PLC-urilor sau a roboților industriali; Testarea programelor si a roboților industriali (constituie un avantaj); Elaborare documentației specifice echipamentului; Punerea în funcțiune la client; Oferirea de asistenta tehnica post-livrare; Implicare activă în proiecte de cercetare-dezvoltare. Caditec Automation îți oferă: pachet salarial atractiv, tichete de masă, asigurare medicală în rețea privată de sănătate; pachet de relocare pentru candidati din alte orase; echipă tânără și dinamică; posibilitatea de a călători și de a-ți îmbogăți cunoștințele. TRIMITE CV-UL TĂU LA ADRESA DE EMAIL Caditec Automation, cu sediul în Brașov, este o companie specializată în servicii integrate de inginerie. Iată câteva aspecte relevante despre Caditec Automation: Domenii de activitate: Proiectare de produse: Compania oferă servicii de proiectare pentru produse industriale. Automatizare industrială: Caditec Automation se ocupă de dezvoltarea și implementarea soluțiilor de automatizare în industrie. Robotizare: Compania lucrează cu roboți industriali pentru a îmbunătăți procesele de producție. Fabricație: Caditec Automation se implică în fabricarea componentelor și echipamentelor industriale. Service și mentenanță: Asigură suport tehnic și întreținere pentru echipamentele utilizate în industrie.

 • Automation Engineer

  Post vacant: INGINER AUTOMATIST Departament: Automatizare Ești potrivit în echipa noastră dacă: Ai absolvit o facultate tehnică în domeniile: automatică, mecatronică, robotică, electrotehnică; Ai cunoștințe și experiența în: - programarea PLC (Siemens Tia Portal, Beckhoff), - programarea roboților industriali (constituie un avantaj); - proiectarea și dimensionarea pneumatică, - tehnologia Machine Vision (constituie avantaj), - buna intelegere a schemelor electrice de detaliu (EPLAN) Ai idei creative pentru a găsi soluții tehnice și bune abilitați de rezolvare a problemelor; Iți dorești să te implici și în partea hardware a proiectului- noua ne place să spunem iți place șurubelnița :); Te exprimi lejer, verbal și în scris, în limba engleză; Ești responsabil, comunicativ, cu spirit de echipă; Ești dispus să efectuezi delegații de scurtă durată; Ai dobândit permis de conducere (categoria B). Responsabilitățile tale în cadrul echipei vor consta în: Realizarea de concepte pentru sisteme automatizate, alături de colegi din celelalte departamente implicate (ex.: proiectare mecanică si electrica); Realizarea ofertei în baza conceptului; Proiectarea electrică și pneumatică (constituie un avantaj); Testarea electrică și pneumatică; Programarea PLC-urilor sau a roboților industriali; Testarea programelor si a roboților industriali (constituie un avantaj); Elaborare documentației specifice echipamentului; Punerea în funcțiune la client; Oferirea de asistenta tehnica post-livrare; Implicare activă în proiecte de cercetare-dezvoltare. Caditec Automation îți oferă: pachet salarial atractiv, tichete de masă, asigurare medicală în rețea privată de sănătate; pachet de relocare pentru candidati din alte orase; echipă tânără și dinamică; posibilitatea de a călători și de a-ți îmbogăți cunoștințele. TRIMITE CV-UL TĂU LA ADRESA DE EMAIL:

 • Consultant tehnic ofertare HVAC

  Candidatul Ideal Ești o persoana tehnica si pasionata de cifre?. Vino în echipa Stadtmeister Vent pentru a creste impreuna! Căutăm un consultant tehnic de ofertare in instalatii HVAC dedicat, pentru a ni se alătura. Suntem o companie în continua expansiune în industria instalațiilor HVAC, contractori generali pentru mall-uri, clădiri de birouri, spații comerciale și hale industriale. Cerințe: Studii superioare tehnice finalizate, de preferat Facultatea de Instalații, Facultatea de Inginerie a Instalațiilor, sau Facultatea de Construcții și Instalații Persoana tehnica cu vedere spatiala, analitica si organizata Experiență anterioară ca inginer de ofertare de minim 2 ani Experienta in citirea planurilor complexe in AutoCad Cunoștințe solide in masuratorile cu ruleta digitala Cunoștințe avansate de MS Office Capacitatea de a respecta termenele limita cu privire la realizarea ofertelor Abilități de comunicare și colaborare, atât cu membrii echipei, cât și cu clienții Experienta in proiectare reprezinta un avantaj Descrierea jobului Responsabilități: Analiza proiectelor impreuna cu echipa tehnica Oferira consultanță tehnică clienților și colegilor implicati în instalare Elaborarea si emiterea cererilor de oferta Realizarea ofertelor pe baza listelor de cantitati proiect tehnic Studiul pietei si identificarea oportunitatilor de crestere a companiei Mentinerea relatiilor cu clientii atunci cand este cazul Prezentarea ofertelor atunci cand este necesar Urmarirea proiectelor alocate in colaborarea cu reprezentantul din santier Dezvoltarea de soluții tehnice eficiente pentru sistemele HVAC Beneficii: Tichete de masă 21 de zile de concediu de odihnă Sistem de bonusare in functie de performante Renegociere salariala anuala in functie de evolutie Cursuri de dezvoltare personală și profesională Flexibilitate în a-ți pune aptitudinile în aplicare pentru a ajunge la cel mai bun rezultat Deschidere catre noi propuneri Program fix, să îți rămână timp pentru familie și prieteni Salariul se va negocia in functie de pregatirea experienta candidatului Descrierea companiei Ca o mică afacere de familie STADTMEISTER VENT a luat naștere în 2003 sub numele societății de atunci EUROPOL INSTAL, executând o multitudine de tipuri de instalații pentru clădiri industriale și rezidențiale. Prin perseveranță şi cu o experiență de peste 18 ani, transparenţi şi înclinaţi către nevoile clienţilor, aducem valoare pieţei naţionale de ventilaţii şi climatizare. Ca urmare a unui proces îndelungat de formare a echipei, împreună cu investiţii în echipamente de ultimă generaţie, fabrica STADTMEISTER VENT se poate mândri astăzi cu o capacitate de producţie de tubulatură metalică circulară şi rectangulară din tablă zincată şi inox de peste 20.000 mp lună.

 • 1

  Inginer structuri metalice

  SC WISE STEEL DETAILING SRL din Brasov angajeaza ingineri structuri metalice (proiectare detaliere) Candidatul ideal - Absolvent al unei universitati cu profil tehnic; experienta constituie un avantaj; - Cunostinte de operare PC (programe CAD); - Cunoasterea programelor SDS 2 si AutoCAD constituie un avantaj; - Cunostinte bune de limba engleză; - Capacitate de a lucra in echipa; - Capacitatea de a intelege, analiza si interpreta proceduri tehnice, standarde, desene si specificatii de proiect. Descrierea jobului: - modelarea si detalierea structurilor metalice conform documentatiei si a standardelor in vigoare. - verificarea desenelor de executie si planelor de montaj; - comunicarea cu clientii firmei;

 • 1

  Inginer ofertare (inginer instalatii)

  Ce calificări ai: - Eşti inginer cu pregătire tehnică (ai studiat instalații pentru construcții, TCM etc.), prin urmare ai cunostinte teoretice de mecanica fluidelor, termodinamica, termotehnica - Vorbeşti limba engleza - Ai cunoştinţe bune de calculator (Microsoft office) - Ai carnet de conducere (categoria B) - Ai experienţă în ofertare de produse industriale (preferabil) - Ești familiarizat cu aplicațiile industriale (recunosti tipurile de robineti pompe si elementele folosite în instalațiile industriale, înțelegi principiul de funcționare- preferabil) Caracteristici şi abilităţi: Ai o atitudine proactivă - Eşti curios oasă să înţelegi şi să înveţi lucruri noi - Vezi orice dificultate ca pe o provocare - Eşti obişnuit ă să iei decizii şi să îţi asumi responsabilităţi - Eşti sociabil ă şi entuziast ă să legi noi relaţii profesionale - Pui întrebări şi găseşti răspunsuri - Iti place sa faci parte dintr-o echipa Responsabilităţi: Vei oferi consultanţă şi soluţii pentru solicitările primite - Vei oferta în baza soluţiei propuse (robineţi, pompe şi alte echipamente pentru petrochimie, industria alimentară, farmaceutică, instalaţii de alimentare cu apă şi stins incendii, ape uzate etc.) - Vei gestiona relaţia cu clientul pâna la finalizarea comenzii - Vei representa ocazional firma şi vei relaţiona cu potenţiali clienţi - Vei identifica oportunităţi de colaborare în sectorul industrial regii de apă etc. - Vei negocia termeni de lucru cu clienţi externi - Vei face ocazional deplasări la furnizori potenţiali clienţi lucrări Ce oferim: Pachet salarial atractiv. Atmosferă de lucru plăcută, susţinere și înţelegere. Posibilitatea de a realiza sesiuni de training şi vizite la parteneri externi. Noi provocări în cadrul firmei. Program de lucru de luni-vineri: 8-16 Conditii moderne de lucru, tocmai ne-am mutat intr-un sediu nou pe strada Ziziznului 107 Dacă ce am scris în anunţ vorbește despre abilităţile tale şi ceea ce îţi place să faci, trimite-ne un e-mail cu CV-ul tău la adresa Te aşteptăm în echipă!

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Brasov

Localități

Brasov
Salvează căutarea