Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingineri Hunedoara

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Societate de constructii, angajam inginer constructor-sef santier  Daca ai urmatoarele caracteristici: Atentie la detalii; Riguros; Identificarea problemelor; Capacitatea de citire a unei planse; Dorinta de învatare; Abilitati de organizare, planificare, lucru cu excel si raportari zilnice; Abilitatea de a urmari simultan mai multe activitati in santier; coordonarea echipelor de muncitori, i nteractionare cu  subcontractorii; Adept al muncii in echipa; Deschis catre idei noi si capacitatea de a gasi rezolvare la orice problema; Rezistenta la presiune si stres; Posesor permis auto categoria B; Disponibilitate la deplasari în țară; Bune cunostinte de documente de calitate; Asteptam CV-ul tau.

 • S.C. DRUPO S.R.L. Cãlan angajeaza: 1. Inginer cu experienta in ofertare/ decontare/ devize/ situatii de lucrari in domeniul constructii drumuri. Cerinte : experienta minim 2 ani in domeniu, cunoscator al programului Doclib si al MS Office; persoana ordonata, energicã, cu spirit de initiativã. Constituie avantaj cunostinte de AutoCAD. 2. Inginer /maistru/tehnician constructor – pentru pozitia de Sef punct de lucru; Cerinte: experienta minim 3 ani intr-o pozitie similara (coordonare echipe muncitori); Specialitatea CFDP constituie avantaj; Domiciliul in zona Deva, Brad. Relatii la tel.0734779416. CV-urile se vor transmite pe fax nr.0254-734215.

 • Salarul se discuta la fata locului , program de 8 ore . Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati la nr de telefon

 • 6

  Societate cu profil constructii angajeaza : -mecanic intretinere statie sortare -sef balastiera -mecanic auto

 • firma producatoare de confectii metalice, din Deva, angajeaza inginer mecanic sau constructor, pt Calitate. rel la nu rasp la mesaj pe Publi sau SMS-uri! rel DOAR LA cei interesați sa sune!

 • Cerințe: - Studii superioare in domeniul constructiilor; - Minim 5 ani experienta in ofertare in domeniul constructiilor apa-canalizare; - Experienta in studierea documentatiilor tehnice (proiecte tehnice, studii de fezabilitate, etc.) si analizarea acestora inclusiv formularea de solicitari de clarificare catre Autoritatile Contractante/Beneficiari; - Experienta in estimarea costurilor/cheltuielilor de executie si intocmirea devizelor in programe specializate; - Cunostinte avansate privind utilizarea aplicatiilor Microsoft Office (Word, Excel); - Cunostinte de utilizare al unul soft de devize (preferabil Intersoft). - Perfectionarea continua si actualizarea permanenta referitoare la evolutia materialelor de constructii - Persoana serioasa, organizata, riguroasa si responsabila - Capacitate de analiza si sinteza - Constiinciozitate in realizarea sarcinilor si respectarea termenelor stabilite de catre manager direct; Condiții: - Pachet salarial motivant; - Posibilitatea de a face parte dintr-o echipa de profesionisti, suportiva si plina de energie; - Posibilitati reale de dezvoltare profesionala; - Program de lucru full time cu contract de munca pe perioada nedeterminata - Laptop - Autoturism de serviciu Responsabilități: - Studierea documentatiilor tehnice si analiza acestora (proiecte tehnice, studii de fezabilitate, etc.) inclusiv formularea de solicitari de clarificare catre Autoritatile Contractante/Beneficiari; - Intocmirea propunerilor financiare; - Asistenta in formularea cererilor de oferta adresate furnizorilor si subcontractantilor; - Raspunsul la solicitarile de clarificari adresate de catre Autoritatile Contractante pe parcursul evaluarilor, cu privire la propunerile financiare; - Analize/evaluari/calcule economice preliminare in vederea estimarii costurilor/cheltuielilor de executie.

 • 3

  Inginer CFDP cu experienta de peste 8 ani in ofertare, intocmesc devize pentru orice tipuri de constructii (drumuri, poduri, civile, apa-canal, instalatii etc), propuneri financiare si propuneri tehnice in vederea participarii la licitatii, situatii de lucrari in programul de devize DOCLIB. Pretul se stabileste in functie de natura si complexitatea lucrarilor.

 • Salveaza cautarea